Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar sız cıkmasaydınız karsıma ınan napardım bılmıyom RABBIM bıyerden derman acıyo

ALLAH BU TOPIGI ACANDAN RAZI OLSUN........AMINNNNNNNN

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ınan bu boncugun haberıne ne yorgunlum kaldı ne bısey cnm ya degdı sukur cektıklerıne bıtanem

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Evet ya, boncukta cok zorluk çekiyor ama inşallah mükafatı bebeğini sağlıkla kucağına alması...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
NEYS KIZLAR BEN KACAR AZ KOCISIMLE MUHABBET EDEYIM BUGUN MISAFIRLERDEN PEK ILGILENEMEDIM CANCAZIMLA GORUSURUZ YARIN INS HAYIRLI GECELER HEPINIZE

DUANIZDA BENIDE UNUTMAYIN

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
canım ya allah razı olsun bütün uyguladıklarını anlatıyosun inşallah sağlıklı bi şekilde oğlunu kucağına alırsın canım seninde bacağın içinde inşallah önemsiz bişeydir

boncuk cnm senin kese soldamıydı ortadamıydın??

boncuk bebeğin için çok sevindim canım
bacağın geçecek emin ol kötü birşey olmayacağına inanıyorum
göreceksin bak harika günler seni bekliyor ...

bebeğin için çok sevindin Boncuk sağlıkla alırsın kucağına.
Ayağın için Allah şifa versin canım moralini yüksek tut üzülmesin oğluşun
göbüşte.:sirin:

Boncukçum çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım. Ama bebişine de bir o kadar sevindim canım benim Allah dualarını kabul etti. Hep içime erkek doğuyordu senin. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah oğlunu. Şimdi geçmişi okuyayım hemencik bakalım neler yazmışınız daha.

Boncuk erkek bebeğe gebeymiş, maşallah, Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla alsın kucağına. Boncuğun ilkmiydi?

tamam yapacam ayy heyecanliyım dua edn lütfen göstesinnn

BONCUK CNM INAN DUYUNCA AGLADIM COKKKKKKKK SEVINDIM RABBIM SAGLICAKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSSS DARISI BASIMIZAAAA:kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris:

ınan bu boncugun haberıne ne yorgunlum kaldı ne bısey cnm ya degdı sukur cektıklerıne bıtanem

Evet ya, boncukta cok zorluk çekiyor ama inşallah mükafatı bebeğini sağlıkla kucağına alması...

inşallah canım ,boncuk gerçekten çok temiz kalpli bi insan rabbim boş çevirmez inşallah

kızlar hepınıze ayrı ayrı tsk edıyorum soyledıklerınız benı utandırdı o sızın ıyılıgınız cok mahcup oldum gercekten dılıyorum rabbım sızlerede nasıp eder canı gonulden dılıyorum hemde hıc bırsey bıtmedı her duamda sızlerıde soyluycem sızlerın haberlerıne bende cok mutlu olucam ıns
ıns dr yanılmamıstır :cee
elara cnm ortadaydı yanı herkes oyle dedı
qürcü bence artık gorunur benım ultrasonda goremedı alttan baktı ve soyledı ıns sende yarın guzel haberlerle gelırsınız
benım ıcın ıns ıyı olur dıyen herkese rabbım kat ve kat fazlasını ve muradını versın dıyorum

OP
A

asidemet

Misafir
boncuk geçmiş olsun canım benim allah yardımcın olsun dualarım seninle

OP
B

breeze

Misafir
bişi degil cnm
kalan 2 mesajıda yolladımm
takıldıgın yerleri sorarsınn
takviye almayı düşünüyonmu sen

CNM MESAJLARIN İÇİN ÇOOKK TEŞEKKÜR EDERİM..

takviye derken ilaçları soruyorsan..ben folik asit alıyorum günde 5 mg.eşim çinko alıyor.(suda eritilenlerden)
yarın eczaneden diğer yazdıklarınıda alıcam ..bugünden itibaren eşimede folik asit veriyorum..her gün yeşil çay içiyorum..şeker kullanacagım zaman meyve şekeri atıyorum..az miktarda oda..
Elara dikkat ettim aslında ben 2 aydır falan bu yazılanları yiyorum sıklıkla...işallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz..

denemeye 1 ay falan kaldı..hergün karbonat içicem:(:böö::böö: soda da içicem...bol tuz..:böö::böö:

BONCUK cnm geçmişi daha yeni okuyabildim..Bir oğlun olmasına çok sevindim.Allah sağlıklı sıhatlı versin kucagına miniğini..ayagınada üzüldüm cnm..İşallah kısa zamanda bir problem kalmaz..çok sıkıntı yapma kendine...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
iyi geceler kızlar,kızımı emzirip yatacağım,yarın görüşürüz,iyi geceler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar