kız kalırsın sen maşallah 3 kızın var
umut ben üçüncüde çok uğraştım zor hamile kaldım aynı senin gibiydi ondan diyorum
kız kalırsın sen maşallah 3 kızın var
umut markasını hatırlamıyorum eve gidince bakarım yazarım sonra
poleni kullanmaya başlamadım evet sadece polen aldım toz halinde değil bildiğin polen top top ama balla arı sütü karışımıda alıcam polenleride ona eklicem eşimede vericem süper sperm arttırıyormuş her gün bir çay kaşığı vericem inşaAllah cuma günü aktara uğradık ıhlamur bitmişti aldık orda arı sütü bal karışımı vardı ama güvenemedim almadım marketten alıcam onlar %100 organikti tarım bakaınlığı onlaylıydı içim rahat olur en azından
umut ben üçüncüde çok uğraştım zor hamile kaldım aynı senin gibiydi ondan diyorum
Evet, gercekten hic ummamisdim, :sok: cok üzüldüm. Saglik olsun.
Evet benimde ilk hamileligimdi. Benim icin hic fark etmiyor, kiz veya oglan, saglikli olsun yeter. :bebek:
insan şaşırıyor dimi olmamasına
ben kendime şaşırıyorum sandımki hemen kalacam
canım inşallah yaşamazsın tekrar
lekelenmen varmıydı ???
ok canım özellikle sperm artıcı için ne alıyorsanız karışımı banada yaz belki onu verebilirim keçiboynuzu olmuyor malesef
tamam canım kız neler yapıyoruz böyle bu kadar şeye ilk ay hamile kalınması lazım:zonk:
lekelenme? Regl mi ?
Evet ama hic anlamadim..:acep:
Normalinda hep 4-5 gün sürer bu defa 12. Subat da oldu sirf iki gün sürdü, o da dogru dürüst degil sirf (cok affedersin) kahverengi..cok az..
hıııı anladım canımmm
şimdide noluyo biliyomusun her ay herşeyi denemeye çalışıyosun o ay olmuyo derken denemelerinde en aza iniyo bu sefer bişeyler eksik oluyo rabbim hayırlısını versin hepimize
ama bana sorarsan ozaman bir an önce başla denemelere
ben güya nisan mayısa doğum yapacaktım öyle düşünüyodum :dertli:
kızlar ben çıkıyorum okula gidicem
hazırlanıcam sonra görüşürüz ALLAH a emanet olun
byy
ben düşüğünle ilgili sormuştum canım
sen bu aydan bahsediyosun dimi 1-2 gün süren leke adetin için
şüpheleniyomusun hamile olabileceğinden
doğru canım haklısın insan artık pes ediyo zaamanla,ama benim 4 olacak hani 3 kızım var rabbim hayırlı uzun ömürler versin hepimizin çocuklarına,ben ne olursa olsun die yapmıcam umut hayırlısıyla erkek istiyorum takdir elimden gelenide yapmam lazım diete çok dikkat edip takviye yumurtlama zamanı bioritim yani şartların bir araya gelmesi lazım nasıl olacak bilemem inş rabbim dualarımızı geri çevirmez bunları yapma amacımızda belli olurmu bilmiyorum ama inş olur canım ya hepimizin gönlündeki
kız işte bu karışım iyi bundan ver kocana nasıl olsa bildiğin bal anlamaz bile
anam ben bu karışıma bir an önce başlayabilsem havalar çok soğudu canım kıpırdamak bile istemiyor vallah
inşallah canımmmm rabbim sana ve bernile özellikle verir
sonrada bize inşallah
kız o karışım süper ısıtır seni başla hemen adetliykenmi başlamak lazım momofta yapmıştı poleni
Simdi anladim canim, özür dilerim, türkcem zayif biraz.
Kürtaj 12 ocakda oldum..
lekelenme kürtajdan sonra olan dilmi?
12 subat da da adet, ama aslinda adet de sayilmaz bilme 1-2 gün sürdü.
Ya aslinda biliyorum, kürtajdan sonra korunmak lazim en azindan iki ay, ama doktorum dedi vücudunuz yeni bir hamilelige hazir degilse, korunmasaniz da hamile kalamazsiniz.
Simdi anladim canim, özür dilerim, türkcem zayif biraz.
Kürtaj 12 ocakda oldum..
lekelenme kürtajdan sonra olan dilmi?
12 subat da da adet, ama aslinda adet de sayilmaz bilme 1-2 gün sürdü.
Ya aslinda biliyorum, kürtajdan sonra korunmak lazim en azindan iki ay, ama doktorum dedi vücudunuz yeni bir hamilelige hazir degilse, korunmasaniz da hamile kalamazsiniz.