Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
allah bagıslarsa 2 kız 14 we 7 yasında ben bı doguracam dıyom bı wazgecıyom ama burdakı kızlarıı cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sewıyom takılıyom buraya

maşallah ya büyütmüşsün e zamanı gelmiş 7 senede bir :) ne güzel ya benim kuzeniminde 3 oğlu var 5er sene arayla :) sen de bi tane oğluş yap Allahın izniyle

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
nerdeyse 2 aydır kız diyeti uyguluyorum sütçüyüm sütçü.
ama dediğin gibi sık ilişki önemli herkesler onu diyo.bizde yaptık bakalım bişiler bu 3. denemem geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay inşallah tutar da hayırlısıyla alırım kucağıma.
elaracım sağolsun tam destek arkamızda valla allah razı olsun ondan çok şey öğrendim

evet en çok istediğim şeylerden biri Elara ile tanışmaktı,seni seviyorum Elara içten gelerek söylüyorum.

layds

Aktif Üye
Tepki
97
nerdeyse 2 aydır kız diyeti uyguluyorum sütçüyüm sütçü.
ama dediğin gibi sık ilişki önemli herkesler onu diyo.bizde yaptık bakalım bişiler bu 3. denemem geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay inşallah tutar da hayırlısıyla alırım kucağıma.
elaracım sağolsun tam destek arkamızda valla allah razı olsun ondan çok şey öğrendim

hadi bakalım kakulecim hayırlısı olsun, bioritim tutmuyordu demi bu ay bende denicem sanırım yine. eşlerin bioritimi ile de olsa keşke:) bu ay eşimin tutuyor:)

benim gün yok bu ay ama Elaraya gelince soracağım bioritim için onun biraz daha farklı bir yorumu oluyordu sanırım

kakule bizim şubatta yaşadığımız düşükmü sayılıyor yaa doktor bana döllenme olmuş ama rahme tutamadığı için devam etmemiş dedi.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hoşgeldin sıhatler olsun.dün erken çıktım senden,soracakların varsa sor canım bildiklerimi söylerim.

:kayris::gulbis:

allah seni emi kız sen mesajları nerenle okuyon:3:

tamam bernil sen hariç:cikolata:

ivit:kahve:

kız sorunu hatırladım sanırım hani krem gibi akıntı diye sormuştun,kız sende yumurta mumurta kalmamış demek o ,sorunun cevabı bu sanırım yanlış soruyu hatırlamıyosam,geçmiş sayfaları aradım aradım senin sorunu bulamadım düşündüm hatırladım:cee ben içimden cevap vermişim buraya yazmamışım:dertli: barıştıkmı yavyu

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gecmıs:uzgun::uzgun::uzgun: olsun noldu bızım kızlara kakule bernıl qwert acaba bu yontemler mı sebep oluyo karbonat fılannnnn:acep::acep::acep::acep:gercı kakule karbonatsız amaa
ay cnm valla benımde aklıma gelmedı degıl ama hamıs olanlarda var ya ALLAHIN takdırı cnm ya

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengın ben taktım bu klomane ya ıkız erkelerımız olurmukı sence valla bu kadar özleme olsa super olur cnm ya tekede razıyım ama klomen farkı ıkıye katlıyomus bcm baksana:1::1::1::1::1::1:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengın ben taktım bu klomane ya ıkız erkelerımız olurmukı sence valla bu kadar özleme olsa super olur cnm ya tekede razıyım ama klomen farkı ıkıye katlıyomus bcm baksana:1::1::1::1::1::1:

canım hayırlısı inş olur neden olmasın ama klomenin belli bir deneme süresi varmış üç defedan fazla kullanmıyolarmı neymiş öle bişeydi canım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
h.bulduk cnm yıkadım kucuklugude uyuttum gece naparız bılmıyom 6 dan berı uyuyo

gercı uyur ama bellıde olmaz erken uyudu

benimkide 5 te yattı 7 gibi kalktı bu satte çok zamansız oluyo kendine zor geliyo çok huysuz oluyo kalkınca, karnınıda doyurdum uyku dopink oldu bakalım gece beraber otururuz:cokkomik:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Ay benimki hacıyatmaz anam,doğru dürüst en fazla 2 saat uyur gündüz.saat 10 dan önce de yatmaz.nerdeeeeeee.eşim maça gitti,sofra kuruyordum 1 saate gelicek.sen ne yapıyorsun?

off benim büyükle küçük kızım öyleydi canım ya sabaha kadar hiç uyumadığı günler olurdu çok kötü oluyo ortanca kızım o kadar rahattıki gece bile o uyanmadan emzirir yatırırdım bütün işlerimi rahat rahat yapardım küçük çok cadı :cokkomik: ama şimdi maşallah düzene giriyo artık,allah yardımcın olsun canım sen tarih öğretmenisin sanırım öyle yazmışsın şu anda çalışıyomusun aramı verdin

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

klomen,yumurta geliştirici bir haptır.Amaç yumurtlamadakiş düzensizliği ortadan kaldırmak ve yumurta sayısını artırarak gebelik riskini artırmaktır,yani spğermler birini olmazsa diğerini vurur amaç budur.Ama komen bilinçsiz ve üst üste kullanıldığında yumurtalık kisti yapar çünkü oluşan ve çatlamayan yumurta kiste dönüşür bu da gebeliği önleyebilir.yani doktor kontrolünde kullanın doktor verirse,vermeden kullanıp boşyere hormonlarınızı bozmayın.yaşınız 35 i geçtiyse ve yumurtlamanız tembel ya da çatlama olmuyorsa doktor verir bunu.Benim yengem 38 yaşında olduğu ve yumurtaları tembel olduğu için verdi doktoru ve sonunda böyle oldu.onlar ikiz istemiyorlardı,-ikiz olduğunu duyunca çok şaşırdı.hamileliğinin son 3 ayını hastanede geçirdi çünkü ikizleri taşıyamadı sonunda doğum yaptı ama ikizlerden biri diğerinin altında nereeyse eziliyormuş,doğduğunda kötü durumdaydı,hayırlısı olsun tek tek olsun bence.Ben de ikiz seviyordum ama onların yaşadıklarıondan sonra tek tek olsun gönlümdeki olsun diyorum.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
off benim büyükle küçük kızım öyleydi canım ya sabaha kadar hiç uyumadığı günler olurdu çok kötü oluyo ortanca kızım o kadar rahattıki gece bile o uyanmadan emzirir yatırırdım bütün işlerimi rahat rahat yapardım küçük çok cadı :cokkomik: ama şimdi maşallah düzene giriyo artık,allah yardımcın olsun canım sen tarih öğretmenisin sanırım öyle yazmışsın şu anda çalışıyomusun aramı verdin

çalışıyorum canım,bebeğim 5 4 aylıkken başladım,annem çok yakın olu8nca ücretsiz izin almayı düşünmedim.benden daha özenli bakıyor Allah razı olsun.

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118

maşallah ya ufaklık kaç yaşında,hala bebeğe enerjin var
keşke bende de olsa o eberji , ben bi oğlanla bittim ikinciyi istesemde göze alamıyorumm.. ya aynı olursa ya emmezse,uyumazsa,gazı olursa,yemek yemezse falan filan,en zorlarını yaşadım oğlumda ama kızlarıda çok seviyorum nası cesaret etcem bilmiiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar