Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
cnm anneye şimdi en çok ihtiyacm olduğu an ama ben atmadm onu o beni attı kocamn önünde bana vurdu seni aldatıo dedi kocama ve gecenlerde arayıp cocuk senden değil dedi annemle baban ayrı annem hep benm hayatımı mahvetti şimdi eşimde görüşmemi istemio seni üzüo dio oyuzden girmeyelm konuya annem normal anne değil

ofsss cok can sıkıcı bi konuymuşş.bence kapatılım birdaha acılmamak üzereee

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Umut gemisi gerçekden dolu dolu bir kişiliğe sahipsin cnm maşallahın var

estağfurullah canım,bu dünya derya ben ise damlayım daha çok öğrenecek şeyim var.Öğrenmenin sonu yok.Haftada 2-3 kitap okurum hem mesleğimle hem de farklı konularda benim çok iyi yetişmem lazım ki yavrularıma öğrencilerime çok bilgi vereyim,onların bana ihtiyacı var ben boş olursam onları nasıl geleceğe hazırlarım.Bugün okulda kızı olanların çehiz mıhabbeti vardı.Aynen şunu söyledim BİR ANNENİN EVLADINA VERECEĞİ EN GÜZEL ÇEYİZ İYİ BİR EĞİTİM SAĞLAM BİR AHLAKTIR.gERİSİ BOŞ...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ayyy maşşalah dimi kız teyzesi şimdi hafiften göbişim çıktı ya aynaya geciom nedadluuu diyom eşim gülüo ayyy anne olcam yhaaa valla bak annelik çok tuhaf duygu ağlıyasım gedi[/QU

BOL bol ceviz ye,omega hem düşükleri önler,hem bebişinin zekası gelişir.kalorili değil yarayıcı besleyici şeyler ye.

nedenben

Aktif Üye
Tepki
57
estağfurullah canım,bu dünya derya ben ise damlayım daha çok öğrenecek şeyim var.Öğrenmenin sonu yok.Haftada 2-3 kitap okurum hem mesleğimle hem de farklı konularda benim çok iyi yetişmem lazım ki yavrularıma öğrencilerime çok bilgi vereyim,onların bana ihtiyacı var ben boş olursam onları nasıl geleceğe hazırlarım.Bugün okulda kızı olanların çehiz mıhabbeti vardı.Aynen şunu söyledim BİR ANNENİN EVLADINA VERECEĞİ EN GÜZEL ÇEYİZ İYİ BİR EĞİTİM SAĞLAM BİR AHLAKTIR.gERİSİ BOŞ...

ewet tabiki cnm bende okurum tabiki insanın hayat tecrübesi tabiki okumaklan hafızamızı yetiremeyiz

OP
E

Elara

Misafir
kızlar ben sizee şu kadar sölimm
bu dünyada mıçan yaranıyorr
ben kaynana ve görümcelerime karşı cok iyiydimm degerimi bilemedilerr ,eften püften şeylere takıldılarr 3 yıl görüşmedikk
şimdi yeni yeni görüşmeye başladııkkk hiç pas vermiyorumm benden iyisi yok
eltimm okadar gider gelir işini yapar ama ben şuan ondan kıymetliyim ,evlerine gittigimdee cok ilgi alaka gösterirlerr
eşimeee sölyorlarmışş devamlıı cok iyi cok temizz karın diyee
ama önceden yuvam yıkılsın diye bekliyorlardıı

OP
E

Elara

Misafir
ayyy maşşalah dimi kız teyzesi şimdi hafiften göbişim çıktı ya aynaya geciom nedadluuu diyom eşim gülüo ayyy anne olcam yhaaa valla bak annelik çok tuhaf duygu ağlıyasım gedi

cnm bunlar iyi günlerinn dahaa
hamileliginin son ayları ve lohusalık döneminde ota moka aglıcannn
ben eşime cok düşmüştüm lohusaykenn
hamleykende gece uyanırdım eşime bakar bakar aglardımm

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
ayyy maşşalah dimi kız teyzesi şimdi hafiften göbişim çıktı ya aynaya geciom nedadluuu diyom eşim gülüo ayyy anne olcam yhaaa valla bak annelik çok tuhaf duygu ağlıyasım gedi[/QU

BOL bol ceviz ye,omega hem düşükleri önler,hem bebişinin zekası gelişir.kalorili değil yarayıcı besleyici şeyler ye.

tamam canım tamam yermde gündüz söleyn su temek olayını canım cekse kocayı uykudan mı kaldırcam kıs bu arada anam sizin kocanız kızmıomu benmki çağrıp duruo ben gidim yanına bu arada kızlar bugün alışwerişe çıktm hamilelik için bişi beğenmedm kendimi mutlu edim dedim jartiyel aldm olay bişe ya ben cok kötüyüm hihi nese ben yatar hepinizi seviorm öpüorm umut gemisi canım üzüldüğümü düşünüp sende üzülme canım valla üzülmedm tamam hadi bby kızlar muck:cikolata:

OP
E

Elara

Misafir
kızlar saat 2 olmuşşş
yatalımmm artıkkk.sabah cok işim var benimm

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar ben sizee şu kadar sölimm
bu dünyada mıçan yaranıyorr
ben kaynana ve görümcelerime karşı cok iyiydimm degerimi bilemedilerr ,eften püften şeylere takıldılarr 3 yıl görüşmedikk
şimdi yeni yeni görüşmeye başladııkkk hiç pas vermiyorumm benden iyisi yok
eltimm okadar gider gelir işini yapar ama ben şuan ondan kıymetliyim ,evlerine gittigimdee cok ilgi alaka gösterirlerr
eşimeee sölyorlarmışş devamlıı cok iyi cok temizz karın diyee
ama önceden yuvam yıkılsın diye bekliyorlardıı

Aynen canım tırnağın varsa dişin keskinse senden alası yok,ben de susmam karakterime ters,haklıysam kimse durduramaz,görümcemin biri iyi ama diğer ikisi fırsatçı.durup durup ay ne güzel maaşın var oh diyip duruyorlardı.10 kere deyince delirdim.Bana bakın dedim sizin poponuzu yayıp yattığınız saatlerde ben sabahın ayazında anasının dindiremediği 300 çocukla uğraşıyorum.Eve bir çuval evrakla geliyoırum,yeri geliyor kocamla ilgilenemiyorum sürünüyorum gece yarısına kadar.Çok meraklıysanız maaşa benim çektiklerimibi çekin öyle konuşun siz paradan başa laf bilmez misiniz dedim.ee işte babamız okutsaydı biz de sen gibi olurduk dediler.o zaman siz de çocuklarınızı okutun gün gezmeyle çocuk okumaz ,ilgilenmekle takişp etmekle ders çalıştırmakla okutulur dedim..Bir daha maaş konusu açılmıyor.duyan da devletin yattığım yerden maaş bağladığını sanacak.dengesizler veriyorum paylareını.kocam da destek gerisi tınnnnnn.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar