Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
aa yaz cnmm sayfayaaaa
herkes faydalansınnn

ilk önce dua ediosunuz sonra eşiniz size kız olcak diye baskı yapsın sonra sizde içtenlikle kız isteyin sizi tanıyan herkez namaz sonunda kızı olsun diye dua etsin kuran okunan yerde kurana katılıp kızınn olmasını topluca dua edin sonra mevlit kandilinde kuran okuyun kızım olsun diye rüyanızda cok güzel bir kız cocuğu görün sonra kaynanız sizi arayıp rüyamda gördüm oğlun olcak diye huzurunuzu bozsun sonra doktara gidin siz kız isterken dktr size oğlişinizin pipisini göstersin valla bende aynen böle oldu ne istersen tersi oluo oyuzden hayırlısı diyin :cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
gazın varrr galibaa.pırtlatt hiçbişiyin kalmazz:hihi:

nedenben sen bizi diger siteden mi tanıyon yoksa burda tesadüfenmi gördün?
yaşın kac senin.ne kadarlık evlisin.cocuk için denememi yapıyonuzz
ben anlamadım senin durumunu
sorularıma cvp yazarsan sevinirim

yok cnm duymamıştıkm
incelicemm şimdi tşkşrrrr
kızlaraada yollarımm

aY Elara adet olmuşum ya .Doğumdan sonra 29-30 günde olur oldm.önce 25 günde olurdum adet hep erken gelirdi şimdi 29-30 döngüm.bu ay çok ağrım var genelde ağrısız olur sanırım üşüttüm.

OP
E

Elara

Misafir
ilk önce dua ediosunuz sonra eşiniz size kız olcak diye baskı yapsın sonra sizde içtenlikle kız isteyin sizi tanıyan herkez namaz sonunda kızı olsun diye dua etsin kuran okunan yerde kurana katılıp kızınn olmasını topluca dua edin sonra mevlit kandilinde kuran okuyun kızım olsun diye rüyanızda cok güzel bir kız cocuğu görün sonra kaynanız sizi arayıp rüyamda gördüm oğlun olcak diye huzurunuzu bozsun sonra doktara gidin siz kız isterken dktr size oğlişinizin pipisini göstersin valla bende aynen böle oldu ne istersen tersi oluo oyuzden hayırlısı diyin :cokkomik:

:hihi: deli kızz
bende gercekten dua bekliyommm:zopa:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
teşekkür ederim canım o resimde doğum kilolarım tam gitmemişti şimdi 3 kg kaldı işallah daha inceldim. vaktim olsa spora gitcem ama vakit yok,doğur seni de görcemmmmmmmmmmmm

canım eşimle anlaşma yaptm doğurcam bunu sonra bir kız için hemen biri büyumeden hamiş kalcam doğurdktan sonra göbek gerdirme ameliyatına gircem ;) allahın izniyle hem wermesem bile kilo kadın dediğin hafiften etli olcek tuttunmu kemk gelmicek boş wer sende böle iyisin

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
o zaman adını deiştir zaten bizde umut war nasılsaa yahşi cazibeee ya da tek cazıbe yapalım noooooooolurrrrrr:1::1::1::1:

Evet tam kırım tatarı ve azaeri meleziyim gözler kırım taraf mesela.iki lehçeyi de bilirim.azeriyi de tatarcayı da.Bu sitede de azeri arkadaşım çok.

OP
E

Elara

Misafir
aY Elara adet olmuşum ya .Doğumdan sonra 29-30 günde olur oldm.önce 25 günde olurdum adet hep erken gelirdi şimdi 29-30 döngüm.bu ay çok ağrım var genelde ağrısız olur sanırım üşüttüm.

hım gecmiş olsunn
benimde agrısız olur genelde ama azcık üşütsemm kasıklarım agrırr

bu arada sen gercekten azerilere benziyorsunnn

nedenben

Aktif Üye
Tepki
57
gazın varrr galibaa.pırtlatt hiçbişiyin kalmazz:hihi:

nedenben sen bizi diger siteden mi tanıyon yoksa burda tesadüfenmi gördün?
yaşın kac senin.ne kadarlık evlisin.cocuk için denememi yapıyonuzz
ben anlamadım senin durumunu
sorularıma cvp yazarsan sevinirim

yok cnm duymamıştıkm
incelicemm şimdi tşkşrrrr
kızlaraada yollarımm

diger site derken anlamdım.yaşım 30 7 ayıma girdim cnm.ewet çocuk için başlıcaz:)

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
:hihi: deli kızz
bende gercekten dua bekliyommm:zopa:

kız deli öle deme tecrübe konusuyo bacım aaaa emeğe saygı yapın tutmayan yanıma gelsinn hehehehe :) bu arada son 1 saat içinde 3,5 ekmek yedm kızlar bana ne oluo ya bugün coştum mu ne yemek ye ye doymuyorm ve ben hala acımmmmmmmmmm

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Benim bu niki almamın çok özel sebebi var.Bu siteye üye olduğumda çok umutsuzdum,belki yanlızlığıma çare olur diye bu nikiş alıp bu siteye üye oldum.Buradaki arkadaşlarım sağolsun çok mortal oldu umut gemisine bindim evladımı kucağıma aldım,hergün gözyaşı dökerdim.Çok hüzüğnlü ve çetin bir mücadele yaşadım.burada paylaşamayacağım bazı özel konular eşimin taraf bilmiyor bazı şeyleri çok açık yazamıycam ama evladıma çok sıkıntılı kavuştum onu söylüm.Elara bir ara sana yazarıum özelden uzun bir hikaye.

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
kız deli öle deme tecrübe konusuyo bacım aaaa emeğe saygı yapın tutmayan yanıma gelsinn hehehehe :) bu arada son 1 saat içinde 3,5 ekmek yedm kızlar bana ne oluo ya bugün coştum mu ne yemek ye ye doymuyorm ve ben hala acımmmmmmmmmm

yemeye başlarken bismıllah de yoksa senle beraber başkaları daa yer doymama ondandır

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
Benim bu niki almamın çok özel sebebi var.Bu siteye üye olduğumda çok umutsuzdum,belki yanlızlığıma çare olur diye bu nikiş alıp bu siteye üye oldum.Buradaki arkadaşlarım sağolsun çok mortal oldu umut gemisine bindim evladımı kucağıma aldım,hergün gözyaşı dökerdim.Çok hüzüğnlü ve çetin bir mücadele yaşadım.burada paylaşamayacağım bazı özel konular eşimin taraf bilmiyor bazı şeyleri çok açık yazamıycam ama evladıma çok sıkıntılı kavuştum onu söylüm.Elara bir ara sana yazarıum özelden uzun bir hikaye.
:1::1::1:ay yyyy bana da yaz merak ederımmmmmm:1::1::1:
zaten elara tatılde olanları annatmadı halaaa meraktayımm:dertli::dertli::hihi::hihi:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
hım gecmiş olsunn
benimde agrısız olur genelde ama azcık üşütsemm kasıklarım agrırr

bu arada sen gercekten azerilere benziyorsunnn

burun yapım çene yapım anne tarafı,boy da öyle göz yapısı baba taraf.üniversitede sen yabancı mısın diye sorarlardı :))boy da 175 olunca devegillerden...Kızım da öyle şimdi burun çene yapısı ben...

OP
E

Elara

Misafir
Himalia kullanıcısından alıntı
ne demek istiyorsun.kimsenin yerinde gözüm olamaz.ne yazdığını okumadın herhalde gece gece kalkıp saçmalayım mı dedin.elaranın yeri neydi ki gözüm olsun.

YAPRAK Birincisi saçmalayan sendin daha öncede bişeyler yazmıştın cvp sadece buna değil onada istineden yazılmıştı gözün olduğu kesin ona bi şüphem yokta İkincisi neydiki demişsinya madem neydide sayfaların hızına niye yetişilemiyodu şimdi neden ilerlemiyo boş boş konuşmalarlada ilerlemez zaten gidenin arkasından konuşulmaz tepkimiz buna belki anlarsınn

Messene kullanıcısından alıntı
elara da işi abartmıştı.insanların sağlı ile oynuyordu.deniz suyu içirmeler.vajinal duş.karbonat falan filan bi pipet takmadığı kalmıştı.çok sağol kazen ne iyi etmişsin.kadın herkezi kullanıyordu.bu ay hamiş kalırım yok vaz geçtim öbür ay.insanları burada denek yapmıştı.kızı olanlara yöntem uygulamadı diyordu.erkek olanlara kendi yöntemlerini yapıştırıyordu.zıt görüş yazacak olsan bi güzel laf sayıyordu.hakaret küfür hepsi mevcuttu.amacı neydi bilmiyorum ama bu topik tuttu diye kendini kral ilan etmişti.kendi doğrusundan başka doğru tanımıyordu.kazene çoook teşekkür ederim.gereğini geç de olsa yapmış.seviyeyi aşağıya çekmek isteyenleri kovalamış.çok beğendim.kız erkek fark etmez.allah ne verirse o.burada himalia ve sinam aynı ay ve sene doğmuşlardı.aynı günlerde hamile kaldılar.birinin oğlu diğerinin kızı oluyor.buna ne demeli elara.

YAPRAKKalanlarada pipeti sen takarsın artık kimse şikayetçi değildi sana noluyo anlamadım yöntem vermedi kesin sana sinirin bundan olsa gerek güzel paylaşımlar yapıldı halada yapılıyo kimse kimsenin hakkını yiyemez ortalığı boş bulup boş boş sallamayınn

sen benim iyi niyetimi göremediysen ben neyapayım.burada dayanışma yok diyen kim ki.ben baştan berri hep aynı şeyleri defalarca yazdım.aç oku bi zahmet.kimsenin arkasından falan laf söylemem ben.buraya elli kere yazdım.kadının ve senin gibilerin hakaretine uğradım.o da senin gibi işte .. ürür kervan yürür değil işte bu tip yazışmalar sizi yok etti.kervan hep yürümüyormuş değil mi.bu sayfaları herkez okuyor.yazarken hakaret etmeden yazamıyıorsan kişilik problemin olabilir.

YAPRAKNedense o iyi niyetini bende göremedim kesin haketmişsindir boş yere kimse kimseye bişey söylemez

niye bu kadar tepkilisiniz anlayamıyorum.messene hep bu şekilde yazdı zaten.gunness amma duygusalsın.dediği doğru kendi kendini çürütüyorsun.biri çıkıyor yerinde gözün mü var diyor .okumadan saçmalıyor.öteki kervan yürüyor diyor.ne dediğinizi bilmez olmuşsunuz.toplayın kendinizi.

YAPRAKBiz topluyuz şekerim herşey yolunda tıpkı eskisi gibi kendini bilmez ortalığı boş bulup kafalarına göre takılan sizlersiniz sizi çağıran olmadı sanırım tepkiniz birazda ondan olsa gerek

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
:1::1::1:ay yyyy bana da yaz merak ederımmmmmm:1::1::1:
zaten elara tatılde olanları annatmadı halaaa meraktayımm:dertli::dertli::hihi::hihi:

işallah ilerde site dışında msn de falan olabilir ama buradan da şüppheliyim elticiğim geziniyordur belki.ayy gece gece uğurumuz kaçmasın bahsetmiyim çekemem:)

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
yemeye başlarken bismıllah de yoksa senle beraber başkaları daa yer doymama ondandır

ay canım hep cekerm ama benm bebş 5 aylık oldu ya galiba iştahım açıldı eşim ben yemek yerken beni izlemiş bana yemekten sonra ilk defa seni böle acıkmış iştahlı yerken gördm dedi ay km bilir nasıl yedm utandm ya ama bende hürremn dediğini dedim ben değil oğlun yiyo diye kaynattım hihi çok fenaym yhaa :)

OP
E

Elara

Misafir
AYY YAPRAKCIM BEN NE DEYİM SANAA ,HAMİLE HAMİLEE UGRAŞMIŞIN BU ÖKÜZLERLEE

CVPLARIN SÜPER OLMUŞŞ.KENDİME BENZETTİM SENİİ

CVP YAZARLARSA HİÇ MUHATAP OLMA CANINI SIKTIGINA DEGMEZ CNMM
HIRSLARINDAN CATLIYORR HEPSİDEE

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
ne demek istiyorsun.kimsenin yerinde gözüm olamaz.ne yazdığını okumadın herhalde gece gece kalkıp saçmalayım mı dedin.elaranın yeri neydi ki gözüm olsun.

YAPRAK Birincisi saçmalayan sendin daha öncede bişeyler yazmıştın cvp sadece buna değil onada istineden yazılmıştı gözün olduğu kesin ona bi şüphem yokta İkincisi neydiki demişsinya madem neydide sayfaların hızına niye yetişilemiyodu şimdi neden ilerlemiyo boş boş konuşmalarlada ilerlemez zaten gidenin arkasından konuşulmaz tepkimiz buna belki anlarsınn

elara da işi abartmıştı.insanların sağlı ile oynuyordu.deniz suyu içirmeler.vajinal duş.karbonat falan filan bi pipet takmadığı kalmıştı.çok sağol kazen ne iyi etmişsin.kadın herkezi kullanıyordu.bu ay hamiş kalırım yok vaz geçtim öbür ay.insanları burada denek yapmıştı.kızı olanlara yöntem uygulamadı diyordu.erkek olanlara kendi yöntemlerini yapıştırıyordu.zıt görüş yazacak olsan bi güzel laf sayıyordu.hakaret küfür hepsi mevcuttu.amacı neydi bilmiyorum ama bu topik tuttu diye kendini kral ilan etmişti.kendi doğrusundan başka doğru tanımıyordu.kazene çoook teşekkür ederim.gereğini geç de olsa yapmış.seviyeyi aşağıya çekmek isteyenleri kovalamış.çok beğendim.kız erkek fark etmez.allah ne verirse o.burada himalia ve sinam aynı ay ve sene doğmuşlardı.aynı günlerde hamile kaldılar.birinin oğlu diğerinin kızı oluyor.buna ne demeli elara.

YAPRAKKalanlarada pipeti sen takarsın artık kimse şikayetçi değildi sana noluyo anlamadım yöntem vermedi kesin sana sinirin bundan olsa gerek güzel paylaşımlar yapıldı halada yapılıyo kimse kimsenin hakkını yiyemez ortalığı boş bulup boş boş sallamayınn

sen benim iyi niyetimi göremediysen ben neyapayım.burada dayanışma yok diyen kim ki.ben baştan berri hep aynı şeyleri defalarca yazdım.aç oku bi zahmet.kimsenin arkasından falan laf söylemem ben.buraya elli kere yazdım.kadının ve senin gibilerin hakaretine uğradım.o da senin gibi işte .. ürür kervan yürür değil işte bu tip yazışmalar sizi yok etti.kervan hep yürümüyormuş değil mi.bu sayfaları herkez okuyor.yazarken hakaret etmeden yazamıyıorsan kişilik problemin olabilir.

YAPRAKNedense o iyi niyetini bende göremedim kesin haketmişsindir boş yere kimse kimseye bişey söylemez

niye bu kadar tepkilisiniz anlayamıyorum.messene hep bu şekilde yazdı zaten.gunness amma duygusalsın.dediği doğru kendi kendini çürütüyorsun.biri çıkıyor yerinde gözün mü var diyor .okumadan saçmalıyor.öteki kervan yürüyor diyor.ne dediğinizi bilmez olmuşsunuz.toplayın kendinizi.

YAPRAKBiz topluyuz şekerim herşey yolunda tıpkı eskisi gibi kendini bilmez ortalığı boş bulup kafalarına göre takılan sizlersiniz sizi çağıran olmadı sanırım tepkiniz birazda ondan olsa gerek

:böö::böö::böö::böö:bizi suçsuz yere banlayanlarrrrrrr heyyyyyyyyyyyy nerdesinizzzz aaaaaaaa bu bıze ıt demıs nıe onları yollamıyolarrrrrrrrrrrrrrrrrr

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Birincisi saçmalayan sendin daha öncede bişeyler yazmıştın cvp sadece buna değil onada istineden yazılmıştı gözün olduğu kesin ona bi şüphem yokta İkincisi neydiki demişsinya madem neydide sayfaların hızına niye yetişilemiyodu şimdi neden ilerlemiyo boş boş konuşmalarlada ilerlemez zaten gidenin arkasından konuşulmaz tepkimiz buna belki anlarsınn

Kalanlarada pipeti sen takarsın artık kimse şikayetçi değildi sana noluyo anlamadım yöntem vermedi kesin sana sinirin bundan olsa gerek güzel paylaşımlar yapıldı halada yapılıyo kimse kimsenin hakkını yiyemez ortalığı boş bulup boş boş sallamayınn

Nedense o iyi niyetini bende göremedim kesin haketmişsindir boş yere kimse kimseye bişey söylemez

Biz topluyuz şekerim herşey yolunda tıpkı eskisi gibi kendini bilmez ortalığı boş bulup kafalarına göre takılan sizlersiniz sizi çağıran olmadı sanırım tepkiniz birazda ondan olsa gerek

ayyyyyyyyyyyyyy pessssssssssssss nankörlüğün bu kadarı ya ben bile son haftalarda misafir olarak baya yaralanmmıştım,hakkınızı helal edin eltim yüzümden üye olamamıştım ayyyyyy pessssssssssss ben sizinle karşılaştığıma çok mutluyum bu insanlar o kadar şey paylaşmışlar bu nasıl bir nankörlük.Ama merak etme elara ayaklarına dolar Allah bu nankörlüğü.yazıklar olsun.bekle ve gör diyorum.sahipsiz köy bulmuşlar deyneksiz dolaşıyorlar..derler buna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar