hepinize günaydın kızlar
nasılsınız .....
günaydın kızlar hepinize...
günaydın kızlar hoşgeldinizzz
oy yazık sana kıyamam,bebiş olunca hep böyle olacak ezel,canım genel anlamda sormuştum kış ya neler yiyosun dietten dolayı herşey hormonlu,ben pek kışın domates salatalık almıyorum ondan sordum
ben alıyorum yaa dayanamıyorum çok seviyorum domatesi ama tadı tuzu yok dün akşam salkım domates aldım çok güzel görünüyorlardı inşaAllah lezzetlidirler
çavdar ekmeği yemeye dikkat ediyorum ki zaten ben daha önceden diyet geçmişim olduğundan sürekli ya çavdar ya kepek yada liht ekmek yerim
sabah 2 ince dilim ekmek yiyorum (normaldede böyle tyerim) sonra gün içinde başka ekmek yemiyorum ama bazen suyuna bandıracağım bişeyler varsa 1 dilim kaçıyor
keçi peyniri aldım ondan yiyorum ama keçi peyniri olmadığı sabahlar peynir yemiyorum yersemde peynirli yumurta yapıyorum azcık öyle yiyorum
yeşil zeytin siyah zeytin yerim mutlaka bide annemlerin yazdan bu taranalık biberler varya kırmızı onlarlahazırladığı kahvaltılık salça gibi birşeyler var ondan yiyorum işte böyle şeyler ıhlamur demliyorum sabahları çay yerine onu içiyoruz ama eşim yağlı ballı ekmek yer mutlaka bazen yine yazdan konserve domateslerle menemen falan yapıyorım patatesli yumurta yapıyorum böyle işte