Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
evet olur ezell
herşeyde bol bol domatess kullanınnn

senin ateş derecenin nasıl oldugunu anlayamayız ezel.cünkü diger günlerin degerlerini bilmiyoruzz

OP
E

Elara

Misafir
mimozaaaaaa
hamilemisin yoksa reglimi oldunn
ay catlattın bizi burdaaa

OP
E

Elara

Misafir
tamam tamam buldum canım saol aynıymış tıklamamış pc çıkmıyo sandım bende elara şu baştaki çizelgede gülen yüzün ikinci gününün akşamı ilişki olmuştu. yanlış anlaşılmasın mimoza sormuştu daha önce

evet eliff kızlara yazdım gülen yüzden 2 gün sonra ilişki oldu diye ama listeede degişmeyi unutmuşumm
degişitriyim hemenn

sen bebegine isim buldunmu?

OP
E

_eZeL_

Misafir
evet olur ezell
herşeyde bol bol domatess kullanınnn

senin ateş derecenin nasıl oldugunu anlayamayız ezel.cünkü diger günlerin degerlerini bilmiyoruzz

evet yeni ölçmeye başladım bende bilmiyorum öyle umuta takılmak için yazdım dereceyi :cokkomik: dur bakalım yarın ölçmeye devam inşaAllah birde unutmazsam karbonata testi yapıcam yarın saba

minietek senin karbonata testi kabarmışmıydı_?

OP
E

Elara

Misafir
eliff sayfanın en alt solunda julia yazan yeri defult style olarak degiştirebilriisnn.
daha ferah bi görüntü oluyor maviş maviş

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar selam...hala regl olmadım:zonk:
birazdan çıkıcam test için.ama sanki memişlerim sönmüş gibi biraz dahamı beklesem ne dersiniz:deli:
mutluelifim hoş geldin...
momofuda bulucam kızlar merak etmeyin...kazi silmiş benim özel mesajımı ama yine atıcam ...:hihi:

OP
E

Elara

Misafir
ezel karbonat testi için cok erkennn
regli günü yapman lazım

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bol domates sosta olur makarnayla dimi elara

kız ateşim diyorum 36,4 nasıl yüksek mi_?

gün gün bakman lazımmm
böyle anlaşılmıyormuş bugünden itibaren başla
bak benimkine

4.gün 36,1
7.gün 35,7
8.gün 36,3
9.gün 36,4
10.gün 36,4
11.gün 36,4
12.gün 36,2
13,gün 36,5
14.gün 36,6
15.gün 36,6

OP
E

Elara

Misafir
birazdan çıkıcam test için.ama sanki memişlerim sönmüş gibi biraz dahamı beklesem ne dersiniz:deli:
momofuda bulucam kızlar merak etmeyin...kazi silmiş benim özel mesajımı ama yine atıcam ...:hihi:

ay mimozaa delirttin biziiii:zopa:
gızz 3 liralık test bugünde yap yarında yap nolcak sankii:sirin:
momofu özledim yaa.cok güzel bilgiler veriyordu o
momofa mesaj yazcaksan o online oldugunda yaz cnm
genelde geceleri online oluyor

Tepki
2

mimoza hoşbulduk sayende çok mutlu oldum bugün buluştuk diye... ne kadar gecikti reglin merak ettim şimdi test yapmadan nasıl durabiliosun:) bu arada ben momofa mesaj atayım isterseniz ...

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
gunaydın kızlar nasılsınız ?
ELara cnm dun gıttık yıne damarlarıma bakıldı bırsey cıkmadı o dr da tumorden suphelenıyor ancak hepsıde mr de bellı olcagını soyluyor.
arastırma hastanesı mr cekmeyecegını bebegın yuzde 40 sakat kalcagını soyledı.
baska bı arastırma hastanesı ıse cekebılecegımızı soyledı ama o yuzde 40 ı duyunca Allahım bılemıyorum cok caresızım baskılardan baktım aılem cok zorluyor benı mr cektırmem ıcın ancak bebegımı tehllıkeye atıcam dusuncesı acılara katlanmama yardımcı oluyor.yanlız acı buyuyor daha once cevız buyuklugunde agrıyan yer sımdı boydan boya buyudu ınanın agrı kesıcılerle duruyorum oda ne durmak gecelerı bıze sormayın bıle tum aıle uyumuyoruz ben bagırmakla kıvranmakla meskulken onlarda basımda beklemekle meskuller.
ozel hastanede bulduk mr ceken garantı verıyorlar bebege bırsey olmayacak dıye ancak olur dıyen yerlerde var aklıma gelen su garantı verıyorlar sonra bana sakat dogarsa Allah korusun mrden degıl olcagı varmıs derler eee sonra ne olcak ? yanı yapamıyorum ruyalarıma gırıyor sıunırlerım cok bozuk aklımdan cıkmıyor karar veremıyorum .bı yandada aılemın dedıgı kotu bırsey varsa sana bırsey olcak belkı bebegın dogamıycak yada sensız buyuycek yada bu kana bulasınca bebegınede gecıcek yanı beklememı ıstemıyorlar kafam allak bulak top bana kaldı ben evet dersem tehlıklerı goze alıp cekılıcem ancak yapamıyorum benı anlıyorsunuz degılmı aılem anladıgını dıyor ama baskı yabıyorlar.Olmuyor yanı mılyonda bır bıle deseler tehlıke goze alamam alamıyorum :(
he ılla mr ye baglı degıl rabbım ne ısterse o olcak hıcbı sorun yokken sakat dogan bebek yokmu var belkı oyle olcak o ayrı ancak ben mr cekılırsım ve oyle olursa kendımı affedemem
yanı durum bu
sımdılık ıgnelerle beklemedeyım bakalım caresızlık benı neye surukluycek

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar erkek bebek dietinde genelde şunlar öneriliyor.
kereviz
patates
domates
sogan
sarımsak
et yada kıyma
baharatlarr
deniz tuzuuu
yeşil biber
tavuk yada et suyu

siz bunları kullanarak sietdiginiz şekilde yemek yapabilriisnizzz
mesela domates corbasını eksik etmeyinn
her yemeege bol sogan sarımsakk baharat tuz ekleyinn
yine kereviz biber patatesten ceçiş ceşit yemek yapabilriisnizzz
her yemeginize et kıyma koyunnn ,yada hazır et yada tavuk suları koyunn
hazır cobalardan içebilriisnizz

aaaaaaa tavuk sebestmi ne güzelmiş ben tavuk yok sanıyodum ,et tavuk suyu şu hazır satılan bulyonlarmı elera

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
mimoza cnm ıns hamılesındır
benımde goguslerım kuculmustu hatta ben hamıle olamam dıyordum goguslerım kuculdu dıyordum ve ılgınc hala kucucuk eskısınden daha sonuk yanı ıns ılerde buyur ::)

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
ELara cnm dun gıttık yıne damarlarıma bakıldı bırsey cıkmadı o dr da tumorden suphelenıyor ancak hepsıde mr de bellı olcagını soyluyor.
baska bı arastırma hastanesı ıse cekebılecegımızı soyledı ama o yuzde 40 ı duyunca Allahım bılemıyorum cok caresızım baskılardan baktım aılem cok zorluyor benı mr cektırmem ıcın ancak bebegımı tehllıkeye atıcam dusuncesı acılara katlanmama yardımcı oluyor.yanlız acı buyuyor daha once cevız buyuklugunde agrıyan yer sımdı boydan boya buyudu ınanın agrı kesıcılerle duruyorum oda ne durmak gecelerı bıze sormayın bıle tum aıle uyumuyoruz ben bagırmakla kıvranmakla meskulken onlarda basımda beklemekle meskuller.
ozel hastanede bulduk mr ceken garantı verıyorlar bebege bırsey olmayacak dıye ancak olur dıyen yerlerde var aklıma gelen su garantı verıyorlar sonra bana sakat dogarsa Allah korusun mrden degıl olcagı varmıs derler eee sonra ne olcak ? yanı yapamıyorum ruyalarıma gırıyor sıunırlerım cok bozuk aklımdan cıkmıyor karar veremıyorum .bı yandada aılemın dedıgı kotu bırsey varsa sana bırsey olcak belkı bebegın dogamıycak yada sensız buyuycek yada bu kana bulasınca bebegınede gecıcek yanı beklememı ıstemıyorlar kafam allak bulak top bana kaldı ben evet dersem tehlıklerı goze alıp cekılıcem ancak yapamıyorum benı anlıyorsunuz degılmı aılem anladıgını dıyor ama baskı yabıyorlar.Olmuyor yanı mılyonda bır bıle deseler tehlıke goze alamam alamıyorum :(
he ılla mr ye baglı degıl rabbım ne ısterse o olcak hıcbı sorun yokken sakat dogan bebek yokmu var belkı oyle olcak o ayrı ancak ben mr cekılırsım ve oyle olursa kendımı affedemem
yanı durum bu
canım ya allah yardımcın olsun...ne desek bilemiyorum.inşallah hakkında hayırlısına karara verirsin....

Tepki
2
evet eliff kızlara yazdım gülen yüzden 2 gün sonra ilişki oldu diye ama listeede degişmeyi unutmuşumm
degişitriyim hemenn

sen bebegine isim buldunmu?

ohhh ekranım pek güzel oldu saol içim açıldı hakikaten:)
bebeğime isim bulamadım hala kendimi alıştıramadım garip bi boşluktayım dağana kadar inanamıcam sanırım aklıma bi sürü isim geliyo tek bildiğim tek isimli olucak...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
yanı durum bu

Bonukcuğum ne denirki allah yardımcın olsun inşallah ağrıların diner bir an önce
karar tabiki senin mevlam bir an önce çaresini verir inşallhhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar