Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elara dizi reklam arsına girdi bi bakıyım dedim.Bağımlılık yaptınız bende inan.nasılsın?Ben de dizibitince yatacağım yarın görüşürüz işallah.

OP
E

Elara

Misafir
OK son 2 yıl içindeki bir kaç fotomu yükleyeyim,ama bazıları laptobumda ondan pc ye aktarırım haftaiçi yüklerim.öğlen yüklerim mesela gece geç saat sileriz olur mu? hala eltimden tırsıyom ya kadının nerden çıkacağı belli olmaz,hayır eşime söylemeyeceğini bilsem hiç tınlamam da dengesiz işte kıt beyinli ne yapacağı belli olmuyor.yüklediğimde haber veririm size.

tamam olur umutt
bende yüklerimm sen yükleyince.

Elaracım coraspin kullanacam ya ben gelecek ay başlayacağım,hamilelik düşünmeden en az 6 ay önceden başlanıyor aslında 1 yıl diye öneriytor doktorum bu sebeple daha erken başlıyacağım.coraspinin erkek diyetine olumsuz bir etkisi var mı?

cnm coraspirini kullanma maksadınn belli seninn
yani onu kullanmasan olmazz.o nednele erkek dietinde olsada olmasada kullanmak zorundasın,senin ve beebeginin saglıgı içinn
ama yinede söleyim erkek dietine bi etkisi yok bildigim kadarıylaa,doktorun öneriyorsa mutlaka kullannmalısın.

OP
E

Elara

Misafir
hu huuu ben geldim-kop-kop-kop

Elaracım ben buraya başladığımdan beri oraya tek kelime bişey yazmayı bırak siteye bile girrmedim...kesin buraya geldim diye banlamıştır...yada o tartışma yüzünden..başka bir sebebi yok...

cnm ben clearblue dan sipariş verdim..önümüzdeki hafta annemlere gelicek..bende 10 gün sonra Türkiye ye gelcem:cokkomik::cokkomik: o zaman bakalım kullancam ...mart ayı benim ayım olsuuunnn...yarmı benden başka deneme yapıcak??

ozaman kesin burayı takip ediyor kazişş.yoksa durduk yere niye banlasınki senii
bu arada monitörün hayırlı olsun kaca aldın???
sen martta denicen dimi.. bikac güne kadar yollarım sanada yöntemlerii.
yöntemleri alıp kaybolmak yok amaa

slm yeni siteniz hayırlı olsun

ben bebeğimi kaybettim
hastaneden buğün çıktım
size haber veriyim dedim

hoşgeldin cnmm.
gecmiş olsun inan cok üüzldüm şokk oldum yaa:(((((
ne yapayı düşünüyorsun denemelere devam edecekmisin????
doktorun ne diyor bu düşükler içinn

OP
E

Elara

Misafir
kızlar selam

hadi cümleten başta elara sonrada hepimize hayırlı olsun yeni site

ben bildiğiniz gibi adettim 4 gün geçtiikten sonra test yaptırdım hcg 9 küsür çıktı.

sonucu almadan o sabahta kırmızılar gelmeye başladı, kısmet değilmiş

doktor rahimde tutanamamış dedi, kanaman çok olabilir yinede 7-8 günü geçerse göreyim dedi epeyde teselli etti çok sık görünen birşey sorun yok senle ilgili değil falan dedi.
bakalım artık

sizler ne yapıyorsunuz

hoşgeldinn cnmm.sanada gecmiş olsunn üzüldümm:((((
inşallah yakın zaanda hamiş kalırsın tekrarr.
sen kocana keçiboynuzu kürü filan içirmişmiydin??yada herhangi bi takviye filan kullanmadınız dimi.
tarihini bioritim sayfasına yaz ordan bakayım

nerdeyse 2 aydır kız diyeti uyguluyorum sütçüyüm sütçü.
ama dediğin gibi sık ilişki önemli herkesler onu diyo.bizde yaptık bakalım bişiler bu 3. denemem geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay inşallah tutar da hayırlısıyla alırım kucağıma.
elaracım sağolsun tam destek arkamızda valla allah razı olsun ondan çok şey öğrendim
Allah sizdende razı olsun cnmm.duygular karşılıkklıı

OP
E

Elara

Misafir
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gecmıs:uzgun::uzgun::uzgun: olsun noldu bızım kızlara kakule bernıl qwert acaba bu yontemler mı sebep oluyo karbonat fılannnnn:acep::acep::acep::acep:gercı kakule karbonatsız amaa

düşük yapnlardan karbonat deneyen olmadı bildigim kadarıylaa
folik asit kullanımı cok önemli erkek bebek dietinde.

evet en çok istediğim şeylerden biri Elara ile tanışmaktı,seni seviyorum Elara içten gelerek söylüyorum.

tşkler cnmm,sevgi hemen oluşmazzz ama ilerleyen günlerde bende seni sevecegime eminimm,şuan için samimiyetine inanıyorumm.

OP
E

Elara

Misafir
yoğurdundan tut çorbalarına kadar herşeyi organik malzemeyle yapıyor.yazdan kuruttuğu domatesle yapar mesela.asla hazır şey kullamnaz yedirtmez.nir kaç kez tembellik edip milupanın meyve sularından aldın düşün milupa,çok kızdı içirmedi.kendi eliyle mevsim meyvalarını sıkar pürelerini yapar yedirir.yazın bizimle tatişle bileyollamıyor fethiyeye gideceğiz işallah,çok hasas beyaz tenli
hemen kızarır cildi yok yollamazmış onda kalacakmış,o balkonda günerşletimiş, ben bakamazmışım orada yedridiğim şeyler hazır olurmuş,midesi bozulurmuş,başımın etini yedi,ben vermem siz ne yaparsanız yapın diyor:)çok düşkün çok.

Anne gibi yok ya.Allah razı olsun ondann ne kadar düşüncelii

ya tecrübeli anneler size bişey soracağım,bebeğinize balık yedirmeye ne zaman başladınız? korkuyorum yedirmeye 1 yaşını beklesem mi?
1 yaş sonrası başladım ama benim kız sevmedi balıgıı
halada yemiyor maalesef
bende mecburen balık yagı kullanıyorumm ara ara.

Elara dizi reklam arsına girdi bi bakıyım dedim.Bağımlılık yaptınız bende inan.nasılsın?Ben de dizibitince yatacağım yarın görüşürüz işallah.

iyiyim tşklerr
kaynanadaydık bugün.eltim filan geldi yemek yedik hepbirlikte.sonrada eşimle alışveriş yaptık, amcamgile gittik.baya yorulmuşumm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
klomen,yumurta geliştirici bir haptır.Amaç yumurtlamadakiş düzensizliği ortadan kaldırmak ve yumurta sayısını artırarak gebelik riskini artırmaktır,yani spğermler birini olmazsa diğerini vurur amaç budur.Ama komen bilinçsiz ve üst üste kullanıldığında yumurtalık kisti yapar çünkü oluşan ve çatlamayan yumurta kiste dönüşür bu da gebeliği önleyebilir.yani doktor kontrolünde kullanın doktor verirse,vermeden kullanıp boşyere hormonlarınızı bozmayın.yaşınız 35 i geçtiyse ve yumurtlamanız tembel ya da çatlama olmuyorsa doktor verir bunu.Benim yengem 38 yaşında olduğu ve yumurtaları tembel olduğu için verdi doktoru ve sonunda böyle oldu.onlar ikiz istemiyorlardı,-ikiz olduğunu duyunca çok şaşırdı.hamileliğinin son 3 ayını hastanede geçirdi çünkü ikizleri taşıyamadı sonunda doğum yaptı ama ikizlerden biri diğerinin altında nereeyse eziliyormuş,doğduğunda kötü durumdaydı,hayırlısı olsun tek tek olsun bence.Ben de ikiz seviyordum ama onların yaşadıklarıondan sonra tek tek olsun gönlümdeki olsun diyorum.
ewet cnm haklısın zaten doktorum demısdı dusundugun ay gel klomen ıgneyle takıp ederız dıye bakalım kızmet artık rabbım ne dılerse o tabıkı yeterkı gonlumdekı olsun tek olsun cnm ıns rabbım hepımıze nasıp eder ıns

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ezel ben dovulmus corek otu aldım cnm bakalım bu ay deneyecem sabahları 1 cay kasıgı ıcsem olurmu sence dıyette oldugum ıcın bala karıstırmasam

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar günaydın cumartesi pazar yoktum sizi çok özledim cuma öğleden sonrada izinliydim nasılsınız bakalım neler oldu geçmişi okucam ama işlerim var yaaa çook merak ettim sizi

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar günaydın cumartesi pazar yoktum sizi çok özledim cuma öğleden sonrada izinliydim nasılsınız bakalım neler oldu geçmişi okucam ama işlerim var yaaa çook merak ettim sizi

cnm ya gwertde dusuk yaptı ınan cok uzucu bı haberdı berrradan sonra:dertli:

OP
E

_eZeL_

Misafir
gunaydın kızlar nasılsınız...

EZEL nasıl oldun tatlım ??

ezel ben dovulmus corek otu aldım cnm bakalım bu ay deneyecem sabahları 1 cay kasıgı ıcsem olurmu sence dıyette oldugum ıcın bala karıstırmasam

günaydın bernil iyiyim bomba gibi oldu çoook dinlendim iyi geldi
çörek otunu dövülmüş almasaydın keşke doktorlar öyle zararlı diyorlar normal tane çörek otunu kendin çekebilirsen çek çekemezsen diri olarak ağzında çiğne tarçın ve balsız yiyemezsin ağızda çok kötü bir tat bırakıyor

OP
E

_eZeL_

Misafir
ciddimisiniz yaa qwer ne olmuş ki neden düşük olmuş çok üzüldüm berradan sonra derken ona ne oldu ki

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
gunaydıın umutcum nasılsın ezel gecmısı okuyo heralda ses yok:dertli:

İyiyim canım sen nasılsın

iyileştiğine sevindim ne var ne yok
kaç gün yattın düzelirsin tabi

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
günaydın bernil iyiyim bomba gibi oldu çoook dinlendim iyi geldi
çörek otunu dövülmüş almasaydın keşke doktorlar öyle zararlı diyorlar normal tane çörek otunu kendin çekebilirsen çek çekemezsen diri olarak ağzında çiğne tarçın ve balsız yiyemezsin ağızda çok kötü bir tat bırakıyor
ay hadıya tuh dunde almısdım neyse olmassa degıstıreyım tmm cnm sagol
ciddimisiniz yaa qwer ne olmuş ki neden düşük olmuş çok üzüldüm berradan sonra derken ona ne oldu ki
ay ewet cnm ya kısmet rabbım ne derse o cnm ya ıns bıdahakı sefere rabbım sevındırır ıns

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar