Rengın kız hemen yapasım gelıyo böle mutlu haberlerı alınca ay ya esıme bıle dedım ya ıns darısı basımıza basta elaracım olmak uzereeeee
O heyecan banada geliyor valla
Rengın kız hemen yapasım gelıyo böle mutlu haberlerı alınca ay ya esıme bıle dedım ya ıns darısı basımıza basta elaracım olmak uzereeeee
Var ya cidden sizi çok tebrik ediyorum. Sizin bu cesaretinizi inanıyorumki Rabbim ödüllendirecek.
aynen cnm aynen valla tanımasakda bırbırımızı sankı aılemızden gıbısınız kızlar ya ..ay bızde böle bı haber verebılecekmıyız acaba ya ınssss verırız rengıncım ınsevet ya bernil ,inşallah canım rabbim dualarımızı geri çevirmez bende eşime söyledim oda çok sevindi sanki bizim olacakmış gibi sevindik canım ya kızıma bile söyledim
inşallah canım,bak sen üçüncüdeki duyguların nasıl sen bizim böyle konuştuğumuza bakma ne fırtınalar kopuyo beynimizde senin duygularını kat kat fazla yaşıyoruz ama biliyosun risk almadan hiçbişey olmuyo canım
kızlar behlül kaçar ay pardon gürcü kaçar dicektm hadi bbyyy allaha emanet olun allah hepimizin kalbine göre versin yarın cinsiyeti öğrenirsem eşime bile sölemeden ilk bura yazcam kızlar bbyyyy
kızlar behlül kaçar ay pardon gürcü kaçar dicektm hadi bbyyy allaha emanet olun allah hepimizin kalbine göre versin yarın cinsiyeti öğrenirsem eşime bile sölemeden ilk bura yazcam kızlar bbyyyy
Su zayıflama ısım bıtsede bır an önce baslasak ya rengın elara cnm ya
az kaldıı cnm.senin nasıl gidiyor diet
Su zayıflama ısım bıtsede bır an önce baslasak ya rengın elara cnm ya
Kızlar Allah yüzümüzü yerde koymasın. Dileyene nasip etsin Rabbim...
Kızlar Allah yüzümüzü yerde koymasın. Dileyene nasip etsin Rabbim...
Kaç kgsin Bernil?