OP
_eZeL_
Misafir
- #1.881
kızlar günaydın ben geldim geçmişi okumaya gidiyoruuumm
AMINNN cnm AMIN ınş ALLAH RAZI OLSUN RABBIM senıde bı avazda kurtarsın saglıkla kavus osmanına ıns...Ama massallah osmanımızda ıyı gıdıyo aman dıkkat et cnm kıloları vermek bela sonradan kac kıloyla hamıs kalmısdın sen??iii geceler kızlar ben bugün doktora gittim oğluşumun sağlığı yeride maşALLAH ı var kızlar 1 ayda 6 kilo almışım ohaaaaa dedim kendime-kizginabartmışım die oğlum 580 gram 28 cm olmuş:cicibebek:RABBİM sizede nasip eder inşALLAH gecenın bu saatınde duam kabul olur inşALLAH
cnm senı öbur tarafta yazdıklarını okuyunca ınan cok uzulmusdum sukur kavusturana h.geldınkızlaaaaaaarrrr canlarımmm canım arkadaşlarımmm ben geldimmm hepinizi çok özledim 2 gündür telef oldum ana haber bültenine çıkacaktım o bile geldi aklıma... ne kadar güzel bi paylaşım içindeymişiz kendimi boşlukta hissettim resmen osmanın annesinden allah razı olsun ayyy içim bi garip oldu valla isimlerinizi burdada okuyunca gözlerim doldu iyi ki varsınız kader arkadaşlarım bnm hepinizi tek tek öpüyorum umarım keyfiniz yerindedir en kısa zamanda görüşmek üzere bu arada bilgisayarım haftaya geliyor rabbim kısmet ederse hergün buradayım ben her zamanki gibi biraz geçmiş okuyayım
kızlar günaydın ben geldim geçmişi okumaya gidiyoruuumm
Günaydın kızlar
Ezellll nasılsısn
Bernilciğim ne var ne yok
Allah senı guldurdun sabah sabah
ıyıdır cancazım ya ne olsun sen nasılsın denedınmı??....
kızlar bugun ruyamda sılah gordum neye cıkar acaba ya elıme alıyom tam patlıyo sılah hydr ıns
kızlar bugun ruyamda sılah gordum neye cıkar acaba ya elıme alıyom tam patlıyo sılah hydr ıns
ıyı hadı ıns hayırlısıyla hamıs kalırsın cnm kız sen her ılıskıde yapıyonmu yapılacak olanları umutcum sert kahve soguk dus namaz dua sen vajınal dus yapmıyon demıniye güldün kız
valla bismillah dedik :cikolata:
ay baktım karısık bıraz RABBIM hayırlara cıkarsın ınshayırdır canım rüyan
baksaydın internetten
ıyı hadı ıns hayırlısıyla hamıs kalırsın cnm kız sen her ılıskıde yapıyonmu yapılacak olanları umutcum sert kahve soguk dus namaz dua sen vajınal dus yapmıyon demı
ay baktım karısık bıraz RABBIM hayırlara cıkarsın ıns
vajinal duş hiç yapmadım zaten kalamıyorum ben bişey yapar diye korkuyorum
diğer denemelerde hepsi tamam oluyodu ama bu sefer yarım yamalak oldu
ben bu akşam için olsun istiyodum ama oldu işte hem bakalım kalacakmıyım yattım biraz ateşide ölçüyorumya bakalım kızlar ne diyecek
:zopa: hani bioritim noldu
şu uyuyan bebege bayılıyorummmm
inşallah bizimde olur aynısındann
iii geceler kızlar ben bugün doktora gittim oğluşumun sağlığı yeride maşALLAH ı var kızlar 1 ayda 6 kilo almışım ohaaaaa dedim kendime-kizginabartmışım die oğlum 580 gram 28 cm olmuş:cicibebek:RABBİM sizede nasip eder inşALLAH gecenın bu saatınde duam kabul olur inşALLAH
kızlaaaaaaarrrr canlarımmm canım arkadaşlarımmm ben geldimmm hepinizi çok özledim 2 gündür telef oldum ana haber bültenine çıkacaktım o bile geldi aklıma... ne kadar güzel bi paylaşım içindeymişiz kendimi boşlukta hissettim resmen osmanın annesinden allah razı olsun ayyy içim bi garip oldu valla isimlerinizi burdada okuyunca gözlerim doldu iyi ki varsınız kader arkadaşlarım bnm hepinizi tek tek öpüyorum umarım keyfiniz yerindedir en kısa zamanda görüşmek üzere bu arada bilgisayarım haftaya geliyor rabbim kısmet ederse hergün buradayım ben her zamanki gibi biraz geçmiş okuyayım
gunaydın ezelcım
Günaydın kızlar
Ezellll nasılsısn
Bernilciğim ne var ne yok
vajinal duş hiç yapmadım zaten kalamıyorum ben bişey yapar diye korkuyorum
diğer denemelerde hepsi tamam oluyodu ama bu sefer yarım yamalak oldu
ben bu akşam için olsun istiyodum ama oldu işte hem bakalım kalacakmıyım yattım biraz ateşide ölçüyorumya bakalım kızlar ne diyecek
biortimim nötrdü eşiminkide nötrdü
amin inşaAllah Elaraaaa
maşaAllah maşaAllah büyüsün kocamaaannnn erkek olsun bizim osmanımız ama annesi tombik olmasıınnnn dikkat etsin birazzz :cikolata:
hoşgeldiiiiiiiin şükür kavuşturanaaa özledik vallah
günaydın bernilciiimmm
iyiyim cadı sen nasılsın neden bana soru sorarken gülüyorsun bakiimmm dalga geçiyorsun benimle dimiiiii kendini börekçi sanan kurabiyeciiiiiiii :dill:
Allah hayır etsin inşaAllah güzel şeylere vesiledir
hadi bakalıımmm umut bu ay ikimizinde tutarsa sadece bir gün olacak bebeklerimizin arasında
günaydın kızlar ,umut hayırolsun deneme yapsın inş şöyle yakışıklısından bi oğlun olur canım, bernil yazarım canım birazdan,ezel naber kız neler karıştırdın öyle
günaydın rengin hoşgeldin bişey karıştırmadım yaa yumurtlama bitti sandım yaptım bakalım olursa olur kısmet
cnm ya ona guvenme bızım arkadas adet olumuna yakın hamıs kaldı olmaz dıye bırsey yok yanı
günaydın rengin hoşgeldin bişey karıştırmadım yaa yumurtlama bitti sandım yaptım bakalım olursa olur kısmet
bişey dicem hemen ilişki sonrası belirtiler kendini gösterir mi acaba göğüslerimi elleyince acıyorlar hassaslaştılar yani