Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Canım çok doğru söylüyorsun en önemli bilgi tecrübeyle gelen bilgi özellikle de böyle bir konuda. Çok saol paylaşımın için özellikle bu vaj. duş olayından sonra kız olması beni şaşırttı ne kadar bilgi olursa bizim için o kadar iyi olacak.

evet canım haklısın ama ben nette karbonatla kızları olanlarıda çok okudum var yani bilmiyorum ,tek ben değilim neyse ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
:hihi::hihi::hihi::hihi:
Ayy cok güldümm
hangi kocaa jartiyer alan eşine kızarki zatenn.hoşuna bile giderrr adamınn
hatta her ay jartiyer için bütce bile ayırabilirr:cokkomik:

kız bütçeyi aşınca kızmasın die yapıom sonra hemen yumuşuyo hihihiiiii bana hep der çok fenasın sen der napm kızlar işi bilcen işe gitmicen ;)

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kucukluk benım ugun 7 de uyudu sımdı kalktı doyurdum babasıyla hayvanlar alemını seredıyolar kacda yatar ACABA VALLA BU GECE CEKECEGIM VAR GERCI ISIGI SONDURUNCE YATAR AMA DONER DONER MIKIRDANIR DURUR

of bernil geceniz uzun olacak canım allah yardımcın olsun allahtan yarın pazar gerçi dersaneniz vardır

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
kucukluk benım ugun 7 de uyudu sımdı kalktı doyurdum babasıyla hayvanlar alemını seredıyolar kacda yatar ACABA VALLA BU GECE CEKECEGIM VAR GERCI ISIGI SONDURUNCE YATAR AMA DONER DONER MIKIRDANIR DURUR

ya siz böyle ışığı söndrünce uyur falan diyosunuz ya benim içim gidiyo maşallah, ben bu uyku konusundan sinir hastası oldum 2 buçuk senedir..oğlanı bulcam diye uğraşırken inşallah benimki gibi zorunu bulmazsınız, huyu güzel evlatlar dileyin,zaten öyle dua ediyosunuzdur da ben eksik dua etmişim heralde doğmadan önce :zonk:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
of bernil geceniz uzun olacak canım allah yardımcın olsun allahtan yarın pazar gerçi dersaneniz vardır

ah cnm 8 bucukda buyugu sınava goturcem gelcem yuruyusumu yapcam sonra almaya gıtcem gelcem kahvaltı hazırlayacam ortancanın 11 de toplantısı var okula gıdecem ıs cok

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
dur nilay özeline adresi yazıyım yarın yolla ütüleri kargo da bana ait:cokkomik:

Canım benim çok tatlısın yapmış kadar oldun

canım azcık işini bilcen hersey kadında biter birgün değişiklik yap kendinde faklı kadın ol istediğini yaptır banada bunları annem sölerdi ben evlenmeden önce uyguluuorum işe yarıo

Doğru söylüyorsun canım ama bu dediğin kocadan kocaya farkediyor. Bu eşimin yontulmuş hali. Ben onu gaza getirsemde hemen çakıyor, temizliği kadın gelir yapar sen yorulma bana laf anlatmakla diyor:cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
AY KIZLAR PAZARTESI ISTANBULA KAR GELIYOMUS BAKALIM ASLI VARSA:acep::acep::acep:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

Doğru söylüyorsun canım ama bu dediğin kocadan kocaya farkediyor. Bu eşimin yontulmuş hali. Ben onu gaza getirsemde hemen çakıyor, temizliği kadın gelir yapar sen yorulma bana laf anlatmakla diyor:cokkomik:

:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56

:) :) :):cokkomik::cokkomik::cokkomik: KIZLRRRRRRR GAZA GETİRME YÖNTEMİ ÇÜRÜDÜ BAKIN BENZİNE BİLEEE ZAM GELDİ GAZI BIRAKIN SİZ ALLAHIN BİZ KADINLARA WERDİĞİ NİMETLERİ KULLANIN ANACIM KOCAN DEĞİLMİ HER TÜRLÜ AĞZINDAN GİRİP BURNUNDAN CIKAN :)

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
evet canım haklısın ama ben nette karbonatla kızları olanlarıda çok okudum var yani bilmiyorum ,tek ben değilim neyse ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler

İyi geceler canım, inşallah bu sefer yakışıklı bir oğlun olur tüm kalbimle diliyorum isteyen herkesin inşallah.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
fena laf yapar ağzım,yumuşatmaya mutfakta başlarım jartiyerle perdeyi kaparım senin gibi:cokkomik:

önce güzel yemek sonra....hangi erkek dayanır:)salak ve hödük olanlar hariç tabi.

aynen aynennnnnn canım ben lafta iyi değilim boyum kısa ya elerann dediğini yapıorm ata sözündeki gibi bide ağlama taklitini iyi yaparım her an ağlaya bilirim :)

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
:) :) :):cokkomik::cokkomik::cokkomik: KIZLRRRRRRR GAZA GETİRME YÖNTEMİ ÇÜRÜDÜ BAKIN BENZİNE BİLEEE ZAM GELDİ GAZI BIRAKIN SİZ ALLAHIN BİZ KADINLARA WERDİĞİ NİMETLERİ KULLANIN ANACIM KOCAN DEĞİLMİ HER TÜRLÜ AĞZINDAN GİRİP BURNUNDAN CIKAN :)

:cokkomik:
18de böyle 28de nasıl düşünemedim ben:cokkomik:
çok safmışız biz

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
aynen aynennnnnn canım ben lafta iyi değilim boyum kısa ya elerann dediğini yapıorm ata sözündeki gibi bide ağlama taklitini iyi yaparım her an ağlaya bilirim :)

yok ben karakter olarak duygu sömürüsü yapamam dominantım o konuda,eşim de sevmez zayıf ve aciz insan ağlar der.Ben sohbetimle bayarım zaten.Çok ağlayıp da zayıf kadın rolüne bürünme sakın,bir süre idare eder sonra erkeğin gözünden düşersin sen güçlü ol,ne istediğni bil ama tatlı dilli ol.tatlı dille elde edemeyeceğin şey yok.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353

Çok yaşa sen canım güldürdün beni:cokkomik: Kız senin kocan gençtir enerjiktir onu gaza getirmek kolay ne iş olsa yapar:cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
tazmanya yaprakkk geçmiş mi okuyorsunuz? sesverinnn.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Elara erkek bebek dıyetınde kestanede de potasyum var oda yenılmelı demı

Patates gıbı cunlu aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar