Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
ilişki günlerinide bilmediginden ve hangi gün hamiş kaldıgını bilmedigimizden tam net bişi söliyemiyoruzz
reglinden sonra kıza ve erkege yatkın günlerin var
tabloyada erkege ve kıza yatkın yazdım mecburen
tamam canım eline sağlık
hürrem bioritimin iki yorumlama şekli var arkadaşlar bilir
yurtdışında ve bu bioyu bize gösteren matematik nickli arkadaşın yorumlama şekline göre sende bio erkege yatkın gösteriyor
ama ben kendimce başka bi yorumlama şekli bulmuştum ve ben ona göre bakıyorum.benimkine görede sende bio kıza yatkın görünüyor evet

tamam canım anladım

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
selam kızlar
giremedim kaç gündür,dün oğlumla beraber metrobüs yolculuğu yaptık karşıya halasına gittik..kuzeniyle biraz kayanaşınlar istiyorum,parkta 2 saat oynadı çok yoruldu gece 5e kadar uyanmadı:)

herkes iyi mi,boncuktan haber var mı?
mini noldu sabah 2 dak bakabildim kaza mı oldu anlayamadım tam geçmiş olsun

boncuğa dua okunacak mini galiba eşinn işyeri ne hırsız girmiş ama kızlar suan ibrahm tatlısese üzülüo bu arada h.g.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlarrr ben geldim yaa bana kızmayın bişii diycem ben bugün sizden habersiz kan verdim kaç çıkacak merak ettim sonuç 2600 çok yüksek geldi bana yoksa ikiz mi geliyor gerçekten.siz ne dersiniz??

OP
E

_eZeL_

Misafir
umutcum sen doktora gittiğinde hormon testleri yapıldı mı elinde varsa bana fsh değerini söyler misin? ona görew bir şey dicem sana...

KIZ BENİM FSH 6,94 ÇIKMIŞTI NE DİCEKTİN BANA DA DESENEEEEE

kızlarrr ben geldim yaa bana kızmayın bişii diycem ben bugün sizden habersiz kan verdim kaç çıkacak merak ettim sonuç 2600 çok yüksek geldi bana yoksa ikiz mi geliyor gerçekten.siz ne dersiniz??

KAKUŞ İYİ OLMUŞŞŞ ÇOK SEVİNDİM AY HADİ İNŞAaLLAH İKİZ GELİYOR BİDE ADET GÜNÜNDE O KADAR KOYU ÇİZGİNİN ÇIKMASINDAN BELLİYDİ KESİN KESİN İKİZ BU KIZLAR :cokkomik: :huhuu:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
umutcum sen doktora gittiğinde hormon testleri yapıldı mı elinde varsa bana fsh değerini söyler misin? ona görew bir şey dicem sana...

yok canım yapılmadı testim
dr çocuğun olduğuna göre sıkıntı olmadığını düşündüğünü söyledi
ve uzun süreli sprallerde 1-1,5 sene olmaması çok normal dedi
o yüzden canım böyle gelişti olaylar

OP
E

_eZeL_

Misafir
yok canım yapılmadı testim
dr çocuğun olduğuna göre sıkıntı olmadığını düşündüğünü söyledi
ve uzun süreli sprallerde 1-1,5 sene olmaması çok normal dedi
o yüzden canım böyle gelişti olaylar

umuuuuuuutttt ben yazdım fsh değerimi bana de bana deeeeeeeeeee:1::1::1::1:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
yaaa üzülme üzülme ama sadece ses işte seni üzmek ismem canım benim inş. Allah gönlündekini verir sana ve herkese ,paylaşmasaydım daha iyi olurdu galiba:dertli:

yok canım aşkolsun allah hayırlısını versin napalım bi oğluşum daha olursa başımın üstünde yeri var.
bu ezel ve kakuleyide geçmiş :cokkomik::cokkomik:

eee kızı bulmuş ama sonunda:dill:

miniii çok geçmiş olsun canım eşinede

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı
HCG (mIU/ml)
(INCIID) değeri
HCG in mIU/ml
(Quest) değeri

3 hafta
5 – 50
9 – 130

4 hafta
3 – 426
75 – 2,600

5 hafta
19 – 7,340
850 – 20,800

6 hafta
1,080 – 56,500
4,000 – 100,200

7 – 12 hafta
7,650 – 288,000
11,500 – 289,000

13 – 16 hafta
13,300 – 254,000
18,300 – 137,000

17 – 24 hafta
4,060 – 165,400
1,400 – 53,000

25 – 40 hafta
3,640 – 117,000
940 – 60,000

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar bugün neler yeyip içtiğimi yazayım mı sizeeee

:D

yani diyete uygun mu diyeee

OP
G

gunness

Misafir
GÜNEŞ avatar resmini şimdilik ikiz bebiş koydum begenmezsen müsait oldugumda tekrar degiştirirmmm
yemek yapmaya kalkıcam şimdilik koydumm bunu

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
KIZ BENİM FSH 6,94 ÇIKMIŞTI NE DİCEKTİN BANA DA DESENEEEEE

KAKUŞ İYİ OLMUŞŞŞ ÇOK SEVİNDİM AY HADİ İNŞAaLLAH İKİZ GELİYOR BİDE ADET GÜNÜNDE O KADAR KOYU ÇİZGİNİN ÇIKMASINDAN BELLİYDİ KESİN KESİN İKİZ BU KIZLAR :cokkomik: :huhuu:

hımmm umut fsh değerin yaşına göre güzel kız ,benim de düşüktür,düşük olması yumurtalanın iyi olduğunu gösterir.peki prolaktin ve tertesteron değerlerine bir bakar mısın? bir de eşin sperm tahlili yaptırdı mı? hareketlilik ve morfoloji çok önemli.o değerlerri de yaz ona göre yorum yapcam çatlamaaaaaaaaaaaa.:)))))))))))):zonk:

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
boncuğa dua okunacak mini galiba eşinn işyeri ne hırsız girmiş ama kızlar suan ibrahm tatlısese üzülüo bu arada h.g.

sağol canım, h.b
ben de üzüldümm Allah şifasını verisn,Allah hepimize hayırllı yazılar yazsın..
mal mülk şöhret 1 saniyede bitti,iyileşir inşallah ama yaşasada eskisi gibi olamıycak galiba..bugün seyretmedim tv,gelişme varmıymış

miniiii, noldu ben anllamadım eşin mi hastanede,çokk geçmş olsuınn,acil şifalar,
dikkat et kendine,yorullmaaa

layds

Aktif Üye
Tepki
97
kızlar selam

kakuleee çok sevindim canım sonuna kadar sağlıkla gitsin inşallah, darısı isteyen herkese

umut ve ezelcim olmamış sanırım kısmet, önümüzdeki aya inşallah

kızlar benide tutup tutmamasından ziyade şu diyet işi korkutuyo, özellikle biz kalsiyumda almıyoz ya erkek doğurcaz diye kemiklerimiz ericek yaaaaa

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ezellllllllllllllllll kızıcam bak ben de umutun sandım off ya beni faka bastın beeeeeeeee.seni sormuyom be umutu soruyom.özür dilerim umut ya seni ezelle karıştırmışım.kızım sen daha 1 sene dememeden sana bu yaşta kimse hormon sormaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar