kızlar mart ayında bu işi kesin bitirmem lazım yumurtlamam bioritimle tutuyoorr...strese girdim bak...:dertli::dertli::dertli::dertli:
ooooo süper meltem hadi inş. stres yok canım sen nelere başladın hatırlatalım birbirimize
kızlar mart ayında bu işi kesin bitirmem lazım yumurtlamam bioritimle tutuyoorr...strese girdim bak...:dertli::dertli::dertli::dertli:
hımmm..anladım cnmm
m,mozayı çok merak ediyorum..kesin yapmıştır testi ama nerde acep?:dertli:
bencede yapmıştır ve hamile gibi doğuyo içime bi haber verse mimoza
ben geldim ezel naber içtinmi yeşil çayını oh afiyet olsun bende hindibaya başladım iki gündür içiyorum soğuğa yakın şekerim,elara hala gelmemiş hayırdır inş,haber verirdi bize genelde inş geziyodur önemli bişey olmasında kız bugün hurmada yemeye başladım çok tavsiye edrim çok seviyorum hurmayı, muzda yiyorum 4 5 gündür tavuk ve balığıdda bıraktım iyiyim dimi şimdilik bi çayda zorlanıcam şimdilik gözüm doysun die bol bol içiyorum
ezel,nilay,adaŞIMMMMMMMMMMM nasılsınız?
ben geldim ezel naber içtinmi yeşil çayını oh afiyet olsun bende hindibaya başladım iki gündür içiyorum soğuğa yakın şekerim,elara hala gelmemiş hayırdır inş,haber verirdi bize genelde inş geziyodur önemli bişey olmasında kız bugün hurmada yemeye başladım çok tavsiye edrim çok seviyorum hurmayı, muzda yiyorum 4 5 gündür tavuk ve balığıdda bıraktım iyiyim dimi şimdilik bi çayda zorlanıcam şimdilik gözüm doysun die bol bol içiyorum
bencede yapmıştır ve hamile gibi doğuyo içime bi haber verse mimoza
biz çıkmadan gelse şu kızlarrrrrrrrrrrr:dertli::dertli::dertli:
oooo afiyet olsunnnn
OOOHH AFİYET BAL ŞEKER OLSUN ERKEK BEBEK OLSUNBENDE UNUTTUM HİNDİBAĞ İÇMEYİ YAA GÖZÜMÜN ÖNÜNE KOYMAM LAZIM AKLIMA GELİPTE DEMLEMEK İÇİN BENDE HURMAYI ÇOK SEVERİM ERKEK DİYETİ İÇİNDE ÇOK İYİ BENDE ALAYIM MARKETTENDE YİYEYİM
sağol canımcım,ezel hani hindibayı hiç beğenmemiştim ya geçen senin nasıl demlediğini okudum öyle yaptım hoş oldu kız içiyorum artık
slm kızlar
ooooo süper meltem hadi inş. stres yok canım sen nelere başladın hatırlatalım birbirimize
slm canım hoşgeldin
sen nasıl demliyordun ki içine limonda atıyormusun ben atıyorum
sağol canımcım sende içsene:cikolata:
hoşbulduk ezel cnm hamişmisin yoksa hazırlıkmı?
aslında evet
bide ben çaycıyım ya nasıl olacak :dertli:
selam gızlarrr
sizee ohaa diyorumm 35 sayfa yazmışınızz
bizim sabah beri elektiriklerimizi yoktu yeni geldiii