allah bagıslarsa 2 kız 14 we 7 yasında ben bı doguracam dıyom bı wazgecıyom ama burdakı kızlarıı cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sewıyom takılıyom buraya
maşallah ya büyütmüşsün e zamanı gelmiş 7 senede bir
allah bagıslarsa 2 kız 14 we 7 yasında ben bı doguracam dıyom bı wazgecıyom ama burdakı kızlarıı cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sewıyom takılıyom buraya
nerdeyse 2 aydır kız diyeti uyguluyorum sütçüyüm sütçü.
ama dediğin gibi sık ilişki önemli herkesler onu diyo.bizde yaptık bakalım bişiler bu 3. denemem geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay inşallah tutar da hayırlısıyla alırım kucağıma.
elaracım sağolsun tam destek arkamızda valla allah razı olsun ondan çok şey öğrendim
nerdeyse 2 aydır kız diyeti uyguluyorum sütçüyüm sütçü.
ama dediğin gibi sık ilişki önemli herkesler onu diyo.bizde yaptık bakalım bişiler bu 3. denemem geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay inşallah tutar da hayırlısıyla alırım kucağıma.
elaracım sağolsun tam destek arkamızda valla allah razı olsun ondan çok şey öğrendim
hoşgeldin sıhatler olsun.dün erken çıktım senden,soracakların varsa sor canım bildiklerimi söylerim.
:kayris::gulbis:
allah seni emi kız sen mesajları nerenle okuyon:3:
tamam bernil sen hariç:cikolata:
ivit
ay cnm valla benımde aklıma gelmedı degıl ama hamıs olanlarda var ya ALLAHIN takdırı cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gecmıs:uzgun::uzgun::uzgun: olsun noldu bızım kızlara kakule bernıl qwert acaba bu yontemler mı sebep oluyo karbonat fılannnnn:acep::acep::acep::acep:gercı kakule karbonatsız amaa
bernil hoşgeldin yıkadınmı çocukları
ay cnm valla benımde aklıma gelmedı degıl ama hamıs olanlarda var ya ALLAHIN takdırı cnm ya
rengın ben taktım bu klomane ya ıkız erkelerımız olurmukı sence valla bu kadar özleme olsa super olur cnm ya tekede razıyım ama klomen farkı ıkıye katlıyomus bcm baksana:1::1::1::1::1::1:
umut naber kimse yok cnm bugün kızın uyuyomu
h.bulduk cnm yıkadım kucuklugude uyuttum gece naparız bılmıyom 6 dan berı uyuyo
gercı uyur ama bellıde olmaz erken uyudu
h.bulduk cnm yıkadım kucuklugude uyuttum gece naparız bılmıyom 6 dan berı uyuyo
gercı uyur ama bellıde olmaz erken uyudu
benimde aklıma geliyo potasyum ağırlıklı beslenmede düşük oluyomuş gerçi folik ast kullanıcaz ama kısmet
Ay benimki hacıyatmaz anam,doğru dürüst en fazla 2 saat uyur gündüz.saat 10 dan önce de yatmaz.nerdeeeeeee.eşim maça gitti,sofra kuruyordum 1 saate gelicek.sen ne yapıyorsun?
benim oğlumda yolda gelirken arabada uyudu 6da.şimdi uyandı bugece uzun olcak,Allahtan annem burda
rengın ben taktım bu klomane ya ıkız erkelerımız olurmukı sence valla bu kadar özleme olsa super olur cnm ya tekede razıyım ama klomen farkı ıkıye katlıyomus bcm baksana:1::1::1::1::1::1:
off benim büyükle küçük kızım öyleydi canım ya sabaha kadar hiç uyumadığı günler olurdu çok kötü oluyo ortanca kızım o kadar rahattıki gece bile o uyanmadan emzirir yatırırdım bütün işlerimi rahat rahat yapardım küçük çok cadıama şimdi maşallah düzene giriyo artık,allah yardımcın olsun canım sen tarih öğretmenisin sanırım öyle yazmışsın şu anda çalışıyomusun aramı verdin
off benim büyükle küçük kızım öyleydi canım ya sabaha kadar hiç uyumadığı günler olurdu çok kötü oluyo ortanca kızım o kadar rahattıki gece bile o uyanmadan emzirir yatırırdım bütün işlerimi rahat rahat yapardım küçük çok cadıama şimdi maşallah düzene giriyo artık,allah yardımcın olsun canım sen tarih öğretmenisin sanırım öyle yazmışsın şu anda çalışıyomusun aramı verdin