Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ay rengincim metobolizman çok yavaş benim işte yaza kadar en azından birazını veriyim diyorum.ondan sonra erkek bebek diyetiyle zaten biraz daha kilo alcaz ya.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canım henüz diete başlamadım ya ondan içiyorum ,başlayınca bende uyduracağım bişeyler mecbur of oda ayrı dert benim ne kadar çay sevdiğimi biliyolar:eek:ky:

ben de yoğurt ve sütlaçtan vazgeçemiyorum ya ama vazgeçeceğiz başka çare yok.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ay sorma sürahi yanımda günde 3 lt yi buluyor su içmem,tabi wc den çıkamıyorum.ama bol meyve yiyorum muz hariç meyve de süt yapar ya.ama hiç protein yok böyle olmayacak haftaya tavuk ve balık ızgara ekliycem akşam yemeklerime.

burda patronum diyetle dr gitti ama 15 kilo verdi
herşeyden yiyodu ama dengeleyerek liste yapmışlardı ona
öğün sayısıda 6

OP
M

minietek

Misafir
ezell sabah olsun beklıyorum

güneş görüşürüz

umut afıyet olsun kızınaa

kızlar bakın bu gelın arabası bızım gelın arabamız

deyyan

Aktif Üye
Tepki
62
bende çıkıyım yemeği hazırlıyacağım daha
ALLAHa emanet olun
öptüm hepinizi

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hani börek taraifiii

kız dur anlatıyorum acıktınmı ,şimdi hazır yufkayı ser bitane onun üzerine sos yapıyoruz yarım paket margarin 1 çay bardağı su ve süt onun üzerinede bir yufka daha koyuyoruz sigara böreği gibi kesiyyoruz ve arasınada patetesi haşlayıp eziyoruz karabiber pul biber falan sonra sigara böreği gibi sarıyoruz sardıktan sonra en üstten bıçakla uzun kısmını kesiyoruz en az 1 saat buzlukta bekliyo bir gece olusa daha güzel oluyomuş ben çok beğendim kızlar yumuşacıktı

OP
E

Elara

Misafir
deyyannn güzel oldu cetvel ve resimlerr.güle güle kullan cnm :)
sana şans getirisn inşallahh

Tepki
50
arkadaşlar okuldan yeni geldim.kızım 3 saattir uyuyomuş birazdan uyanır geçmişe biraz baktıım hepsini okuyacak zamanım yok..herkes iyidir umarım..bende iyiyim..elara bu arada benim bu cetvel işi ne oldu.yapamayacakmıyız...hani hamile herkesin varya benimde olsun istiyom.hem böyle herkeste görüyo ne kadarlık olduğumu..son regi 28 kasım

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kız dur anlatıyorum acıktınmı ,şimdi hazır yufkayı ser bitane onun üzerine sos yapıyoruz yarım paket margarin 1 çay bardağı su ve süt onun üzerinede bir yufka daha koyuyoruz sigara böreği gibi kesiyyoruz ve arasınada patetesi haşlayıp eziyoruz karabiber pul biber falan sonra sigara böreği gibi sarıyoruz sardıktan sonra en üstten bıçakla uzun kısmını kesiyoruz en az 1 saat buzlukta bekliyo bir gece olusa daha güzel oluyomuş ben çok beğendim kızlar yumuşacıktı

sağol canımmm yaparım teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar