Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deyyan

Aktif Üye
Tepki
62
elara canım bişey sorucam
birkaç gündür kasıklarımda batma ve ağrı oluyo
kramp gibi giriyo olduğum yerde kalıyorum neden acaba
tam yumurtalıkların olduğu yer

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
h.b cnm sagol
hayırlı olsun takviyelerinn,cok güzeller dimi:sirin:
ee hemen başlıcanmı sen?

:hihi::hihi:
:dedikodu::dedikodu:kafada var bu kızınn

ay evet kutular çok şirin gerçekten bilmiyorum elera canım benim haziran olmayacak gibi görünüyo ama eşime çinkoyu başlatacam inş bende 20 gün sonramı başlasam diyorum adetim bitti ama akıntım bugün çok yeni geçen ay gibi erken olmayacak dolayısyla bioritme denk gelmez büyük ihtimal keşke çinkoyu 2 tane spariş verseymişim gerçi yetmezse bidaha veririm sence hemen başlasammı hani çok takviye varya vüctta ters teper die kokuyorum ama hamile kalamayan arkadaşlarda hamile kalana kadar devam ettiler problemde olmaz sanıyorum fikrini söylermisin canım, sen naptın başladınmı takviyelere dietede hafiften başladınmı yoksa birdenmi başlıcaksın

OP
B

breeze

Misafir
ay evet kutular çok şirin gerçekten bilmiyorum elera canım benim haziran olmayacak gibi görünüyo ama eşime çinkoyu başlatacam inş bende 20 gün sonramı başlasam diyorum adetim bitti ama akıntım bugün çok yeni geçen ay gibi erken olmayacak dolayısyla bioritme denk gelmez büyük ihtimal keşke çinkoyu 2 tane spariş verseymişim gerçi yetmezse bidaha veririm sence hemen başlasammı hani çok takviye varya vüctta ters teper die kokuyorum ama hamile kalamayan arkadaşlarda hamile kalana kadar devam ettiler problemde olmaz sanıyorum fikrini söylermisin canım, sen naptın başladınmı takviyelere dietede hafiften başladınmı yoksa birdenmi başlıcaksın

rengin kaç günde geldi cnm?

OP
E

Elara

Misafir

sen hangi takviyeleri aldın özelden yazsana bana bi,markalarını da yaz.
benimkinin aynısınımı aldın yoksa farklı bişilerde varmı
ben ona göre seni yönlendiriyim

OP
M

minietek

Misafir
elara değerlerimi gördün müü

adetten 1 gün öncee 62 (23. gün)

26. gün 200

3 mart 958

ayrıca ferrıtın 14

OP
E

Elara

Misafir
kızlar gürcü den haber varmı
bebeginin cinsyetni ögrencekti

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
merhaba arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr eşim az sonra gelir kızımı uyuttum bir bakıyım dedim? nasılsınızElaracım hoşgeldin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar