Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
selam kızlar
giremedim kaç gündür,dün oğlumla beraber metrobüs yolculuğu yaptık karşıya halasına gittik..kuzeniyle biraz kayanaşınlar istiyorum,parkta 2 saat oynadı çok yoruldu gece 5e kadar uyanmadı:)

herkes iyi mi,boncuktan haber var mı?
mini noldu sabah 2 dak bakabildim kaza mı oldu anlayamadım tam geçmiş olsun

h.g cnm bend emerak etmiştim senii
iyi yapmışsınızzz
boncuktan haber yok ,onun için sayfa actık tefriciye duası okucazz.
minin eşinin dötünde:)D) kıl dönmesi olmuş ameliyat oldu bugün
ezelin eşinin dükkanına hırsız girmiş

boncuğa dua okunacak mini galiba eşinn işyeri ne hırsız girmiş ama kızlar suan ibrahm tatlısese üzülüo bu arada h.g.

:hihi::hihi::hihi:ay cok güldüm bu yoruma
corba yapmışsın bacım.bak yukarda yazdım dogrusunu :)

OP
E

_eZeL_

Misafir
prolaktininin azıcık yüksek.bazı doktorlar normal der ama ben kendi doktorumca yorumluyorum,bence yaşına göre sınırda...sen doğurunca sütün çok olur kız söylüyüm.5 yaşına kadar emzirirsin şehzadeyi:) fsh süper yumurtlama çok kaliteli,terstesteronda güzel.kaç aydır deniyorsun? 6 ay olduysa bence eşine de sperm tahlili yaptır derim.hareketlilik çok önemli çünkü.

ayy inşaAllah inşaAllah ne güzel şeyler yazmışsın umutçuummm ya aslında ben ekimde ilk denememi yaptım gerçek anlamda idrarla ovülasyon testlerinden almıştım o zaman çift çizgiyi gördüğümün ertesi günü ilişki olmuştu tutmadı kasımdada korunmasız ilişkilerim oldu ama yumurtlama dönemimi geçmişti diye düşünüyorum aralıkta deneme olmadı ocaktada yumurtlama günü biortimde kızdı yapmadım şubatıda biliyorsunuz işte ucundan yakaladım diye düşündüm olmadı bu ayda bakalım inşaAllah denicem henüz sperm testine gerek yok diye düşünüyorum

bunların hepsini bu saate kadarmı yedin kız maşallahhh :cokkomik:
ben yazsam 2 satır tutar :dertli:

yedim tabi eve gideyim yemeye devam anam ben çok yiyorum diyorum inanmıyorsunuz

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım dişimhala çok ağrıyor yarın tekrar gideceğim doktora.Cuma günü buncuk arkadaşım için inşirah suresini okuyacağım okuyabildiğim kadar,çok faziletli bir sure...ben de arkadaşıma bu şekilde katkıda bulunacağım işallah Allahım kabul etsin.

layds

Aktif Üye
Tepki
97
umutcum bizim yaşımız itibariyle mutlaka yaptırmalısın.kızım yaptırmadan denemeye niye başlıyon? kaç ay oldu denemelere başlayalı? çok kolay bişey ya adetin 3. günü koldan kan alınıyor,istediğin ana çocuk sağlığı merkesi bile yapıyor.şu tahlili bu ay bir yaptır bakıyım. bak çok önemli.3.gün git bir yaptır ben sana yorumluyum sonuçkarı.yıollardır uzmanı oldumartık.senin hhormonlarda sorun yoksa bu ay bir daha dene gelecek ay eşine sperm tahlili yaptır.
Bak ben 2.düşünmeden önce hormon tahlillerimi tekrar yaptıracağım.önemli bunlar hele 30 u geçen birine hamşle kalmadan önce öneriliyor.

İkinci tavsiyem bu ay biraz kilo vermeye çalış,ne kadar kilo verirsen o kadar kolay hamile kalır mısın.Vucudunu alkali yap yine ama sporla yürüyüşler biraz kilo ver.

canım doğru söylüyorsun bende denemelere başlamadan önce gitmiştim kontrole ozman smear testi ile birlikte kan testide yapılmıştı ama içlerinde hormonla ilgili bir şey yoktu tiroid filan var :(( neye bakmam gerek benim o sonuç listesinden

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ayy inşaAllah inşaAllah ne güzel şeyler yazmışsın umutçuummm ya aslında ben ekimde ilk denememi yaptım gerçek anlamda idrarla ovülasyon testlerinden almıştım o zaman çift çizgiyi gördüğümün ertesi günü ilişki olmuştu tutmadı kasımdada korunmasız ilişkilerim oldu ama yumurtlama dönemimi geçmişti diye düşünüyorum aralıkta deneme olmadı ocaktada yumurtlama günü biortimde kızdı yapmadım şubatıda biliyorsunuz işte ucundan yakaladım diye düşündüm olmadı bu ayda bakalım inşaAllah denicem henüz sperm testine gerek yok diye düşünüyorum

yedim tabi eve gideyim yemeye devam anam ben çok yiyorum diyorum inanmıyorsunuz

ay evet 3 kere deneme saylır bence de yaza kadar dene daha gerek yok ben seni 6 aydır falan deniyorsun sandım.sorun yok o zaman temel atım çalışmalarına devammmmmmmm:1:

OP
E

Elara

Misafir
kızlarrr ben geldim yaa bana kızmayın bişii diycem ben bugün sizden habersiz kan verdim kaç çıkacak merak ettim sonuç 2600 çok yüksek geldi bana yoksa ikiz mi geliyor gerçekten.siz ne dersiniz??

maşallahh cok güzel cıkmışş
benimde yüksek cıkmıştı cnm
regli günümde 1698 filandı
ailede ikiz varsa o da olabilir

kızlar benim ikizlere bakın

cok güzellerrr.Allah sanada nasip etsin ikisindende inş

kızlar selam
kızlar benide tutup tutmamasından ziyade şu diyet işi korkutuyo, özellikle biz kalsiyumda almıyoz ya erkek doğurcaz diye kemiklerimiz ericek yaaaaa

kalsiyum sadece süt ürünlerinde yokkii
içtigin suda ,yedigin meyvede,sebzedee
hamile kalınca bol bol tüketirsin sütü yogurdu

OP
E

_eZeL_

Misafir
valla bravo ezel maşallah kız bugün bende suyu artırayım dedim tuvaletten çıkılmıyo ya:hihi: mercimek ve pirinci merak ediyorum kızlar ya mercimek asitli değilmi gerçi acayip protein var dimi yemek lazım sanırım

aynen tuvalete taşınmaktan bi hal oldum bide regl maşaAllah çok geldi bugün yandım yani :)
mercimek çorbasında havuçla patates var ya bide soğan ben ona güveniyorum ama bilmiyorum kırmızı mercimek diyet için uygun mu

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel yeşil çayı sallamamı içiyosun sen:dertli:

evet rengin iş yerinde mecburen ama liptonun ve çaykurun demleme yeşil çayları var çalışmıyorken hep öyle içerdim bol limonlu şimdide lipton yasemin aromalı yeşil çay içiyorum çok hafif tadı çok güzel

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canım doğru söylüyorsun bende denemelere başlamadan önce gitmiştim kontrole ozman smear testi ile birlikte kan testide yapılmıştı ama içlerinde hormonla ilgili bir şey yoktu tiroid filan var :(( neye bakmam gerek benim o sonuç listesinden

fsh,tsprolaktin bunlar hamile kalmayı etkileyen hormonlar canım.zaten tsh ile troid aynı hormon değeri.lh diye bir değer var bu değerin de tsh ye yakın olması gerekiyor eğer çok fark varsa yumurtalıklarda kist var demektir bu da hamile kalmayı engeller.

OP
E

Elara

Misafir
kahvaltıdan önce bir çay kaşığı arı sütü polen bal karışımı eşimde bende yedik

sabah kahvaltıda patatesli yumurta yedim iki dilim diyet ekmek 4 tane siyah zeytin yanında 3 küçük çay fincanı ıhlamur şekersiz

öğlene kadar üç bardak açık limonlu şekersiz çay
çay içiyoruz mecburen içmeden duramıyoruz

öğle yemeğinde mercimek çorba
izmir köfte gibi bişey ama içinde patates yoktu
domates soslu makarna
karışık salata
üstünede parça limonlu maden suyu

ara öğünde yarım portakal yarım elma
aralarda yine limonlu çay
kocaman bir kupa iki bardağa eşit bir kupaylada yeşil çay limonlu ve şekersiz
1 litreye yakında su içtim
eve gidince su içmeye devam
akşam yemeğindede diete uygun bişeyler yiycem artık
bide çörek otu bal tarçın hazırlayıp ona başlicam yumoşlar için
eşimede keçiboynuzu kürü kaynatıp meyvve suyuna katıcam

ezel güzell dietin
ama portakal ve elma suyuna agırlık verr
dimesin %100 meyve suyu varr
onlardan alıp yemeklerin yanında içebilriisnn
ananas ve domates suyuda olabilir
bu ay özellikle potasyumlu gıdaları cok tükett,
özellikle dedigim gibi elma portakal suyu domates suyu yada corbası

OP
E

_eZeL_

Misafir
ay evet 3 kere deneme saylır bence de yaza kadar dene daha gerek yok ben seni 6 aydır falan deniyorsun sandım.sorun yok o zaman temel atım çalışmalarına devammmmmmmm:1:

evet ya daha azıcık 3 denemeninde 2 si ucundan gibi bişey :D
kocamda bişey olmasın iyi olsun inşaAllah

OP
E

Elara

Misafir
yarım elma ve yarım portakal cok azz senin içinn
suyunu içmen daha cok potasyum almanı saglar

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kakulee yumurtlama belirtilerini takip ettin mi canım erken yumurtlama falan olmadı demi?

ay valla bilmiyorum layds daha ne kadar erken yumoşlıycam zaten adet bitti 5-6 gün sonra yumurtladım.ben 11-12. gün de yumurtluyorum.takip ettim o zamanlar evet yumurtladığım günü biliyorum önce olmadı yani.

OP
E

Elara

Misafir
Elarammmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım seni çok seviyorum,o kadar mutlu oldum ki aranız<a katılalı 1 ay oldu ama senin güvenini kazanmak beni çok mutlu etti,içinin sesine güven çünkü beni tanıdığına pişman omayacaksın sen ve diğer arkadaşlar.öntemler için çok teşekkür ederim.ALLAH NE MURADIN VARSA GÖNLÜNDEN GEÇEN TÜM ARZULARI SANA NASİN ETSİN İŞALLAH AMİN.BU CUMA SELA EZAN ARASI SANA ÖZEL DUA EDECEĞİM,HEM DE ADINLA...Nasılsa adını öğrendim geçmişi okurken,kakulem sağolsun -kop-kop-kop

amin cnm cok tşklerrr duaların için
cümlemizee nasip etsin inş.

elerayamı kız ben ondan aldım zaten:hihi:

benim aldıgım takviyelri soruyor güneşş
tamam ben hallettim gerek kalmadıı

layds

Aktif Üye
Tepki
97
fsh,tsprolaktin bunlar hamile kalmayı etkileyen hormonlar canım.zaten tsh ile troid aynı hormon değeri.lh diye bir değer var bu değerin de tsh ye yakın olması gerekiyor eğer çok fark varsa yumurtalıklarda kist var demektir bu da hamile kalmayı engeller.

teşekkürler cnm, bir an doktorla konuşuyor gibi oldu:)))

lh yok yanlız şu an bakıyorumda benim sonuçlara ona bakılmamış

OP
E

Elara

Misafir
güneş ve umutgemisi
kendi aldıgım takvieyelrin isimlerini size gece mesaj atcamm

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canım benim ben deneyeli 5-6 ay oldu
ilk gittiğim dr lar tahlil hiç istemedi
bu dr da yeni gitiim zaten oda söylediğim gibi uzun süreli sprallerde etkisi olur dedi
anasağlığına bi kere sormuştum canım onlar yapmıyolarmış
hangi değerler lazım bi sorayım burdaki kliniğe ne kadar tutar olmazsa yaptıryam bende
eşimin yaptıracağını hiç sanmıyorum :(

2 yıldan uzun kaldıysa spiral evet yumurtalıkları yavaşlatıyor ve rahimi tembelleştiriyor.ama yaş var güzelim bi baktır şu hormonlarına .bak buay fırsat yarından sonra mı 3.gün bir hormon tahlili yaptır.Valla eğer 1 yıl olmaza eşin mecburen yaptıracak hiç ka,çarı yok,o ne demek ya çok kızarım bu zihniyetteki erkeklere kusura bakma.çocuk sadece kadınla yapılmıyor,bunu bilmesi lazım.Mutlaka ikna etmelisin.bak benimki de keçiboynuzu kürü istemez bu ne ya ne gerek var der.tadını da beğenmedi ben de ne yapcam kayısı koşafının vişne hoşafının içine koyacam bir çay bardağı,içmesin de göreyim:1:takvileri de ikna edecem,başının etini yerim ,çenemden kurtulmak için içer hehe

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
maşallahh cok güzel cıkmışş
benimde yüksek cıkmıştı cnm
regli günümde 1698 filandı
ailede ikiz varsa o da olabilir

cok güzellerrr.Allah sanada nasip etsin ikisindende inş

kalsiyum sadece süt ürünlerinde yokkii
içtigin suda ,yedigin meyvede,sebzedee
hamile kalınca bol bol tüketirsin sütü yogurdu

elara senin değerine göre normal o zaman umutlanmıyım ben.ailede ben dayımların hem de amcamların var ikizleri ama kısmet sağlıklı olsunda farketmez artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar