Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
slm kızlar nasılsınız ...oh rengın yıkamıssın cocukları benımde ıkı kucuklerı yıkayacam bırazdan emek hazırlamaya gıdecektım dedım bı bakayım ne var yok dıye

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
slm kızlar nasılsınız ...oh rengın yıkamıssın cocukları benımde ıkı kucuklerı yıkayacam bırazdan emek hazırlamaya gıdecektım dedım bı bakayım ne var yok dıye

evet canım bende ikisini yıkadım ohh aradan çıktılar,bende yemek yapcam daha ne yapcan yemeğe bende karar veremedimpeynir süt yiyince vicdan azabı duymaya başladım bernil ,bugün dolabın bi rafını boşalttım güzelce temizledim stoklarımı yerleştirdim:cee

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
evet canım bende ikisini yıkadım ohh aradan çıktılar,bende yemek yapcam daha ne yapcan yemeğe bende karar veremedimpeynir süt yiyince vicdan azabı duymaya başladım bernil ,bugün dolabın bi rafını boşalttım güzelce temizledim stoklarımı yerleştirdim:cee
cnm benım yemeklerım var da salata yapcam mercımek corbe etlı bezelyelı patateslı karısık yemegım pılav var bıde yanına slata yapayım yeter ddıyetteyım zaten ..cnm ya aynen bende öle ınankı ama mecbur yıyorum dıyette olunca peynır felan ama ıcım sızlıyo dedıgın gıbı neyse cnm ya 3 ay dıyete gırecezya yetecek ıns dr mıze gıdıp klomen ıgne oh gelsın oglanlar ıns ALLAHIN IZNIYLE

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
sağol canım,yengenler et yemişmi canım bide o ph ı yükseltmek için bişey söylemiştin ismini sormuştum hani yasaksa özelden yazabilirmisin,bide şeker var çay hiçmi içmemişler ya umut hani çok açık bir kaç tane içsem diyorum of çokmu sordum kusura bakma canım ,başlıcam ya diete kafamda bişeyleri oturtmaya çalışıyorum en azından uygulayıp sonuca ulaşanların ortak yaptıklarını uygulayım die düşünüyorum canım

Kırmızı et tüketmiş mi sorayım,ama çayı az içer genelde yeşil çay içer.o da alkali biliyorsun bırak çayı ya yeşil çay iç ne faydası var sana çayın.şekerlişeyler asitiktir biliyorsun şeker fazla kullanmadı tatlı şeyler falan.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm benım yemeklerım var da salata yapcam mercımek corbe etlı bezelyelı patateslı karısık yemegım pılav var bıde yanına slata yapayım yeter ddıyetteyım zaten ..cnm ya aynen bende öle ınankı ama mecbur yıyorum dıyette olunca peynır felan ama ıcım sızlıyo dedıgın gıbı neyse cnm ya 3 ay dıyete gırecezya yetecek ıns dr mıze gıdıp klomen ıgne oh gelsın oglanlar ıns ALLAHIN IZNIYLE

oh ne güzel sen halletmişsin yemeği bende bişeyler uydurayım bari evet cnm ya zaten bende buzdolabını temizliyorum elimin altındakileri bitirmeye çalışıyorum sonra görüp krize girmeyelim dimi:cee inş cnm ya görürüz o günleri bu kadar emek boşa gitmez,bernil bende meltimin verdiği dijitali versemmi die düşünüyorum bizede lazım malum belki bu ay alırım bende o da dijitali spariş vermiş sen hangisini düşünüyosun

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kırmızı et tüketmiş mi sorayım,ama çayı az içer genelde yeşil çay içer.o da alkali biliyorsun bırak çayı ya yeşil çay iç ne faydası var sana çayın.şekerlişeyler asitiktir biliyorsun şeker fazla kullanmadı tatlı şeyler falan.

canım zaten yeşil çay stoğu yaptım dün:cee zaten içsemde bir bilemedin iki içerim, haklısın canım bırakmam lazım onu biliyorum şekeri stevia kullanıcam

layds

Aktif Üye
Tepki
97
kızlar selam

hadi cümleten başta elara sonrada hepimize hayırlı olsun yeni site

ben bildiğiniz gibi adettim 4 gün geçtiikten sonra test yaptırdım hcg 9 küsür çıktı.

sonucu almadan o sabahta kırmızılar gelmeye başladı, kısmet değilmiş

doktor rahimde tutanamamış dedi, kanaman çok olabilir yinede 7-8 günü geçerse göreyim dedi epeyde teselli etti çok sık görünen birşey sorun yok senle ilgili değil falan dedi.
bakalım artık

sizler ne yapıyorsunuz

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar selam

hadi cümleten başta elara sonrada hepimize hayırlı olsun yeni site

ben bildiğiniz gibi adettim 4 gün geçtiikten sonra test yaptırdım hcg 9 küsür çıktı.

sonucu almadan o sabahta kırmızılar gelmeye başladı, kısmet değilmiş

doktor rahimde tutanamamış dedi, kanaman çok olabilir yinede 7-8 günü geçerse göreyim dedi epeyde teselli etti çok sık görünen birşey sorun yok senle ilgili değil falan dedi.
bakalım artık

sizler ne yapıyorsunuz

canım hayırlısı olsun hoşgeldin bu ay deneme yapmayı düşünüyomusun

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
iyidir canım işte daha iyiyim çok şükür, yukarı yazdım ayrıntıları
sen neler yapıyosun
iyiymiş burasıda, formatı benziyo zaten
var mı yeni haberler

iyiyim canım çok şükür minietek hamile gwert düşük yapmış onu yeni öğrendik berrayı biliyomusun oda düşük düşük yapmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar