bu sabah ateşimi ölçtüm 36,4 çıktı umuttt burdamısın
şimdi geldim canımmm
bu sabah ateşimi ölçtüm 36,4 çıktı umuttt burdamısın
kızlar yazdığım mesajları nerden bulucam bulamadım yahu nerede kaldığımı bulamam sonra ben
bide makarna haşlayıp üstüne kıyma,bol domates,sarımsak bahart tuz ile sos yapabilirisnizz.
yanında büyük bi bardak elma suyu yada ananas suyu olabilirrr
şimdi geldim canımmm
kendi nickine tıkla
yazdıgın mesajları göster dee
tamam tamam buldum canım saol aynıymış tıklamamış pc çıkmıyo sandım bende elara şu baştaki çizelgede gülen yüzün ikinci gününün akşamı ilişki olmuştu. yanlış anlaşılmasın mimoza sormuştu daha önce
evet olur ezell
herşeyde bol bol domatess kullanınnn
senin ateş derecenin nasıl oldugunu anlayamayız ezel.cünkü diger günlerin degerlerini bilmiyoruzz
bol domates sosta olur makarnayla dimi elara
kız ateşim diyorum 36,4 nasıl yüksek mi_?
kızlar selam...hala regl olmadım:zonk:
birazdan çıkıcam test için.ama sanki memişlerim sönmüş gibi biraz dahamı beklesem ne dersiniz:deli:
mutluelifim hoş geldin...
momofuda bulucam kızlar merak etmeyin...kazi silmiş benim özel mesajımı ama yine atıcam ...
kızlar selam...hala regl olmadım:zonk:
birazdan çıkıcam test için.ama sanki memişlerim sönmüş gibi biraz dahamı beklesem ne dersiniz:deli:
mutluelifim hoş geldin...
momofuda bulucam kızlar merak etmeyin...kazi silmiş benim özel mesajımı ama yine atıcam ...
kızlar erkek bebek dietinde genelde şunlar öneriliyor.
kereviz
patates
domates
sogan
sarımsak
et yada kıyma
baharatlarr
deniz tuzuuu
yeşil biber
tavuk yada et suyu
siz bunları kullanarak sietdiginiz şekilde yemek yapabilriisnizzz
mesela domates corbasını eksik etmeyinn
her yemeege bol sogan sarımsakk baharat tuz ekleyinn
yine kereviz biber patatesten ceçiş ceşit yemek yapabilriisnizzz
her yemeginize et kıyma koyunnn ,yada hazır et yada tavuk suları koyunn
hazır cobalardan içebilriisnizz
canım ya allah yardımcın olsun...ne desek bilemiyorum.inşallah hakkında hayırlısına karara verirsin....gunaydın kızlar nasılsınız ?
ELara cnm dun gıttık yıne damarlarıma bakıldı bırsey cıkmadı o dr da tumorden suphelenıyor ancak hepsıde mr de bellı olcagını soyluyor.
arastırma hastanesı mr cekmeyecegını bebegın yuzde 40 sakat kalcagını soyledı.
baska bı arastırma hastanesı ıse cekebılecegımızı soyledı ama o yuzde 40 ı duyunca Allahım bılemıyorum cok caresızım baskılardan baktım aılem cok zorluyor benı mr cektırmem ıcın ancak bebegımı tehllıkeye atıcam dusuncesı acılara katlanmama yardımcı oluyor.yanlız acı buyuyor daha once cevız buyuklugunde agrıyan yer sımdı boydan boya buyudu ınanın agrı kesıcılerle duruyorum oda ne durmak gecelerı bıze sormayın bıle tum aıle uyumuyoruz ben bagırmakla kıvranmakla meskulken onlarda basımda beklemekle meskuller.
ozel hastanede bulduk mr ceken garantı verıyorlar bebege bırsey olmayacak dıye ancak olur dıyen yerlerde var aklıma gelen su garantı verıyorlar sonra bana sakat dogarsa Allah korusun mrden degıl olcagı varmıs derler eee sonra ne olcak ? yanı yapamıyorum ruyalarıma gırıyor sıunırlerım cok bozuk aklımdan cıkmıyor karar veremıyorum .bı yandada aılemın dedıgı kotu bırsey varsa sana bırsey olcak belkı bebegın dogamıycak yada sensız buyuycek yada bu kana bulasınca bebegınede gecıcek yanı beklememı ıstemıyorlar kafam allak bulak top bana kaldı ben evet dersem tehlıklerı goze alıp cekılıcem ancak yapamıyorum benı anlıyorsunuz degılmı aılem anladıgını dıyor ama baskı yabıyorlar.Olmuyor yanı mılyonda bır bıle deseler tehlıke goze alamam alamıyorum
he ılla mr ye baglı degıl rabbım ne ısterse o olcak hıcbı sorun yokken sakat dogan bebek yokmu var belkı oyle olcak o ayrı ancak ben mr cekılırsım ve oyle olursa kendımı affedemem
yanı durum bu
sımdılık ıgnelerle beklemedeyım bakalım caresızlık benı neye surukluycek
evet eliff kızlara yazdım gülen yüzden 2 gün sonra ilişki oldu diye ama listeede degişmeyi unutmuşumm
degişitriyim hemenn
sen bebegine isim buldunmu?
gunaydın kızlar nasılsınız ?
ELara cnm dun gıttık yıne damarlarıma bakıldı bırsey cıkmadı o dr da tumorden suphelenıyor ancak hepsıde mr de bellı olcagını soyluyor.
arastırma hastanesı mr cekmeyecegını bebegın yuzde 40 sakat kalcagını soyledı.
baska bı arastırma hastanesı ıse cekebılecegımızı soyledı ama o yuzde 40 ı duyunca Allahım bılemıyorum cok caresızım baskılardan baktım aılem cok zorluyor benı mr cektırmem ıcın ancak bebegımı tehllıkeye atıcam dusuncesı acılara katlanmama yardımcı oluyor.yanlız acı buyuyor daha once cevız buyuklugunde agrıyan yer sımdı boydan boya buyudu ınanın agrı kesıcılerle duruyorum oda ne durmak gecelerı bıze sormayın bıle tum aıle uyumuyoruz ben bagırmakla kıvranmakla meskulken onlarda basımda beklemekle meskuller.
ozel hastanede bulduk mr ceken garantı verıyorlar bebege bırsey olmayacak dıye ancak olur dıyen yerlerde var aklıma gelen su garantı verıyorlar sonra bana sakat dogarsa Allah korusun mrden degıl olcagı varmıs derler eee sonra ne olcak ? yanı yapamıyorum ruyalarıma gırıyor sıunırlerım cok bozuk aklımdan cıkmıyor karar veremıyorum .bı yandada aılemın dedıgı kotu bırsey varsa sana bırsey olcak belkı bebegın dogamıycak yada sensız buyuycek yada bu kana bulasınca bebegınede gecıcek yanı beklememı ıstemıyorlar kafam allak bulak top bana kaldı ben evet dersem tehlıklerı goze alıp cekılıcem ancak yapamıyorum benı anlıyorsunuz degılmı aılem anladıgını dıyor ama baskı yabıyorlar.Olmuyor yanı mılyonda bır bıle deseler tehlıke goze alamam alamıyorum
he ılla mr ye baglı degıl rabbım ne ısterse o olcak hıcbı sorun yokken sakat dogan bebek yokmu var belkı oyle olcak o ayrı ancak ben mr cekılırsım ve oyle olursa kendımı affedemem
yanı durum bu
sımdılık ıgnelerle beklemedeyım bakalım caresızlık benı neye surukluycek