Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar günaydın ben geldim geçmişi okumaya gidiyoruuumm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
iii geceler kızlar ben bugün doktora gittim oğluşumun sağlığı yeride maşALLAH ı var kızlar 1 ayda 6 kilo almışım ohaaaaa dedim kendime-kizginabartmışım die oğlum 580 gram 28 cm olmuş:cicibebek:RABBİM sizede nasip eder inşALLAH gecenın bu saatınde duam kabul olur inşALLAH
AMINNN cnm AMIN ınş ALLAH RAZI OLSUN RABBIM senıde bı avazda kurtarsın saglıkla kavus osmanına ıns...Ama massallah osmanımızda ıyı gıdıyo aman dıkkat et cnm kıloları vermek bela sonradan kac kıloyla hamıs kalmısdın sen??

kızlaaaaaaarrrr canlarımmm canım arkadaşlarımmm ben geldimmm hepinizi çok özledim 2 gündür telef oldum ana haber bültenine çıkacaktım o bile geldi aklıma... ne kadar güzel bi paylaşım içindeymişiz kendimi boşlukta hissettim resmen osmanın annesinden allah razı olsun ayyy içim bi garip oldu valla isimlerinizi burdada okuyunca gözlerim doldu iyi ki varsınız kader arkadaşlarım bnm hepinizi tek tek öpüyorum umarım keyfiniz yerindedir en kısa zamanda görüşmek üzere bu arada bilgisayarım haftaya geliyor rabbim kısmet ederse hergün buradayım ben her zamanki gibi biraz geçmiş okuyayım:cokkomik:
cnm senı öbur tarafta yazdıklarını okuyunca ınan cok uzulmusdum sukur kavusturana h.geldın

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gunaydın kızlar ortalıgımı toplayım bende sız gecmısı okurken bugun arkadasa gıdecem kahvaltıya

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Günaydın kızlar
Ezellll nasılsısn :hihi::hihi:
Bernilciğim ne var ne yok

Allah senı guldurdun sabah sabah

ıyıdır cancazım ya ne olsun sen nasılsın denedınmı??....

kızlar bugun ruyamda sılah gordum neye cıkar acaba ya elıme alıyom tam patlıyo sılah hydr ıns

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
erenaltanda gelmiş hoşgeldin canım
diğer yerde yazılaunu görüyodum ama elimden bişey gelmiyordu sevindim
milkgirl kaldı onada bi haber gitseydi

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ıyı hadı ıns hayırlısıyla hamıs kalırsın cnm kız sen her ılıskıde yapıyonmu yapılacak olanları umutcum sert kahve soguk dus namaz dua sen vajınal dus yapmıyon demı

ay baktım karısık bıraz RABBIM hayırlara cıkarsın ıns

vajinal duş hiç yapmadım zaten kalamıyorum ben bişey yapar diye korkuyorum
diğer denemelerde hepsi tamam oluyodu ama bu sefer yarım yamalak oldu :hihi:
ben bu akşam için olsun istiyodum ama oldu işte hem bakalım kalacakmıyım yattım biraz ateşide ölçüyorumya bakalım kızlar ne diyecek

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ben bu akşam için olsun istiyodum ama oldu işte hem bakalım kalacakmıyım yattım biraz ateşide ölçüyorumya bakalım kızlar ne diyecek

ıns cnm ogluna kalırsın bu ay rabbım yzunu guldursun ıns emeklerını bos ckarmasın

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
günaydın kızlar ,umut hayırolsun deneme yapsın inş şöyle yakışıklısından bi oğlun olur canım, bernil yazarım canım birazdan,ezel naber kız neler karıştırdın öyle

OP
E

_eZeL_

Misafir
:zopa: hani bioritim noldu

biortimim nötrdü eşiminkide nötrdü :)

şu uyuyan bebege bayılıyorummmm
inşallah bizimde olur aynısındann

amin inşaAllah Elaraaaa

iii geceler kızlar ben bugün doktora gittim oğluşumun sağlığı yeride maşALLAH ı var kızlar 1 ayda 6 kilo almışım ohaaaaa dedim kendime-kizginabartmışım die oğlum 580 gram 28 cm olmuş:cicibebek:RABBİM sizede nasip eder inşALLAH gecenın bu saatınde duam kabul olur inşALLAH

maşaAllah maşaAllah büyüsün kocamaaannnn erkek olsun bizim osmanımız ama annesi tombik olmasıınnnn dikkat etsin birazzz :cikolata:

kızlaaaaaaarrrr canlarımmm canım arkadaşlarımmm ben geldimmm hepinizi çok özledim 2 gündür telef oldum ana haber bültenine çıkacaktım o bile geldi aklıma... ne kadar güzel bi paylaşım içindeymişiz kendimi boşlukta hissettim resmen osmanın annesinden allah razı olsun ayyy içim bi garip oldu valla isimlerinizi burdada okuyunca gözlerim doldu iyi ki varsınız kader arkadaşlarım bnm hepinizi tek tek öpüyorum umarım keyfiniz yerindedir en kısa zamanda görüşmek üzere bu arada bilgisayarım haftaya geliyor rabbim kısmet ederse hergün buradayım ben her zamanki gibi biraz geçmiş okuyayım:cokkomik:

hoşgeldiiiiiiiin şükür kavuşturanaaa özledik vallah

günaydın bernilciiimmm

Günaydın kızlar
Ezellll nasılsısn :hihi::hihi:
Bernilciğim ne var ne yok

iyiyim cadı sen nasılsın neden bana soru sorarken gülüyorsun bakiimmm dalga geçiyorsun benimle dimiiiii kendini börekçi sanan kurabiyeciiiiiiii :dill:

Allah senı guldurdun sabah sabah

ıyıdır cancazım ya ne olsun sen nasılsın denedınmı??....

kızlar bugun ruyamda sılah gordum neye cıkar acaba ya elıme alıyom tam patlıyo sılah hydr ıns

Allah hayır etsin inşaAllah güzel şeylere vesiledir

hadi bakalıımmm umut bu ay ikimizinde tutarsa sadece bir gün olacak bebeklerimizin arasında :hihi:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
biortimim nötrdü eşiminkide nötrdü :)

amin inşaAllah Elaraaaa

maşaAllah maşaAllah büyüsün kocamaaannnn erkek olsun bizim osmanımız ama annesi tombik olmasıınnnn dikkat etsin birazzz :cikolata:

hoşgeldiiiiiiiin şükür kavuşturanaaa özledik vallah

günaydın bernilciiimmm

iyiyim cadı sen nasılsın neden bana soru sorarken gülüyorsun bakiimmm dalga geçiyorsun benimle dimiiiii kendini börekçi sanan kurabiyeciiiiiiii :dill:

Allah hayır etsin inşaAllah güzel şeylere vesiledir

hadi bakalıımmm umut bu ay ikimizinde tutarsa sadece bir gün olacak bebeklerimizin arasında :hihi:

inşallah kızlar hayırlısı olsun bakalım listeye ekletelim kendimizi neler olacak göreceğiz

OP
E

_eZeL_

Misafir
günaydın kızlar ,umut hayırolsun deneme yapsın inş şöyle yakışıklısından bi oğlun olur canım, bernil yazarım canım birazdan,ezel naber kız neler karıştırdın öyle

günaydın rengin hoşgeldin bişey karıştırmadım yaa yumurtlama bitti sandım yaptım bakalım olursa olur kısmet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar