Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canım kahvaltı edemedim bu sabah geç kalktım uyanamadım poğaça aldım patatesli :)

oy yazık sana kıyamam,bebiş olunca hep böyle olacak ezel,canım genel anlamda sormuştum kış ya neler yiyosun dietten dolayı herşey hormonlu,ben pek kışın domates salatalık almıyorum ondan sordum

OP
E

_eZeL_

Misafir
hepinize günaydın kızlar
nasılsınız .....

günaydın kızlar hepinize...

günaydın kızlar hoşgeldinizzz

oy yazık sana kıyamam,bebiş olunca hep böyle olacak ezel,canım genel anlamda sormuştum kış ya neler yiyosun dietten dolayı herşey hormonlu,ben pek kışın domates salatalık almıyorum ondan sordum

ben alıyorum yaa dayanamıyorum çok seviyorum domatesi ama tadı tuzu yok dün akşam salkım domates aldım çok güzel görünüyorlardı inşaAllah lezzetlidirler
çavdar ekmeği yemeye dikkat ediyorum ki zaten ben daha önceden diyet geçmişim olduğundan sürekli ya çavdar ya kepek yada liht ekmek yerim
sabah 2 ince dilim ekmek yiyorum (normaldede böyle tyerim) sonra gün içinde başka ekmek yemiyorum ama bazen suyuna bandıracağım bişeyler varsa 1 dilim kaçıyor
keçi peyniri aldım ondan yiyorum ama keçi peyniri olmadığı sabahlar peynir yemiyorum yersemde peynirli yumurta yapıyorum azcık öyle yiyorum
yeşil zeytin siyah zeytin yerim mutlaka bide annemlerin yazdan bu taranalık biberler varya kırmızı onlarlahazırladığı kahvaltılık salça gibi birşeyler var ondan yiyorum işte böyle şeyler ıhlamur demliyorum sabahları çay yerine onu içiyoruz ama eşim yağlı ballı ekmek yer mutlaka bazen yine yazdan konserve domateslerle menemen falan yapıyorım patatesli yumurta yapıyorum böyle işte

deyyan

Aktif Üye
Tepki
62
benim son günlerim bakalım regl olacakmıyım
artık etkilemiyo beni hüsranlara alıştığım içinn

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
günaydın kızlar hoşgeldinizzz

ben alıyorum yaa dayanamıyorum çok seviyorum domatesi ama tadı tuzu yok dün akşam salkım domates aldım çok güzel görünüyorlardı inşaAllah lezzetlidirler
çavdar ekmeği yemeye dikkat ediyorum ki zaten ben daha önceden diyet geçmişim olduğundan sürekli ya çavdar ya kepek yada liht ekmek yerim
sabah 2 ince dilim ekmek yiyorum (normaldede böyle tyerim) sonra gün içinde başka ekmek yemiyorum ama bazen suyuna bandıracağım bişeyler varsa 1 dilim kaçıyor
keçi peyniri aldım ondan yiyorum ama keçi peyniri olmadığı sabahlar peynir yemiyorum yersemde peynirli yumurta yapıyorum azcık öyle yiyorum
yeşil zeytin siyah zeytin yerim mutlaka bide annemlerin yazdan bu taranalık biberler varya kırmızı onlarlahazırladığı kahvaltılık salça gibi birşeyler var ondan yiyorum işte böyle şeyler ıhlamur demliyorum sabahları çay yerine onu içiyoruz ama eşim yağlı ballı ekmek yer mutlaka bazen yine yazdan konserve domateslerle menemen falan yapıyorım patatesli yumurta yapıyorum böyle işte

ezelcim teşekkür ederim,nisan olsa bende başlıcam domates biber falan almaya benim büyük kız hormonlu die çok kızıyo aldırmaz hiç, zaten sadece salataya bir tane domates doğrardım küçük oda ama bu sene yaptırmıyo kesinlikle gerçi iyide oluyo neyse az kaldı zaten bende dün baktım netten kepek ekmeğe karar verdim çay yerinede yeşil çay içerim bilemedin ıhlamur fikir verdiğin için sağol canım iyi oldu

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar erbakanın cenazesı fatıh camıne gelmıs ya ALLAH RAHMET EYLESIN dunya bos az yasa cok yasa gelecek basa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar