tamam canim..aslinda gecmisi okudum..linke tiklamamistimmegerse linkte yaziyormus
cok pardon arkadasim gorememisim..bide oturdugumuz yerden yani bilgisayardan okuyabilirmiyiz acaba?? cunku bende bu duayi iceren bir kitap yok
tr ye gittigimde ilk isim kuran kitabi alip yanimda gelirken buarayada getirmek
elara ya deneme listesine bize de eklesene birer bıyıklı gönlümüzü al ya bu liste çok güzel
kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ben kendi kendime bir tespitte bulundum bioritm sadece ilk bebeklerde tutuyor gibi geliyor bana mesela kakulenin oğlunda tutmamış çünkü oğlundan önce bir düşüğü olmuş bunun gibi bir kaç arkadaş daha var
erken değil mi cetvel için ben avatar yaptım kendime ama diğerlerini yapamam heralde denemedim
günaydın arkadaslar elera ben neden yokum:lilav:
eleraaaaaaa özeline mesaj attım:sila:
eee benmde cinsiyeti belli elera ama bende yokum aşkolsun
pc den okuyabilirisn tabiki.ama zor olur senin için
cıktısını al yada kagıda yaz rahatca otur öle oku cnm.hamileisn zorlama kendini
cıksss olmaz.
o bıyıklıyı haketmek içinnn cok çalışmak lazımm
bacım ne sabırsız bişiysin senn
sen bana listeye ekle dedinde eklemedimmi????
sen yeni katıldın aramıza.o listedekilerr sayfaya daha önce aktif katılıp bu sayfada hamiş kalan arkadaşlarr.yani cogu yöntem denedii.
istiyorsan ekleyim senide bilgilerini yaz.
bacım ne sabırsız bişiysin senn
sen bana listeye ekle dedinde eklemedimmi????
sen yeni katıldın aramıza.o listedekilerr sayfaya daha önce aktif katılıp bu sayfada hamiş kalan arkadaşlarr.yani cogu yöntem denedii.
istiyorsan ekleyim senide bilgilerini yaz.
cnm tekrar gecmiş olsun Allah şifa versin
eşinin yanında sen kalma sakın.yokmu erkke kardeşi babsı filan?? yada senin abin filann
sen herkesten cok kendini düşünmeslisin.bakk herzaman sölüyorum sanaa kendine dikkat et bişi olursa cok üzülürsün
son adetim 26 ekim adet döngüm 26gün sık ilişki hatta hergün erkek başka bişi yazmam gerekiomu bilgilere
dogum tarihinide yaz
bu arada elera sayfandaki bazı geçmişleri okudum ilk önce kadın orgazm olursa cocuk erkek mi oluo gercekten
9 temmuz 1992
elara ben şimdi keçiboynuzu içiremedim ya
ezelin aldığı arı sütü polen onu alsammı ne diyosun
benim kafama takılan spermler kalitesiz
sen nedersin ??
noldu sen olmamışmıydın
böle bi kural yok ama erkek bebk için önerilen bişi