bişey dicem hemen ilişki sonrası belirtiler kendini gösterir mi acaba göğüslerimi elleyince acıyorlar hassaslaştılar yani
yok cnm o kadarda degıl
bişey dicem hemen ilişki sonrası belirtiler kendini gösterir mi acaba göğüslerimi elleyince acıyorlar hassaslaştılar yani
kız güldürme beniiiii
yok cnm o kadarda degıl
hemen dalga geçmeyin be gerçekten göğüslerim acıyor ne biliyim belki hamiş kalıyorumdur diye düşündüm :acep:
hemen dalga geçmeyin be gerçekten göğüslerim acıyor ne biliyim belki hamiş kalıyorumdur diye düşündüm :acep:
canım nötrmüş bence erkek canım eğer olursa o kadar takviye aldın diet falan uyguladın canım ya
cnmsen anlıyonmu kız bakmayı bıorıtıme
cnmsen anlıyonmu kız bakmayı bıorıtıme
seninkiler tutuyomu bernil çocuklar bioritimde
günaydın kızlar-ciko
bılmıyomkı hepsının tarıhını atıyım sana musaıt olunca bak ıstersen cnm ama ılıskı tarıhıde önemlı onu bılmıyom ıste
günaydın kızlar-ciko
tamam caım bakarım müsait olunca bende küçük kızdan eminim oda tutuyo bende ama ilişkide önemli bakalım istersen sen bilirsin adetinle bioritim denk geliyomu bernil ne zamana karar verdin rejime ne zaman tam başlıyosun
bernil aldınmı canım mesajı
ezel kahvaltıda rejimden dolayı neler yadin canım :cikolata:bizede tiyo ver başlıcaz ya rejime senin sitevia geldimi beenim geldi:sigara:
yok cnm ya mesaj gelmedı gostermıyo hemde mesaj gelınce anlamadım bundan bısey