kızlar ben çıkıyorum birazdan mesai bitmek üzere yarın görüşürüz inşaAllah öptüm hepinizi
bide akşam stevia ile limonata yaptım süper oldu 2,5 litfe falan limonata yaptım bol bol içicez
kız taze taze yapsana vitamini gider öyle
kızlar ben çıkıyorum birazdan mesai bitmek üzere yarın görüşürüz inşaAllah öptüm hepinizi
bide akşam stevia ile limonata yaptım süper oldu 2,5 litfe falan limonata yaptım bol bol içicez
evet elera sen yokken ezel hamile kalmaktan vazgeçti şimdi ikize kara verdi karnı acıkınca vazgeçer ama çok önemsemetek vazgeçmiyeceği şey şehzade doğumak dimi ezel
elara canım bişey sorucam
birkaç gündür kasıklarımda batma ve ağrı oluyo
kramp gibi giriyo olduğum yerde kalıyorum neden acaba
tam yumurtalıkların olduğu yer
h.b cnm sagol
hayırlı olsun takviyelerinn,cok güzeller dimi:sirin:
ee hemen başlıcanmı sen?
:dedikodu::dedikodu:kafada var bu kızınn
deyyan sen kaç günde bir oluyosun?
akıntın nasıl canım ateşinide ölçtünmü hiçç
canım ben 27-28 günde bir olurum
sizede söylemek lazım zaten hemen yumulun çaya içme kız ben örnek verdim üzülmeyin diye ama içmeyin daha iyi
ay evet kutular çok şirin gerçekten bilmiyorum elera canım benim haziran olmayacak gibi görünüyo ama eşime çinkoyu başlatacam inş bende 20 gün sonramı başlasam diyorum adetim bitti ama akıntım bugün çok yeni geçen ay gibi erken olmayacak dolayısyla bioritme denk gelmez büyük ihtimal keşke çinkoyu 2 tane spariş verseymişim gerçi yetmezse bidaha veririm sence hemen başlasammı hani çok takviye varya vüctta ters teper die kokuyorum ama hamile kalamayan arkadaşlarda hamile kalana kadar devam ettiler problemde olmaz sanıyorum fikrini söylermisin canım, sen naptın başladınmı takviyelere dietede hafiften başladınmı yoksa birdenmi başlıcaksın
rengin kaç günde geldi cnm?
kızlar iyi akşamlar nasılsınız
benim son günler bakalım
ay evet kutular çok şirin gerçekten bilmiyorum elera canım benim haziran olmayacak gibi görünüyo ama eşime çinkoyu başlatacam inş bende 20 gün sonramı başlasam diyorum adetim bitti ama akıntım bugün çok yeni geçen ay gibi erken olmayacak dolayısyla bioritme denk gelmez büyük ihtimal keşke çinkoyu 2 tane spariş verseymişim gerçi yetmezse bidaha veririm sence hemen başlasammı hani çok takviye varya vüctta ters teper die kokuyorum ama hamile kalamayan arkadaşlarda hamile kalana kadar devam ettiler problemde olmaz sanıyorum fikrini söylermisin canım, sen naptın başladınmı takviyelere dietede hafiften başladınmı yoksa birdenmi başlıcaksın
hoşgeldin cnm
cnm hiç bilmiyorum valla.hamileisnde bebek için kazı calışmasımı var kii:sirin:
kızlar gürcü den haber varmı
bebeginin cinsyetni ögrencekti