Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
kahvaltıdan önce bir çay kaşığı arı sütü polen bal karışımı eşimde bende yedik

sabah kahvaltıda patatesli yumurta yedim iki dilim diyet ekmek 4 tane siyah zeytin yanında 3 küçük çay fincanı ıhlamur şekersiz

öğlene kadar üç bardak açık limonlu şekersiz çay
çay içiyoruz mecburen içmeden duramıyoruz

öğle yemeğinde mercimek çorba
izmir köfte gibi bişey ama içinde patates yoktu
domates soslu makarna
karışık salata
üstünede parça limonlu maden suyu

ara öğünde yarım portakal yarım elma
aralarda yine limonlu çay
kocaman bir kupa iki bardağa eşit bir kupaylada yeşil çay limonlu ve şekersiz
1 litreye yakında su içtim
eve gidince su içmeye devam
akşam yemeğindede diete uygun bişeyler yiycem artık
bide çörek otu bal tarçın hazırlayıp ona başlicam yumoşlar için
eşimede keçiboynuzu kürü kaynatıp meyvve suyuna katıcam

OP
E

_eZeL_

Misafir
hımmm umut fsh değerin yaşına göre güzel kız ,benim de düşüktür,düşük olması yumurtalanın iyi olduğunu gösterir.peki prolaktin ve tertesteron değerlerine bir bakar mısın? bir de eşin sperm tahlili yaptırdı mı? hareketlilik ve morfoloji çok önemli.o değerlerri de yaz ona göre yorum yapcam çatlamaaaaaaaaaaaa.:)))))))))))):zonk:

ayyy umutun değil onlar yaa benim uuuffff :( eşim sperm tahlili yaptırmadı
benim prolaktin 13,33
testesteren 0,83

layds

Aktif Üye
Tepki
97

sabah kahvaltıda patatesli yumurta yedim iki dilim diyet ekmek 4 tane siyah zeytin yanında 3 küçük çay fincanı ıhlamur şekersiz

domates soslu makarna
karışık salata

canım gayet güzel, şu yeşil çaylarıda elaranın dediği tatlandırıcı vardıya alkali yapıyormuş onla içsene, ben öyle yaptım

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elarammmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım seni çok seviyorum,o kadar mutlu oldum ki aranız<a katılalı 1 ay oldu ama senin güvenini kazanmak beni çok mutlu etti,içinin sesine güven çünkü beni tanıdığına pişman omayacaksın sen ve diğer arkadaşlar.öntemler için çok teşekkür ederim.ALLAH NE MURADIN VARSA GÖNLÜNDEN GEÇEN TÜM ARZULARI SANA NASİN ETSİN İŞALLAH AMİN.BU CUMA SELA EZAN ARASI SANA ÖZEL DUA EDECEĞİM,HEM DE ADINLA...Nasılsa adını öğrendim geçmişi okurken,kakulem sağolsun -kop-kop-kop

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ezellllllllllllllllll kızıcam bak ben de umutun sandım off ya beni faka bastın beeeeeeeee.seni sormuyom be umutu soruyom.özür dilerim umut ya seni ezelle karıştırmışım.kızım sen daha 1 sene dememeden sana bu yaşta kimse hormon sormaz.

canım o ezeldiii :))
benden henüz dr tahlil istemedi canım , aslında adetliyken yapılıyo galiba dimi

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezellllllllllllllllll kızıcam bak ben de umutun sandım off ya beni faka bastın beeeeeeeee.seni sormuyom be umutu soruyom.özür dilerim umut ya seni ezelle karıştırmışım.kızım sen daha 1 sene dememeden sana bu yaşta kimse hormon sormaz.

yaaaaaaaa umuuutttttttt söyle işte ne söyliceksen ben yada umut fark etmez biz onunla iyi dostuz bana söyleyebilirsin benim hormonum onun hormonu sayılır

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ayyy umutun değil onlar yaa benim uuuffff :( eşim sperm tahlili yaptırmadı
benim prolaktin 13,33
testesteren 0,83

prolaktininin azıcık yüksek.bazı doktorlar normal der ama ben kendi doktorumca yorumluyorum,bence yaşına göre sınırda...sen doğurunca sütün çok olur kız söylüyüm.5 yaşına kadar emzirirsin şehzadeyi:) fsh süper yumurtlama çok kaliteli,terstesteronda güzel.kaç aydır deniyorsun? 6 ay olduysa bence eşine de sperm tahlili yaptır derim.hareketlilik çok önemli çünkü.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
KAKUŞ İYİ OLMUŞŞŞ ÇOK SEVİNDİM AY HADİ İNŞAaLLAH İKİZ GELİYOR BİDE ADET GÜNÜNDE O KADAR KOYU ÇİZGİNİN ÇIKMASINDAN BELLİYDİ KESİN KESİN İKİZ BU KIZLAR :cokkomik: :huhuu:

sağol canım inşallah

kızlar selam

kakuleee çok sevindim canım sonuna kadar sağlıkla gitsin inşallah, darısı isteyen herkese

umut ve ezelcim olmamış sanırım kısmet, önümüzdeki aya inşallah

kızlar benide tutup tutmamasından ziyade şu diyet işi korkutuyo, özellikle biz kalsiyumda almıyoz ya erkek doğurcaz diye kemiklerimiz ericek yaaaaa

sağol layds amin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına canım

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

domates soslu makarna
karışık salata

bunların hepsini bu saate kadarmı yedin kız maşallahhh :cokkomik:
ben yazsam 2 satır tutar :dertli:

layds

Aktif Üye
Tepki
97
kakulee yumurtlama belirtilerini takip ettin mi canım erken yumurtlama falan olmadı demi?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canım o ezeldiii :))
benden henüz dr tahlil istemedi canım , aslında adetliyken yapılıyo galiba dimi

umutcum bizim yaşımız itibariyle mutlaka yaptırmalısın.kızım yaptırmadan denemeye niye başlıyon? kaç ay oldu denemelere başlayalı? çok kolay bişey ya adetin 3. günü koldan kan alınıyor,istediğin ana çocuk sağlığı merkesi bile yapıyor.şu tahlili bu ay bir yaptır bakıyım. bak çok önemli.3.gün git bir yaptır ben sana yorumluyum sonuçkarı.yıollardır uzmanı oldumartık.senin hhormonlarda sorun yoksa bu ay bir daha dene gelecek ay eşine sperm tahlili yaptır.
Bak ben 2.düşünmeden önce hormon tahlillerimi tekrar yaptıracağım.önemli bunlar hele 30 u geçen birine hamşle kalmadan önce öneriliyor.

İkinci tavsiyem bu ay biraz kilo vermeye çalış,ne kadar kilo verirsen o kadar kolay hamile kalır mısın.Vucudunu alkali yap yine ama sporla yürüyüşler biraz kilo ver.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

domates soslu makarna
karışık salata

valla bravo ezel maşallah kız bugün bende suyu artırayım dedim tuvaletten çıkılmıyo ya:hihi: mercimek ve pirinci merak ediyorum kızlar ya mercimek asitli değilmi gerçi acayip protein var dimi yemek lazım sanırım

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ezelim sorumu gördün mü kız cevabımı bekliyorum.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
umutcum bizim yaşımız itibariyle mutlaka yaptırmalısın.kızım yaptırmadan denemeye niye başlıyon? kaç ay oldu denemelere başlayalı? çok kolay bişey ya adetin 3. günü koldan kan alınıyor,istediğin ana çocuk sağlığı merkesi bile yapıyor.şu tahlili bu ay bir yaptır bakıyım. bak çok önemli.3.gün git bir yaptır ben sana yorumluyum sonuçkarı.yıollardır uzmanı oldumartık.senin hhormonlarda sorun yoksa bu ay bir daha dene gelecek ay eşine sperm tahlili yaptır.
Bak ben 2.düşünmeden önce hormon tahlillerimi tekrar yaptıracağım.önemli bunlar hele 30 u geçen birine hamşle kalmadan önce öneriliyor.

İkinci tavsiyem bu ay biraz kilo vermeye çalış,ne kadar kilo verirsen o kadar kolay hamile kalır mısın.Vucudunu alkali yap yine ama sporla yürüyüşler biraz kilo ver.

canım benim ben deneyeli 5-6 ay oldu
ilk gittiğim dr lar tahlil hiç istemedi
bu dr da yeni gitiim zaten oda söylediğim gibi uzun süreli sprallerde etkisi olur dedi
anasağlığına bi kere sormuştum canım onlar yapmıyolarmış
hangi değerler lazım bi sorayım burdaki kliniğe ne kadar tutar olmazsa yaptıryam bende
eşimin yaptıracağını hiç sanmıyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar