OP
Umut Gemisi
Misafir
- #4.861
bi de "uzun boylu sokakta güzel,kısa boylu yatakta" derler o erkekler
yok tatlım ya boyum 175 topuksuz ama kocam heryerde güzel olduğumu söyler
bi de "uzun boylu sokakta güzel,kısa boylu yatakta" derler o erkekler
aynen öyle canımamn allahım herkeze benm eşim gibisini nasip etsin kız küssem ağlar çok romantik hiç bugüne kadar bulaşık yıkadğımı hatırlamam yıkatmaz
hoşbulduk canım,evet iki kızım var ellerinden öperler)
selam kızlar
bu saatte çok enerjikk gördüm sizi maşallah..
benim uykum kaçtı, oğlanı sallarken gözüm kapanıyodu,sonra kocada uyudu 10 saat uçak yolculuğundan sonra normal tabi ama benim gözler açıldı
guldurdun benı gece gece

aynen öyle canımamn allahım herkeze benm eşim gibisini nasip etsin kız küssem ağlar çok romantik hiç bugüne kadar bulaşık yıkadğımı hatırlamam yıkatmaz
hoşgeldin cnm.gözün aydın eşinde gelmişş dee ne işin var senin burdaaa.
adam yoldan gelmiş yrgundur ama o işin yorgunlugu olmazzz
yoksa duşunu aldında mı geldinnn:sackurutma::sackurutma:
sen bol bol güllll de kutun alkali olsunnn
Maşallah canım Allah bozmasın. Benim eşimde saolsun bir kere bile yardım etmemiştir bulaşığa. :uzgun: Ben de temizlikten vazgeçtim şimdi zaten sebep arıyordum
hım ALLAH bagılasın cnm benımde 3 tane rabbım acılarını gostermesın bıdene sehzademız olsun ıns
kızlar bugun akrabalara gıttık aksam oturmaya ay ne mutlu oldum ne mutlu oldum sormayın ne kadar fark edılıyosun cok guzel olmussun dedı herkes
neeeeeeee kız gercekdenmı massallah de nazar olmasın
yok tatlım ya boyum 175 topuksuz ama kocam heryerde güzel olduğumu söyler))
o hiç memnun değil bazı şeylerden,sen ütü yaparken kriz geliyor diyor bırak ya zaten ceketin içinde kırışacak der adam rahat,ay içim rahat etmez yokniye kendimi yorarmışım bu kadar o kadar uğraşmama ne gerek varmış.Yaşpasta için mesela ya salatalar için ya güzel hoş olmuş da yiyince bozulacak emeğine yazık,al dışardan hazır ne yoruyorsun kendini der ben deli olurum ya o kadar emek vermişim ya niye yordun kendini der...gel de çatlama.o da derli topğludur ama benim kadar ayrıntıcı değildir.neymişayrıntıların içinde boğulurmuş.işyerinde arkadaşlarına diyormuyş ki hanımbir salon döşedi topkapı sarayı gibi,ıncık cıncık şamdan dolu,bana yasak oturamam kirlenirmiş bayramdan bayrama milletle yüzünü görürüm salonun dermiş bak lafabak.abartıya bak.misafirlere sigara içirtmiyorum salonumda ne yapayım,oturmöa odasına alıyorum perdelerime mobilyalarıma siner.oturma odamın koltukları siliniyor.ay çok rahat adam çok.
Moralini bozma canım ya, Allah ın takdiri inşallah hepimize nasip eder. Ama renginin dedikleri benimde kafamı karıştırmadı değil.:uzgun:
Allah iyiliğini versin,
kocan öyle diycek tabi yoksa kocan olmazdı![]()
ben erkek derken bekar erkeklerden bahsettim
maşallah de kız
siz daha yeni evlisiniz heralde
hoşgeldin cnm.gözün aydın eşinde gelmişş dee ne işin var senin burdaaa.
adam yoldan gelmiş yrgundur ama o işin yorgunlugu olmazzz
yoksa duşunu aldında mı geldinnn:sackurutma::sackurutma:
sen bol bol güllll de kutun alkali olsunnn
yok anam evli kadın helalinden başkasına beğendirmesine gerek yok kocamı katil mi etcem kız.zaten her yıl plajda bir kriz yaşarız.bakalım bu yazne yapcak)
benimki mama da yedirir sağolsunay bulaşıktan önemli benim için çocukla ilgilenmesi...