Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
işte bide şu 0+12 mevzusu var
kremsi akıntı geldiginde hep gec olur diye düşünüyorudm ben mesela

OP
E

_eZeL_

Misafir
ayrıca bide yumurta akı kıvamından sonra kremsi akıntı demiş ya mutlu elif benimde öyle akıntım varken oldu ilişkim hatta eşime bulaştı :lilav: ordan biliyorum

OP
E

Elara

Misafir
ayrıca bide yumurta akı kıvamından sonra kremsi akıntı demiş ya mutlu elif benimde öyle akıntım varken oldu ilişkim hatta eşime bulaştı :lilav: ordan biliyorum

:hihi: eşine nasıl bulşatı gızzz
inşallah hamişsindirde şehzadenn geliyordurrr

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
selam kızlar,
evime geldim az önce..insanın evi gibi yok,gerçi buz gibi olmuş 4 günde..oğlanda yolda uyudu yatırdım..kocam da yarın geliyo, beraberken didişip duruyoruz ayrı kalınca da özlüyorum yaa.:ilknur:

OP
E

_eZeL_

Misafir
evet canım naber
hayırlı olsun umarın çok güzel haberler alınrsını burada

ben üye oldum da ancak şimdi msj atabiliyorum
nasılsınız

hoşgeldin evrim kız öyle uzaktan izlemek olurmu sohpete katıl özledik

:hihi: eşine nasıl bulşatı gızzz
inşallah hamişsindirde şehzadenn geliyordurrr

kız +18 olacak anlatmiyım burda :cokkomik: çok ayıp :eek:ys:

selam kızlar,
evime geldim az önce..insanın evi gibi yok,gerçi buz gibi olmuş 4 günde..oğlanda yolda uyudu yatırdım..kocam da yarın geliyo, beraberken didişip duruyoruz ayrı kalınca da özlüyorum yaa.:ilknur:

hoşgeldin epokheeeeeee

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
kızlar hepınıze cok tsk ederım meraklarınız dualarınız ıcın
bernıl ben bı yazıyım enler yabtım hepınıze yollarım tekrardan cnm
rabbım hepınıze nasıp eder ıns hos ben hala korkuyorum dr sonra degıstı demez degılmı ? :)
benım soyle oldu kızlar cıft cızgı gordugum ılk gunun sabahı yumurta akı kıvamı geldı 3.günü ogleden sonra kremsı geldı o gece ılıskı oldu testtede cızgı sılıktı ama sanırım ben testı yanlıs yabmısım 4 saat sonra tekrarladıgımda cıft cızgı devam edıyordu takıp ettım 17 saat sonra cızgım gıtmıstı
yanı catlamadan 17 saat once ılıskı oldu
benım hep hatam cıft cızgı gordummu ılıskı oluyordu .ama cıft cızgım benım 3 gun suruyordu.demek ozaman hamıle kalsam kız olma olasılıgı cok yuksektı hos 17 saat oncesıde yuksek ama ortam yogun derece alkalıydı dıye dusunuyorum ılaclar vsler bırde en onemlısı rabbım dualarımı kabul ettı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar