Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
tamam canim..aslinda gecmisi okudum..linke tiklamamistim:) megerse linkte yaziyormus:) cok pardon arkadasim gorememisim..bide oturdugumuz yerden yani bilgisayardan okuyabilirmiyiz acaba?? cunku bende bu duayi iceren bir kitap yok:( tr ye gittigimde ilk isim kuran kitabi alip yanimda gelirken buarayada getirmek:)

pc den okuyabilirisn tabiki.ama zor olur senin için
cıktısını al yada kagıda yaz rahatca otur öle oku cnm.hamileisn zorlama kendini

elara ya deneme listesine bize de eklesene birer bıyıklı gönlümüzü al ya bu liste çok güzel

cıksss olmaz.
o bıyıklıyı haketmek içinnn cok çalışmak lazımm

OP
E

Elara

Misafir
kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ben kendi kendime bir tespitte bulundum bioritm sadece ilk bebeklerde tutuyor gibi geliyor bana mesela kakulenin oğlunda tutmamış çünkü oğlundan önce bir düşüğü olmuş bunun gibi bir kaç arkadaş daha var

yok cnm alakasıı.bence tek başına bioda işe yaramıyorr
zamanlamada önemli

erken değil mi cetvel için ben avatar yaptım kendime ama diğerlerini yapamam heralde denemedim

yumurtlamanı takip edebilirsin.

OP
G

gunness

Misafir
renginn Elaranın gönderdiği takviyeleri bana veya Elaraya gönderir misin

OP
E

Elara

Misafir
günaydın arkadaslar elera ben neden yokum:lilav:

eleraaaaaaa özeline mesaj attım:sila:

eee benmde cinsiyeti belli elera ama bende yokum aşkolsun

bacım ne sabırsız bişiysin senn :)
sen bana listeye ekle dedinde eklemedimmi????
sen yeni katıldın aramıza.o listedekilerr sayfaya daha önce aktif katılıp bu sayfada hamiş kalan arkadaşlarr.yani cogu yöntem denedii.
istiyorsan ekleyim senide bilgilerini yaz.

OP
M

Mertim

Misafir
pc den okuyabilirisn tabiki.ama zor olur senin için
cıktısını al yada kagıda yaz rahatca otur öle oku cnm.hamileisn zorlama kendini

cıksss olmaz.
o bıyıklıyı haketmek içinnn cok çalışmak lazımm

Allaha sukur zorlanmadim canim laptop sehpanin uzerinde oturarak rahatlikla okudum sukur..ins Allahim kabul eder..sikintisindan kurtarir Arkadasi..diger taradafa yazdim suana kadar okudugum sayiyi canim..

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
sen yeni katıldın aramıza.o listedekilerr sayfaya daha önce aktif katılıp bu sayfada hamiş kalan arkadaşlarr.yani cogu yöntem denedii.

son adetim 26 ekim adet döngüm 26gün sık ilişki hatta hergün erkek başka bişi yazmam gerekiomu bilgilere :)

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56

bu arada elera sayfandaki bazı geçmişleri okudum ilk önce kadın orgazm olursa cocuk erkek mi oluo gercekten

OP
M

minietek

Misafir
cnm tekrar gecmiş olsun Allah şifa versin
eşinin yanında sen kalma sakın.yokmu erkke kardeşi babsı filan?? yada senin abin filann
sen herkesten cok kendini düşünmeslisin.bakk herzaman sölüyorum sanaa kendine dikkat et bişi olursa cok üzülürsün

erkek kardeşi yok canım babası da kalmaz öle baba oğul ilişkisi yok aralarında babası çok iyi bir baba ama sevgısını bellı etmez pek esıme amelıyattan çıkıp çıkmadıgını bıle elemanına arattırıp sorduruyor
abıme de ben kıyamam kız esım wc ye gıdemezde abımmı getırcek yok olmaz ayıp ben sadece sürgüsünü koyarım altına yorulcağımı sanmıyorum yatmak için yer var tv var özel wc var problem olmaz sanırım gece önemlı olan gündüz ne olcak

OP
E

Elara

Misafir

hürrem bioritimin iki yorumlama şekli var arkadaşlar bilir
yurtdışında ve bu bioyu bize gösteren matematik nickli arkadaşın yorumlama şekline göre sende bio erkege yatkın gösteriyor
ama ben kendimce başka bi yorumlama şekli bulmuştum ve ben ona göre bakıyorum.benimkine görede sende bio kıza yatkın görünüyor evet

OP
E

Elara

Misafir
ilişki günlerinide bilmediginden ve hangi gün hamiş kaldıgını bilmedigimizden tam net bişi söliyemiyoruzz
reglinden sonra kıza ve erkege yatkın günlerin var
tabloyada erkege ve kıza yatkın yazdım mecburen

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
elara ben şimdi keçiboynuzu içiremedim ya
ezelin aldığı arı sütü polen onu alsammı ne diyosun
benim kafama takılan spermler kalitesiz
sen nedersin ??

umutcum sen doktora gittiğinde hormon testleri yapıldı mı elinde varsa bana fsh değerini söyler misin? ona görew bir şey dicem sana...

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
selam kızlar
giremedim kaç gündür,dün oğlumla beraber metrobüs yolculuğu yaptık karşıya halasına gittik..kuzeniyle biraz kayanaşınlar istiyorum,parkta 2 saat oynadı çok yoruldu gece 5e kadar uyanmadı:)

herkes iyi mi,boncuktan haber var mı?
mini noldu sabah 2 dak bakabildim kaza mı oldu anlayamadım tam geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar