evet canım çok küçükmüş canım kızın sen bekle bencede biraz büyüsün yazık ona biz seni sonra ayartırız patatesçi yaparız
Evette şekerim yaş kemale erdi
evet canım çok küçükmüş canım kızın sen bekle bencede biraz büyüsün yazık ona biz seni sonra ayartırız patatesçi yaparız
Kız ezel neden korkuyorsun? Ne olacakki Elaraya?
güneş bide aslında bu çörek otu bal tar.ın karışımı her gün 1'er yeemk kaşığı sabah akşam aç karnına ama ben sadece akşamları 1 şeker kaşığı yedim sana da öyle tavsiye ederim fazlasına gerek yok bence
çabuk gel rengin Elarada gelmedi daha korkmaya başladım yavaş yavaş inşaAllah bişey yoktur
evet fazlasına gerek yok pko sıtesındede arkadaşlar kullandı bazılarında fazla yumurtlama oldu fazla yumurtlama oldugu içinde biri aralarından kuvvetlenıp buyumedı bensadece bir kere bal ve tarcın karısımından yedım çörek otunu koymadan bunu duyunca devam etmedım
ELARA bu kadar boşlamazdı burayı inşallah kötü bir şey yoktur
evet fazlasına gerek yok pko sıtesındede arkadaşlar kullandı bazılarında fazla yumurtlama oldu fazla yumurtlama oldugu içinde biri aralarından kuvvetlenıp buyumedı bensadece bir kere bal ve tarcın karısımından yedım çörek otunu koymadan bunu duyunca devam etmedım
ELARA bu kadar boşlamazdı burayı inşallah kötü bir şey yoktur
KIZLAR MERHABAAAAAAAAAAA.ben geldimmmm nasılsınız?
ezel,nilay,adaŞIMMMMMMMMMMM nasılsınız?
minietek fazla yumurta oluşan arkadaşların ne kadar yediki bu karışımdan sabah akşam bir yemek kaşığımı yediler_?
canım sen tek ilişki mi denemiştin gün aşırı mı
oo ben dur bak yazım 10 şubat yumurtlama tarıhımdı 1-3-5-7-10-11-16-17-22 şubat ayı böleydı
hoşgeldin umut iyiyiz sen nasılsın_?
hoşgeldın umutt
epey bir gün aşırı oldu yani
hoşbuldum anniş adayı:9 nasıl gidiyor hamişlik?
sankı karnımda kocaman bır su dolu balon var gibiii
hergün bır tatlı kaşığı
çok kullanan oldu ama kişiden kişiye değişiyo ki bızde pko oldugu ıcın yumurtlayabılmek ıcın kullanıyodu siz de problem yok bence 1 çay kaşığı yeter ama sizin kararınız tabii
oo ben dur bak yazım 10 şubat yumurtlama tarıhımdı 1-3-5-7-10-11-16-17-22 şubat ayı böleydı
epey bir gün aşırı oldu yani