Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Var ya cidden sizi çok tebrik ediyorum. Sizin bu cesaretinizi inanıyorumki Rabbim ödüllendirecek.

inşallah canım,bak sen üçüncüdeki duyguların nasıl sen bizim böyle konuştuğumuza bakma ne fırtınalar kopuyo beynimizde senin duygularını kat kat fazla yaşıyoruz ama biliyosun risk almadan hiçbişey olmuyo canım

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
evet ya bernil ,inşallah canım rabbim dualarımızı geri çevirmez bende eşime söyledim oda çok sevindi sanki bizim olacakmış gibi sevindik canım ya kızıma bile söyledim :hihi:
aynen cnm aynen valla tanımasakda bırbırımızı sankı aılemızden gıbısınız kızlar ya ..ay bızde böle bı haber verebılecekmıyız acaba ya ınssss verırız rengıncım ıns

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kızlar behlül kaçar ay pardon gürcü kaçar dicektm hadi bbyyy allaha emanet olun allah hepimizin kalbine göre versin yarın cinsiyeti öğrenirsem eşime bile sölemeden ilk bura yazcam kızlar bbyyyy

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
inşallah canım,bak sen üçüncüdeki duyguların nasıl sen bizim böyle konuştuğumuza bakma ne fırtınalar kopuyo beynimizde senin duygularını kat kat fazla yaşıyoruz ama biliyosun risk almadan hiçbişey olmuyo canım

:dertli::dertli::dertli::dertli:EWET CNM AYNEN ICIMIZDEKI FIRTINA NE ZAMAN PIPISINI GORECEZ INS O ZAMANBITECEK INS

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar behlül kaçar ay pardon gürcü kaçar dicektm hadi bbyyy allaha emanet olun allah hepimizin kalbine göre versin yarın cinsiyeti öğrenirsem eşime bile sölemeden ilk bura yazcam kızlar bbyyyy

hadi canım yarın seni burda bekliyoruz inş hayırlı haberlerle gelirsin

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Ay mısafırlerı gonderdım sımdı yolları uzakdı ınan sımdı hungur hungur aglayasım varya ınanın cok svındım cokkkkkk boncugum bu ızdırabını rabbım bunla odullendırdı bence cnm ıns tez zamanda o hastalıgındanda kurtulursun ıns

OP
E

Elara

Misafir

güle güle cnm.bekliyoruz haberlerinii
Allah gönlündekini nasip etsin inş.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Su zayıflama ısım bıtsede bır an önce baslasak ya rengın elara cnm ya

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Puan Ver:
12345Açıklama : Canan dizisi kızıl kahveydi bu şehir biz büyümeden önce şarkısı sözleri videosu

Kızıl kahveydi bu şehir,
Biz büyümeden önce,
Her yanına mühür koyduk,
Aşıklar niceydi nice,
Bir bulutamı ağlasak,
Topraklaramı yalvarsak,
Sel olupdamı çaglasak,
Ölmeden önce,
Bir yangına mı gebedir,
Kordan bozma bütün küller,
Bir yanımız ateş kalsın,
Öykünsün diller,
Yağmurun kaderi,
Yer yüzüne inmek,
Saklasaydı koynuna,
Bizede yakındı gülmek,
Şimdi nereye kim kaldı,
Canımdan sürüldü yürek,
Görmeye gözümüz yetmez,
Bize gönül gerek,

Bir daha ki sefer olsa,
anlatabilirdik belki,
örtmeye tüm ayıpları,
kazma kürek gerek

kızlar cıkmadan sunu yazim dedim canan filminin müziği varya sarkı sözlere ne kadarnnn güsell dimi:lala:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar