OP
Elara
Misafir
- #2.121
hatırlatın yarın da ögle yemegi için yazacamm
bunu uygulayacam inş.ama tereyağında kalsiyum yokmu süüten yapılıyosabah kahvaltısı için bi tarif yazıyorum
2 yumurta akı
pastırma yada sosis
tuz
karabiber
su
tereyag
2 yumurtanın akını ayırın içine 2 yemek kaşıgı su ,tuz karabiber ilave edip cırpın
tereyagda sosis yada pastırmayı az cevirin yumurtalı karışımı dökün.
Toplam Potasyum: 585mg
Toplam Tuz: 2871mg
Toplam Kalsiyum: 70mg
Toplam Magnezyum: 40mg
kızlar ben size her gün 1 tane erkek cok için yapabileceginiz yemek tarifleri yazcam buraya
sabah kahvaltısı için bi tarif yazıyorum
2 yumurta akı
pastırma yada sosis
tuz
karabiber
su
tereyag
2 yumurtanın akını ayırın içine 2 yemek kaşıgı su ,tuz karabiber ilave edip cırpın
tereyagda sosis yada pastırmayı az cevirin yumurtalı karışımı dökün.
Toplam Potasyum: 585mg
Toplam Tuz: 2871mg
Toplam Kalsiyum: 70mg
Toplam Magnezyum: 40mg

senın kadar arastırmacı kadın görmedim bi laf var demokrasıde çareler tükenmez diye o demokrasının yerine elara olmalıcnm bende köfte yaparken (4-5 kişilik için) içine 1 çay kaşığı karbonat koyuyorum bunu alkali oldğunu bildiğimden değil köfteyi çok yumuşak ve lezzetli yapıyor diye koyuyorum yıllardır böyle yapıyorum.. malum tekirdağlıyız köftenin sırlarından birisi... geçen gün koyarken farkettim acaba etin asidik etkisini azaltıyomudur diye düşündüm
bunu uygulayacam inş.ama tereyağında kalsiyum yokmu süüten yapılıyo
bide zeytin asitlimi elera
cnm kalsiyumsuzz hiç bi gıda olmazki
burda önemli olan miktarıı
zeytin alkaliydi galiba
cnm bende köfte yaparken (4-5 kişilik için) içine 1 çay kaşığı karbonat koyuyorum bunu alkali oldğunu bildiğimden değil köfteyi çok yumuşak ve lezzetli yapıyor diye koyuyorum yıllardır böyle yapıyorum.. malum tekirdağlıyız köftenin sırlarından birisi... geçen gün koyarken farkettim acaba etin asidik etkisini azaltıyomudur diye düşündüm
senın kadar arastırmacı kadın görmedim bi laf var demokrasıde çareler tükenmez diye o demokrasının yerine elara olmalı
cnm kalsiyumsuzz hiç bi gıda olmazki
burda önemli olan miktarıı
zeytin alkaliydi galiba
ohh bir ay sonra domates biberde çıkar bol menemen yaparız momof üzerine yumurta akı kır demişti onuda yaparız kızlar böyle güzel oluyo kızlar fikir verince birbirimize hemen not almalıyım
canım bilmiyorum arkadaşıda öyle demiş ama benim bildiğim şekerlenmez kristalleşmez
evet elara zeytin alkali ayrıca çokta faydalı kan şekerinide düzenliyor AMA FAZLA YEMEYİN KALORİSİ YÜKSEK
elara tabloda benım çalışmalara 1-3-5-7 yazmıssın çokk alındım canımm
ayrıca bıorıtm m kız çıkmıştıı
bu arada 22 şubattan berı tık yok eşim26 şubattan ıtıbaren bılıyo ve onun için bendne kacıo sanırım yoksa pazar günümüz boş geçmezdi ama ben bebeğime babasını ne kadar çok sevdiğimi anlatmak istiyodum bak yaa cuma ya kadar beklıcem şimdii
kız sende az değilsin maşallah yeşil zeytine alkali dimi ,bide ezel sen hangi çinko hapını kullanıyosun ben şimdi bitane alim zinkonunkini tavsiye edermisiniz kızlar
cnm dayımın arıları var ticari amaçlı değil ama kendilerine kadar 2-3 sandık arısı var bal alınca bizede veriyor hakiki bal yani ve asla şeker falan koymuyor ama soğukta kristalize oluyor dayımda hakiki bal kristalize olur diyor öyle olmaması için içine katkı maddesi varmış ondan koyuyorlarmış o zamanda doğal olmuyor tabii arıların sandıklarına şeker koyuyorlarmış bide daha çok ve çabuk bal olsun diye o zamanda kristalleşiyomuş ama o katkı maddesinden yinede daha zararsızdır diyor dayım
kız sende az değilsin maşallah yeşil zeytine alkali dimi ,bide ezel sen hangi çinko hapını kullanıyosun ben şimdi bitane alim zinkonunkini tavsiye edermisiniz kızlar
gızz iherbden niye almadna orda cok ucuzduu
ben solgarrınkini almıştım