Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
limonlu maden suyunu 2 ay günde 1 tane içerim,eşimede içiririm,
son ay karbonatlı su içeriz eşimle
suyu alkali yapan sıvıdan almanha gerek yok
onun yerine limonata ve karbonatlı su iç

h.g cnm
sen bilgilerini telrar yazsanaaa.ekleyim tabloyaa

tamam canım sağol ,evet genelde limonata uygulamışlar bende öyle düşünüyorum bide elera ekstra takviyeler 3 ay öncemi başlayalım canım olması gerekenlere başladım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
sen ne zaman deneme yapcan???

benim biraz karışık elera haziranda 6 gün var bioritimde yumurtlamaya denk gelirse deniycem ,denk gelirmi bilmiyorum addet süresinde değişiklikler oluyo 2 gün ileribir gün geri ,onun içinde diete başlama tarihinde martın 15 inde başlarsam haziranın 15 inde 3 ay olacak ama denk gelirmi karışık yani

OP
E

Elara

Misafir
benim biraz karışık elera haziranda 6 gün var bioritimde yumurtlamaya denk gelirse deniycem ,denk gelirmi bilmiyorum addet süresinde değişiklikler oluyo 2 gün ileribir gün geri ,onun içinde diete başlama tarihinde martın 15 inde başlarsam haziranın 15 inde 3 ay olacak ama denk gelirmi karışık yani

sen başla ozaman diet ve takviyelere
ama bazı takviyeleri eşinle birlikte kullanacaksınız,onların için 90 tane olanlar var mesela.onlar size 45 gün giderr
öle az olanlara 1 ay sonra başlaa
sadece kendi kullanacaklarına şimdi başlaa
yum takibi yaptımıcaksan clear blue dijital olandan al
ph için test şeritlerinden alsan yeterli.

OP
E

Elara

Misafir
elera sen ne zaman düşünüyosun

cnm benim bioritim pek denk gelmicek gibi görünmüyorrr
ben inş. nisanda başlıcam diete ve takviyelere. 2 ay filan yaparım sonra bio nezaman denk gelirse denerim.
yani ekime kadarr kesin hamile kalmam lazım Allah nasip edersee

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
sen başla ozaman diet ve takviyelere
ama bazı takviyeleri eşinle birlikte kullanacaksınız,onların için 90 tane olanlar var mesela.onlar size 45 gün giderr
öle az olanlara 1 ay sonra başlaa
sadece kendi kullanacaklarına şimdi başlaa
yum takibi yaptımıcaksan clear blue dijital olandan al
ph için test şeritlerinden alsan yeterli.

evet canım artık başlamam lazım inş denk gelir evet bazı takviyeler az alırken acaba 2 er kutumu alsam dedim sonra hamile kalırsam elimde kalır die vazgeçtim ,yumurtaa takibi yaptıracam inş canım ama uygun bulabilirsem dijitalide düşünüyorum ph şeritleri rahat kullanabilirmiyim die kararsız kaldım ama mutlaka ondanda almam lazım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm benim bioritim pek denk gelmicek gibi görünmüyorrr
ben inş. nisanda başlıcam diete ve takviyelere. 2 ay filan yaparım sonra bio nezaman denk gelirse denerim.
yani ekime kadarr kesin hamile kalmam lazım Allah nasip edersee

inş canım denk gelir rabbim gönlümüzdekini versin

OP
E

Elara

Misafir
zaten hemen hemen aynı dönem başlıcazz,paslaşarak gideriz.

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
iii geceler kızlar ben bugün doktora gittim oğluşumun sağlığı yeride maşALLAH ı var kızlar 1 ayda 6 kilo almışım ohaaaaa dedim kendime-kizginabartmışım die oğlum 580 gram 28 cm olmuş:cicibebek:RABBİM sizede nasip eder inşALLAH gecenın bu saatınde duam kabul olur inşALLAH

Tepki
11
kızlaaaaaaarrrr canlarımmm canım arkadaşlarımmm ben geldimmm hepinizi çok özledim 2 gündür telef oldum ana haber bültenine çıkacaktım o bile geldi aklıma... ne kadar güzel bi paylaşım içindeymişiz kendimi boşlukta hissettim resmen osmanın annesinden allah razı olsun ayyy içim bi garip oldu valla isimlerinizi burdada okuyunca gözlerim doldu iyi ki varsınız kader arkadaşlarım bnm hepinizi tek tek öpüyorum umarım keyfiniz yerindedir en kısa zamanda görüşmek üzere bu arada bilgisayarım haftaya geliyor rabbim kısmet ederse hergün buradayım ben her zamanki gibi biraz geçmiş okuyayım:cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar