Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar hamıs kalmadan once kesınlıkle folıbol kullanmamız lazım umut sen ıcıyomusun cnm

OP
E

_eZeL_

Misafir
berrada bebeğini kaybetmiş şimdi geçmişi okuyunca gördüm :(( çok üzüldümmm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
günaydın kızlar nasılsınız,ezel nasıl oldun canım iyileştinmi biraz,bol bol dinlenseydin haftasonu:elis:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ezel ben dovulmus corek otu aldım cnm bakalım bu ay deneyecem sabahları 1 cay kasıgı ıcsem olurmu sence dıyette oldugum ıcın bala karıstırmasam

canım bencede değiştir ezelin dediği gibi iyi değil sanırım bişeyler katıyolar fırını açtığında sür fırına çıtır çıtır oluyo güzel oluyo bence bence bernil balda etkili oluyo ben o aralar kahvaltıda hergün ekmek kzartma makinesinde n sıcak alıp ekmeği üzerine kaymak bal bal sürüyodum ordan biliyorum adet süreni kısaltırsın

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
canım bencede değiştir ezelin dediği gibi iyi değil sanırım bişeyler katıyolar fırını açtığında sür fırına çıtır çıtır oluyo güzel oluyo bence bence bernil balda etkili oluyo ben o aralar kahvaltıda hergün ekmek kzartma makinesinde n sıcak alıp ekmeği üzerine kaymak bal bal sürüyodum ordan biliyorum adet süreni kısaltırsın

ewet cnm yapmam lazım neyse su corek otunu bı degıseyım bakalım baslayım bu ay

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
oh rengın kaymak bal cnm kılo derdın yok heralde senın benım gıbı massallah deyım sana

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ozaman kesin burayı takip ediyor kazişş.yoksa durduk yere niye banlasınki senii
bu arada monitörün hayırlı olsun kaca aldın???
sen martta denicen dimi.. bikac güne kadar yollarım sanada yöntemlerii.
yöntemleri alıp kaybolmak yok amaa

hoşgeldin cnmm.
gecmiş olsun inan cok üüzldüm şokk oldum yaa:(((((
ne yapayı düşünüyorsun denemelere devam edecekmisin????
doktorun ne diyor bu düşükler içinn

bencede kesin okuyo elara çünkü ben buraya kakuleye msj gönderdim die yazdıktan hemen sonra banlandım önce bişey yoktu ben onlar özel msj ları okuyabiliyo sanıyodum senin diğer nikinide biliyo sanıyodum

OP
M

minietek

Misafir
kızlarr günayddınn layd berra qwert için çok üzüldüm

evet kesınlıkle folıc asıt kullanmayı ıhmal etmeyınn

folbıol kullancaksanız günde 1

polıc plus kullancaksanız günde 3 kez ben folbıolu günde 3 kez kullanıyordum 15 gündür dr olmaz 1 olcak folbıol dedı bırsey olmaz ama fazlasına gerek yok folbıol 1 yeterlı dedı

ben aralığın ortasından berı hıc aralıksız devam edıyorum

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlarr günayddınn layd berra qwert için çok üzüldüm

evet kesınlıkle folıc asıt kullanmayı ıhmal etmeyınn

folbıol kullancaksanız günde 1

polıc plus kullancaksanız günde 3 kez ben folbıolu günde 3 kez kullanıyordum 15 gündür dr olmaz 1 olcak folbıol dedı bırsey olmaz ama fazlasına gerek yok folbıol 1 yeterlı dedı

ben aralığın ortasından berı hıc aralıksız devam edıyorum

evet canım haklısın bende 5 6 gündür başladım kullanmaya

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
çok şükür yok canım ama sende bence az kullanabilirsin bendiette hiç bal yemek istemiyorum,bide kızlar deniz tuzunu nerden alacam marketlerde yok netten mi spariş vermem gerek onuda

kız rengın sen benım yazdıgımı okumuyonmu bcm bızım burdakı mıgrosda var ben ordan almısdım

OP
M

minietek

Misafir
Minietek ne yaptın canımmmm

ctesı esıme süpriz yaptım pazar sabahıda annem abım kızkardesım enıstem annemlerde kahvaltıdaydık

anneme çiçek aldım gittim hiç demedierki çiçeği neden aldın herkes masaya oturdu

abıme verdım zarfı üzerıne de davetıyelerdekı gıbı yazdım ... ailesi diye

aa kım evlenıyo falan
abım actı okudu vayyyyyyy gerçekten mı dıye söledı sonra seslı okudedım seslı okudu herkes tebrık ettı esımle benı işte çok mutlu oldular kızkardesım ağladı sevıncten onunda 1,5 yasında kızı var

oğlun olcak senın dedı

diğer abım ve yengem gelememıstı tlf haber verdım ve abımın 2,5 yasındakı kızına sordum erkek mi olcak kızmı dıye

direk seni sevmiyorumm dedii

çatlak yaa canım benim çok kıskançç kardesıne alısamadı daha 9 aylık erkek kardesı var ilk gözağrımız bizim kıskanç biraz annesı dıye sen kızımın üstüne kuma getırsen severmı senı hıc

ki ben çok düşkünüm ona o da bana bakalım bundan sonra sevmez benı cadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar