Bu hafta vizyona giren filmler

OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
001_d.jpg

Bu hafta vizyona giren filmler

Aşkın Sessizliği (Tous Les Soleils)

Yönetmen: Philippe Claudel
Oyuncular: Stefano Accorsi, Neri Marcorè, Clotilde Courau, Lisa Cipriani, Anouk Aimée, José Luis Roig, Xavier Boulanger, Aude Koegler, Philippe Rebbot, Marie Seux
Tür: Komedi

Alessandro (Stefano Accorsi) Strasbourg’da çalışan bir müzik öğretmenidir. 15 yaşındaki kızı Irina (Lisa Cipriani) ve erkek kardeşi Luigi (Neri Marcorè) ile birlikte yaşamaktadır. Bir yandan kızının ergenlik bunalımlarıyla uğraşırken bir yandan da kapitalizme meydan okumaya çalışan ağabeyine tahammül etmektedir. Karısının ölümünden sonra kalbini aşka kapatan Alessandro, Florence (Clotilde Courau) ile tanışınca ne yapacağını şaşırır.

001_369835538438_d.jpg


İblis (Exorcismus)

Yönetmen: Manuel Carballo
Oyuncular: Tommy Bastow, Sophie Vavasseur, Stephen Billington, Brendan Price, Clàudia Costas
Tür: Korku

Onbeş yaşındaki Emma Hawkins çevresindeki genç kızlardan biraz farklıdır. Ergenliğin getirdiği bazı psikolojik sorunlarla boğuşan kız, anne ve babasının onu anlamadığını düşünmektedir. Aile bağları ve kendi özgürlüğü ile ilgili problemleri olduğunu düşünen Emma bir süre sonra çok daha baş ağrıtıcı bir problemle yüzleşmek zorunda kalacaktır. Günlerden bir gün ani olarak hem psikolojik hem de fiziksel olarak değişmeye başlayan kızın sorunlarının tıbbi olduğunu düşünen ailesi kızlarını doktora götürür. Yapılan testlerden herhangi bir sonucun çıkmaması üzerine aile dertlerine başka bir yerde başka bir cevap aramak durumunda kalacaktır.

001_369904279638_d.jpg


Kara Büyü (Needle)

Yönetmen: John V. Soto
Oyuncular: Michael Dorman, Jane Badler, Travis Fimmel, Tahyna Tozzi, Ben Mendelsohn, Trilby Glover, Jessica Marais, John Jarratt, Khan Chittenden, Murray Bartlett
Tür: Korku

Üniversite öğrencisi Ben Rutherford (Michael Dorman) vefat etmiş babasına ait tuhaf bir makine bulur. Arkadaşlarına gösterdiği bu makine ansızın ortadan kaybolur. Ardından da Ben’in arkadaşları korkunç şekilde ölmeye başlar. Bu korkunç olayların arkasında yüzyıllar öncesine dayanan vudu büyüsü yatmaktadır. Ben bir sonraki kurban olmadan önce, vuduyu kullanarak cinayet işleyen katilin kimliğini ortaya çıkarmak zorundadır.

001_369932557268_d.jpg


Ultra Mega Süper Kahraman (Griff The Invisible)

Yönetmen: Leon Ford
Oyuncular: Ryan Kwanten, Maeve Dermody, Patrick Brammall, Marshall Napier, Toby Schmitz
Tür: Komedi, fantastik, romantik

Gündüzleri sıradan bir ofiste çalışan ve biraz kendi halinde, yalnız bir kişi olan Griff (True Blood’da tanıyıp sevdiğimiz Ryan Kwanten), çalıltığı ofiste de kendisiyle dalga geçilen, tek arkadaşı ve koruyucusu abisi olan bir gençtir. Fakat Griff geceleri bambaşka bir kimliğe bürünür; Griff geceliri akıl almaz bir süper kahramandır. Kendini masum ve savunmasız insanları karanlık sokakların kötülüklerinden korumaya adamış bir Ultra Mega Süper Kahraman'dır. Griff’in giderek tuhaflaşan davranışları karşısında endişelenen abisi onu ‘gerçek dünya’ya geri çekmeye çalışır. Bu amaçla da onu, aynı derecede tuhaf ama sempatik Melody ile tanıştırır. İlk defa kendisi kadar garip biriyle karşılaşan Melody Griff’e aşık olur. Griff sıradan dünyanın gerçekleriyle boğuşurken, onu kurtarma görevi de Melody’ye düşer. Bunu hem Griff, hem kendisi hem de aralarındaki aşk için yapması gerekir.

001_369993486968_d.jpg


Yaşamın Ritmi (Sound of Noise)

Yönetmen: Ola Simonsson, Johannes Stjarne Nilsson
Oyuncular: Bengt Nilsson, Sanna Persson, Magnus Börjeson, Marcus Boij, Fredrik Myhr, Anders Vestergard, Johannes Björk, Sven Ahlström, Ralph Carlsson, Paula McManus
Tür: Polisiye, müzik

Polis memuru Amadeus Warnebring, kariyerinin en zor vakasıyla, müzikal bir soruşturmayla karşı karşıyadır: şehri orkestra olarak kullanan ve müzikal bir kıyamet “çalan” altı eylemci davulcudan oluşan, ele avuca sığmaz bir çetedir karşısındaki...

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
file.ashx



Bu hafta 6 film vizyona girecek

Türk sinemaseverler bu hafta bilim kurgu, animasyon, korku, gerilim ve dram tarzlarında 6 yabancı filmle buluşacak.


Rise of the Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi: Başlangıç)

Rupert Wyatt'ın yönettiği ve James Franco, Tom Felton, Freida Pinto ile Andy Serkis'in oynadığı bilim kurgu tarzındaki "Maymunlar Cehennemi:Başlangıç (Rise of the Planet of the Apes)", San Francisco'da geçiyor.

Filmde, genetik mühendislerin, maymunların beyinlerini geliştirmek için yaptıkları deneyler sonucunda, maymunların zekalarının gelişmesi ve insanlar üzerinde üstünlük kurmak için açtıkları savaş konu alınıyor.

Filmde, sevgi ve kibir bir araya gelip benzeri olmayan bir savaşa dönüşüyor.

ŞİRİNLER

Raja Gosnell'in yönettiği, yapımcılığını Jordan Kerner'in üstlendiği ve Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Sofia Vergara ile Hank Azaria'nın oynadığı "Şirinler", Türkçe dublajlı olarak vizyona girecek.

Filmde, kötü büyücü Gargamel'in köylerinden kovaladığı Şirinler, büyülü bir geçitten New York'taki Central Park'ın tam ortasına düşüyor. Büyük Elma'da sıkışıp kalan üç elma boyundaki Şirinler, Gargamel izlerini bulmadan köylerine dönmenin bir yolunu bulmaya çalışıyor.

ANNELER GÜNÜ

Darren Lynn Bousman'ın yönettiği ve Rebecca De Mornay, Jaime King, Patrick John Flueger ile Warren Kole'un oynadığı "Anneler Günü (Mother's Day)" filminde, kötü sonuçlanan bir banka soygunundan sonra eve dönen 3 kardeş, annelerinin evi haciz yüzünden kaybettiğini öğrenir.

Bir gece yeni ev sahipleri, 3 kardeşin rehinesi olur ve onları kötü bir doğum günü partisi bekler.

Unthinkable (Akılalmaz)

Gregor Jordan'ın yönettiği ve Samuel Jackson, Michael Sheen, Carrie-Anne Moss ile Stephen Root'un oynadığı "Akılalmaz (Unthinkable)" filminde Henry, Amerika'nın ulusal güvenliğini tehdit edebilecek teröristleri sorgulayan bir ajandır. Helen ise FBI'ın gözbebeği ajanlarından biridir.

Her iki ajan, bu sefer birlikte çalışmak zorundadır. Arap kökenli bir Amerikan vatandaşı olan Steven, istedikleri yapılmazsa 3 ABD eyaletini havaya uçurmakla tehdit eder. Steven'ın kısa süre içinde yakalanması gerekir.

İMKANSIZIN ŞARKISI

Tran Ann Hung'un yönettiği ve Kenichi Matsuyama, Rinko Kikuchi, Kiko Mizuhara ile Tetsuji Tamayama'nın oynadığı "İmkansızın Şarkısı (Noruwei No Mori- Norweigan Wood)" dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

1960'ların sonlarında Tokyo'da geçen film, ilk aşkı Naoko'ya derinden bağlı Toru Watanabe'yi izliyor. Watanabe, yaşamının her alanında ölümün etkisini hissetmekteyken, ansızın hayatına hayat dolu genç kız Midori giriyor.

GÖLGELERİN KÖYÜ

Fouad Benhammou'nun yönettiği ve Christa Theret, Barbara Goenaga ve Ornella Boule'nin oynadığı "Gölgelerin Köyü (Le Village Des Ombres)" filminde, bir grup gencin şeytani bir kasabada mahsur kalmasını anlatılıyor.
CNNTÜRK


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01kralhenry_d.jpg


Bu hafta vizyona giren filmler


KRAL HENRY (Henri 4 – Henry of Navarre)

Yönetmen: Jo Baier
Oyuncular: Julien Boisselier, Joachim Król, Roger Casamajor, Andreas Schmidt, Armelle Deutsch, Chloé Stefani, Hannelore Hoger, Ulrich Noethen, Devid Strıesow, Karl Markovics, Sandra Hüller, Sven Pippig, André M. Hennicke, Wotan Wilke Möhrıng, Antoine Monot Jr.
Tür: Dram, romantik, tarih

Fransa, 1563. Protestanlar ve Katolikler, inanç farklılıklarını mazeret göstererek, toprak ve iktidar için kıyasıya bir savaşa girmişlerdi. Protestanların başında Navarra Kralı Henri vardı. Ordusu Paris’e doğru ilerlerken, içindeki öfke yalnızca Katoliklere karşı değildi. Asıl intikam almak istediği, annesinin can düşmanı, Fransa Kraliçesi, Catherine De Medici’ydi. Medici Henri’ye, barışı sağlamak amacıyla, kızı Margot’un izdivacını teklif etti. Ancak düğünden sonra Paris tam bir kan gölüne dönmüştü. Henri, Aziz Barthelemy Katliamından sağ kurtulmuştu, ancak 4 yıl boyunca sarayda esir tutuldu. Fransa tahtına geçene kadar, canını ve askerlerini korumak için dinini değiştirmek zorunda bırakıldı. Tahta geçtikten sonra, Fransa topraklarında, monarşiyi yıkıp, düşünce ve inanç özgürlüğünü ilan ederek, ilk hümanist kral olarak tarihteki yerini almayı başardı.

01patrondankurtulmasanati_d.jpg



PATRONDAN KURTULMA SANATI (Horrible Bosses)

Yönetmen: Seth Gordon
Oyuncular: Jason Bateman, Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Charlie Day, Jason Sudeikis, Colin Farrell, Jamie Foxx, Steve Wiebe, Lindsay Sloane, Michael Albala
Tür: Komedi, suç

Nick Hendricks (Jason Bateman) hak ettiği terfiyi alabilmek için dengesiz amiri Dave Harken (Kevin Spacey) ne isterse yapmaktadır. Dale Arbus (Charlie Day) asistanlık yaptığı diş hekimi Dr. Julia Harris’in (Jennifer Aniston) asılmalarına maruz kalır. Muhasebeci Kurt Buckman’ın (Jason Sudeikis) kariyeri, şirketin yeni sahibi Bobby Pellit (Colin Farrell) yüzünden mahvolmak üzeredir. Eski bir mahkumun tuhaf tavsiyesiyle üçü de patronlarından kurtulmak için bir plan yapar

01sakliruh_d.jpg



SAKLI RUH (Hidden 3D)

Yönetmen: Antoine Thomas
Oyuncular: Sean Clement, Simonetta Solder, Jordan Hayes, Jason Blicker, Bjanka Murgel, Devon Bostick, Elliott Larson, Allan Kolman, Cristina Rosato
Tür: 3 Boyutlu, gerilim, korku

Brian Karter (Sean Clement) annesi öldükten sonra kendisine büyük bir miras kaldığını öğrenir. Issız bir bölgedeki büyük bir binadır bu miras. Manastıra benzeyen binanın alt katında bağımlılık tedavisi yapılmıştır. Ancak tedavi gören hastalar, insan etiyle beslenen mutantlara dönüşmüştür. Brian ve onunla birlikte burayı görmeye gelen arkadaşları, yeraltında gizlenen mutant çocukların hedefi haline gelir.
Sabah
 

meltemim

Daimi Üye
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
451
Tepki
295
Puan
63
Yaş
47
Konum
istanbul
son filmler güzel ama korku içeriyor bu ara ben dram ve romantik takılıyorum yine de arada bakarım ellerine sağlık canım
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01_d.jpg


Bu hafta vizyona giren filmler


SUİKAST - The Conspirator

Yönetmen: Robert Redford
Oyuncular: James McAvoy, Robin Wright, Justin Long, Evan Rachel Wood, Tom Wilkinson, Alexis Bledel, Kevin Kline, Jonathan Groff, Norman Reedus
Tür: Dram, tarihi
Abraham Lincoln suikastinden sonra, yedi adam ve bir kadın, başkanı, başkan yardımcısını ve içişleri bakanını öldürmek için komplo kurmak suçundan tutuklanır. Aralarındaki tek kadın Mary Surratt, John Wilkes Booth ve diğerlerinin buluşup eşzamanlı saldırıları hazırladıkları pansiyonun sahibidir. Henüz yeni avukat çıkmış Frederick Aiken onu askeri mahkeme karşısında savunmayı başlangıçta gönülsüzce kabul etmişken, dava ilerledikçe müvekkilinin suçsuz olabileceğini fark eder.

01_529425537846_d.jpg


VAMPİR CEHENNEMİ - Stake Land

Yönetmen: Jim Mickle
Oyuncular: Connor Paolo, Nick Damici, Danielle Harris, Kelly McGillis, Bonnie Dennison, Michael Cerveris, Sean Nelson, Chance Kelly, Adam Scarimbolo, Marianne Hagan.
Tür: Korku
Hızla yayılan vampir saldırıları, tüm Amerika’yı etkisi altına almıştır. Hayatta kalan insanlar bu yaratıklardan kaçmak için büyük mücadele vermektedir. Ailesi katledilen Martin (Connor Paolo), Mister (Nick Damici) lakaplı vampir avcısının kanatları altında, aralarında bir rahibenin de bulunduğu grupla beraber, yaşanacak daha iyi bir yer bulma umuduyla uzun bir yolculuğa çıkar.
01_529691945801_d.jpg



The Ages of Love (Her Yerde Aşk ) -Manuale d’am3re

Yönetmen: Giovanni Veronesi
Oyuncular: Robert De Niro, Monica Bellucci, Riccardo Scamarcio, Michele Placido, Laura Chiatti, Valeria Solarino, Donatella Finocchiaro, Carlo Verdone, Daniele Pecci, Marina Rocco
Tür: Komedi, romantik
Roberto (Riccardo Scamarcio) şimdiye kadar hep Sara (Valeria Solarino) ile evlenmek istediğini düşünmüştür. Ta ki Micol’ün (Laura Chiatti) büyüsüne kapılana dek… Evli bir haber spikeri olan Fabio, Eliana (Donatella Finocchiaro) tarafından baştan çıkarılır. Yaşını başını almış Adrian (Robert De Niro) ise striptizci Viola (Monica Bellucci) sayesinde gençlik günlerine geri döner.

01_529928666066_d.jpg



Cars 2 (Arabalar 2 )

Yönetmen: John Lasseter
Seslendirenler: Owen Wilson, Michael Caine, Emily Mortimer, Larry the Cable Guy, Eddie Izzard, John Turturro, Brent Musburger, Thomas Kretschmann, Bonnie Hunt, Tony Shalhoub
Tür: Animasyon
Ünlü yarış arabası Şimşek McQueen, candostu çekici Mater ile birlikte, dünyanın en hızlı arabasını belirlemek için düzenlenen Dünya Grand Prix’si için hazırlanmaktadır. Ancak Mater bu sırada kendini uluslararası casusluk şebekesinin tam ortasında bulur. Japonya ve Avrupa sokaklarında sürecek bu macerada Mater ya Şimşek McQueen’e büyük yarışta yardım edecek ya da usta İngiliz casusu Finn McRoket ve stajyer ajan Holley Shifwell’in yürüttüğü çok gizli görevde yer alacaktır.
Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
420591826863.jpg

Jim Carrey severler sinemaya!

Türk sinemaseverler, bu hafta aksiyon, komedi ve romantizm içerikli 5 yabancı filmle buluşacak.

Mark Waters'ın yönettiği ve Jim Carrey, Carla Gugino, Angela Lansbury ile Ophelia Lovibond'un oynadığı ''Babamın Penguenleri (Mr. Popper's Penguins)'' filminde, eşinden boşandıktan sonra hayatına son derece rutin bir şekilde devam eden iş adamı Tom Popper'in hayatı, babasından kendisine miras kalan 6 penguenle değişir. Önce penguenleri bir hayvanat bahçesine vermeyi düşünen Tom, çocukları penguenlere bayılınca, evini bir kış parkına çevirmeye karar verir.

David Mackenzie'nin yönettiği ve Ewan McGregor, Eva Green, Connie Nielsen ile Stephen Dillane'in oynadığı ''Yeryüzündeki Son Aşk (Perfect Sense)'' filminde de kadınlara bağlanmakta sorun yaşayan Michael, soğuk görünümlü güzel doktor Susan ile tanışır. Susan, uzun bir süredir kendini işine adayıp özel hayatından vazgeçer, Michael ise kadınlarla ciddi ilişki kurmaktan kaçınır. İkisi de birbirlerine karşı derin duygular hissederken, tüm dünyada insanların duyularını sırayla yok eden salgın bir hastalık baş gösterir.

AKSİYON FİLMLERİ

Joe Cornish'in yönettiği ve Nick Frost, Jodie Whittaker, John Boyega ile Terry Notary'nin oynadığı ''Uzaylıların Şafağı (Attack The Block)'' filmi, aksiyon sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.
Filmde, Güney Londra'nın varoşlarına büyük bir uzaylı saldırısı gerçekleşir. Bir grup gençten ibaret bir sokak çetesi, bu saldırıya karşı koymak için örgütlenir.

Olivier Megaton'un yönettiği ve Zoe Saldana, Jordi Molla, Cliff Curtis ile Lennie James'in oynadığı ''Kolombiyalı: İntikam Meleği (Colombiana)'' filminin konusu da Kolombiya'da geçiyor. Filmde, 9 yaşındaki Cataleya, anne ve babasının katledilişine seyirci olur ve kendisi de katledilmekten kılpayı kurtulur. Amcası Emilio ile Amerika Birleşik Devletleri'ne sığınır. Bundan 15 yıl sonra, bir kiralık katil olarak amcası için çalışacak ve geride hep anne ve babasının katilleri için her kurbanın göğsüne çizdiği bir orkide kartviziti bırakacak.

Martin Campbell'in yönettiği ve Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard ile Mark Strong'un oynadığı ''Yeşil Fener (Green Lantern)'' filminin konusu da şöyle:

''Gizemli bir evrende Yeşil Fener Kolordusu olarak adlandırılan barış ve adalet koruyucuları vardır. Gökadalarda düzeni koruyacaklarına söz veren birliğinin her üyesi, onlara süper güç veren bir yüzük takar. Ama Parallax adında yeni düşmanları evrendeki güç dengesini bozmaya kalkışınca, kaderleri seçilen ilk insan, yeni asker Hal Jordan'a emanet edilir.''

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01kotu_ogretmen_d.jpg


Bu hafta vizyona giren filmler


KÖTÜ ÖĞRETMEN - Bad Teacher

Yönetmen: Jake Kasdan
Oyuncular: Cameron Diaz, Justin Timberlake, Jason Segel, Lucy Punch, Phyllis Smith, John Michael Higgins, Dave Allen, Jillian Armenante, Matthew J. Evans, Kaitlyn Dever
Tür: Gençlik, Komedi, Romantik
Sıfırcı hoca Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) ağzı bozukluğu ve gaddarlığıyla da kötü şöhrete sahip bir ortaokul öğretmenidir. Bir an önce evlenip para kazanmak zorunda kalmamak ve öğretmenlikten ayrılmak için sabırsızlanmaktadır. Nişanlısı tarafından terk edilince, zengin öğretmen Scott’ın (Justin Timberlake) kalbini kazanmaya çalışır. Bu arada kendini hem meslektaşı Amy’yle (Lucy Punch) yarışırken hem de beden öğretmeni Russell’ın (Jason Segel) asılma girişimleriyle mücadele ederken bulur.


