Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
hemen dalga geçmeyin be gerçekten göğüslerim acıyor ne biliyim belki hamiş kalıyorumdur diye düşündüm :acep:

cnm spermler ne yoldan gecıyolar daha hemen bellı olmaz cancazım 1 hafta felan gecsse belkı derım ama ıkı gunde hemen olmaz

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ezel kahvaltıda rejimden dolayı neler yadin canım :cikolata:bizede tiyo ver başlıcaz ya rejime senin sitevia geldimi beenim geldi:sigara:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bılmıyomkı hepsının tarıhını atıyım sana musaıt olunca bak ıstersen cnm ama ılıskı tarıhıde önemlı onu bılmıyom ıste

tamam caım bakarım müsait olunca bende küçük kızdan eminim oda tutuyo bende ama ilişkide önemli bakalım istersen sen bilirsin adetinle bioritim denk geliyomu bernil ne zamana karar verdin rejime ne zaman tam başlıyosun

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
tamam caım bakarım müsait olunca bende küçük kızdan eminim oda tutuyo bende ama ilişkide önemli bakalım istersen sen bilirsin adetinle bioritim denk geliyomu bernil ne zamana karar verdin rejime ne zaman tam başlıyosun

cnmben anlamıyomkı bıoda bıde kayıyo benım regl oyuzden ben baslayımda dıyete nısanda ne zaman denk gelırse ozaman yaparım artık eylule kadar ıns kalırım cnm ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar