yani yuhhh diyorum size kız kaç kişisiniz burda bi soru sordum dün içinizden bi elara cevaplamış sağolsun.
:zopa::zopa::zopa::zopa: hakediyonuz yaniii
ne sordun cnm ınan gormedım pek gıremıyom cocuklardan mısafırlerden kac gundur
yani yuhhh diyorum size kız kaç kişisiniz burda bi soru sordum dün içinizden bi elara cevaplamış sağolsun.
:zopa::zopa::zopa::zopa: hakediyonuz yaniii
ben bebeğimi kaybettim
hastaneden buğün çıktım
size haber veriyim dedim
slm kızlar nasılsınız ...oh rengın yıkamıssın cocukları benımde ıkı kucuklerı yıkayacam bırazdan emek hazırlamaya gıdecektım dedım bı bakayım ne var yok dıye
cnm benım yemeklerım var da salata yapcam mercımek corbe etlı bezelyelı patateslı karısık yemegım pılav var bıde yanına slata yapayım yeter ddıyetteyım zaten ..cnm ya aynen bende öle ınankı ama mecbur yıyorum dıyette olunca peynır felan ama ıcım sızlıyo dedıgın gıbı neyse cnm ya 3 ay dıyete gırecezya yetecek ıns dr mıze gıdıp klomen ıgne oh gelsın oglanlar ıns ALLAHIN IZNIYLEevet canım bende ikisini yıkadım ohh aradan çıktılar,bende yemek yapcam daha ne yapcan yemeğe bende karar veremedimpeynir süt yiyince vicdan azabı duymaya başladım bernil ,bugün dolabın bi rafını boşalttım güzelce temizledim stoklarımı yerleştirdim:cee
sağol canım,yengenler et yemişmi canım bide o ph ı yükseltmek için bişey söylemiştin ismini sormuştum hani yasaksa özelden yazabilirmisin,bide şeker var çay hiçmi içmemişler ya umut hani çok açık bir kaç tane içsem diyorum of çokmu sordum kusura bakma canım ,başlıcam ya diete kafamda bişeyleri oturtmaya çalışıyorum en azından uygulayıp sonuca ulaşanların ortak yaptıklarını uygulayım die düşünüyorum canım
cnm benım yemeklerım var da salata yapcam mercımek corbe etlı bezelyelı patateslı karısık yemegım pılav var bıde yanına slata yapayım yeter ddıyetteyım zaten ..cnm ya aynen bende öle ınankı ama mecbur yıyorum dıyette olunca peynır felan ama ıcım sızlıyo dedıgın gıbı neyse cnm ya 3 ay dıyete gırecezya yetecek ıns dr mıze gıdıp klomen ıgne oh gelsın oglanlar ıns ALLAHIN IZNIYLE
Kırmızı et tüketmiş mi sorayım,ama çayı az içer genelde yeşil çay içer.o da alkali biliyorsun bırak çayı ya yeşil çay iç ne faydası var sana çayın.şekerlişeyler asitiktir biliyorsun şeker fazla kullanmadı tatlı şeyler falan.
hayırlısı olsun,bekliyoruz haberlerinii
deyyan buraya daha sık giriyorsun cnm.diger tarafı sevmiyormuydun senn-rgulu
hiç farkında değilim fırsat buldukça giriyorum işte...
okul yorucu ya
UMUTCUM SENIN ABINDEN YENGENDEN TIYOLAR BEKLIYOZ CNM VALLA :sirin::sirin:
NEYSE KIZLAR BEN KACTIM ACIKMIS BIZIMKILER AKSAMA GELIRIM...
ky:
ky:
ky:
hayırlısı olsun,bekliyoruz haberlerinii
deyyan buraya daha sık giriyorsun cnm.diger tarafı sevmiyormuydun senn-rgulu
hiç farkında değilim fırsat buldukça giriyorum işte...
okul yorucu ya
hoşgeldin deyyan çalışıyomusun
ladys hoşgeldin canım nasılsın
kızlar selam
hadi cümleten başta elara sonrada hepimize hayırlı olsun yeni site
ben bildiğiniz gibi adettim 4 gün geçtiikten sonra test yaptırdım hcg 9 küsür çıktı.
sonucu almadan o sabahta kırmızılar gelmeye başladı, kısmet değilmiş
doktor rahimde tutanamamış dedi, kanaman çok olabilir yinede 7-8 günü geçerse göreyim dedi epeyde teselli etti çok sık görünen birşey sorun yok senle ilgili değil falan dedi.
bakalım artık
sizler ne yapıyorsunuz
iyidir canım işte daha iyiyim çok şükür, yukarı yazdım ayrıntıları
sen neler yapıyosun
iyiymiş burasıda, formatı benziyo zaten
var mı yeni haberler