01birtutamcennet_d.jpg



BİR TUTAM CENNET (A Little Of Heaven)
Yönetmen: Nicole Kassell
Oyuncular: Kate Hudson, Gael Garcia Bernal, Kathy Bates, Whoopi Goldberg, Peter Dinklage, Romany Malco, Lucy Punch, Rosemarie DeWitt, Treat Williams, Steven Weber
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Marley Corbett (Kate Hudson) uçuk kaçık bir reklamcıdır. En büyük korkusuysa büyük bir aşk yaşayarak kendini birine açmak ve bir ilişkinin sorumluluğunu almaktır. Olayları pek de ciddiye almayan ve hep alaycı bir tavır takınan Marley’nin hayatı, bir doktor randevusu ile ansızın değişiverir. Kansere yakalandığını öğrenen genç kadın, doktoru Julian Goldstein (Gael Garcia Bernal) ile tutkulu bir ilişkiye başlar.

01hair_d.jpg


SAÇ
Yönetmen: Tayfun Pirselimoğlu
Oyuncular: Ayberk Pekcan, Nazan Kesal, Rıza Akın, Derya Durmaz
Tür: Dram, Gerilim
Perukçuluk yapan Hamdi kanser hastasıdır. Asosyal kişiliğinin yarattığı yalnızlıkla Meryem, Hamdi'de saplantı halindedir ve bu saplantı ona cinayet işletecek boyuta kadar gelecektir.


01sondurak_550335446712_d.jpg



SON DURAK 5 (Final Destination 5)
Yönetmen: Steven Quale
Oyuncular: Nicholas D’Agosto, David Koechner, Tony Todd, Emma Bell, Courtney B. Vance, Jacqueline MacInnes Wood, P.J. Byrne, Miles Fisher, Arlen Escarpeta, Ellen Wroe
Tür: 3 Boyutlu, Fantastik, Gençlik, Gerilim, Gizem, Korku
Bir grup mesai arkadaşı şirket gezisine çıkar. Otobüs yolculuğu devam ederken, Sam (Nicholas D’Agosto) köprünün çökmesi sonucu öleceklerine dair bir kabus görür. Sam, gördükleri gerçek olmaya başlayınca panik halinde dostu Peter (Miles Fisher), kız arkadaşı Molly (Emma Bell) ve diğer mesai arkadaşlarını felaketten uzaklaştırmaya çalışır. Bir ölçüye kadar da başarılı olur ya da o öyle sanır. Zira ölüm, yarım kalan işini bitirmek üzere geri dönecektir.

Sabah
 

gülsemin

Daimi Üye
Katılım
21 Ağustos 2011
Mesajlar
813
Tepki
1.282
Puan
93
Yaş
39
Konum
istanbul
Bir tutam cennetin fragmanını izledim çok merak ettim. Sinemaya gitmek istiyorum özledim :uzgun:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01cilgin_cocuklar_d.jpg


Bu hafta vizyona giren filmler


ÇILGIN ÇOCUKLAR (Spy Kids: All The Time In The World In 4D)

Yönetmen: Robert Rodriguez.
Oyuncular: Jessica Alba, Joel McHale, Rowan Blanchard, Mason Cook, Jeremy Piven, Alexa Vega, Daryl Sabara, Danny Trejo, Belle Solorzano, Genny Solorzano
Marissa Wilson (Jessica Alba), ünlü bir televizyoncuyla evlidir. Yeni doğmuş bir bebeği, birbirinden zeki Rebecca (Rowan Blanchard) ve Cecil (Mason Cook) adlı ikiz üvey çocuğu vardır. Ailesinin bilmediği şey ise Marissa’nın eskiden gizli bir ajan olduğudur. Zamanı kontrol ederek dünyayı tehdit eden bir çılgının ortaya çıkmasıyla Marissa’nın sakin hayatı bir anda sona erer. Ajanlığa geri dönen genç kadın, çocuklarının ve köpeğinin yardımıyla zorlu bir mücadeleye girişir.




GOETHE'NİN İLK AŞKI (Goethe!)

Yönetmen: Philipp Stölzl
Oyuncular: Alexander Fehling, Miriam Stein, Moritz Bleibtreu, Volker Bruch, Burghart Klaußner, Henry Hübchen, Hans-Michael Rehberg, Anna Böttcher, Ansgar Göbel, Gwendolyn Göbel
Almanya, 1772... Genç Johann Goethe (Alexander Fehling) şair olmak için yanıp tutuşan bir hukuk öğrencisidir. Hukuk sınavlarında başarısız olunca babası tarafından aklını başına toplaması için taşraya gönderilir. Burada amiri Kestner’ın (Moritz Bleibtreu) takdirini ve dostluğunu kazanır. Lotte (Miriam Stein) ile tanışıp ona aşık olan Goethe’nin hayatı ansızın değişiverir. Ancak Lotte’nin babası, kızını başka bir adamla evlendirmek niyetindedir.


01karadedeler_olayi_d.jpg


KARADEDELER OLAYI

Yönetmen: Erdoğan ve Erkan Bağbakan
1989 yılının Ocak ayında gazetelerde bir köyle ilgili tuhaf bir haber çıkar. Habere göre köylüler hava karardıktan sonra esrarengiz yaratıklar görmektedir ve korkudan sokağa çıkamamaktadır. Bir gazeteci bu olayı araştırmak için o köye gider. Ancak köyde kaldığı 11 gün zarfında olağanüstü hiçbir olaya rastlamaz. Köylülerin ısrarı üzerine, yanında getirdiği kamerayı köydeki 14 yaşında bir çocuğa bırakarak İstanbul’a geri döner. Bir süre sonra aralarında o çocuğun da bulunduğu 7 köylü katledilmiş olarak bulunur. Olay basına yansımaz. Genç gazeteci, jandarma tarafından sorguya çekilir; ardından da serbest bırakılır. Ancak eşyaları köyün arkasındaki ormanda terk edilmiş olarak bulunan gazeteci arkasında hiçbir iz bırakmadan kaybolur.

01kovboylar_ve_uzaylilar_d.jpg





KOVBOYLAR VE UZAYLILAR (Cowboys & Aliens)
Yönetmen: Jon Favreau
Oyuncular: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell, Clancy Brown, Paul Dano, Adam Beach, Keith Carradine, Ana de la Reguera, Noah Ringer
Yıl: 1873. Yer: Arizona Bölgesi. Geçmişine dair hafızasında hiçbir anı olmayan bir yabancı (Craig), yanlışlıkla Absolution adlı ıssız bir kasabaya düşer. Geçmişiyle ilgili tek ipucu bileğindeki zincirdir. Absolution kasabasıyla ilgili fark ettiği şey ise şudur: Bu kasabanın sakinleri yabancıları pek hoş karşılamaz ve demir yumruk Albay Dolarhyde (Ford) aksini emretmediği takdirde sokakta tek bir hareket bile yapamazlar. Bu kasaba korku içinde yaşayan bir kasabadır.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01asktan_ote_d.jpg


Bu hafta vizyona giren filmler


ARKADAŞTAN ÖTE (Friend With Benefits)

Yönetmen: Will Gluck
Oyuncular: Justin Timberlake, Mila Kunis, Patricia Clarkson, Jenna Elfman, Bryan Greenberg, Richard Jenkins, Woody Harrelson, Nolan Gould, Andy Samberg, Shaun White

New York’ta faaliyet gösteren bir şirketin insan kaynakları yöneticisi ve tam bir yetenek avcısı olan Jamie (Mila Kunis), Los Angeles’ta çalışan sanat yönetmeni Dylan’ı (Justin Timberlake) Büyük Elma’daki işi kabul etmesi için ikna eder. Dylan ile Jamie zamanla birbirlerine ne kadar benzediklerini anlarlar. İkisi de o kadar çok başarısız ilişki yaşamıştır ki arkadaşlıklarını, duygusallık olmadan sadece cinsellikle devam ettirmeye karar verirler.

01bir_zamanlar_d.jpg


BİR ZAMANLAR ANADOLU'DA

Yönetmen: Nuri Bilge Ceylan
Oyuncular: Muhammet Uzuner, Yılmaz Erdoğan, Taner Birsel, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Ercan Kesal, Erol Eraslan, Uğur Arslanoğlu, Murat Kılıç, Şafak Karali

Kasabalarda hayat, bozkırın ortasında sürdürülen yolculuklara benzer. Her tepenin ardında "yeni ve farklı bir şey" çıkacakmış duygusu, ama her zaman birbirine benzeyen, incelen, kıvrılan, kaybolan veya uzayan tekdüze yollar...

01killer_d.jpg


KILLER ELITE

Yönetmen: Gary McKendry
Oyuncular: Jason Statham, Robert De Niro, Clive Owen, Dominic Purcell, Yvonne Strahovski, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Grant Bowler, Ben Mendelsohn, Michael Dorman, Firass Dirani
Danny Bryce (Jason Statham) İngiliz özel kuvvetlerinden ayrılmış bir ajandır. Ona mesleği öğreten akıl hocası (Robert De Niro) esir alınır. Onun hayatta kalması, Danny’nin imkansız gibi görünen bir görevi yerine getirmesine bağlıdır. Bu görev, Spike (Clive Owen) tarafından gönderilen üç suikastçıyı öldürmektir.

01korku_gecesi_d.jpg


KORKU GECESİ (Fright Night)

Yönetmen: Craig Gillespie
Oyuncular: Colin Farrell, Anton Yelchin, David Tennant, Christopher Mintz-Plasse, Toni Collette, Dave Franco, Imogen Poots, Grace Phipps, Reid Ewing, Emily Montague
Lisenin popüler gençlerinden biri olan Charley Brewster (Anton Yelchin) okulun en seksi kızıyla çıkmaktadır. Yandaki eve Jerry (Colin Farrell) adlı tuhaf yabancının taşınmasıyla Charley’nin hayatında bir şeyler değişmeye başlar. Sınıfındaki arkadaşları ansızın ortadan kaybolmaktadır. Charley sonunda gerçeği anlar: Yan komşusu Jerry bir vampirdir. Ancak kimseyi buna inandıramaz. Charley, annesi Jane’i (Toni Collette) ve kızarkadaşını Jerry’den korumak zorundadır.

01mucizeyi_kadinlar_d.jpg



MUCİZEYİ KADINLAR YARATIR (I Don't Know How She Does It)

Yönetmen: Douglas McGrath
Oyuncular: Sarah Jessica Parker, Pierce Brosnan, Greg Kinnear, Christina Hendricks, Busy Philipps, Sarah Shahi, Kelsey Grammer, Jessica Szohr, Olivia Munn, Seth Meyers

Kate Reddy (Sarah Jessica Parker) bir finans şirketinin Boston’daki şubesinde çalışmaktadır. Stresli geçen her günün akşamında, işini küçülten mimar kocası Richard (Greg Kinnear) ve iki sevimli çocuğuyla ilgilenmektedir. Kate, sık sık New York’a gitmesini gerektiren önemli bir görevle uğraşırken kocası Richard da yeni bir iş alır. Karıkoca arasındaki mesafe giderek artarken Kate, yeni iş ortağı Jack Abelhammer’ın (Pierce Brosnan) cazibesine karşı koymaya çalışır.


Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
515348535250.jpg

7 yeni film yarın vizyonda

Türk sinemaseverler, bu hafta dram, animasyon, romantizm, korku ve gerilim sahneleri içeren 2'si yerli 7 yeni filmle buluşacak.
"EYLÜL"

Cemil Ağacıkoğlu'nun yönettiği ve Turgay Aydın, Görkem Yeltan, Elena Polyanskaya ile Ayten Uncuoğlu'nun oynadığı ''Eylül'' filmide, Yusuf'un eşi Aslı, akciğer hastalığı nedeniyle hastaneye yatırılır. Aslı'nın ölüm korkusu ve yalnızlık duygusu öyle derindir ki kocası Yusuf'u kendi derdine ortak etmeyerek onu da başka bir yalnızlığa iter.

"MÜHÜRLÜ KÖŞK"

Serkant Yaşar Kulubay'ın yönettiği ve Sibel Gökçe, Özlem Yücel, Berke Kutlubay, Davut Ince, Murat Yatman ile Oza Tuna Tepiroğlu'nun oynadığı ''Mühürlü Köşk'' filminin konusu şöyle;

Polislerden kaçan bir çete, mühürlü bir köşk bulur. Mühürü söküp köşkün içinde saklanır. Lanetli ruhların bulunduğu evde, çete elemanları için ölüm kalım mücadelesi başlar.

"ASLAN KRAL (The Lion King)"

Roger Allers ile Rob Minkoff'un yönettiği ve Matthew Broderick, Niketa Calame ile Jim Cummings'in seslendirdiği ''Aslan Kral (The Lion King)'' filmi, animasyon sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

Filmin konusu şöyle:

Filmde, aslan yavrusu Simba, kral olmak için can atar ama kıskanç amcası Skar'ın tahta geçmek için planları vardır ve Simba'nın krallıktan sürülmesini sağlar. Yalnız ve başıboş kalan Simba, Timon ve Pumbaa ile arkadaş olur ve onların tasasız yaşam tarzını benimser. Simba, sorumluluklarını ihmal ettiğini farkedip Pride Lands'e döner ve ''Hayat Çarkı''ndaki yerini geri almaya çalışır.

"AFACAN VE KURBAĞA SURAT"

Peter Dodd'ın yönettiği ve Nikolaj Lie Kaas, David Bateson, Nicolaj Kopernikus, Ole Thestrup, Lars Ranthe'nin oynadığı ''Afacan ve Kurbağa Surat'' adlı filmin konusu şöyle;

Victor adlı küçük bir çocuğun ve çevresindeki arkadaşlarının yaz tatili maceraları anlatılıyor. Filmde, Claire'yi Aslı Tandoğan, Victor'u Onur Kırış, Jacop'u Mustafa Oral ve Freddy'yi Düzgar Aksoy seslendirdi.

"PARİS'TE GECE YARISI (Midnight in Paris)"

Woody Allen'in yönettiği ve Kathy Bates, Adrien Brody, Carla Bruni, Marion Cotillard, Rachel McAdams ile Owen Wilson'ın seslendirdiği ''Paris'te Gece Yarısı (Midnight in Paris)'' filmi, romantik ve komedi sahneleriyle sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Filmin konusu şöyle:

Filmde, iş için Paris'e gelen bir aileyle sonbaharda evlenecek olan nişanlı 2 gencin bu şehirde başlarına gelen ve hayatlarını değiştirecek maceralar anlatılıyor.

"KORKU EVİ (Dream House)"

Jim Sheridan'ın yönettiği ve Rachel Weisz, Naomi Watts, Daniel Craig ile Marton Csokas'ın oynadığı ''Korku Evi (Dream House)'' filmi, korku sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

Filmin konusu şöyle:

Filmde, başarılı bir yayımcı olan Will, işini bırakır, karısı ve 2 kızıyla New England'ın sessiz bir kasabasına yerleşir. Ancak yeni evlerine yerleştikten bir süre sonra bu evde bir anne ve çocuklarının öldürüldüğünü öğrenir. Bütün kasaba katilin hayatta kalan baba olduğuna inanır. Will olayı araştırmaya başlar. Tek yardımcısı ölen anne ve çocuklara çok yakın olan, komşuları Ann Peterson olur.

"ŞEYTANIN İNİ (Red State)"

Kevin Smith'in yönettiği ve John Goodman, Melissa Leo, Michael Parks ile Michael Angarano'nun oynadığı ''Şeytanın İni (Red State)'' filmi, gerilim sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek.

Filmin konusu şöyle:

''Üç lise öğrencisi genç, bir kadınla buluşmaya gider. Ancak gittikleri yerde onları büyük bir tehlike beklemektedir. Yaşayış tarzlarını onaylamadıkları insanlara ayinleri sırasında türlü işkenceler yapmakta olan gizli bir tarikat. Tuzağa düşen gençlerin kurtulma çabaları bir dizi olayı tetikleyip, insanın içindeki kötülüğün sınırlarını teste tabi tutacaktır.''
Sabah
 

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Katılım
6 Aralık 2009
Mesajlar
2.437
Tepki
2.195
Puan
113
Yaş
39
Konum
kayseri
çocuk olduğundan beri sinemaya gidemiyoruz.çok özledim yaa:uzgun::uzgun:
korku evi yada şeytanın ini tam benlik belki gideriz eşimle

teşekkürler canım iyi fikir oldu
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01celik_d.jpg

Bu hafta vizyona giren filmler


ÇELİK YUMRUKLAR (Real Steel)
Yönetmen: Shawn Levy
Oyuncular: Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Hope Davis, Dakota Goyo, Kevin Durand, James Rebhorn, Anthony Mackie, Karl Yune, Phil LaMarr, Olga Fondav
Yakın gelecekte, boks sporunun teknolojik bir hâl aldığı bir ortamda geçen cesur, gerilim ve aksiyon dolu “Çelik Yumruklar” filminde Hugh Jackman, 2,5 metre boyunda 900 kiloluk robotların ringlere çıkmasıyla unvan kazanma şansını kaybeden tükenmiş dövüşçü Charlie Kenton’ı canlandırıyor. Artık küçük çaplı bir organizatör olan Charlie, bir yer altı boks ringinden diğerine geçmek için hurda ****lden kalitesiz robotlar yaparak iki yakasını bir araya getirmektedir. Charlie dibe vurunca, istemeden de olsa kendisinden ayrı yaşayan oğlu Max’le (Dakota Goyo) şampiyonada yarışacak bir yarışmacı yapıp eğitmek için birlik olur. Hiçbir kısıtlama olmayan bu vahşi arenada işler ciddiye bindikçe, Charlie ve Max bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde ederler.

01cilgin_d.jpg



ÇILGIN APTAL AŞK (Crazy, Stupid, Love)

Yönetmen: Glenn Ficarra, John Requa
Oyuncular: Steve Carell, Julianne Moore, Ryan Gosling, Emma Stone, Marisa Tomei, Kevin Bacon, Crystal Reed, Joey King, Julianna Guill, Analeigh Tipton
Kırklı yaşlarında, tutucu bir adam olan Cal Weaver’ın (Steve Carell) rüya gibi hayatı vardır: İyi bir işe, güzel bir eve, harika çocuklara sahiptir ve lise aşkıyla evlidir. Fakat eşi Emily’nin (Julianne Moore) kendisini aldattığını ve boşanmak istediğini öğrendiğinde “mükemmel” hayatı hızla tepetaklak olur.

01katilin_yuzu_d.jpg



KATİLİN YÜZÜ (Faces In The Crowd)

Yönetmen: Julien Magnat
Oyuncular: Milla Jovovich, Sarah Wayne Callies, Julian McMahon, Michael Shanks, Valentina Vargas, Marianne Faithfull, Sebastien Roberts, Alicia Johnston, Onalee Ames, Coady Mayo
Gece eve dönerken bir cinayete şahit olan ve katilin saldırısına uğrayan Anna (Milla Jovovich) gözlerini hastanede açtığında kötü bir sürprizle karşılaşır. Yaşadığı şokun etkisiyle artık en yakınlarının bile yüzünü tanımamaktadır. Katil giderek yaklaşırken Anna, herkesin ‘o’ olma ihtimaliyle korku dolu günler yaşar.

07sengay_d.jpg


ŞANGAY (Shanghai)

Yönetmen: Mikael Hafström
Oyuncular: John Cusack, Gong Li, Chow Yun-Fat, David Morse, Ken Watanabe, Franka Potente, Jeffrey Dean Morgan, Hugh Bonneville, Yuan On, Hon Ping Tang
Pearl Harbor saldırısından hemen önce... Amerikalı gizli ajan Paul Soames (John Cusack), en yakın arkadaşının ölümünü araştırmak üzere Japon işgali altındaki Şangay’a gelir. Japon istihbarat subayı Tanaka’nın (Ken Watanabe) gölge gibi izlediği bu araştırmada Soames’in yolu gangster Anthony Lanting (Chow Yun-Fat) ve onun güzel eşi Anna (Gong Li) ile kesişir. Çok geçmeden Anna ila arasında bir ilişki başlar. Savaş devam ederken iki aşık, ajanlar dünyasında ilişkilerini gizli tutmaya bir yandan da cinayeti aydınlatmaya çalışır.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01bendeyar_d.jpg


Bu hafta vizyona giren filmler


BENDEYAR
Yönetmen: Joel Leang
Oyuncular: Ümit Olcay, Haşim Akten, Şemsa Deniz Tolunay, Kazım Çarman, Yaşar Alptekin, Yasemin Balık, Mehmet Ali Tuncer, Senai Demirci, Uğur Kıvılcım, Yusuf Duru
Devlet adına çeşitli operasyonlara katılan Afşin (Ümit Olcay), son görevinde tutuklanır. Hapisteyken karısının Amerikan ajanlarınca öldürüldüğünü öğrenir. Karısı için intikam yemini ettiği günlerde Akçakoca (Haşim Akten) ile tanışır. Bir İslam bilgesi olan Akçakoca aynı zamanda telepatik güçlere sahiptir. Afşin’i kanatları altına alan Akçakoca, onu zorlu bir eğitime tâbi tutar. Akçakoca’nın himayesinde Afşin, Bendeyar’a dönüşür. Artık düşmanla yeni kimliği ve yeni yetenekleri ile savaşacaktır.

01birgun_d.jpg


BİR GÜN (One Day)
Yönetmen: Lone Scherfig
Oyuncular: Anne Hathaway, Jim Sturgess, Tom Mison, Jodie Whittaker, Tim Key, Rafe Spall, Joséphine de La Baume, Patricia Clarkson, Ken Stott, Heida Reed
Emma (Anne Hathaway), işçi sınıfı bir aileden gelen prensipli ve hırslı bir kızdır. Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi düşler. Dexter (Jim Sturgess) ise çapkın bir zengin çocuğudur. Onun düşü, dünyayı kendi oyun parkı haline çevirmektir. Üniversiteden mezun oldukları gün tanışan zıt kutuplardaki bu iki insan, birlikte geçirdikleri bir günden sonra hayat boyu sürecek bir ilişkiye adım atarlar.

01hayat_sana_guzel_d.jpg


HAYAT SANA GÜZEL (The Change-Up)
Yönetmen: David Dobkin
Oyuncular: Ryan Reynolds, Jason Bateman, Leslie Mann, Olivia Wilde, Alan Arkin, Mircea Monroe, Gregory Itzin, Ned Schmidtke, Lo Ming, Sydney Rouviere
Birlikte büyüyen Mitch (Ryan Reynolds) ve Dave (Jason Bateman) yıllar geçtikçe birbirlerinden kopmuştur. Dave evli, üç çocuk babası ve çok çalışan bir avukatken; Mitch hiç evlenmemiş, doğru düzgün çalışmayan, adeta büyümemiş bir erkektir. Farklı hayatlar yaşayan iki eski arkadaş, birbirlerinin yerinde olmayı diler. Ve mucizevi şekilde dilekleri gerçekleşir. Mitch ve Dave birbirlerinin bedeninde uyanır. Dehşete düşen iki arkadaşın da dünyası altüst olur.

01ogul_d.jpg


OĞUL
Yönetmen: Atilla Cengiz
Oyuncular: Rıza Akın, Şahin Ergüney,Enes Atış, Nurinisa Yıldırım, Gökhan Atalay, Kuvvet Yurdakul, Duygu Yetiş
18 yaşındaki Soner (Enes Atış) Giresun- Bulancak’tan, sevdiği kızı görmek için Tunceli’ye gitmek üzere yola çıkar. Herkes onun askere gittiğini düşünmektedir. Otobüsü durdurulur ve sorgulanmak üzere karakola alınır. Memleketine geri dönmesi Gösterim Tarihi: 14 Ekim 2011 öğütlenerek bir yol kavşağında bırakılan Soner söylenenleri dinlemez ve işçi taşıyan bir kamyonetle yoluna devam eder. Kamyonet kaza yapar. Dağa çıkmış bir gencin babası olan Musa (Rıza Akın) ölenleri teşhis etmek için çağrılanlar arasındadır. Musa, dağdaki oğlunu ve kendini korumak için üzerinden kimlik çıkmayan Soner’in cesedini yalan beyanla alır ve köyüne getirip gömer.

01sey_d.jpg


ŞEY (The Thing)
Yönetmen: Matthijs van Heijningen Jr
Oyuncular: Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Eric Christian Olsen, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ulrich Thomsen, Kim Bubbs, Stig Henrik Hoff, Trond Espen Seim, Jonathan Walker, Carsten Bjornlund
Antarktika... Paleontolog Kate Lloyd (Mary Elizabeth Winstead) bu ıssız bölgeye hayatının keşfi için gitmiştir. Buz içine gömülmüş bir uzay gemisine rastlayan Norveçli bir grup biliminsanına katılır ve yüzyıllar öncesinden kalma bir organizma keşfeder. Ama bu organizma uzun uykusundan uyanmak üzeredir. Bu geniş ve devasa kıtada, kendini herhangi bir varlığa dönüştürebilme yeteneğine sahip bu parazit hayatta kalıp büyümeye çalışırken, araştırmacılar arasında da paranoya başgösterir.

01seytanin_ikizi_d.jpg


ŞEYTANIN İKİZİ (The Devil's Double)
Yönetmen: Lee Tamahori
Oyuncular: Dominic Cooper, Ludivine Sagnier, Raad Rawi, Philip Quast, Mimoun Oaissa, Khalid Laith, Dar Salim, Nasser Memarzia, Mem Ferda, Pano Masti
80’lerin sonu... Latif Yahya (Dominic Cooper), Irak ordusunda görev yapan bir subaydır. Saddam Hüseyin’in büyük oğlu Uday’a (Dominic Cooper) benzerliği başına büyük bir iş açar. Bir gün alelacele Saddam Hüseyin’in sarayına çağrılan Latif Yahya’ya önemli bir görev verilir: Kara Prens lakaplı Uday’ın dublörü olacaktır. Aksi halde hem kendisi hem de ailesi öldürülecektir. Reddetmesi imkansız olan bu sıradışı vazife Latif Yahya’nın hayatını değiştirir. Artık o da Uday’ın sınırsız güç, hızlı arabalar, safahat, kan ve uyuşturucuyla dolu dünyasına adım atmış; tıpkı onun gibi yaşamaya başlamıştır.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01conan_d.jpg


Bu hafta vizyona giren filmler

CONAN THE BARBARIAN
Yönetmen: Marcus Nispel
Oyuncular: Jason Momoa, Stephen Lang, Rachel Nichols, Ron Perlman, Rose McGowan, Bob Sapp, Leo Howard, Steven O’Donnell, Nonso Anozie, Said Taghmaoui
Küçükken babası öldürülen ve köyü yok edilen Conan (Jason Momoa) doğduğu topraklardan çok uzakta büyür. Yıllar sonra mükemmel bir savaşçıya dönüşen Conan, babasının intikamını almak için kılıcıyla geri döner. Hedefinde babasının katili Khalar Zym (Stephen Lang) vardır. Ancak ona ulaşıncaya kadar devasa canavarlarla, Zym’in savaşçılarıyla, güçlü cadı Marique (Rose McGowan) ve onun büyüleriyle mücadele etmek zorundadır.

01salgin_d.jpg


SALGIN (Contagion)
Yönetmen: Steven Soderbergh
Oyuncular: Matt Damon, Marion Cotillard, Kate Winslet, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Laurence Fishburne, Bryan Cranston, Jennifer Ehle, John Hawkes, Sanaa Lathan
Hava ve solunum yoluyla rahatlıkla geçen ve insanları birkaç gündür içinde öldüren, ölümcül bir virüs salgın şeklinde yayılmaktadır. Dünya çapında uzmanlardan oluşan medikal bir ekip, hem salgına çare bulmaya çalışır hem de insanlarda virüsten daha da hızlı yayılan panik halini kontrol altına almaya çalışırlar. İnsanlar şimdi hem canlarını kurtarmaya çalışırken hem de dağılmanın eşiğine gelen toplumsal hayata tutunma mücadelesi verirler...

01turk_pasaportu_d.jpg


TÜRK PASAPORTU
Yönetmen: Burak Arlıel
Oyuncular: Altan Gördüm, Albert Barbouth, Cosma Constantin, Maxim Donici, Eylem Demir, Batur Belirdi
Belgeselde, II. Dünya Savaşı döneminde Avrupa'da pek çok kapı Musevilerin yüzüne kapanırken, farklı ülkelerde konsolosluklarda görev yapan Türk diplomatları nüfuzlarını kullanarak onlarca Musevi'yi soykırımın elinden kurtarması konu alınmıştır.


02_paranormal_activitiy_d.jpg


PARANORMAL ACTIVITY 3
Yönetmen: Henry Joost, Ariel Schulman
Oyuncular: Katie Featherston, Mark Fredrichs, Jessica Tyler Brown, Chloe Csengery, Brian Boland
Eylül 1988... Katie ve Kristi adlı iki küçük kızkardeş evlerinde oynamaktadır. Ancak evde tuhaf olaylar gelişmeye başlar. Bir şey sanki onları izlemektedir. Katie ve Kristi, bir kamera ile olan biteni kaydetmeye karar verir. İki kardeş başlarına geleceklerden henüz haberdar değildirler...



01felaket_henry_d.jpg


FELAKET HENRY (Horrid Henry: The Movie)

Yönetmen: Nick Moore
Oyuncular: Theo Stevenson, Anjelica Huston, Richard E. Grant, Parminder Nagra, Noel Fielding, Rebecca Front, Mathew Horne, Prunella Scales, Tyger Drew-Honey, Kimberley Walsh
Henry (Theo Stevenson) yaramazlıklarıyla ‘felaket’ lakabını gururla taşıyan tam bir tatlı beladır. Kardeşi Mükemmel Peter’ın (Ross Marron) aksine okuldan nefret eder, tembeldir ve güç gerektiren işleri yapmayı sevmez. Ödev yapmaktan, sebzelerden ve öğretmeninden hiç hoşlanmaz. Şeker yemeyi çok sever. Sıçan Oğlanlar adlı rock grubundan hoşlanır. Yaptığı yaramazlıklarla hem okulda hem de evde herkesi çileden çıkarır.


01istanbul_d.jpg


İSTANBUL
Yönetmen: Ferenc Török
Oyuncular: Johanna ter Steege, Yavuz Bingöl, Lukáts Andor, Varga Norbert, Selçuk Uluergüven, Tenki Réka, Padraic Delaney, Zsolt Anger, Erdinç Olgaçlı, Eszter Bánfalvy
Katalin (Johanna ter Steege), profesör Janos (Lukáts Andor) ile evlidir. Ancak 30 yıllık evliliğin ardından kocası kendisini genç bir öğrenci için terk edince Katalin depresyona girer. Akılını kaçırdığını düşünen çevresi tarafından akıl hastanesine yatırılan kadın, bir süre sonra hastaneden kaçar. Yolu Türkiye’ye düşen Katalin burada inşaat işçisi Halil (Yavuz Bingöl) ile tanışır. Halil Katalin’den hoşlanmış, ona kocası tarafından terk edilmiş orta yaşlı bir kadın gibi davranmamıştır. Katalin’in kızı ise annesinin peşinden İstanbul’a gelmiş ve onu aramaktadır.

Sabah
 
H

Hera

Misafir
Conanı İzlemek istiyoruz sinemada diğerlerinide İzledik Evde eşimle Teşekkürler Canım
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
5 yeni film vizyonda

Türk sinemaseverler, bu hafta macera, aksiyon, gerilim, dram ve komedi sahnelerinin bulunduğu 2'si yerli 5 yeni filmle buluşacak.

ShowImage.aspx


ANADOLU KARTALLARI
Ömer Vargı'nın yönettiği ve Engin Altan Düzyatan, Çağatay Ulusoy, Hande Subaşı ile Özge Özpirinççi'nin oynadığı “Anadolu Kartalları” filmi, macera ve aksiyon sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.
Filmde, pilot olma hayaliyle yaşayan 5 gencin hayatı konu alınıyor. 5 arkadaş, hayatlarının bu zor ve stresli döneminde birbirlerine destek olur. Bu dönemde eğitmenlerinin destekleri de onlara yol gösterir. “Uluslararası Anadolu Kartalı Tatbikatı”, gençlerin hayatlarını değiştiren bir deneyim olacak.


ShowImage.aspx


BEHZAT.Ç: SENİ KALBİME GÖMDÜM

Serdar Akar'ın yönettiği ve Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu ile Berkan Şal'ın oynadığı “Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm” filmi, macera sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek.

Filmde, bir ihbar üzerine Gençlik Parkı'na giden cinayet büro ekipleri, gömülü bir tabut bulur. Tabuttaki yaşlı kadın, emekli bir polisin annesidir. İlk defa böyle bir cinayetle karşılaşan Behzat Ç, emekli polisi araştırmaya başlayınca birtakım engellemelerle karşılaşır. Emekli polis, teşkilat içinde “Avarel Memduh” olarak bilinir.


ShowImage.aspx


ZAMANA KARŞI

Andrew Niccol'un yönettiği ve Justin Timberlake, Olivia Wilde, Shyloh Oostwald ile Johnny Galecki'nin oynadığı “Zamana Karşı (In Time)” filmi, gerilim sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.
Filmin konusu şöyle:
“Will Salas, bir yanlışlık sonucu cinayetle suçlanır. Kurtulmak için tek şansı, zamanın gerçek anlamıyla para değerinde olduğu bu sistemi çökertmektir. Çünkü dünyaya, zenginlerin sonsuza kadar genç kalarak yaşayıp, fakir ve güçsüz olanların ise bir gün daha hayatta kalabilmek adına zaman dilenip, ödünç alıp, bazen de çaldığı bir sistem egemen olmuştur.”


ShowImage.aspx


İKİLİ OYUN
Michael Brandt'ın yönettiği ve Richard Gere, Odette Annable, Stephen Moyer ile Topher Grace'in oynadığı “İkili Oyun (The Double)” filmi, dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmde, bir parlamento üyesi, Cassius isimli Sovyet casusunun izlerini taşıyan cinayete kurban gider. CIA, genç ajan Ben ile hayatını Sovyet casusu yakalamaya adayan dedektif Paul'den bir ekip oluşturur. Master tezini Paul'un Sovyet katili takibi üzerine hazırlayan genç Ben, Cassius'un tekrar ortaya çıktığından emindir. İkili suçları incelerken farklı gelişmelerle karşılaşır.


ShowImage.aspx


JONNY ENGLISH'IN DÖNÜŞÜ

Oliver Parker'ın yönettiği ve Rowan Atkinson, Gillian Anderson, Dominic West ile Rosamund Pike'in oynadığı “Johnny English'in Dönüşü (Johnny English Reborn)” filmi, komedi sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek.
Filmin konusu şöyle:
“Çin başkanına düzenlenmesi planlanan bir suikast girişimi haber alındığında Johnny English, Asya'nın uzak bölgelerinde eşsiz yeteneklerini geliştirmeye çalışmaktadır. Johnny English işinin başına geçer. Devlet Başkanları Konferansı boyunca herkesi koruyabilmesi için hiçbir ihtimali gözden kaçırmaması gerekmektedir. Onun için başarısızlık seçenek değildir.”

Hürriyet
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst