Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
:hihi: senin kocada bulmuşda bulanıyorrr
bende cok düzenliyimdirr..

prensipli bir insan olduğun belli ben ded öyle.ama bazen abartıyorum kızlar ya çocuğun çamaşırlarını mikrop ölsün diye 60 da yıkarım sonra tekrar ütülerim,hergün emziği ve kullandığı mamas kaşığı tabağı biberon kaynar suda steril ederim.eşim de çocuk mikrop ne bilmniyor ilk dışarı çıkarmada hastalanacak bırak mikroba alışsın vucu,t der ama gel de bana anlat.kimseye öptürmem ellerini yıkatmadan vermem kucağa.sanırım abartıyorum ama elimde değil.

OP
E

Elara

Misafir
bi de "uzun boylu sokakta güzel,kısa boylu yatakta" derler o erkekler:cokkomik:

:hihi::hihi: ayy bayıldımm bu lafaa benn,ilk kez duydumm
uzun boylu bi kuzenim varr cokk takılır banaaa azcık daha uzun olsaymışın filan derr.
dur görüştügümzde derse tekrar, aynen bu lafı yapıştırıyım onaa:cikolata:

hoşbulduk canım,evet iki kızım var ellerinden öperler:))

Allah bagışlasın kızlarını.yaşları kac.sen kac yaşındasın?

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
oo sen böle kocayı buldunda bide yakışıklılık mı beklicennn
maşalalh cnm.
Benim kocişdeee cok iyidirrr yaaa.içki sigara yok,evden işe işten evee
maaşı alırr direkt bana getirriirr.
Harcamama karışmaz,ne istesem alırr itiraz etmezz
valla şanslı hatunlarızz
Maşallah diyim.

Maşallahh cnm süpersinn

aynen canım öle benmkide sigara yok çay içmez hiç içmemiş kola içmez su içer bitek canm para konusunda alırım alırım herşeyi brtanede jartiyel alırım ilk önce aldıklarımı gösteririm yüzü kızmaya gelince jartiyeli görünce feda olsun aşkıma der

OP
E

Elara

Misafir
maşşalllahhh canım oda bişi değil evi temizlemem bulaşık yok çamasırlar ona ait beni biblo niyetine göz görümlülüğü eleranın dediği gibi yatakta anacım arap eşim arap erkekleri hep böle ailecek böle kıs bunların erkekleri

mardin yada siirtlimi eşinn gızz
genelde oralarda oluyor galibaa

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
23 martta 1 yıl olcak ama evlenmeden öncede hep böleymiş evde eşim

senin ki arapların iyilerindenmiş, benim komşum rus kocası cezayirli, 2tane kızlları var peşpeşe,ev 170 m2 adam bütün işi kıza yaptırıyo daha 23 yaşında bi de 3.ye hamile,kadın bile almıyo temizliğe sen ne güne duruyosun dye:(
allahtan 3.oğlan olcakta bi daha yapmazlar. 4 senede 3 çocuk

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ne güzel ya hep böyle devam eder inşallah ikinci bebekte de yardım eden olması çok iyi olur. Eşim de çocukla ilgilidir hakkını yemeyim ama o kadar yani temizliğe hiç bulaşmaz.

Kızlar, size doyum olmuyor geçmişi okumaktan hakikaten gözlerim ağrıdı. Şu çamaşırları asıp yatayım bir an önce. Hepinizi öpüyorum iyi geceler..

dur nilay özeline adresi yazıyım yarın yolla ütüleri kargo da bana ait:cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
aynen canım öle benmkide sigara yok çay içmez hiç içmemiş kola içmez su içer bitek canm para konusunda alırım alırım herşeyi brtanede jartiyel alırım ilk önce aldıklarımı gösteririm yüzü kızmaya gelince jartiyeli görünce feda olsun aşkıma der

:hihi::hihi::hihi::hihi:
ayy cok güldümm
hangi kocaa jartiyer alan eşine kızarki zatenn.hoşuna bile giderrr adamınn
hatta her ay jartiyer için bütce bile ayırabilirr:cokkomik:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
maşallah canım allah bozmasın. Benim eşimde saolsun bir kere bile yardım etmemiştir bulaşığa. :uzgun: Ben de temizlikten vazgeçtim şimdi zaten sebep arıyordum:cokkomik:

canım azcık işini bilcen hersey kadında biter birgün değişiklik yap kendinde faklı kadın ol istediğini yaptır banada bunları annem sölerdi ben evlenmeden önce uyguluuorum işe yarıo

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
epokheeeeeee küsmeeeeeeeeeeeee yaa.gel öpecem barışalım.:acep:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canım azcık işini bilcen hersey kadında biter birgün değişiklik yap kendinde faklı kadın ol istediğini yaptır banada bunları annem sölerdi ben evlenmeden önce uyguluuorum işe yarıo

Aynen hayatım ne güzel yaptın,ay benden güzel yapıyorsun bitanem ellerine sağlık derim.bir de dudak büzerim.yapıyordur ama içinden yemezler diyordur:cokkomik:

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
prensipli bir insan olduğun belli ben ded öyle.ama bazen abartıyorum kızlar ya çocuğun çamaşırlarını mikrop ölsün diye 60 da yıkarım sonra tekrar ütülerim,hergün emziği ve kullandığı mamas kaşığı tabağı biberon kaynar suda steril ederim.eşim de çocuk mikrop ne bilmniyor ilk dışarı çıkarmada hastalanacak bırak mikroba alışsın vucu,t der ama gel de bana anlat.kimseye öptürmem ellerini yıkatmadan vermem kucağa.sanırım abartıyorum ama elimde değil.

yavaştan bence de azalt,hergün kaynatmazdım ben 1 yaşına doğru azaltmıştım..emzik düşerdi her defasında yıkardık baştan sonra onu da bıraktık zaten başedilmiyodu dakka başı.mikropları tanıması lazım hafiften

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
canım yaptıklarımı paylaşmak istiyorum çünkü onlarıda düşünüp ona göre değerlendirelim, öyle bu işe teşebbüs edelim istiyorum

Canım çok doğru söylüyorsun en önemli bilgi tecrübeyle gelen bilgi özellikle de böyle bir konuda. Çok saol paylaşımın için özellikle bu vaj. duş olayından sonra kız olması beni şaşırttı ne kadar bilgi olursa bizim için o kadar iyi olacak.

OP
E

Elara

Misafir
ben evli kadınlar için mi dedim töbee hepten ters anlamışın neyse:cokkomik:

:hihi:

şuan böle olman cok normalll.bende aynen senin gibiydim kızım konusundaa
ama zamanla geciyorr.ben şuan cok rahatımm
ölee herşeyini ütülememm

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
yavaştan bence de azalt,hergün kaynatmazdım ben 1 yaşına doğru azaltmıştım..emzik düşerdi her defasında yıkardık baştan sonra onu da bıraktık zaten başedilmiyodu dakka başı.mikropları tanıması lazım hafiften

biliyorum ya sıcakta yıkaya yıkaya küçüldü herşeyi zaten.yine alışverişe çıkılacak.bir de emziğe yanlışlıkla birimizin eli deysin hayda tekrar su kaynatıp steril et.bir dece 20 kere kalkıp üstünü konrol ederim.yüzü açık mı* nefes alıyor mu? paranoyak oluyorum bazen.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kucukluk benım ugun 7 de uyudu sımdı kalktı doyurdum babasıyla hayvanlar alemını seredıyolar kacda yatar ACABA VALLA BU GECE CEKECEGIM VAR GERCI ISIGI SONDURUNCE YATAR AMA DONER DONER MIKIRDANIR DURUR

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56

senin ki arapların iyilerindenmiş, benim komşum rus kocası cezayirli, 2tane kızlları var peşpeşe,ev 170 m2 adam bütün işi kıza yaptırıyo daha 23 yaşında bi de 3.ye hamile,kadın bile almıyo temizliğe sen ne güne duruyosun dye:(
allahtan 3.oğlan olcakta bi daha yapmazlar. 4 senede 3 çocuk

aboov yazık kız kadınaüzüldüm canım benm dediğim hatay arapları öle oluo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar