Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
mimoza hoşbulduk sayende çok mutlu oldum bugün buluştuk diye... ne kadar gecikti reglin merak ettim şimdi test yapmadan nasıl durabiliosun:) bu arada ben momofa mesaj atayım isterseniz ...

ay mimozaa delirttin biziiii:zopa:
gızz 3 liralık test bugünde yap yarında yap nolcak sankii:sirin:
momofu özledim yaa.cok güzel bilgiler veriyordu o
momofa mesaj yazcaksan o online oldugunda yaz cnm
genelde geceleri online oluyor

tamam gece bakarım.hemen yazarım kazi mazi şüpelenmesin....
inşallah online olur...
ya gitcemde kızlar sorun testi almam değil.karbonat testim negatif hala:zonk:
ama kasıklarım çok sancılanıyor..birazdan çıkıcam..yada sağlıkocağında idrar testimi veriyim :zonk:
çıkmazsa dra derim kan alır...evet evet saat 2 olmuş..kızlar ben yavaş yavaş gidiyim...aslında hamiş olmasam dahaii çünkü regl günümde çıkmadığına göre eğer şimdi çıkarsa geç döllenme falan olma ihtimali olur...oda beni sıkıntıya sokar:zonk:başka yum yoktu ama bilmiyorum....:dertli:

OP
E

Elara

Misafir
gunaydın kızlar nasılsınız ?
ELara cnm dun gıttık yıne damarlarıma bakıldı bırsey cıkmadı o dr da tumorden suphelenıyor ancak hepsıde mr de bellı olcagını soyluyor.
arastırma hastanesı mr cekmeyecegını bebegın yuzde 40 sakat kalcagını soyledı.
baska bı arastırma hastanesı ıse cekebılecegımızı soyledı ama o yuzde 40 ı duyunca Allahım bılemıyorum cok caresızım baskılardan baktım aılem cok zorluyor benı mr cektırmem ıcın ancak bebegımı tehllıkeye atıcam dusuncesı acılara katlanmama yardımcı oluyor.yanlız acı buyuyor daha once cevız buyuklugunde agrıyan yer sımdı boydan boya buyudu ınanın agrı kesıcılerle duruyorum oda ne durmak gecelerı bıze sormayın bıle tum aıle uyumuyoruz ben bagırmakla kıvranmakla meskulken onlarda basımda beklemekle meskuller.
ozel hastanede bulduk mr ceken garantı verıyorlar bebege bırsey olmayacak dıye ancak olur dıyen yerlerde var aklıma gelen su garantı verıyorlar sonra bana sakat dogarsa Allah korusun mrden degıl olcagı varmıs derler eee sonra ne olcak ? yanı yapamıyorum ruyalarıma gırıyor sıunırlerım cok bozuk aklımdan cıkmıyor karar veremıyorum .bı yandada aılemın dedıgı kotu bırsey varsa sana bırsey olcak belkı bebegın dogamıycak yada sensız buyuycek yada bu kana bulasınca bebegınede gecıcek yanı beklememı ıstemıyorlar kafam allak bulak top bana kaldı ben evet dersem tehlıklerı goze alıp cekılıcem ancak yapamıyorum benı anlıyorsunuz degılmı aılem anladıgını dıyor ama baskı yabıyorlar.Olmuyor yanı mılyonda bır bıle deseler tehlıke goze alamam alamıyorum :(
he ılla mr ye baglı degıl rabbım ne ısterse o olcak hıcbı sorun yokken sakat dogan bebek yokmu var belkı oyle olcak o ayrı ancak ben mr cekılırsım ve oyle olursa kendımı affedemem
yanı durum bu
sımdılık ıgnelerle beklemedeyım bakalım caresızlık benı neye surukluycek

cnm benim ya .şunları okurken inann cok üzüldümmm ne diyecegimi bilemiyorumm:(((((
iki arada kalmışsınn.böle bi duruma nasıl yurum yapabilrim hiç bilmiyorumm
ama biyerde okumuştum 1 emar 442 röntgene denk miş.
yani cok fazlaaa x ışını veriliyomuş emarda.
yani bilemiyorum cnm ya.senin durumunda iyi degil emar cekindiginde belki senin saglıgın iyi olcak ,ona göre erken teşhis olcakkk
diger taraftan bebeginin saglıgı rsiklii
offf ne yapılırki böle durumdaa:uzgun::uzgun:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ELara cnm dun gıttık yıne damarlarıma bakıldı bırsey cıkmadı o dr da tumorden suphelenıyor ancak hepsıde mr de bellı olcagını soyluyor.
baska bı arastırma hastanesı ıse cekebılecegımızı soyledı ama o yuzde 40 ı duyunca Allahım bılemıyorum cok caresızım baskılardan baktım aılem cok zorluyor benı mr cektırmem ıcın ancak bebegımı tehllıkeye atıcam dusuncesı acılara katlanmama yardımcı oluyor.yanlız acı buyuyor daha once cevız buyuklugunde agrıyan yer sımdı boydan boya buyudu ınanın agrı kesıcılerle duruyorum oda ne durmak gecelerı bıze sormayın bıle tum aıle uyumuyoruz ben bagırmakla kıvranmakla meskulken onlarda basımda beklemekle meskuller.
ozel hastanede bulduk mr ceken garantı verıyorlar bebege bırsey olmayacak dıye ancak olur dıyen yerlerde var aklıma gelen su garantı verıyorlar sonra bana sakat dogarsa Allah korusun mrden degıl olcagı varmıs derler eee sonra ne olcak ? yanı yapamıyorum ruyalarıma gırıyor sıunırlerım cok bozuk aklımdan cıkmıyor karar veremıyorum .bı yandada aılemın dedıgı kotu bırsey varsa sana bırsey olcak belkı bebegın dogamıycak yada sensız buyuycek yada bu kana bulasınca bebegınede gecıcek yanı beklememı ıstemıyorlar kafam allak bulak top bana kaldı ben evet dersem tehlıklerı goze alıp cekılıcem ancak yapamıyorum benı anlıyorsunuz degılmı aılem anladıgını dıyor ama baskı yabıyorlar.Olmuyor yanı mılyonda bır bıle deseler tehlıke goze alamam alamıyorum :(
he ılla mr ye baglı degıl rabbım ne ısterse o olcak hıcbı sorun yokken sakat dogan bebek yokmu var belkı oyle olcak o ayrı ancak ben mr cekılırsım ve oyle olursa kendımı affedemem
yanı durum bu

canım çok geçmiş olsun evet zor karar iyice araştırmak lazım bence biraz daha araştır derim mr konusunu ben olsam heralde çektirmezdim bilmiyorum sana konuşmak kolay diyebilisin ama o ihtimali gözardı etmemek gerek bence ömür boyu vicdan azabı rabbim sanaa bu sıkıntın için çok kolay kapılar açsın inşallah

OP
E

Elara

Misafir
inşallah online olur...
ama kasıklarım çok sancılanıyor..birazdan çıkıcam..yada sağlıkocağında idrar testimi veriyim :zonk:
çıkmazsa dra derim kan alır...evet evet saat 2 olmuş..kızlar ben yavaş yavaş gidiyim...aslında hamiş olmasam dahaii çünkü regl günümde çıkmadığına göre eğer şimdi çıkarsa geç döllenme falan olma ihtimali olur...oda beni sıkıntıya sokar:zonk:başka yum yoktu ama bilmiyorum....:dertli:

cnm kazi yok artıkkkkkkk.o görevi bırakmış güneyde bi tatil köyünde calışmaya gitmiş.tatil köyüde kendinin miş galibaa.adam parayı bulmuşşş

şuan curly ve uzman yöneticiii
sizin mesajları silende curlyyy
o kazenden cok dahaa fenaaaa
kazeni ben seviyordumm cok kibardıı
curly cok huysuzzz

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
evet boncuğum o kadar röntgen ışınına bencede çok riskli girmek....
mr sınucun çıkınca ne derler nasıl bi tedavi uygulanır bilemiycem ama tahmini bi tedavisi yokmu.o kadar radyasyon almaktansa denenebilecek tahmini bi tedavi daha ii olmazmı.:acep:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
inşallah online olur...

canım ya karbonat testi bana çok güvenilir gelmiyo dün nette egzamaya karbonatlı su iyi geliyo die duydum deneyim bi dedim çeşme suyuna yaptım nasıl köpürdü anlatamam taşacaktı o kadar köpürdü yani

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
cnm kazi yok artıkkkkkkk.o görevi bırakmış güneyde bi tatil köyünde calışmaya gitmiş.tatil köyüde kendinin miş galibaa.adam parayı bulmuşşş

şuan curly ve uzman yöneticiii
sizin mesajları silende curlyyy
o kazenden cok dahaa fenaaaa
kazeni ben seviyordumm cok kibardıı
curly cok huysuzzz

:hihi:valla ben onlarla hiç karşılaşmadım elaracım.momofu yakalarsam onu çağırcam.bende kim varsa msnde hepsine ulaşmaya çalıştım.hiç kimsede momofun msn adresi yok...çok ilginç:deli:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ohhh ekranım pek güzel oldu saol içim açıldı hakikaten:)
bebeğime isim bulamadım hala kendimi alıştıramadım garip bi boşluktayım dağana kadar inanamıcam sanırım aklıma bi sürü isim geliyo tek bildiğim tek isimli olucak...

mutluelif sende bizze bikaç yemek tarifi yazsana tecrübeli biri olarak sende tavuk yedinmi:hihi:

Tepki
2
yanı durum bu

boncuk Allah seninle olsun canım umarım en kısa zamanda hallolur herşey ...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
:hihi:valla ben onlarla hiç karşılaşmadım elaracım.momofu yakalarsam onu çağırcam.bende kim varsa msnde hepsine ulaşmaya çalıştım.hiç kimsede momofun msn adresi yok...çok ilginç:deli:

momof zaten çok sık gelen biri değildi kısa ve öz kalırdı genelde ama ne mezunu bilmiyorum çok güzel bilgileri vardı bizde çok faydalanıyoduk bilgilerinden sağolsun

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
canım ya karbonat testi bana çok güvenilir gelmiyo dün nette egzamaya karbonatlı su iyi geliyo die duydum deneyim bi dedim çeşme suyuna yaptım nasıl köpürdü anlatamam taşacaktı o kadar köpürdü yani

hadi ya:deli:
neyse birazdan çıkar meydana.ben çıkıyorum kızlar..bugün 4 mart.reglim 28 şubattı...nerdeyse 5 gün gecikti..ikinci bi yumurtamda olabilirmiydi acaba...olduysa eğer ondanda hamiş kalmış olab ilirim.çünkü tek deneme yapmadım:zonk:
ilkini 13 şubatta denemiştim.ikinciyi taaa 18 şubatta denedim...zaten 13 yum günümdü..ilişkiden sonra sabah yum akıntım lop diye düşmüştü..ama sonradan birdaha oldumu bilmeyyom:dertli:..aradan 5 gün geçince korunmayı bıraktık.
off kısmet..strestenmi iğnelerdenmi artık ya gecikti.ya hamileyim...

OP
G

gunness

Misafir
kızlar okuyamıyorum sizi çok yoğunun akşam artık okuyacam

OP
E

Elara

Misafir
aaaaaaa tavuk sebestmi ne güzelmiş ben tavuk yok sanıyodum ,et tavuk suyu şu hazır satılan bulyonlarmı elera

evet cnm hazır et yada tavuk bulyonlardan kullanabilriisn
bunlarda tuz oranı ve baharat oranı fazla sanırım ondann kullanılabiliyorr

Tepki
2
mutluelif sende bizze bikaç yemek tarifi yazsana tecrübeli biri olarak sende tavuk yedinmi:hihi:

ben en çok ne yedim biliomusunuz patates salatası...sürekli haşlanmış patates bulundurdum evde içine kuru soğan bol tuz sumak limon sızma zeytiyağı harika oluyor. birde sabahları eşimle hep müsli yiyoruz kendi karışımımız ...yulaf ezmesinin içine kuru kayısı incir elma ananas mandalina koyup üzerinede bol nar portakal suyu karışımı dökün nefis oluyo bağımlısıyım:)

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hadi ya:deli:
neyse birazdan çıkar meydana.ben çıkıyorum kızlar..bugün 4 mart.reglim 28 şubattı...nerdeyse 5 gün gecikti..ikinci bi yumurtamda olabilirmiydi acaba...olduysa eğer ondanda hamiş kalmış olab ilirim.çünkü tek deneme yapmadım:zonk:
ilkini 13 şubatta denemiştim.ikinciyi taaa 18 şubatta denedim...zaten 13 yum günümdü..ilişkiden sonra sabah yum akıntım lop diye düşmüştü..ama sonradan birdaha oldumu bilmeyyom:dertli:..aradan 5 gün geçince korunmayı bıraktık.
off kısmet..strestenmi iğnelerdenmi artık ya gecikti.ya hamileyim...

mimozacım 5 gün geçmiş bu kadar olmaz bence ya,hamileymişsin gibi nasıl durabiliyosun hemen git hadi heyecanla bekliyoruz sonucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar