Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

heyhey

Yeni Üye
Tepki
4
nbr kızlar ..ben renkrenk obue sıtede sıze bu hafta dogum yapıcagımı sölmeek ıcın gırmıstım ama ortalık baya bı karısmıs..sıze kızgınım ama olsun sonucta c ok seyler konusmustuk bu salı batum dun yaya gelıcek kızlar benım ıcın dua edın agrısız sızısız bı dogumum olsun..

aybamu

Üye
Tepki
38
hoşgeldin cnm bi sen eksiktinn :D
nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.ohh 2 oglandan sonra buldun kızıı senden keyiflisi yokturr:eek:ky:

şifreni at yapayımm cetvell
yazarak anlatıyom kimse beceremiyor ,ben yoruldugumla kalıyom

İyi gidiyor canım genişliyorum istikrarlı bi şekilde işte :cokkomik: Ama kız büyütüyorum normal dimi -ciko Şımarıklığında hat safhasındayım yani. Şifremi atıyorum şimdi sana. Teşekkür ederimmmm

OP
E

Elara

Misafir
nbr kızlar ..ben renkrenk obue sıtede sıze bu hafta dogum yapıcagımı sölmeek ıcın gırmıstım ama ortalık baya bı karısmıs..sıze kızgınım ama olsun sonucta c ok seyler konusmustuk bu salı batum dun yaya gelıcek kızlar benım ıcın dua edın agrısız sızısız bı dogumum olsun..

cnm hoşgeldin cok sevindim seni gördügümeee
kızdın gittin bizee hiçyok yeree
neysee hayırlı dogumlar diliyorumm maşallahh cok az kalmışş
saglıcakla al oglunu kucagına inşallahhh
güzel bi dogum hikayen olur umarım

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
canım bugün çaya gittim arkadaşa oh tıka basa tokum,evdekilere de mercimek çorbası börek falan ayarlıcam istemezlerse makarna falanda hazırlayabilirim bakacağız artık sen naptın kızlar börek taze değil canınız çekmesin:cokkomik:umut bi börek tarifi aldım bugün arkadaştan patatesli ama süt var içinde yahu
oh sen habıre gez bcm valla sonro kılo aldım de ben sana soracam dıyomusum:cokkomik::cokkomik:
kızlar ben çıkıyorum mesai bitti yarın görüşürüz dua edin benim için hayırlı haberlerle geleyim
cnm hadı ıns yarın guzel haberlerle gel ıns
kızlar ben kaçtımmm iyi akşamlar hepinize byyy
ıyı aksamlar cnm

OP
E

Elara

Misafir
arkadaşlar okuldan yeni geldim.kızım 3 saattir uyuyomuş birazdan uyanır geçmişe biraz baktıım hepsini okuyacak zamanım yok..herkes iyidir umarım..bende iyiyim..elara bu arada benim bu cetvel işi ne oldu.yapamayacakmıyız...hani hamile herkesin varya benimde olsun istiyom.hem böyle herkeste görüyo ne kadarlık olduğumu..son regi 28 kasım

cnm sana cetvel yaptımm ama becerip koyamadınn :D
şifreni at ben yapayım dedim onuda atmadınn.daha ne yapayımm senin için:zopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar