Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
oh sen habıre gez bcm valla sonro kılo aldım de ben sana soracam dıyomusum:cokkomik::cokkomik:

cnm hadı ıns yarın guzel haberlerle gel ıns
ıyı aksamlar cnm

yok canım ya ben öyle ev gezmezine çok gitmem ama tek takılmayı severim :cokkomik:kaçamıcağım durumlar oluyo bazan, onuda ben istedim bu sene eve çok kapandım psikolojim bozuluyo:eek:ky:eek:ndan boş ver alalım kiloları oğullarımız doğsun veririz inş,bernil bugün çayda bi arkadaş vardı hamile erkeğe benziyo demiş dr ama kesin değil demiş oda dediki,eğer kız olursa bitane daha doğururum yaşım genç nasıl olsa dedi, herkes yeter artık ne doğuruyosun falan die kızdı oda geri adım attı yok şaka yaptım falan dedi off insanlarda ayrı dert

OP
E

Elara

Misafir
nisan,aybamu şifrenizi atın gece yaparım size cetvell
şimdi cıkmam lazımm kızım birazdan uyanırrr
görüşürüzz kızlar

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
yok canım ya ben öyle ev gezmezine çok gitmem ama tek takılmayı severim :cokkomik:kaçamıcağım durumlar oluyo bazan, onuda ben istedim bu sene eve çok kapandım psikolojim bozuluyo:eek:ky:eek:ndan boş ver alalım kiloları oğullarımız doğsun veririz inş,bernil bugün çayda bi arkadaş vardı hamile erkeğe benziyo demiş dr ama kesin değil demiş oda dediki,eğer kız olursa bitane daha doğururum yaşım genç nasıl olsa dedi, herkes yeter artık ne doğuruyosun falan die kızdı oda geri adım attı yok şaka yaptım falan dedi off insanlarda ayrı dert
ılk kızımı ıkıncımı kız olmayandan ınsan mutlaka ıstıyo cnm ya..haklısın kılo olsun oglumuzda ıns olur cnm ya

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

arkadaşımın 2 kızı var bu arada

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kız dur anlatıyorum acıktınmı ,şimdi hazır yufkayı ser bitane onun üzerine sos yapıyoruz yarım paket margarin 1 çay bardağı su ve süt onun üzerinede bir yufka daha koyuyoruz sigara böreği gibi kesiyyoruz ve arasınada patetesi haşlayıp eziyoruz karabiber pul biber falan sonra sigara böreği gibi sarıyoruz sardıktan sonra en üstten bıçakla uzun kısmını kesiyoruz en az 1 saat buzlukta bekliyo bir gece olusa daha güzel oluyomuş ben çok beğendim kızlar yumuşacıktı

işte süt yerine soda ile hazırlanabilir sosu.çok da güzel olur.sodalı börek de var biliyorsunuz.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
nbr kızlar ..ben renkrenk obue sıtede sıze bu hafta dogum yapıcagımı sölmeek ıcın gırmıstım ama ortalık baya bı karısmıs..sıze kızgınım ama olsun sonucta c ok seyler konusmustuk bu salı batum dun yaya gelıcek kızlar benım ıcın dua edın agrısız sızısız bı dogumum olsun..

sağlıklı hayırlıbir doğumun olsun işallah.ilk bebeğin mi?

aybamu

Üye
Tepki
38
To be able to send PMs your post count must be 15 or greater.

You currently have 12 posts and you can send PMs to following users only:
rüzgar gülü, sıladayım, Fındık Kurdu, k.a.y.r.a., panter, sadiye, nk83, Admin, Şahmaran., Arina

Canım mesajı yollayınca bu yazı çıkıyor

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hadıya 3.yemı hamıs kız erkege benzıolar demıs gene bana hıc demedıler yhu erkekdır ozaman ıns

aman boşver benziyo demesinler bana öyle demişerdi çok zor oluyo arkadaşada söyledim 3 aylıkken yanilma oluyo dr büyük ihtimal doğru bilmiştir sen 4. aydan sonra daha emin olursun yoksa sonraası çok kötü oluyo dedim oda çin takvimine göre ayarlamış dietten falan bahsettiler onu uygulamadık dedi

OP
M

Mertim

Misafir
Kizlar bide girdigim zamanlarda topige cok fazla gecmis yazi oluyor,,surekli sayfalari degistirmeden 40 sayfa seklinde nasil okuyabilirim..simdiden tesekkur ederim cvbiniza..

OP
E

Elara

Misafir
mertim gece detaylı bakabiliyrum gecmişee
ozzaman cvp yazcam sanaa

aybamu mesajını 20 ye tamamla bacımm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar