Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
daha 4 5 gün önce gittim yok göstermio dedi dktr kötüydü bde adama cinsiyet için geldm dedim adamn br dövmediği kaldı neymiş efendm ben cinsiyetemi bakıorm bakamam flan deli oldum ağladm yani ama bu sefer burdaametro hastanesi var ora gtcem hadi bakem hayırlısı
seni azarlayan doktor özel mi devlet hastanesindemiydi?

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
daha 4 5 gün önce gittim yok göstermio dedi dktr kötüydü bde adama cinsiyet için geldm dedim adamn br dövmediği kaldı neymiş efendm ben cinsiyetemi bakıorm bakamam flan deli oldum ağladm yani ama bu sefer burdaametro hastanesi var ora gtcem hadi bakem hayırlısı
Evet bu şekilde söyleyince adam bakmak istememiştir. Keşke böyle demeseydin. Bence gösterir. Senin ilk bebeğin sanırım ve kalben ne istiyorsun?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Arkadaşım, kocamdan çok ben istiyorum bir oğlum olsun. Kızlarımın bir erkek kardeşi olsun. Bence erkek kardeşleri olmalı. Ancak dediğim gibi çok cesaretim yok. Benim çocuklar hep mamalarla büyüdü, sütüm yeterli olmadı hiç. Maddi durumumuz yeterli ancak eşim 20 sene sonrasını yani unv zamanını düşünüyor. Bu çocuklar aynı anda giderse ne yaparız vs vs vs diyor. İnş bernil ve rengin oğullarına kavuşurlar.

amin canım inş. hepimiz gönüllerimizdekine kavuşuruz evet çok iyi düşünüp öyle yapmak lazım maddi ve manevi olarak

OP
E

Elara

Misafir
Arkadaşım, kocamdan çok ben istiyorum bir oğlum olsun. Kızlarımın bir erkek kardeşi olsun. Bence erkek kardeşleri olmalı. Ancak dediğim gibi çok cesaretim yok. Benim çocuklar hep mamalarla büyüdü, sütüm yeterli olmadı hiç. Maddi durumumuz yeterli ancak eşim 20 sene sonrasını yani unv zamanını düşünüyor. Bu çocuklar aynı anda giderse ne yaparız vs vs vs diyor. İnş bernil ve rengin oğullarına kavuşurlar.

küçük kızın biraz büyüsün bitane daha yaparsın belkii
biz de sana yardımcı oluruz yöntemler konusundaa

OP
E

Elara

Misafir
devlet hastanesi cnm suç bende sigortan var nie devlete gidion sırf daha yakın die of nese akıllandmmm

devlet hastanesinde cinsiyet söleemek yasak cnm
ayrıca ordakilere bişi sordugun zaman resmne kapıyorlar insnaı köpek gibii
o nedenle imkanın varsa özele git cinsiyet için

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
devlet hastanesinde cinsiyet söleemek yasak cnm
ayrıca ordakilere bişi sordugun zaman resmne kapıyorlar insnaı köpek gibii
o nedenle imkanın varsa özele git cinsiyet için

aa bilmiodm hayatm ya sölediğin ii oldu nese yarın gitcem bakem belli olr inşallah

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
arkadaşım, kocamdan çok ben istiyorum bir oğlum olsun. Kızlarımın bir erkek kardeşi olsun. Bence erkek kardeşleri olmalı. Ancak dediğim gibi çok cesaretim yok. Benim çocuklar hep mamalarla büyüdü, sütüm yeterli olmadı hiç. Maddi durumumuz yeterli ancak eşim 20 sene sonrasını yani unv zamanını düşünüyor. Bu çocuklar aynı anda giderse ne yaparız vs vs vs diyor. Inş bernil ve rengin oğullarına kavuşurlar.
amın cnm ıns rabbım hepımıze nasıp etsın

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
BONCUK CNM INAN DUYUNCA AGLADIM COKKKKKKKK SEVINDIM RABBIM SAGLICAKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSSS DARISI BASIMIZAAAA:kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Rengın kız hemen yapasım gelıyo böle mutlu haberlerı alınca ay ya esıme bıle dedım ya ıns darısı basımıza basta elaracım olmak uzereeeee

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Rengın kız hemen yapasım gelıyo böle mutlu haberlerı alınca ay ya esıme bıle dedım ya ıns darısı basımıza basta elaracım olmak uzereeeee

evet ya bernil ,inşallah canım rabbim dualarımızı geri çevirmez bende eşime söyledim oda çok sevindi sanki bizim olacakmış gibi sevindik canım ya kızıma bile söyledim :hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar