76 Lıyım canım aslında 77 ye 3 ay kalmış 77 ti de kabul ederim
ben 77 yim canım temmuz aynı sayılırız
76 Lıyım canım aslında 77 ye 3 ay kalmış 77 ti de kabul ederim
amınnnnnnnn cnm amınoğlanı buldun ne güzel gürcüm senin yerinde olsam ben de uçardım mutluluktan ayaklarım yere değmezdi.oh ikinciyi korkmadan yaparsın artık,ilkindegarantiledin oğlanı,sen sevinmiycen de kim sevinecek.ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh allahımbir gün bizi de sevindirecek misin böyle? Işallah yarabbim sana sığındık sana güvendik,sana dayandık.kabul olmayan duadan sana sığınırız yarabbim amin.
canım sen bide beni düşün uygulamış biri olarak o kadar şeyi bazan tamamen bırakmak istiyorum hiç girişmeyim bu işe die bilmiyorum eğer yaparsam bir sene içinde yapcam yoksa zaten bu işi tamamen bırakıcam inş kısmetimizde vardır eğer yoksa rabbim engeller çıkarsın bu işi kapatalım öyle dua et diyorum eşime
selam kızlar
bu saatte çok enerjikk gördüm sizi maşallah..
benim uykum kaçtı, oğlanı sallarken gözüm kapanıyodu,sonra kocada uyudu 10 saat uçak yolculuğundan sonra normal tabi ama benim gözler açıldı
kızlar bızde söle sehzademıze hamıs kaldıgımız gunlerıde gorurmuyuzkı ya bana cok uzakmıs gıbı gelıyo bazen neden bılmıyomsonrada ne gunler gecırdık felan dıye konusurmuyuz acaba ıns olur ya hamısler nolur bıze cok dua edın karbonat olayını rengın
sen denedın he kız ıcıme bı korku saldın sımdı yhu:dertli::dertli::dertli:
valla canım hiiç kompleksim yok farklı yazsam farklımı olcek yooo ama ben onu böle gördüm tamam yakışıklı değil ama kirpiye yavrusu ceylan gibi gözükürmüş o misal seviorum hem çirkin olması avantajım onun tanıdığı herkez sen nasıl bubnu aldın dio eşimn yanında espiri olsun die flan ama onunda eğlenceli yanı war kendimi güzel hissediyorumboy farkına gelince ya cok güzel topuklularım var ama dediğin gibi hamileyken o hatayı persembe günü yapıp giydim rezillik diz boyu dktrda kızdı ama normalde normal giyiyorum özel yerlere yinede giyiyorum cok ayakta durmicam zaman topuklu giyiyorum
hay maşallahhh sanaa.eşin şanslıı
kızlar bızde söle sehzademıze hamıs kaldıgımız gunlerıde gorurmuyuzkı ya bana cok uzakmıs gıbı gelıyo bazen neden bılmıyomsonrada ne gunler gecırdık felan dıye konusurmuyuz acaba ıns olur ya hamısler nolur bıze cok dua edın karbonat olayını rengın
sen denedın he kız ıcıme bı korku saldın sımdı yhu:dertli::dertli::dertli:
guldurdun benı gece gecesende sigara içecekk bahane arıyon gece gece heeee :dertli:
cnm erkegin yakışıklılıgı önemli degil zatennn,karakteri iyi olsun yeterli
azcıkta karizması olsun amaaa
hani bi laf vardıırrr.
"kadın dedigin top gibi olcak,yatakta istedigin gibi oynıcan" der erkekelr kendi aralarındaa
sizdekide aynen bölee galiba
Allah bozmasın mutlulugunuzu cnm
sende sigara içecekk bahane arıyon gece gece heeee :dertli:
hani bi laf vardıırrr.
"kadın dedigin top gibi olcak,yatakta istedigin gibi oynıcan" der erkekelr kendi aralarındaa
maşallahh sana.sen dger topikteki sayfaaların hepsini 1 haftada okudun ozamann??
evettt gönderecegin kişiye arina yazacaksınn
mesajını yazıp yollıcan
neeeeeeee kız gercekdenmı massallah de nazar olmasınaynen öyle canımamn allahım herkeze benm eşim gibisini nasip etsin kız küssem ağlar çok romantik hiç bugüne kadar bulaşık yıkadğımı hatırlamam yıkatmaz
o hiç memnun değil bazı şeylerden,sen ütü yaparken kriz geliyor diyor bırak ya zaten ceketin içinde kırışacak der adam rahat,ay içim rahat etmez yokniye kendimi yorarmışım bu kadar o kadar uğraşmama ne gerek varmış.Yaşpasta için mesela ya salatalar için ya güzel hoş olmuş da yiyince bozulacak emeğine yazık,al dışardan hazır ne yoruyorsun kendini der ben deli olurum ya o kadar emek vermişim ya niye yordun kendini der...gel de çatlama.o da derli topğludur ama benim kadar ayrıntıcı değildir.neymişayrıntıların içinde boğulurmuş.işyerinde arkadaşlarına diyormuyş ki hanımbir salon döşedi topkapı sarayı gibi,ıncık cıncık şamdan dolu,bana yasak oturamam kirlenirmiş bayramdan bayrama milletle yüzünü görürüm salonun dermiş bak lafabak.abartıya bak.misafirlere sigara içirtmiyorum salonumda ne yapayım,oturmöa odasına alıyorum perdelerime mobilyalarıma siner.oturma odamın koltukları siliniyor.ay çok rahat adam çok.
sende sigara içecekk bahane arıyon gece gece heeee :dertli:
hani bi laf vardıırrr.
rengın sen takvıye kulandınmı pekı esıne kur felan uyguladınmı???
H.GELDIN CNM SENINDEMI KZIN VAR ILGINI CEKTIGINE GORE
Bence sigara konusunda çok iyi yapıyorsun ben bırak oturma odasını balkona gönderirim. Evde çocuk var hem. Gerçi olmadan öncede öyleydi
kızlar bugun akrabalara gıttık aksam oturmaya ay ne mutlu oldum ne mutlu oldum sormayın ne kadar fark edılıyosun cok guzel olmussun dedı herkesdurmak yok yola devam ıns