Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
Kızlar cok tsk ederım ıste bende oyle bı durumdayımkı su agrılarıma nasıl katlanıyorum nasıl anlatsam cocugumun psıkolojısı bozuk her gelene annem hasta dıyor hareketlerı degıstı yanı dayanılcak bırsey olsa ben zaten mr yı dusunmezdım hos hala dusunmuyorum nezaman agrıdan bayılırsam ozaman dıyorum kendıme oda caresız kalırım gotururler herhalde:(
sımdı bılemıyorum yanı malesefkı tahmını tadevı veremıyorlar neyse bakacaz
ben gecmısı okuyorum masallah dokturmussunuz 312 deyım suanda :))))

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ben en çok ne yedim biliomusunuz patates salatası...sürekli haşlanmış patates bulundurdum evde içine kuru soğan bol tuz sumak limon sızma zeytiyağı harika oluyor. birde sabahları eşimle hep müsli yiyoruz kendi karışımımız ...yulaf ezmesinin içine kuru kayısı incir elma ananas mandalina koyup üzerinede bol nar portakal suyu karışımı dökün nefis oluyo bağımlısıyım:)

ben çok severim patates salatasını hatta soğanını biraz kavuruyorum kokusuda olmuyu süpermiş sevdim maydanozda koyuyomuydun mutluelif ben çok koyarım maydanoz netten daha bakmadım maydanoza,hımm yulaf ezmeside iyi fikir gerçi ben sevmem ama sevmek zorundayım artık bide beyaz ekmek yememişsindir sanırım

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar orlistatında kızı oluyormuş
pardon ya biran ilatranur sandımdı...

orlistat yöntem denenmişmiydi

Kızlar cok tsk ederım ıste bende oyle bı durumdayımkı su agrılarıma nasıl katlanıyorum nasıl anlatsam cocugumun psıkolojısı bozuk her gelene annem hasta dıyor hareketlerı degıstı yanı dayanılcak bırsey olsa ben zaten mr yı dusunmezdım hos hala dusunmuyorum nezaman agrıdan bayılırsam ozaman dıyorum kendıme oda caresız kalırım gotururler herhalde:(

boncuğuumm canımsın ay hiç kıyamıyorum okurken resmen burnumu direği sızlıyor ağlicak gibi oluyorum kendimi tutmasam süzülecek zaten yaşlar inşaAllah bir an önce şifa bulda evlatladında huzur bulsun Rabbim masum meleklerrnin yüzü suyu hürmetine dermana kavuştursun arkadaşım

Tepki
2
ben çok severim patates salatasını hatta soğanını biraz kavuruyorum kokusuda olmuyu süpermiş sevdim maydanozda koyuyomuydun mutluelif ben çok koyarım maydanoz netten daha bakmadım maydanoza,hımm yulaf ezmeside iyi fikir gerçi ben sevmem ama sevmek zorundayım artık bide beyaz ekmek yememişsindir sanırım

bizim evde beyaz ekmek çok uzun zamandır yok tam buğday var sadece maydonozla aram çok iyi deil koymadım valla birde her gece yemekten bisüre sonra kayısı ve hurma yedim 1 - 2 tane

OP
E

Elara

Misafir
kızlar müsliden daha önce bahsetmiştikk.sabah kahvaltısında enerji degeri yüksek besinlerle beslenen kadınların erkek cocuk dogurma oranı fazlaymışş
bunun için özellikle müsli öneriliyorr.süt yasak oldugunda elma suyu yada ananas suyuyla yapabilirisnizzz müsliyii

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

canım inş en çabuk zamanda sağlıklı bir çözüme ulaşırsın bu ağrılarla uğraşmak zorunda kalmazsın

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bizim evde beyaz ekmek çok uzun zamandır yok tam buğday var sadece maydonozla aram çok iyi deil koymadım valla birde her gece yemekten bisüre sonra kayısı ve hurma yedim 1 - 2 tane

evet bende başladım kaysı ve hurmaya özellikle hurma süper güzel oluyo tatlı ihtiyacınıda karşılıyo

OP
E

Elara

Misafir
boncukk cnmm rabbim şifanı versin inşallahh tez zamandaa
inann senin için bişler yapmak istiyorum ama hiçbişi geldmiyor elimdenn :((((

ezell orlistat yöntem denemdii
babychoice takvimi aldıı o takvime görede gün aşırı ilişki denedi
ilk sayfaada yazıyor

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar müsliden daha önce bahsetmiştikk.sabah kahvaltısında enerji degeri yüksek besinlerle beslenen kadınların erkek cocuk dogurma oranı fazlaymışş
bunun için özellikle müsli öneriliyorr.süt yasak oldugunda elma suyu yada ananas suyuyla yapabilirisnizzz müsliyii

evet canım söylemiştin haftasonu onuda alayım

OP
E

Elara

Misafir
elif sen mukus ph sını ölcmedin dimi.
peki yumurtladıgını anlamışmıydın akıntı yada kasık agrılarındna filann.
yum catlayınca gelen akıntın tam nasıldı hatırlıyormusun?

OP
E

_eZeL_

Misafir
elara müslide tavsiye edebileceğin bir marka var mı_?

Tepki
2
bişiy vardı sizle paylaşmıydık onu hatırlamıyorum hamile kalacağın ay kendini pek aç bırakmaman gerekiyordu kan şekeriyle ilgiliydi ama neydi ne değildi unuttum... mesela gece karnınız acıkınca hafif atıştırmamız lazımdı ama unuttum nedenini:)

OP
E

Elara

Misafir
elara müslide tavsiye edebileceğin bir marka var mı_?

ya markaya cıok takılma bence.büyük migroslarda filan oluyor her çeşit ve markaya göreee
sen yulaflı ve kuru meyveli oalnları tercih edebilriisn
nestlenin var baya ceşidiii

OP
E

Elara

Misafir
elif sana cetvel yaptım begenmedigin yeri degiştirebilirizz
kac haftalık oldugunu görelimmm

cetveli yapomak istersen profilim e gir
imza düzenle de
boş sayfaya linki yapıştır

Tepki
2

ölçmedim çünkü ph kağıtlarıyla çok likit olmayan şeyleri ölçemedim ben beceremedim belki elektronik olanlar ölüyordur bilmiyorum. ben daha önce de denemiştim akıntılarımı hatta ruh halimi kontrol ederek aynı anda test kullanarak anlıyordum yumurrtlamayı. mesela ben ovulasyonda ilk lh çıkmaya başladığında regl öncesi yaşadıklarımı yaşıyorum. nedensiz stress akıntı cinsel istek bir kaç sivilce belki vs ...sonra çift çizgi çıkıyo testlerde yada gülen yüz . sonra akıntı krem haline gelmeye başlayınca , ki bu yumurta akı kıvamından hemen sonra oluyo test çizgileri silikleşmeye başlıyo . anlıyorumki yumurtladım...sabah test yaptığımda gülen yuz çıkmıştı ya yumurta akı devam ediyodu akşamı krem haline gelmeye başladığında ilişki oldu . yani o akıntıyı gördüğüm gibi oldu ilişki...ay .ok uzattım:)

Tepki
2

ölçmedim çünkü ph kağıtlarıyla çok likit olmayan şeyleri ölçemedim ben beceremedim belki elektronik olanlar ölüyordur bilmiyorum. ben daha önce de denemiştim akıntılarımı hatta ruh halimi kontrol ederek aynı anda test kullanarak anlıyordum yumurrtlamayı. mesela ben ovulasyonda ilk lh çıkmaya başladığında regl öncesi yaşadıklarımı yaşıyorum. nedensiz stress akıntı cinsel istek bir kaç sivilce belki vs ...sonra çift çizgi çıkıyo testlerde yada gülen yüz . sonra akıntı krem haline gelmeye başlayınca , ki bu yumurta akı kıvamından hemen sonra oluyo test çizgileri silikleşmeye başlıyo . anlıyorumki yumurtladım...sabah test yaptığımda gülen yuz çıkmıştı ya yumurta akı devam ediyodu akşamı krem haline gelmeye başladığında ilişki oldu . yani o akıntıyı gördüğüm gibi oldu ilişki...ay .çok uzattım:)

OP
E

Elara

Misafir
ölçmedim çünkü ph kağıtlarıyla çok likit olmayan şeyleri ölçemedim ben beceremedim belki elektronik olanlar ölüyordur bilmiyorum. ben daha önce de denemiştim akıntılarımı hatta ruh halimi kontrol ederek aynı anda test kullanarak anlıyordum yumurrtlamayı. mesela ben ovulasyonda ilk lh çıkmaya başladığında regl öncesi yaşadıklarımı yaşıyorum. nedensiz stress akıntı cinsel istek bir kaç sivilce belki vs ...sonra çift çizgi çıkıyo testlerde yada gülen yüz . sonra akıntı krem haline gelmeye başlayınca , ki bu yumurta akı kıvamından hemen sonra oluyo test çizgileri silikleşmeye başlıyo . anlıyorumki yumurtladım...sabah test yaptığımda gülen yuz çıkmıştı ya yumurta akı devam ediyodu akşamı krem haline gelmeye başladığında ilişki oldu . yani o akıntıyı gördüğüm gibi oldu ilişki...ay .çok uzattım:)

hımm tşkelrr
ozaman yumurta akı kıvamında iken ilişki olmıcakk

OP
E

_eZeL_

Misafir

Elara mutlu sivilce falan deyince aklıma geldi benimde sivilcelerim çıktı iki kaşımın ortasında iki tane normalde hiç çıkmaz böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar