Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
canım dedim ya cumartesi gittim altını üstüne getirdim sadece kaya ttuzu vardı bulamadım kalmamışmı acaba bende kaya tuzu aldım şimdilik

aaa orayamı baktın kız ben ordan almısdım olmadı reale bak garfura bak mutlaka vardır cnm ya

kız cumartesı bende mıgrostaydım cocuklar ıstedı ılla burgerkıng dıye abooo

OP
M

minietek

Misafir
umut ctesı tahlıl sonucum 200 çıktı bıraz düşük ama dr olsun bızım ıcın yeterlı dedı cuma yıne gel dedı

süprizim de böle

kızlarr

yaptım süprizimi gizlipastayı içeri soktum o geldi üstünü değiştirdi hemen odasına int sıgara ben hazırlığımı yaptım fotoğraf makınasının vıdeo böl. actım kayda başladım ışıkları kapattım ve seslendim eşime geldi pastanın mumlarını yakmıştımm

aaaa pastamıı aldınnnn dedi çok sevindi pasta almama sonra oturdu masaya notu gördü kapalı olarak koydu kenara koş çatal getir yiyelim diyoo
aa neden böle hazırlık yaptın dedi aç oku bakalımm dedimm

notu okudu sessizce okudu sırıtmaya başladı

mrb babacığım şimdilik annemleyim ama 9 ay sonra kucağında olcam inşallah

yazısını okudu ve inşallah dedi kalktı sarıldı 1-2 dakika öle kaldı sonra hemen otrdu hadı hadı tabak çatal getır yıyelım çok güzel pasta dedii

daha öncelerıde yazmıstım hazırlarsanız benım kocam odun biraz ama çok mutlu oldu içten içe

kaçıncı ayda cınsıyet öğrenıcez falan dedi yıne de değerlerimin düşük olduğunu da söledim çarşambadan beri beni kaç kez korkuttun ben neler çektim senin yüzünden dedim bak sölememenin zararları bunlar dedi pastasını yedi kalktı bırdaha sarıldı 1-2 dak yıne kaldı

ama şimdi hadi bulaşık mak. kaldırman lazım ben yukarlara uzanmamlıyım dedimm haddii ne alakası var diyoo allam yaaa ben bu oduncuğu seviyorum

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
aaa orayamı baktın kız ben ordan almısdım olmadı reale bak garfura bak mutlaka vardır cnm ya

bakim ya oralara ya havada çok soğuk kapandık resmen eve çocuklar hasta olcak die doğru dürüst çıkmıyorum cumartesi artık tak etti çok sıkıldım evde ya marketlerde var o zaman acaba yokmu die düşündüm bulamayınca

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ctesı esıme süpriz yaptım pazar sabahıda annem abım kızkardesım enıstem annemlerde kahvaltıdaydık

anneme çiçek aldım gittim hiç demedierki çiçeği neden aldın herkes masaya oturdu

abıme verdım zarfı üzerıne de davetıyelerdekı gıbı yazdım ... ailesi diye

aa kım evlenıyo falan
abım actı okudu vayyyyyyy gerçekten mı dıye söledı sonra seslı okudedım seslı okudu herkes tebrık ettı esımle benı işte çok mutlu oldular kızkardesım ağladı sevıncten onunda 1,5 yasında kızı var

oğlun olcak senın dedı

diğer abım ve yengem gelememıstı tlf haber verdım ve abımın 2,5 yasındakı kızına sordum erkek mi olcak kızmı dıye

direk seni sevmiyorumm dedii

çatlak yaa canım benim çok kıskançç kardesıne alısamadı daha 9 aylık erkek kardesı var ilk gözağrımız bizim kıskanç biraz annesı dıye sen kızımın üstüne kuma getırsen severmı senı hıc

ki ben çok düşkünüm ona o da bana bakalım bundan sonra sevmez benı cadım

hayırlı uğurlu olsun canım tekrar
canım senin ateş kaçtan düşmüştü yumurtlayacağın zaman ?
benim 3 gündür 36,4 de anlamadım :(

gül gazeli

Daimi Üye
Tepki
1.321
kızlar slm hoşgeldiniz sefa geldiniz ben gül görüyorum sürekli bu topikte sizi yazim dedim hadi güzel paylaşımlar dilerimmmmmm

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elaraaaaaa uyuyomusun fıstıgım daha yhu kalk artık gel ıkı muhabbete edelım ısler benı beklıyo sonra bugun yemegımde yok zaten:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar