OP
gunness
Misafir
- #1.441
günaydın kızlar
bi geçmişe bakayım
kız rengın sen benım yazdıgımı okumuyonmu bcm bızım burdakı mıgrosda var ben ordan almısdım
günaydın kızlarbi geçmişe bakayım
günaydın kızlarbi geçmişe bakayım
canım dedim ya cumartesi gittim altını üstüne getirdim sadece kaya ttuzu vardı bulamadım kalmamışmı acaba bende kaya tuzu aldım şimdilik
günaydın kızlar nasılsınız,ezel nasıl oldun canım iyileştinmi biraz,bol bol dinlenseydin haftasonu:elis:
aaa orayamı baktın kız ben ordan almısdım olmadı reale bak garfura bak mutlaka vardır cnm ya
ctesı esıme süpriz yaptım pazar sabahıda annem abım kızkardesım enıstem annemlerde kahvaltıdaydık
anneme çiçek aldım gittim hiç demedierki çiçeği neden aldın herkes masaya oturdu
abıme verdım zarfı üzerıne de davetıyelerdekı gıbı yazdım ... ailesi diye
aa kım evlenıyo falan
abım actı okudu vayyyyyyy gerçekten mı dıye söledı sonra seslı okudedım seslı okudu herkes tebrık ettı esımle benı işte çok mutlu oldular kızkardesım ağladı sevıncten onunda 1,5 yasında kızı var
oğlun olcak senın dedı
diğer abım ve yengem gelememıstı tlf haber verdım ve abımın 2,5 yasındakı kızına sordum erkek mi olcak kızmı dıye
direk seni sevmiyorumm dedii
çatlak yaa canım benim çok kıskançç kardesıne alısamadı daha 9 aylık erkek kardesı var ilk gözağrımız bizim kıskanç biraz annesı dıye sen kızımın üstüne kuma getırsen severmı senı hıc
ki ben çok düşkünüm ona o da bana bakalım bundan sonra sevmez benı cadım
rengin günaydın canımm iyiyim arkadaşım çokkk teşekkürler iyileştim çok şükür
mrhb
Elara seslenmişti sana zaten sessiz sessiz duruyosun demişti
hayırlı uğurlu olsun canım tekrar
canım senin ateş kaçtan düşmüştü yumurtlayacağın zaman ?
benim 3 gündür 36,4 de anlamadım
h.bulduk cnm tsk ederızkızlar slm hoşgeldiniz sefa geldiniz ben gül görüyorum sürekli bu topikte sizi yazim dedim hadi güzel paylaşımlar dilerimmmmmm
umut sen ne yaptın canım
kızlar slm hoşgeldiniz sefa geldiniz ben gül görüyorum sürekli bu topikte sizi yazim dedim hadi güzel paylaşımlar dilerimmmmmm
evet canim gordum bende cevap verdim bende 1 erkek bebek istiyorum 1 kizim var insallah allah hepimize nasip etsin sizleri takip ediyorum nekedar guzel sicak bir arkadaslik kurmussunuz
teşekkürler kızlar
sizlerde buyrun gelin
kızlar slm hoşgeldiniz sefa geldiniz ben gül görüyorum sürekli bu topikte sizi yazim dedim hadi güzel paylaşımlar dilerimmmmmm
h.bulduk cnm tsk ederız
kız cumartesı bende mıgrostaydım