Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
selam kızlar
bu saatte çok enerjikk gördüm sizi maşallah..
benim uykum kaçtı, oğlanı sallarken gözüm kapanıyodu,sonra kocada uyudu 10 saat uçak yolculuğundan sonra normal tabi ama benim gözler açıldı:)

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
oğlanı buldun ne güzel gürcüm senin yerinde olsam ben de uçardım mutluluktan ayaklarım yere değmezdi.oh ikinciyi korkmadan yaparsın artık,ilkindegarantiledin oğlanı,sen sevinmiycen de kim sevinecek.ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh allahımbir gün bizi de sevindirecek misin böyle? Işallah yarabbim sana sığındık sana güvendik,sana dayandık.kabul olmayan duadan sana sığınırız yarabbim amin.
amınnnnnnnn cnm amın
canım sen bide beni düşün uygulamış biri olarak o kadar şeyi bazan tamamen bırakmak istiyorum hiç girişmeyim bu işe die bilmiyorum eğer yaparsam bir sene içinde yapcam yoksa zaten bu işi tamamen bırakıcam inş kısmetimizde vardır eğer yoksa rabbim engeller çıkarsın bu işi kapatalım öyle dua et diyorum eşime

haklısın cnm valla aynen ıns olacaksa olsun yoksa dedıgın gıbı engeller cıksın

OP
E

Elara

Misafir
kızlar bızde söle sehzademıze hamıs kaldıgımız gunlerıde gorurmuyuzkı ya bana cok uzakmıs gıbı gelıyo bazen neden bılmıyom :(sonrada ne gunler gecırdık felan dıye konusurmuyuz acaba ıns olur ya hamısler nolur bıze cok dua edın karbonat olayını rengın
sen denedın he kız ıcıme bı korku saldın sımdı yhu:dertli::dertli::dertli:

sende sigara içecekk bahane arıyon gece gece heeee :dertli:

valla canım hiiç kompleksim yok farklı yazsam farklımı olcek yooo ama ben onu böle gördüm tamam yakışıklı değil ama kirpiye yavrusu ceylan gibi gözükürmüş o misal seviorum hem çirkin olması avantajım onun tanıdığı herkez sen nasıl bubnu aldın dio eşimn yanında espiri olsun die flan ama onunda eğlenceli yanı war kendimi güzel hissediyorum :huhuu: boy farkına gelince ya cok güzel topuklularım var ama dediğin gibi hamileyken o hatayı persembe günü yapıp giydim rezillik diz boyu dktrda kızdı ama normalde normal giyiyorum özel yerlere yinede giyiyorum cok ayakta durmicam zaman topuklu giyiyorum

cnm erkegin yakışıklılıgı önemli degil zatennn,karakteri iyi olsun yeterli
azcıkta karizması olsun amaaa

hani bi laf vardıırrr.
"kadın dedigin top gibi olcak,yatakta istedigin gibi oynıcan" der erkekelr kendi aralarındaa
sizdekide aynen bölee galiba :hihi:
Allah bozmasın mutlulugunuzu cnm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengın sen takvıye kulandınmı pekı esıne kur felan uyguladınmı???

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
hay maşallahhh sanaa.eşin şanslıı

o hiç memnun değil bazı şeylerden,sen ütü yaparken kriz geliyor diyor bırak ya zaten ceketin içinde kırışacak der adam rahat,ay içim rahat etmez yokniye kendimi yorarmışım bu kadar o kadar uğraşmama ne gerek varmış.Yaşpasta için mesela ya salatalar için ya güzel hoş olmuş da yiyince bozulacak emeğine yazık,al dışardan hazır ne yoruyorsun kendini der ben deli olurum ya o kadar emek vermişim ya niye yordun kendini der...gel de çatlama.o da derli topğludur ama benim kadar ayrıntıcı değildir.neymişayrıntıların içinde boğulurmuş.işyerinde arkadaşlarına diyormuyş ki hanımbir salon döşedi topkapı sarayı gibi,ıncık cıncık şamdan dolu,bana yasak oturamam kirlenirmiş bayramdan bayrama milletle yüzünü görürüm salonun dermiş bak lafabak.abartıya bak.misafirlere sigara içirtmiyorum salonumda ne yapayım,oturmöa odasına alıyorum perdelerime mobilyalarıma siner.oturma odamın koltukları siliniyor.ay çok rahat adam çok.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
kızlar bızde söle sehzademıze hamıs kaldıgımız gunlerıde gorurmuyuzkı ya bana cok uzakmıs gıbı gelıyo bazen neden bılmıyom :(sonrada ne gunler gecırdık felan dıye konusurmuyuz acaba ıns olur ya hamısler nolur bıze cok dua edın karbonat olayını rengın
sen denedın he kız ıcıme bı korku saldın sımdı yhu:dertli::dertli::dertli:

Moralini bozma canım ya, Allah ın takdiri inşallah hepimize nasip eder. Ama renginin dedikleri benimde kafamı karıştırmadı değil.:uzgun:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

hani bi laf vardıırrr.
"kadın dedigin top gibi olcak,yatakta istedigin gibi oynıcan" der erkekelr kendi aralarındaa
guldurdun benı gece gece:hihi::hihi::hihi:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56

hani bi laf vardıırrr.

aynen öyle canım :) amn allahım herkeze benm eşim gibisini nasip etsin kız küssem ağlar çok romantik hiç bugüne kadar bulaşık yıkadğımı hatırlamam yıkatmaz

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar bugun akrabalara gıttık aksam oturmaya ay ne mutlu oldum ne mutlu oldum sormayın ne kadar fark edılıyosun cok guzel olmussun dedı herkes-kop-kop-kop-kopdurmak yok yola devam ıns

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
maşallahh sana.sen dger topikteki sayfaaların hepsini 1 haftada okudun ozamann??

evettt gönderecegin kişiye arina yazacaksınn
mesajını yazıp yollıcan

hımm nereye kadar okudum söyleyeyim şimdi bakmıyorum oraya girip fazla valla.buraya bağlıyız takipçiniziz artık.hani karabiber diye bir arkadaşınız var ya onun oğlunun doğumuna kadar son sayfadan baka baka gelmiştim.2-3 haftada fırsat buldukça.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
o hiç memnun değil bazı şeylerden,sen ütü yaparken kriz geliyor diyor bırak ya zaten ceketin içinde kırışacak der adam rahat,ay içim rahat etmez yokniye kendimi yorarmışım bu kadar o kadar uğraşmama ne gerek varmış.Yaşpasta için mesela ya salatalar için ya güzel hoş olmuş da yiyince bozulacak emeğine yazık,al dışardan hazır ne yoruyorsun kendini der ben deli olurum ya o kadar emek vermişim ya niye yordun kendini der...gel de çatlama.o da derli topğludur ama benim kadar ayrıntıcı değildir.neymişayrıntıların içinde boğulurmuş.işyerinde arkadaşlarına diyormuyş ki hanımbir salon döşedi topkapı sarayı gibi,ıncık cıncık şamdan dolu,bana yasak oturamam kirlenirmiş bayramdan bayrama milletle yüzünü görürüm salonun dermiş bak lafabak.abartıya bak.misafirlere sigara içirtmiyorum salonumda ne yapayım,oturmöa odasına alıyorum perdelerime mobilyalarıma siner.oturma odamın koltukları siliniyor.ay çok rahat adam çok.

Bence sigara konusunda çok iyi yapıyorsun ben bırak oturma odasını balkona gönderirim. Evde çocuk var hem. Gerçi olmadan öncede öyleydi

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ay oyunum güzel oldu ya son eklemeleri yaptım.milli eğitimen onay aldık mı tamamdır.velileri de çağıracam.çocuklarını izleyip gurur duysunlar.

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118

hani bi laf vardıırrr.

bi de "uzun boylu sokakta güzel,kısa boylu yatakta" derler o erkekler:cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Bence sigara konusunda çok iyi yapıyorsun ben bırak oturma odasını balkona gönderirim. Evde çocuk var hem. Gerçi olmadan öncede öyleydi

ay çocuk olunca artık balkona çıkıyorlar kusura bakmasınlar.evladımdan daha önemli değiller.kırılan da kırılsın biraz düşünceli olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar