Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
selam kızlar
bu saatte çok enerjikk gördüm sizi maşallah..
benim uykum kaçtı, oğlanı sallarken gözüm kapanıyodu,sonra kocada uyudu 10 saat uçak yolculuğundan sonra normal tabi ama benim gözler açıldı:)

hoşgeldin cnm.gözün aydın eşinde gelmişş dee ne işin var senin burdaaa.
adam yoldan gelmiş yrgundur ama o işin yorgunlugu olmazzz:D
yoksa duşunu aldında mı geldinnn:sackurutma::sackurutma:

guldurdun benı gece gece:hihi::hihi::hihi:

sen bol bol güllll de kutun alkali olsunnn :hihi:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
aynen öyle canım :) amn allahım herkeze benm eşim gibisini nasip etsin kız küssem ağlar çok romantik hiç bugüne kadar bulaşık yıkadğımı hatırlamam yıkatmaz

Maşallah canım Allah bozmasın. Benim eşimde saolsun bir kere bile yardım etmemiştir bulaşığa. :uzgun: Ben de temizlikten vazgeçtim şimdi zaten sebep arıyordum:cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
hoşgeldin cnm.gözün aydın eşinde gelmişş dee ne işin var senin burdaaa.
adam yoldan gelmiş yrgundur ama o işin yorgunlugu olmazzz:D
yoksa duşunu aldında mı geldinnn:sackurutma::sackurutma:

sen bol bol güllll de kutun alkali olsunnn :hihi:

:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:gız ııyıce guleyım ozaman :hihi::hihi::hihi::hihi:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Maşallah canım Allah bozmasın. Benim eşimde saolsun bir kere bile yardım etmemiştir bulaşığa. :uzgun: Ben de temizlikten vazgeçtim şimdi zaten sebep arıyordum:cokkomik:

benimki mama da yedirir sağolsun:)ay bulaşıktan önemli benim için çocukla ilgilenmesi...

zero

Yeni Üye
Tepki
8
hım ALLAH bagılasın cnm benımde 3 tane rabbım acılarını gostermesın bıdene sehzademız olsun ıns

ay canım inşallah olur,bende istiyorum aslında ama korkuyorum da aman ne bileyim unutmuştum bu duyguları valla ama bu siteyş görünce depreşti tekrar
ühüühhhüü:(((

OP
E

Elara

Misafir
aynen öyle canım :) amn allahım herkeze benm eşim gibisini nasip etsin kız küssem ağlar çok romantik hiç bugüne kadar bulaşık yıkadğımı hatırlamam yıkatmaz

oo sen böle kocayı buldunda bide yakışıklılık mı beklicennn
maşalalh cnm.
benim kocişdeee cok iyidirrr yaaa.içki sigara yok,evden işe işten evee
maaşı alırr direkt bana getirriirr.
harcamama karışmaz,ne istesem alırr itiraz etmezz
valla şanslı hatunlarızz
maşallah diyim.

kızlar bugun akrabalara gıttık aksam oturmaya ay ne mutlu oldum ne mutlu oldum sormayın ne kadar fark edılıyosun cok guzel olmussun dedı herkes-kop-kop-kop-kop

maşallahh cnm süpersinn

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
neeeeeeee kız gercekdenmı massallah de nazar olmasın

maşşalllahhh canım oda bişi değil evi temizlemem bulaşık yok çamasırlar ona ait beni biblo niyetine göz görümlülüğü eleranın dediği gibi yatakta anacım arap eşim arap erkekleri hep böle ailecek böle kıs bunların erkekleri

OP
E

Elara

Misafir
o hiç memnun değil bazı şeylerden,sen ütü yaparken kriz geliyor diyor bırak ya zaten ceketin içinde kırışacak der adam rahat,ay içim rahat etmez yokniye kendimi yorarmışım bu kadar o kadar uğraşmama ne gerek varmış.Yaşpasta için mesela ya salatalar için ya güzel hoş olmuş da yiyince bozulacak emeğine yazık,al dışardan hazır ne yoruyorsun kendini der ben deli olurum ya o kadar emek vermişim ya niye yordun kendini der...gel de çatlama.o da derli topğludur ama benim kadar ayrıntıcı değildir.neymişayrıntıların içinde boğulurmuş.işyerinde arkadaşlarına diyormuyş ki hanımbir salon döşedi topkapı sarayı gibi,ıncık cıncık şamdan dolu,bana yasak oturamam kirlenirmiş bayramdan bayrama milletle yüzünü görürüm salonun dermiş bak lafabak.abartıya bak.misafirlere sigara içirtmiyorum salonumda ne yapayım,oturmöa odasına alıyorum perdelerime mobilyalarıma siner.oturma odamın koltukları siliniyor.ay çok rahat adam çok.

:hihi: senin kocada bulmuşda bulanıyorrr
bende cok düzenliyimdirr..

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bernil darısı başıma bir 3-4 lg fazlam kaldı onu versem evlenmeen önceki halime dönecem gerçi o zaman daçok zayuıftım böyle iyi diyor herkes ama ben hamileliğe biraz daha zayıf girmek istiyorum.çorba diyetine başlıycam pazartesi 1 hafta 10 gümlük 4 kg verdiriyor.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Moralini bozma canım ya, Allah ın takdiri inşallah hepimize nasip eder. Ama renginin dedikleri benimde kafamı karıştırmadı değil.:uzgun:

canım yaptıklarımı paylaşmak istiyorum çünkü onlarıda düşünüp ona göre değerlendirelim, öyle bu işe teşebbüs edelim istiyorum

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Allah iyiliğini versin,
kocan öyle diycek tabi yoksa kocan olmazdı :)
ben erkek derken bekar erkeklerden bahsettim:)

yok anam evli kadın helalinden başkasına beğendirmesine gerek yok kocamı katil mi etcem kız.zaten her yıl plajda bir kriz yaşarız.bakalım bu yazne yapcak:))

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
benimki mama da yedirir sağolsun:)ay bulaşıktan önemli benim için çocukla ilgilenmesi...

Ne güzel ya hep böyle devam eder inşallah ikinci bebekte de yardım eden olması çok iyi olur. Eşim de çocukla ilgilidir hakkını yemeyim ama o kadar yani temizliğe hiç bulaşmaz.

Kızlar, size doyum olmuyor geçmişi okumaktan hakikaten gözlerim ağrıdı. Şu çamaşırları asıp yatayım bir an önce. Hepinizi öpüyorum iyi geceler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar