Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ben geldim ezel naber içtinmi yeşil çayını oh afiyet olsun bende hindibaya başladım iki gündür içiyorum soğuğa yakın şekerim,elara hala gelmemiş hayırdır inş,haber verirdi bize genelde inş geziyodur önemli bişey olmasında kız bugün hurmada yemeye başladım çok tavsiye edrim çok seviyorum hurmayı, muzda yiyorum 4 5 gündür tavuk ve balığıdda bıraktım iyiyim dimi şimdilik bi çayda zorlanıcam şimdilik gözüm doysun die bol bol içiyorum:hihi:

oooo afiyet olsunnnn

OP
M

minietek

Misafir
evett test sonuçlarıı lütfenn yarın 10 a randevu aldım kızlarrr

OP
E

_eZeL_

Misafir
ben geldim ezel naber içtinmi yeşil çayını oh afiyet olsun bende hindibaya başladım iki gündür içiyorum soğuğa yakın şekerim,elara hala gelmemiş hayırdır inş,haber verirdi bize genelde inş geziyodur önemli bişey olmasında kız bugün hurmada yemeye başladım çok tavsiye edrim çok seviyorum hurmayı, muzda yiyorum 4 5 gündür tavuk ve balığıdda bıraktım iyiyim dimi şimdilik bi çayda zorlanıcam şimdilik gözüm doysun die bol bol içiyorum:hihi:

OOOHH AFİYET BAL ŞEKER OLSUN ERKEK BEBEK OLSUN :cokkomik: BENDE UNUTTUM HİNDİBAĞ İÇMEYİ YAA GÖZÜMÜN ÖNÜNE KOYMAM LAZIM AKLIMA GELİPTE DEMLEMEK İÇİN BENDE HURMAYI ÇOK SEVERİM ERKEK DİYETİ İÇİNDE ÇOK İYİ BENDE ALAYIM MARKETTENDE YİYEYİM

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
OOOHH AFİYET BAL ŞEKER OLSUN ERKEK BEBEK OLSUN :cokkomik: BENDE UNUTTUM HİNDİBAĞ İÇMEYİ YAA GÖZÜMÜN ÖNÜNE KOYMAM LAZIM AKLIMA GELİPTE DEMLEMEK İÇİN BENDE HURMAYI ÇOK SEVERİM ERKEK DİYETİ İÇİNDE ÇOK İYİ BENDE ALAYIM MARKETTENDE YİYEYİM

sağol canımcım,ezel hani hindibayı hiç beğenmemiştim ya geçen senin nasıl demlediğini okudum öyle yaptım hoş oldu kız içiyorum artık

OP
B

breeze

Misafir
ooooo süper meltem hadi inş. stres yok canım sen nelere başladın hatırlatalım birbirimize

cnm ben yaklaşık 20 gündür folik asit kullanıyorum..eşim çinko kullanıyor(suda eritilenlerden...)
protein ağırlıklı besleniyorum şuan...her yemekte patates ve et var(burada et Türkiyeye göre çok ucuz..o yüzden şanslıyım)..
tuz atıyorum bol bol yemeklere..
yeşil çay içiyorum hergün 2 bardak falan( 1 haftadır)
dün karbonat içmeye başladım..limon sıkıyorum içine..
hergün kivi yiyorum..muzu pek sevmem ama 2 günde bir falan yiyorum..
portakal yiyorum...portakal suyu,ananas suyu içiyorumm..
kesinlikle süt ve süt ürünü kullanmıyorum...
yarında doktora ilaç yazdırmaya gidicem..bir antibiyotik kullanmak istiyorum..ben daha önce enfeksiyon geçirdim..hamilelik öncesi kontrolde fayda var...
yarın eczaneden takviye olan vitaminleride alcam...Hayırlısı....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
sen nasıl demliyordun ki içine limonda atıyormusun ben atıyorum

evet ben limonu sıkıyorum daha diete başlamadım alışmak için yapıyorum kız habire bişeyler yiyip içecez ne güzel:hihi: canım ben yaprakları fazla atmışım acı oldu şimdi 3 4 yaprak atıyorum aroması daha hafif oldu

OP
E

Elara

Misafir
selam gızlarrr
sizee ohaa diyorumm 35 sayfa yazmışınızz
bizim sabah beri elektiriklerimizi yoktu yeni geldiii

OP
E

_eZeL_

Misafir
aslında evet
bide ben çaycıyım ya nasıl olacak :dertli:

ya bizim burda çay ocağına bakan gİresunlu bir abla var genç kızlığından beri çay tiryakisiymiş ama çayı şekersiz içermiş böyle çay kaşığının ucuyla koyarmış çayı iki tane oğlu var üstelik oğlanların biri başka eşinden diğeri başka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar