Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
güneş bide aslında bu çörek otu bal tar.ın karışımı her gün 1'er yeemk kaşığı sabah akşam aç karnına ama ben sadece akşamları 1 şeker kaşığı yedim sana da öyle tavsiye ederim fazlasına gerek yok bence

evet fazlasına gerek yok pko sıtesındede arkadaşlar kullandı bazılarında fazla yumurtlama oldu fazla yumurtlama oldugu içinde biri aralarından kuvvetlenıp buyumedı bensadece bir kere bal ve tarcın karısımından yedım çörek otunu koymadan bunu duyunca devam etmedım

ELARA bu kadar boşlamazdı burayı inşallah kötü bir şey yoktur

OP
E

_eZeL_

Misafir
evet fazlasına gerek yok pko sıtesındede arkadaşlar kullandı bazılarında fazla yumurtlama oldu fazla yumurtlama oldugu içinde biri aralarından kuvvetlenıp buyumedı bensadece bir kere bal ve tarcın karısımından yedım çörek otunu koymadan bunu duyunca devam etmedım

minietek fazla yumurta oluşan arkadaşların ne kadar yediki bu karışımdan sabah akşam bir yemek kaşığımı yediler_?

OP
G

gunness

Misafir

canım sen tek ilişki mi denemiştin gün aşırı mı

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
KIZLAR MERHABAAAAAAAAAAA.ben geldimmmm nasılsınız?

OP
M

minietek

Misafir
minietek fazla yumurta oluşan arkadaşların ne kadar yediki bu karışımdan sabah akşam bir yemek kaşığımı yediler_?

hergün bır tatlı kaşığı

çok kullanan oldu ama kişiden kişiye değişiyo ki bızde pko oldugu ıcın yumurtlayabılmek ıcın kullanıyodu siz de problem yok bence 1 çay kaşığı yeter ama sizin kararınız tabii

canım sen tek ilişki mi denemiştin gün aşırı mı

oo ben dur bak yazım 10 şubat yumurtlama tarıhımdı 1-3-5-7-10-11-16-17-22 şubat ayı böleydı

OP
M

minietek

Misafir
epey bir gün aşırı oldu yani :kptmya::kptmya:

kız benım hıc bebeğim yokkı kız erkek farketmez ama ıkıncıde sizi çokkk daha sıkı takip edıcem 3-4 yıl sonra yıne burda bırlıkte oluruz dimee kızlar ne olurrrrrr

artıkın kız olursa erkek için erkek olursa kız için urasır dururum

oyy ben meleklerımıı çok sevıyorum daha doğmadannnnn

OP
G

gunness

Misafir
hergün bır tatlı kaşığı

çok kullanan oldu ama kişiden kişiye değişiyo ki bızde pko oldugu ıcın yumurtlayabılmek ıcın kullanıyodu siz de problem yok bence 1 çay kaşığı yeter ama sizin kararınız tabii
oo ben dur bak yazım 10 şubat yumurtlama tarıhımdı 1-3-5-7-10-11-16-17-22 şubat ayı böleydı

ooo 10 veya 11 de hamile kaldın kesin

epey bir gün aşırı oldu yani :kptmya::kptmya:

Ezel bacım adın çıkmış senin şu tarihlere bak Minietekteki:1::1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar