amın cnm arkadasım amın ınan bu dualarla mutlu oluyoz böle kımın duası kabul olacak bılınmez cunkı ıcımızden bırını mevlam kabul edıyo
katılıyorum bernil sana
amın cnm arkadasım amın ınan bu dualarla mutlu oluyoz böle kımın duası kabul olacak bılınmez cunkı ıcımızden bırını mevlam kabul edıyo
sukur cnm bomba gıbı 5 kılom gıttı
kızlar sız cıkmasaydınız karsıma ınan napardım bılmıyom RABBIM bıyerden derman acıyo
ALLAH BU TOPIGI ACANDAN RAZI OLSUN........AMINNNNNNNN
oooo maşallah bernil süpersin ilk ayda
İnş çabucak atarsın fazlalıkları. Kilo olayı zor. Löp löp yağlar gitsin helaya...bccm ne sen sor ne ben soleyım 80 uzerındeydım
sagol cnm ınan her gun sporumu yapmaya calısıyom oglum ıcın dıyorum sırf yapmalısın bernıl bır an önce bırmelı bu kılolar
bıde dıyetısyenıme harfıyyen uyuyorum
maşallah bernil çok azimli ve istikrarlısın ne güzel
Evet ya, boncukta cok zorluk çekiyor ama inşallah mükafatı bebeğini sağlıkla kucağına alması...
AY BUGUN SEHZADEYIDE SEREDEMEDIM YHU
NEYS KIZLAR BEN KACAR AZ KOCISIMLE MUHABBET EDEYIM BUGUN MISAFIRLERDEN PEK ILGILENEMEDIM CANCAZIMLA GORUSURUZ YARIN INS HAYIRLI GECELER HEPINIZE
DUANIZDA BENIDE UNUTMAYIN
canım ya allah razı olsun bütün uyguladıklarını anlatıyosun inşallah sağlıklı bi şekilde oğlunu kucağına alırsın canım seninde bacağın içinde inşallah önemsiz bişeydir
boncuk cnm senin kese soldamıydı ortadamıydın??
boncuk bebeğin için çok sevindim canım
bacağın geçecek emin ol kötü birşey olmayacağına inanıyorum
göreceksin bak harika günler seni bekliyor ...
bebeğin için çok sevindin Boncuk sağlıkla alırsın kucağına.
Ayağın için Allah şifa versin canım moralini yüksek tut üzülmesin oğluşun
göbüşte.:sirin:
Boncukçum çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım. Ama bebişine de bir o kadar sevindim canım benim Allah dualarını kabul etti. Hep içime erkek doğuyordu senin. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah oğlunu. Şimdi geçmişi okuyayım hemencik bakalım neler yazmışınız daha.
Boncuk erkek bebeğe gebeymiş, maşallah, Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla alsın kucağına. Boncuğun ilkmiydi?
tamam yapacam ayy heyecanliyım dua edn lütfen göstesinnn
BONCUK CNM INAN DUYUNCA AGLADIM COKKKKKKKK SEVINDIM RABBIM SAGLICAKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSSS DARISI BASIMIZAAAA:kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris:
ınan bu boncugun haberıne ne yorgunlum kaldı ne bısey cnm ya degdı sukur cektıklerıne bıtanem
Evet ya, boncukta cok zorluk çekiyor ama inşallah mükafatı bebeğini sağlıkla kucağına alması...
inşallah canım ,boncuk gerçekten çok temiz kalpli bi insan rabbim boş çevirmez inşallah
bişi degil cnm
kalan 2 mesajıda yolladımm
takıldıgın yerleri sorarsınn
takviye almayı düşünüyonmu sen