Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
hoşbulduk canım sende hoşgeldin aramıza yengen sanırım diet yapmış ne kadar yaptı öncesinde çok sıkı yaptımı bende başlıcamda bide et yadimi ,bernil bak umut gemisinin yengeside klomenle ikiz oğlan doğurmuş

gercekmı gecmısı pek okuyamadım arada bı devam edıyom oda bızım obur taraftaymıs heralde demı..kız bu kadar hevesımıze sabrımıza rabbım ıns ıkız erkek evlad nasıp etın bcm ısteyen herkese ben olsa cok sevınırım ama tekede razıyım

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
merhaba elara hanım sayfanız hayırlı olsun.bu sitenin eski ama bebeği olduktan sonra sık uğrayamayan bir üyesi olarak sayenizde sık gireceğim gibi görünüyor.samimiyetiniz ve bilgi alışverişiniz çok hoş.allah nazardan saklasın diyim:)kendimi tanıtayım.ben umut gemisi öğretmenim,3.5 yıllık evliyim ve dünyalar tatlısı bir prensesim var 9 aylık.allah benimle beraber hepinizin evlatlarınızı sizlere bağışlasın.topiğinizle ilgi ben de bilgi alışverişinde bulunmak isterim.abimlerin bir kızları vardı ve yengem diyet takviyesi ve en önce dua ile tabi ki ikiz erkek çocuklarına kavuştu.tabi klomen ve çatlatma iğnesi etkisi var ikiz olmasında ama diyete tam olarak uymaya çalıştı.fazladan benim de ekleyeceklerim var ve tabi sizlerden de öğreneceklerim var .yaşım 32.5 :) olduğu için önümüzdeki eylül ekim aylarında diyete başlamayı düşünüyorum.ocak ayında da nasipse ikinci bebişi düşüneceğim.tabi prensesime bir de erkek kardeş nasip etmesini istiyorum rabbimin.biraz uzun olduysa kusura bakmayın sık sık katılacağım işallah.tekrar hayırlı olsun topiğiniz.allaha emanet olun.
buldum yazını cnm ay ne guzel darısı basımıza ınss kız yengene sor gene baska neler yapmıs

mesela korbonatlı dus felan yapmısmı

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
gercekmı gecmısı pek okuyamadım arada bı devam edıyom oda bızım obur taraftaymıs heralde demı..kız bu kadar hevesımıze sabrımıza rabbım ıns ıkız erkek evlad nasıp etın bcm ısteyen herkese ben olsa cok sevınırım ama tekede razıyım

kız inş ikiz olur ama birtane yeter tadına bakalım canım ya

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
buldum yazını cnm ay ne guzel darısı basımıza ınss kız yengene sor gene baska neler yapmıs

mesela korbonatlı dus felan yapmısmı

umut gemisi bernille beni idare et canım bizim üç kızımız var elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz elimizden geldiğince çok soru sorup bunaltabiliriz dimi bernil

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elara bcm cok yavassın bugun cok bence sen dusu felanda aldın heralde bıze yazdıkdan sonra:))))))))

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
umut gemisi bernille beni idare et canım bizim üç kızımız var elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz elimizden geldiğince çok soru sorup bunaltabiliriz dimi bernil

Kiz Umut gitti caziye bakacam dedi ya gelince sorun sorunuzu?Magdursunuz yani magdursunuzda magdursunuz....

OLUR CNM POCALAR IKRAMLAR BENDEN UMUT YOK YERINI BEN ALAYIM BUYRUN:nk::nk::nk::nk::nk::nk::nk::nk:

Kiz Umut tembel sen caliskan kadinsin bi puaca ile kandirma bizi ben kekte isterim ay Pazartesi Umut bu msj okursa beni öldürür neyse yokum .....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kiz Umut gitti caziye bakacam dedi ya gelince sorun sorunuzu?Magdursunuz yani magdursunuzda magdursunuz....

Kiz Umut tembel sen caliskan kadinsin bi puaca ile kandirma bizi ben kekte isterim ay Pazartesi Umut bu msj okursa beni öldürür neyse yokum .....

kız niki aşağıda die ben bol kepçe soruyodum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar