Bu hafta vizyona giren filmler

Katılım
26 Mayıs 2015
Mesajlar
67
Tepki
14
Puan
8
Konum
İstanbul
yalnız şunu söyleyeyim. geçen hafta vizyona giren filmlerden mad max filminin imdb puanı 8.7 ama bana göre çok çok abartılı bir puan ve ben hiç sevmedim. kuru kuruya aksiyon var. tabi film boyunca aksiyon yok.
 
Katılım
26 Mayıs 2015
Mesajlar
67
Tepki
14
Puan
8
Konum
İstanbul
san andreas filmi güzel görünüyor ama imdb puanı düşük. 6.6 verilmiş ve 2773 kişi oy vermiş. bilemedim :acep:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu hafta vizyona giren filmler

Jurassic World
Kosta Rika yakınlarındaki Pasifik kıyılarında kurulu olan Isla Nublar adası, bundan tam 22 yıl önce Jurassic Park hikayesinin başlangıcına ev sahipliği yapmıştı. John Hammond'ın tasarladığı sıradışı park projesi, yıllar sonra hayata geçirilir ve böylece dinozor temalı, tam teşekküllü bir park ortaya çıkar. Ne var ki Jurassic World adındaki bu parkın sahibi Simon Masrani ve yardımcıları için, yıllar içerisinde azalan ziyaretçi sayısı çok büyük bir soruna dönüşür. Bu nedenle ziyaretçilerin ilgisini artırmak amacıyla riskli bir planı uygulamaya koyarlar. Simon Masrani'nin sahibi olduğu şirket, parktaki dinozorların genlerinden yeni bir dinozor türü yaratmaya karar verir. Ancak bu plan, ada sakinlerinin hayatını tehlikeye atacak ciddi bir tehditle sonuçlanır.
Sinema tarihinin en önemli serilerinden biri olan Jurassic Park'ın son filminin yönetmeni Safety Not Guaranteed filmiyle tanıdığımız Colin Trevorrow. Filmin senaryo aşamasında ise dört farklı yazarla birlikte çalışılıyor. Bu isimlerden biri, ilk Jurassic Park filminde olduğu gibi sonrakilerde de imzası bulunan Michael Crichton.
jurassic-world_2af902e8-ce50-45a1-9042-592d57164fce_1.jpg

Ajan
Susan Cooper CIA'de masa başı çalışan bir analisttir. Cooper aynı zamanda en kritik görevlerin başarıyla sonlandırılmasını sağlarken adı gizli kalan bir kahramandır. Partneri Bradley Fine ile iyi bir ikili olmuşlardır ancak son görevlerinde Bradley ile kurumun bir başka gözde ajanı olan Rick Ford'un kimliklerinin ifşa olur. Ölümcül silah ticareti yapan tehlikeli bir şebekenin dünyasına sızarak yol açacakları felaketi önleme görevi Susan Cooper'ın olur. Cooper masa başından ilk kez sahaya adım atacağı bu görevde, içindeki tüm potansiyeli açığa çıkaracak ve fark etmediği yeteneklerini keşfedecektir.
Senaristliğini ve yönetmenliğini Paul Feig'in üstlendiği komedi-macera türündeki yapımın başrolünde Melissa McCarthy yer alırken kadroda kendisine Jude Law, Jason Statham, Rose Byrne ve Morena Baccarin eşlik ediyor.
ajan_1b27829a-d65d-4b86-8688-e0c0fc7cb0ee_1.jpg

Çıtır Kaçak Tehlikeli
16 yaşındaki Megan, genç yaşına rağmen son derece yetenekli bir ajandır. Ancak son zamanlarda gizliden gizliye yaşadığı sıradan bir genç olma hayali iyice açığa çıkmaya başlar. Partneri Victoria'ya bu sırrından bahseden Megan, onun da cesaret vermesiyle riskli bir planı uygulamaya koymaya karar verir. Buna göre kendi ölümünü tasarlar ve ortadan kaybolur. Yeni bir hayata başlayan Megan, sıradan bir okula sıradan bir öğrenci olarak kaydolur. Ancak burada 'normal' hayatın ve popüler olmanın hayal ettiğinden daha da sancılı bir deneyim olduğunu keşfedecektir. Kendisine bir nevi akıl hocalığı yapacak olan Hardman'la tanıştıktan sonra ise bir anlamda hayatı değişecektir.
Kyle Newman'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Jessica Alba, Samuel L. Jackson ve Sophie Turner bulunuyor.
citir-kacak_a57303fc-320a-4199-960a-0d42d38f623e_1.jpg

Vice
Julian Michaels VICE adını verdiği muhteşem bir yaşam alanı kurgular. Burada oluşturduğu yapay kişilikler aynı insanlar gibi görünür, düşünür ve hareket ederler. VICE’ın müşterileri istedikleri herhangi bir fanteziyi bu kurgu içerisinde gerçekleştirebilir. Fakat bu yapay insanlardan biri olan Kelly, bilinçlenir ve neler döndüğünün farkına varır ve de VICE’tan kaçar. Bir yanda Julian’ın müşterileri ve yatırımcıları vardır diğer yanda ise VICE’a karşı büyük bir kin besleyen polis Roy. Kelly bu iki tarafın arasında kurtuluş için kaçar… Brian A Miller’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosunda Andre Fabrizio ve Jeremy Passmore’un imzası var. Filmin başrollerini ise Bruce Willis, Ambyr Childers ve Thomas Jane paylaşıyor.
vice_0de69d0c-6d31-46a7-b2e7-520a9e68756f_1.jpg

Ölüm Ormanı
Şehirde yaşayan Jenn ve Alex çifti, doğa aşığı Alex'in ısrarları üzerine Kanada'daki ıssız bir ormanda kamp yapmaya gider. Ormandaki ilk gecelerinde beklenmedik bir misafir, kapılarını çalar. Brad adındaki bu yabancı da onlar gibi bir gezgindir ve Alex, adamın Jenn ile ilgilendiğinden şüphe etmeye başlar. Çift, gitmeyi planladıkları Blackfoot Trail bölgesi için hemen yola koyulurlar. Alex ısrarcı bir şekilde yolu hatırladığını iddia etse de gitgide ormanların derinliklerinde kaybolmaya başlarlar. Aradan üç gün geçtiğinde halen yollarını bulabilmiş değillerdir. Açlık, susuzluk ve doğal koşullara karşı verdikleri bu yaşam savaşı, halihazırda kırılgan olan ilişkilerini daha da zedeleyecektir.
Adam MacDonald'ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği filmin başlıca rollerinde Missy Peregrym, Jeff Roop ve Eric Balfour bulunuyor.
olum-ormani_0746245f-96be-427d-9c44-ea47e730ea8c_1.jpg

Fal
Melek küçük bir kasabada yaşayan ve işlediği dantelleri satarak geçimini sağlayan bir genç kızdır. Melek ayrıca komşularının ısrarıyla onlara fal bakar. İlginç olan ise fal bakarken söylediklerinin zamanla gerçekleşiyor olmasıdır. Bir gün Faik adında bir adam zorunluluktan bu kasabaya yerleşir. Tesadüfi bir şekilde Faik, sanat ve siyasetçileri iyi falcılarla buluşturan bir aracıdır. Melek'in hayatı Faik'i tanımasıyla birlikte bambaşka bir yöne sürüklenir...
Ünal Çeken'in senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Gamze Köse, Ali Elgün ve Eren Özkan gibi isimler bulunuyor.
fal_163867a4-b5f4-4d1a-b5b0-96e43a7e150c_1.jpg

Küçük Karmaşa
1682 yılında geçen hikayede genç peyzaj mimarı Sabine De Barra'nın sınırları zorlayan öyküsü ele alınıyor. Yeteneği ve güçlü duruşuyla dikkat çeken genç kadın, dönemin şartlarına uyum sağlamak yerine onları kırmayı ilke edinmiştir. Fransa'nın kırsal bölgelerinden birinde çalışırken hiç beklemediği bir teklif gelir. Buna göre Kral 14. Louis için Versay Sarayı'nda çalışması istenir. Teklifi kabul eder, kralın baş tasarımcısı ünlü mimar Andre Le Notre'nin ekibine katılıp Versay'ın ana bahçelerinden birini düzenlemeye başlar. Sabine diğer mimarların aksine kendine özgün tasarımlarıyla dikkatleri bir anda üzerine çeker. Rekabetçi ve ayrımcı tavırlara karşı direnirken kralın kardeşinin güvenini kazanır ve baş mimar La Notre ile ikisi arasındaki ilişkinin boyutu da değişmeye başlar.
Alan Rickman'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Kate Winslet, Alan Rickman ve Stanley Tucci gibi isimler bulunuyor.
kucuk-karsama_3a529baa-3b8b-4faf-9500-061181321070_1.jpg

Mutlu Kuzular
Çocukları Can ve Sevgi için yaşayan Elmas, aileyi geçindirebilmek için hayat kadını olarak çalışmaktadır. Çocukları ise bu gerçekten habersizdir. Bir gün 16 yaşındaki oğlu Can gerçeği öğrenince aşırı tepki gösterir ve kendini ne yapacağını bilemez bir durumda bulur. Can, kardeşi Sevgi'yi de yanına alarak dedesinin evine gider. Elmas hayatta önem verdiği tek şey olan çocuklarının gidişiyle büyük bir yıkıma uğrar. Yıllarca çocukları için çalışıp yaşayan Elmas derin bir boşluğa düşer. Sonunda ise hayatını değiştirip yeni bir iş bulmaya ve ailesiyle ilişkilerini düzeltmeye karar verir.
Kadir Sözen'in yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Narges Rashidi, Vedat Erincin, Benno Führmann, Anna Thalbach ve Erhan Emre gibi isimler bulunuyor.

Hannas: Karanlıkta Saklanan
Tıp eğitimini ve uzmanlığını tamamlayan genç psikiyatrist Mert Türker, Anadolu'da bir şehrin dışında bulunan bir hastaneye atanır. Mert konum açısından ilginç bir noktada bulunduğu bu hastanede, hastaların ve içinde çalışan insanların da çeşitli tuhaflıklarını fark eder. Yine de ilk günler her şey normal seyrinde devam eder. İlk hastası Esat Bey olur ve onda diğer hastalarda görmediği birtakım ilginç davranışların olduğunu fark eder. Ancak en çok ilgisini çeken hasta, kimseyle, Mert'le dahi iletişime girmeyi kabul etmeyen Muazzez Hanım'dır. Mert bu hastayla iletişim kurmaya çabalarken hastaneye Elif adında genç bir hasta gelir. Elif'e konulan ilk teşhis histerik psikozdur, fakat hasta terapiler esnasında, kendine bir varlığın musallat olduğunu iddia etmeye başlar. Mert başta böyle bir olayın bilimsel olarak mümkün olmadığını savunsa da zamanla kendini beklenmedik bir durumun içerisinde bulacaktır.
Burcu Çetin'in senaryosunu yazdığı, Kamil Aydın'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Hazal Şenel, Furkan Kızılay, Fatma Karanfil, Murat Ercanlı gibi isimler yer alıyor.
hannas_00781101-cf65-49cb-aa2c-3e4284857b6f_1.jpg

Haziran Yangını
2013 Mayıs'ında Taksim Gezi Parkı'nda başlayan eylemlerde binlerce insan, parktaki ağaçların kesilip yerine kışla yapılmasına karşı harekete geçer. Parka çadır kuran ilk aktivistler polisin müdahalesiyle karşılaşır ve çadırları yakılır. Polis şiddetinin ardından sokaklara dökülen insanlar, ülke genelinde başlayacak protestoların ilk adımlarını atar. Protestoların yoğun olarak yaşandığı şehirlerden biri olan Ankara'da da polis ve sivil vatandaşlar arasında şiddetli çatışmalar yaşanır. Ethem Sarısülük gösteriler sırasında Kızılay Meydanı'nda başına aldığı gerçek kurşun sonrasında 13 günlük hayat mücadelesini kaybederek hayatını kaybeder. Ailesi ise oğullarının kaybının ardından hukuk mücadelesine başlar.
Gürkan Hacır'ın yönetmenliğini üstlendiği belgesel film, Gezi eylemlerinde hayatını kaybeden Ethem Sarısülük'ün hikayesini ve dava sürecini ele alıyor.
haziran-yangini_ae8a4717-c0a4-451c-9f15-f26e4eebbed7_1.jpg

Şövalye Rusty
Şövalye Rusty'nin başı büyük derde girmiştir. Beklenmedik bir şekilde, yenilmez favorilere karşı girdiği büyük düelloyu kazanan Rusty, kaybedenler tarafından sahtekarlık ve hırsızlıkla suçlanır. Bunun üzerine kral tarafından ünvanı ve kalesi elinden alınır. Öte yandan kralın sağlık durumunun kötü olduğunu bilen prens, tahtın gücünü ele geçirmeye ve yerine sağlam bir diktatörlük kurmaya karar verir. Herkes tarafından desteklense de Şövalye Rusty buna karşı çıkacaktır. Rusty hem krala karşı kurulan tuzağı açığa çıkarmak hem de onurunu geri kazanmak için kendisine destek olan arkadaşlarıyla birlikte zorlu bir maceraya atılır.
sovalye-rusty_01f85fb2-ceb0-4e1d-b7d6-a9d2629eaec1_1.jpg



 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Haftanın vizyona giren filmlerini sizler için derledik...

Boynuzlar
Kız arkadaşının sırlarla dolu ölümünün ardından zor zamanlardan geçen Ignatius Perrish (Daniel Radcliffe), bir sabah uyandığında şeytani boynuzlarının çıkmaya başladığını farkeder. Aynı anda insanların onunla konuşurken en derinlerinde sakladıkları sırları ona ifşa ettiğini de şaşkınlıkla görür. Herkes kız arkadaşının cinayeti nedeniyle onu suçlamaktadır, ancak Ig, bu yeteneğini kız arkadaşının gerçek katilini ortaya çıkarmak için karar verir.
Film Joe Hill'in 2010 yılında yazdığı çok satan kitabından uyarlandı.
boy_6286014c-4f5f-4259-8f34-87bc0653aeaa_1.jpg

Ölümcül Takip
Londra'daki ABD Büyükelçiliği'ne kısa bir süre önce tayin edilen Kate Abbott adlı bir gizli servis görevlisi (Milla Jovovich) bombalı bir saldırıdan son anda kurtulduktan sonra saldırının sorumluluğunun üzerine yıkıldığına şahit olur. Aynı zamanda New York'ta Times Mydanı'nda yapılması planlanan bir saldırıdan haberdar olur. Kate onu yakalamak isteyen görevlilerden kaçmak, bir yandan da adını aklayıp terörist saldırıyı durdurmak için zamanla yarışmak zorundadır.
tak_5025d863-2655-42d9-8f8e-0a753eaee569_1.jpg

Hayatımın Şarkısı
Bélier ailesinin 16 yaşındaki Paula hariç tüm fertleri işitme engellidir. Paula ailenin tüm gündelik işleriyle, en başta çiflikteki işleriyle tek başına ilgilenmektedir. Bir gün müziğe karşı doğuştan bir yeteneği olduğunu keşfeden müzik öğretmenin ısrarlarıyla, Radio France'ın düzenlediği yarışmaya karar verir. Bu karar ailesinden bağımsız yeni bir hayat tarzına sahip olması ve yetişkinliğe doğru kaçınılmaz bir adım atması anlamına gelmektedir.
sds_453fd8b6-b34f-4fcf-8f79-106fbb043dc9_1.jpg

Kuzu
Köyün en fakir ailesinin hanımı olan Medine, ogˆlu Mert’in sünneti için köyde ufak da olsa bir s¸ölen yaparak toplum içerisinde varlık gösterebilmeyi çok arzular. Şölen için tandırda pişirmek üzere bir kuzuya ihtiyacı vardır. Kocası İsmail’in tek derdiyse şehre gelen şarkıcıdır. Mert’in ablası Vicdan, kardeşini eğer düğün için kesecek kuzu bulamazlarsa onu keseceklerine inandırır. Kesilmekten korkan Mert, düğün için kuzu aramaya başlar. Şölen günü yaklaştıkça, fakirlik ve toplum baskısı ile baş etmeye çalışan Medine, misafirlerine unutamayacakları bir ziyafet verecektir. 26 Aralık 2014 günü vizyona girmesi planlanan film, Kutluğ Ataman'ın annesinin beklenmedik vefatı nedeniyle ertelendi. Film, Ataman'ın annesinin vasiyeti uyarınca önce Erzincan'da gösterildikten sonra genel gösterime girecek.
safd_831c8f46-c62d-4bac-93bc-303c33e89289_1.jpg


Dedemle Bu Yaz
Lea, Adrian ve duyma engelli kardeşleri Theo, yıllar önce yaşanmış bir kavganın sonucunda hiç görmedikleri dedeleri Paul'ün (Jean Reno) yanına, Provence'a tatile giderler. İşler özellikle anne ve babalarının ayrılma kararının ardından hiç de istedikleri gibi gitmeyecektir. Dede ve torunlar arasında da kuşak çatışması kaçınılmaz görünmektedir.
yaz_0fef0a9c-b25c-45a7-b5ab-b60c7cb33181_1.jpg


Kabile
Ukrayna'da yaşayan sağır-dilsiz bir genç sadece kendi gibilerin bulunduğu bir yatılı okula gönderilir. Burada ayakta kalabilmek için "kabile" diye adlandırılan özel bir çeteye dahil olmak zorunda kalır. Ancak çete üyelerden birine aşık olmasının ardından kabilenin sözcüklere dökülmemiş tüm kurallara meydan okuyacaktır. Film, başından sonuna dek işaret diliyle çekilmesi nedeniyle eşine az rastlanır bir özellik taşıyor.

Lava
İlhamını tropik adaların izole olmuş güzelliklerinden ve okyanus volkanlarının patlayıcı cazibesinden alan ‘Lava’, milyonlarca yıldır yer alan müzikal bir aşk hikayesi. Pixar Animasyon Stüdyoları’ndan, yönetmen James Ford Murphy ve yapımcı Andrea Warren’ın yer aldığı “Lava” sinemalarda 19 Haziran 2015’te “Inside Out”un öncesinde gösterilecek.
adad_4d886091-a8bf-444c-89c7-78006cb84325_1.jpg


Ters Yüz
Küçük Riley için hayat, babasının San Francisco’da yeni bir işe başlamasıyla baştan aşağıya değişir. Orta-Batı’daki yaşamını geride bırakan Riley'ı şimdi yeni bir ev, okul ve arkadaşlar beklemektedir. Peki içindeki duyguları o ne söyler? Neşe (Amy Poehler), Korku (Bill Hader), Öfke (Lewis Black), Nefret (Mindy Kaling) ve Üzüntü (Phyllis Smith)... Riley'in zihninin içinde yaşayan, ona günlük hayatında tavsiyeler veren duyguları bu yeni hayata alışırken ufak bir kaosa neden olacaktır. Neşe, Riley’nin en önemli duygusudur ve onu hep pozitif tutmaya çalışır ama diğer duygular bu yeni hayatına uyum sağlama konusunda biraz şaşkındır...

Orijinal fikri ve yönetmenliği Pete Docter’a ait olan eğlenceli animasyonun senaristi Michael Arndt. Disney ve Pixar'ın ortak yapımı filmin orijinal seslendirme kadrosunda ise Amy Poehler, Bill Hader, Mindy Kaling, Phyllis Smith ve Lewis Black gibi isimler yer alıyor.
tr_e2cbd5e8-7f1e-4a1d-b1b5-5e650540685b_1.jpg


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Kaçırmayın!

Terminator 5
İnsan direnişinin lideri John Connor (Jason Clarke), Çavuş Kyle Reese’i (Jai Courtney) Sarah Connor’ı (Emilia Clarke) koruması ve geleceği güvence altına alması için 1984’e geri gönderdiğinde olayların beklenmedik bir şekilde yön değiştirmesi zaman çizgisinde kırılma yaratır. Şimdi kendisini geçmişin yeni ve yabancı bir versiyonunda bulan Çavuş Reese, Gardiyan’ın da (Arnold Schwarzenegger) dahil olduğu olasılık dışı müttefiklerle, tehlikeli yeni düşmanlarla ve beklenmedik “geleceği yeniden başlatmak” göreviyle karşı karşıya kalır.
Terminatör 5, Arnold Schwarzenegger'in 3. filmden sonra ilk kez Terminatör rolünü üstleneceği film olacak.
terminator-5_9956529a-8c78-4884-a61e-c3ce48e75f83_1.jpg

Araftaki Ev
Dulce Evde oturmaya başlayalı tam beş yıl geçmiştir çok garip olarylar dizisi birbirini izler , bu durumun sonuçlarına katlanmalıdır. Aradan otuz sene geçmiştir evdeki sırrı çözmeye kararlıdır.
araftaki-ev_3f3126ee-c825-4eb0-beb9-4344c52b304e_1.jpg

Onur
1980'ler İngiliteresi'nde, muhafazakar başbakan Margaret Thatcher'ın ülkenin başındadır ve toplumun birçok kesimi büyük baskı altındadır. Bunlar arasında eşcinseller ve işçiler başı çekmektedir. 1984'te Maden İşçileri Ulusal Birliği'nin düzenlediği en uzun grevde, eşcinsel aktivistler madencilere yardım etmeye karar verirler. Ancak bu eşine az rastlanan girişim, İngiliz toplumundan farklı tepkiler alacaktır. Her şeyden önce, acaba birbirine taban tabana zıt gibi görünen bu iki grup, ortak bir amaç uğruna aynı saflarda yer alabilecek midir?
onur_28f5d342-ee80-40b8-9c24-68052ae59c9c_1.jpg

Karanlık Yerler
Küçüklüğünde ailesinin vahşi bir şekilde öldürülmesine tanık olan bir kadın, bu tür cinayetleri çözmeye yeminli gizli bir örgüt tarafından o günü yeniden yaşamaya zorlanacaktır.
karanlik-yerler_6a7f18ba-9d3e-4b7f-93d8-aa9157142dd1_1.jpg

McFarland
Filmde 1980’li yıllarda sosyal ve fiziksel zorlukları aşan McFarland kasabasının şampiyon atletizm takımı anlatılıyor.
mcfarland_a4c9dd0f-955c-4aae-b28e-6f8f2f22bf7a_1.jpg

Al Karısı: Cinnet
Filmde, lohusa kadınların başına bela olan efsanevi bir yaratık anlatılıyor. Bu efsanenin temeli Şamanizm'e kadar uzanır. İnanışa göre lohusaların ve yeni doğmuş çocukların ciğerleriyle beslenir. Alkarısından korunmak için çeşitli çarelerin olduğuna inanılır. Lohusa kadını yalnız bırakmamak, ışıkları sürekli yakmak, başucuna Kuran koymak, yüzünü kırmızı örtüyle örtmek bunlardan bazılarıdır.
al-karisi_adf28ad5-1795-4985-9e95-962f62f439af_1.jpg

Escobar: Kayıp Cennet
Genç bir Amerikalı sörfçü olan Nick, 1983 yılında Kolombiya'da bulunduğu sırada yıllarca hayallerini kurduğu kadın olan Maria ile tanışır. Ancak hayatındaki büyük değişiklikler bununla bitmeyecektir, çünkü Maria'nın amcası, ünlü uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'dır.
17 milyon $ bütçeli filmde kartelin başı olan Escobar'ı usta isim Benicio del Toro, sörfçü Nick'i ise Josh Hutcherson canlandırıyor.
escobarkayip-cennet_e2e542bd-fea3-4591-a66a-878230b98cdb_1.jpg

Kıvırcık: Ay Macerası
Bir çiflikte yaşayan Blacky adındaki kara koyun, bir gün Ay'a gidebilmeyi kafasına takmış durumdadır. Köpek Kanuto ise gizliden gizliye aşık olduğu Blacky için bunun planlarını yapmaya koyulur. İkili, birlikte sıra dışı özelliklere sahip karakterlerle tanışacakları sevimli bir maceraya atılırlar.
kivircikay-macerasi_305af0c2-aa5b-438d-8226-635aeb077bee_1.jpg

Kurbağa Prens
Kimlik bunalımı yaşayan bir kurbağanın hikayesi... Acaba Ribbit de etrafındaki diğer tüm kurbağalar gibi sıradan mıdır, yoksa bir prensesi öptüğünde gerçek kimliğine bürünecek bir prens midir?
kurbaga-prens_1c1d3fc7-a32e-40a5-b383-b5c3c1993ef3_1.jpg

Taksi Tahran
Bu filmde, İran'ın son dönemde yetiştirdiği en iyi yönetmenlerden olan Cafer Penahi'nin İran hükumeti tarafından konulan yurtdışına çıkma ve film çekme yasağını dahice bir yöntemle delmesine tanık oluyoruz. Bir taksi şoförü olarak İran sokaklarına çıkan ve sadece arabasına koyduğu kamerasıyla, taksi müşterileri vasıtasıyla Tahran'ın gerçek bir profilini ortaya koyan Taksi Tahran, 2015 Berlin Film Festivali'nde Altın Ayı ödülüne layık görüldü.
taksi-tahran_ebe6c683-54cf-46d6-a932-c8a3785c2afb_1.jpg


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Vizyona giren filmleri sizler için derledik...

Dabbe 6

Dabbe serisi ile yerli korku sinema türünü damgasını vuran Hasan Karacadağ, hepsi cin temalı olan Dabbe filmlerine bir yenisini daha ekliyor. Serinin devam filminde en tehlikeli cin kabilesi olarak kabul edilen Cuhenna kabilesi beyazperdeye aktarılıyor. Filmin başrollerinde Murat Seviş, Sema Şimşek, Nilay Gök ve Fehmi Karaarslan yer alıyor.
sinema_08ed39b1-3286-4b33-84c3-519d3dc89b12_1.jpg


Gece Bitmeden
Chris Evans'ın hem yönetmenliğini üstlendiği hem de başrolünde oynadığı Before We Go, genç bir kadının New York Manhattan'da 1.30 trenini kaçırdıktan sonra genç bir adamla tanışmasını ve aralarında oluşan bağı anlatıyor. Birbirlerini tanıdıkça aşık olan bu ikiliyi birlikte geçirdikleri gece nerelere götürecek? Başrollerde Chris Evans'a Alice Eve, Emma Fitzpatrick, Mark Kassen, Maria Breyman, Scott Evans eşlik ediyor. Filmin senaristliğini Ronald Bass, Jen Smolka, Chris Shafer üstleniyor.
sinema_1ff8357d-c6e5-4705-bd66-ce35590d3929_1.jpg

İlişki Durumu: Kaçamak
Broadway'de yönetmenlik yapan Arnold Albertson fazlasıyla çapkın bir adamdır ve karısı Delta ile olan evliliği dahi bu durumu değiştiremez. Son zamanlarda birlikte olduğu Isabella"Izzy" Patterson ise umut vaat eden bir oyuncu olabilecek bir hayat kadınıdır. Arnold, Izzy'e yardımcı olmayı ister. Ona göre şu an yaptığı işi bırakıp oyunculuk alanında kariyer yapabilecek yeteneğe sahiptir. Ancak bu kararı hem iş hem de özel hayatında büyük karışıklıkların yaşanmasına neden olacaktır.Başrollerinde Jennifer Aniston, Owen Wilson ve Kathryn Hahn'ın olduğu komedi filminin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen isim Peter Bogdanovich.
sinema_885c5cf6-926d-4c7d-b4b8-4d57d60dc514_1.jpg


Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
1947’de geçen hikaye, uzun zaman önce emekli olmuş ve Sussex kasabasında evdeki yardımcısı ve yetiştirdiği yeni yetme dedektif oğlu ile yaşamaya başlayan Holmes’u merkezine alıyor. Holmes huzur içerisindeyken birden kendisini 50 yıldır çözülmemiş bir davanın içinde buluverir. Fakat malesef hafızası eskisi kadar kuvvetli değildir. Bu olaya istinaden hatırladığı tek bir kare vardır: kızgın bir koca ve güzel ama dengesiz bir eş. Filmin yönetmenliğini ve senaryo uyarlamasını Bill Condon üstlenirken, başrollerde Ian McKellen, Laura Linney, Hiroyuki Sanada, Frances de la Tour yer alıyor.

sinema_6ef79caf-921f-4ce9-ac72-806577e20c58_1.jpg


Ziyaret
Ziyaret, iki küçük kardeşin uzak bir çiflikte yaşayan büyükanne ve büyükbabasının yanına bir haftalığına ziyarete gitmelerinin öyküsünü işliyor. Çocuklar çiflik evine vardıklarında, büyüklerin son derece rahatsız edici bir olaya dahil olduklarını fark ederler; eve geri dönmeyi istedikleri anda ise kaçma şansları kalmamıştır...Gerilim türüne unutulmaz yapıtlar armağan eden M. Night Shyamalan'ın yazıp yönettiği filmde başlıca rolleri Kathryn Hahn, Ed Oxenbould ve Olivia DeJonge paylaşıyor.

sinema_5abe85ce-f6db-44d4-810f-12f96cc11f32_1.jpg


Asimetrik
Bir üniversitede intihar ve cinayet olayları gerçekleşmektedir. İntihar eden en son kişi de, Duygu’nun alt kat komşusu Aslı’dır ve Duygu bir tesadüf eseri Aslı’nın laptopunu karıştırırken, daha önce bilmediği bazı bilgilere ulaşır. Bunun üzerine Aslı’nın ölümünün intihar olmadığını düşünmeye başlar ve olayı araştırmaya başlar. Peki olaylar bir bir çözülürken kimler sağ kalacaktır? Başrollerinde İnci Aslan, Duygu Urgan, Caner Gezirgen'i yer aldığı filmin yönetmen ve senaryo koltuğunda Alper Giray Urhanoğlu oturuyor.

sinema_a034f3ee-1038-433d-8532-8151e6811d13_1.jpg

Kanlı Postal
12 Eylül’de Diyarbakır Cezaevi'nde yaşananların beyazperdeye aktarıldığı Kanlı Postal'ın yönetmen koltuğunda Muhammet Arslan oturuyor. Filmin o dönemde işkenceye maruz kalan mahkûmlarla görüşülerek yazılan senaryosunda karakterlerin gerçek isimler kullanıldı. Diyarbakır Cezaevi’nde görev yapan ‘Yüzbaşı Esat’ın işkence ettiği mahkumları konu alan filmin başrollerinde Mesut Akusta, Turgay Tanülkü, Nevin Efe ve Mihriban Er yer alıyor. 2012 yılında çekimlerine başlanan filmin yönetmeni Muhammet Arslan, aynı filmin senaristliğini de üstleniyor.

sinema_1ee754b9-3b88-4f3d-bba4-20f9347339fd_1.jpg


Her Şey Güzel Olacak
Yazar Tomas Eldan'ın hayatı sevgilisiyle tartışıp arabasına atlayıp dolaşmaya çıktığı gün sonsuza dek değişecektir. Tomas amaçsızca dolanırken bir çocuğa çarpıp hayatını kaybetmesine yol açar. Bu kaza büyük bir travmaya neden olur. Aradan 12 yıl geçtiğinde Tomas olayın şokunu üzerinden atamamıştır. Bir şekilde hayatına anlam kazandırmaya çalışan Tomas, hayatına devam etmeye çabalasa da bunun için öncelikle kendini affedip geçmişle yüzleşmek zorundadır.Wim Wenders'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Rachel McAdams, James Franco, Charlotte Gainsbourg, Peter Stormare ve Marie-Josée Croze gibi isimler bulunuyor.

sinema_ded14fd2-9044-4598-b4dc-4bc2d589ef64_1.jpg


Sessizliğin Bakışı
Endonezya’da yaşanan soykırımdan sağ kurtulmayı başaran bir aile, aile üyelerinden birinin ölümünden sorumlu olan adamlarla yüzleşir… Yönetmen Joshua Oppenheimer’ın 2012 tarihli 2012 belgeseli The Act of Killing, dünya çapındaki festivallerde çok ses getirmiş ve Oscar adayları arasına da girmişti. Aynı tarihi olay üzerinden ilerleyen ikinci film, bu sefer soykırım mağduru bir aileyi odak noktasına alarak, yaşanan acıları tüm çıplaklığı ile yeniden beyazperdeye taşıma amacı güdüyor. Filmin yapımcılığını ise Signe Byrge Sørensen üstleniyor.


sinema_745546c2-ce4b-464a-8d72-f47eb4d4df3d_1.jpg


Sıradışı Anne
Film, artık yaşlanmış ve çocuklarıyla olan ilişkisi kötüye gitmiş olan rock yıldızı Ricki'nin çocuklarıyla yeniden bir bağ kurmak için kollarını sıvamasını konu alıyor. Ricki eve dönüp ailesiyle yüz yüze geldiğinde kendini affettirme fırsatı ve işleri düzeltme şansı buluyor. Meryl Streep, rock'n'roll yıldızı olma hayallerinin peşinde koşarken dünya kadar hata yapmış bir gitar kahramanı Ricki Rendazzo’yu canlandırıyor. Yönetmenliğini Jonathan Demme'nin üstlendiği filmin senaryosu daha önce Juno, Kana Susadım ve Genç Yetişkin gibi filmlerin de senaryosuna imza atmış olan Oscarlı senarist Diablo Cody'ye ait. Filmin oyuncu kadrosunda ise Meryl Streep başı çekerken kendisine Sebastian Stan, Meryl Streep'in kızı Mamie Gummer, Kevin Kline, Ben Platt ve Rick Springfield eşlik ediyor.

sinema_1da523be-bd2a-4cc1-8acc-d3dfc3cea7cf_1.jpg


Firak

İki aşığın hüzünlü ayrılık hikayesinin anlatıldığı film, adını şairlerin dizelerinden alıyor. Filmin başrollerini Canan Atalay, Oktay Gürsoy ve Barış Gönenen paylaşırken, filmin senaryosu ve yönetmenliği ise Halil Özer'e ait.
sinema_88690e2b-c742-4031-a4c5-8bd28ab072d7_1.jpg

Küçük Kurtarıcılar
Dietrich Grönemeyer'in 15 dile çevrilmiş popüler fantastik kitabından uyarlanan film, 12 yaşındaki Nano'nun öyküsünü perdeye taşıyor! Şeytani profesör Schlotter'ın planının tanığı olan Nano, büyük babasına enjekte edilen bir virüs sebebiyle zorlu bir sınavın eşiğine gelir. Nano ilk olarak Dr. X'ten yardım ister. Fakat Micro Minitec adlı bilim adamının aklına daha yaratıcı bir fikir gelir. Nano'yu küçülterek, büyük babasının vücuduna yollama kararı alırlar. Richard Fleischer'ın 1966 tarihli Esrarengiz Yolculuk filmini de anımsatan öykü; genç Nano'nun fedakarlığının ve dirayetinin sınandığı fantastik bir macera sunuyor izleyiciye. Yönetmenliğini Peter Claridge'in üstlendiği film, ilginç bir animasyon deneyimi vadediyor!

sinema_c09e1478-9b6f-4887-bfef-28a0eb263c1f_1.jpg

Doraemon
Japon yapımı animasyon Stand by Me Doraemon'un yönetmenliğini Tony Oliver ve Ryuichi Yagi, senaryosunu ise Takashi Yamazaki üstleniyor. Nobita'nın hayatının Doraemon onu terkettiğinde nasıl değişeceğinin hikayesini izleyeceğimiz Stand by Me Doraemon Fujio F. Fujiko'nun sevilen mangasından beyazperdeye uyarlandı. Disney Channel Türkiye’nin yıllardır en sevilen animasyonlarından olan Doraemon yepyeni bir macerayla ve 3D seçeneğiyle vizyonda olacak.


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu Hafta Vizyona Giren Filmler


Labirent: Alev Deneyleri

2014 tarihli roman uyarlaması bilimkurgu aksiyonu Labirent: Ölümcül Kaçış'ın devamı olan filmde, kapana kısıldıkları Labirent deneyinden kurtulmayı başaran gençleri bu sefer dış dünyada hiç de ummadıkları tehlikeler bekliyordur. Kıyamet sonrası bir manzarayla karşılaşan ve bir şekilde 'değerli' olduklarına inanan gençler, kendileri için hazırlanan planların ikinci aşamasına geçtiklerinden haberdar değildir. Serinin bu bölümünde Thomas ve Kayranlı dostları şimdiye kadarkien zorlu mücadelelerini vermek zorundadır: İsyan olarak bilinen gizemli ve güçlü organizasyon hakkında ipuculara ulaşmak. Filmin başrollerinde Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Nathalie Emmanuel, Aidan Gillen yer alıyor, yönetmenliğini ise Wes Ball üstleniyor.
cinema_c87d4643-72ac-447f-aaba-b06cad0dd166_1.jpg

Everest

Everest'e tırmanmakta olan iki ayrı dağcı ekibinin karşılaştığı yoğun kar yağışı, büyük bir felaketin habercisi olur. Kar fırtınası her zamankinden daha şiddetlidir ve herkes için büyük bir hayat mücadelesi başlamış olur. 1996 yılında Everest'te meydana gelen gerçek bir hikayeden konusunu alan filmin yönetmeni Baltasar Kormákur. Filmin başrollerini ise Jake Gyllenhaal, Josh Brolin, John Hawkes ve Jason Clarke gibi ünlü isimler paylaşıyor.
cinema_12c46810-36ce-4240-85ad-2861b6ac46ee_1.jpg


Kara Bela

Hayatı hep kuralına göre yaşamış Kudret’in düzeni yaşadığı sürpriz olaylarla tepetaklak olur. O da çok sevdiği arabasına atlayıp Antep’e doğru yola çıkar. Yolculuk boyunca hem arabasının hem de Kudret'in başına gelmeyen kalmaz. Kudret yüzlerce kilometrenin sonunda hem dostluğun önemini keşfedecek hem de kuralsız yaşamın keyfini öğrenecektir.Yönetmenliğini ve senaristliğini Burak Aksak'ın üstlendiği Kara Bela'nın başrollerinde Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil paylaşıyor.
cinema_b091e054-d87d-4e3a-a61b-79beaa677ead_1.jpg


Sicario

Başrollerinde yıldız oyuncular Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin, Jeffrey Donovan ve Jon Bernthal'in yer aldığı Sicario, ABD ve Meksika arasında bulunan kanunsuz sınırda idealist bir FBI ajanı ve özel operasyon kuvveti ajanının bir devlet görevlisinin uyuşturucu savaşında görevlendirilmesini konu alıyor. Sicario, oyunu kurallarına göre oynamayan suçlulara ulaşmak için sınırları zorlayan soluk soluğa bir operasyonun hikayesi. Filmin yönetmenliğini Denis Villeneuve üstlenirken, senaryo koltuğunda Taylor Sheridan oturuyor.
cinema_28f48809-b68c-4ed4-8625-650e4f55d72a_1.jpg


Hitler'e Suikast

Nazi askerlerinin Polonya'yı işgalinden iki ay sonra 8 Kasım 1939 günü, Nazi karşıtı marangoz Georg Elser Hitler'in Münih'te konuşma yapacağı ünlü Bürgerbräukeller salonuna bomba yerleştirir. Amaç Hitler'i ve partinin önde gelen isimlerini yok etmektir. Ancak Hitler o toplantıda konuşmasını kısa tutmuş ve parti liderleriyle birlikte beklenenden daha erken ayrılmıştır. Elser, İsviçre sınırından geçmeye çalışırken dedektifler ve Gestapo yöneticisi Heinrich Müller tarafından yakalanıp sorguya çekilir ve suikast girişiminin başarısız olduğunu bu şekilde öğrenmiş olur. Günler süren işkence seanslarının ardından itirafta bulunup planının ayrıntılarını anlatmaya başlar.Gerçek olaylardan uyarlanan film, tarihin en ünlü direnişçilerinden Georg Elser'in hikayesini ele alıyor. Filmin yönetmeni Der Untergang ve Das Experiment filmleriyle tanınan Oliver Hirschbiegel.
cinema_b066fb49-f9c1-44b1-b1f3-cdb7b0b40539_1.jpg


Can Tertip

Bütün hayatını hiçbir işe yaramadan geçiren Şakir ve tek hayali askerlik yapmak olan İlyas’ın yolları aynı asker ocağında birleşir. İlyas’ın saf bir insan olduğunu farkeden Şakir, İlyas'ı askerden kaçmaya ikna eder ve maceraları başlar. Başrollerde Ümit Erdim, Volkan Demirok, Tuğba Özerk, Cengiz Küçükayvaz, Hakan Ural'ı izlediğimiz Can Tertip'in yönetmenliğini Burak Kuka üstleniyor.
cinema_fbb7eaab-6692-4666-a8f3-12e247cecd85_1.jpg

Guruldayan Kalpler

Yarım Elma, Geniş Aile gibi sevilen televizyon işlerine imza atan yönetmen ve senarist Ömer Uğur’un 10 yıl aradan sonra yeniden kamera arkasına geçtiği uzun metrajlı filmi, toplum içerisindeki sınıfsal farklılıkları sanatın birleştirici gücü açısından ele alıyor. Komedi türündeki filmde heykeltraş bir kadın ile onun atölyesinde yeni işe başlayan vasıfsız bir işçinin hikayesi anlatılıyor. Sanatın değiştirici ve dönüştürücü etkisi bu iki insanın ilişkisi çerçevesinde sorgulanıyor. Filmin başrollerinde ise Devin Özgür Çınar, Algı Eke, Necip Memili, Tanju Tuncel yer alıyor.
cinema_7343273a-177b-4c00-b248-7f42e14280ad_1.jpg

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Vizyona giren filmler

Kara Düzen
Güney Boston bölgesinin en azılı suçlularından biri ve aynı zamanda eyalet senatörünün de erkek kardeşi olan James "Whitey" Bulger İrlandalı bir mafya babasına dönüşürken Güney Boston sokaklarında birlikte büyüdüğü John Connolly başarılı bir FBI ajanı olmuş ve Boston ofisinin en önemli figürü haline gelmiştir. İkilinin yolları yıllar sonra ortak düşmanları olan İtalyan mafyasını ortadan kaldırmak için tekrar kesiştiğinde John, mafya liderini kendisiyle işbirliği yapmaya ikna edecektir.Yönetmenliğini Scott Cooper’ın üstlendiği filmde Whitey Bulger rolünde Johnny Depp'i seyrederken Benedict Cumberbatch ise ağabeyi Bill Bulger olarak karşımıza çıkıyor. Yıldızlar kadrosunda ayrıca Joel Edgerton, Sienna Miller, Juno Temple, Dakota Johnson, Peter Sarsgaard ve Kevin Bacon gibi hepsi ayrı birer başrol olan isimler var.
kara-duzen_b0cacb91-af65-4ff6-ac04-cea2bb622b2c_1.jpg

Kızıl Tepe
Çocukluk travmalarından kaçan genç yazar Edith Cushing, Thomas Sharpe adında gizemli bir yabancıyla evlenir. Yeni bir hayata adım atıp geçmişe sünger çekmeye kararlı olan Edith, kocası ve onun kız kardeşi Lady Lucille Sharpe'ın birlikte yaşadığı eve taşınır ve onlarla birlikte yaşamaya başlar. Ancak Edith zamanla yakışıklı ve çekici kocasının tanıdığından çok daha farklı biri olduğunu keşfedecektir. Geçmişin hayaletlerinden kaçmaya çalışırken ise kan kırmızısı toprağa sahip dağın tepesindeki evin de kendi hayaletleriyle dolu olduğunu fark edecektir...

Yönetmenliğini Guillermo del Toro'nun üstlendiği film Charlie Hunnam, Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Mia Wasikowska ve Doug Jones'tan oluşan kadrosuyla göz dolduruyor. Filmin senaryosunda ise Guillermo del Toro'nun yanı sıra Matthew Robbins ve Lucinda Coxon'ın imzası var.
kizltepe_2401b23f-2f47-483f-bb56-74bfe15e669a_1.jpg

Amy

2011 yılının Temmuz ayında henüz 27 yaşındayken hayata veda eden, müzik alanında yüzyılın gördüğü en önemli yeteneklerden biri olarak kabul edilen Amy Winehouse'un hayatını beyazperdeye yansıtan film, ünlü müzisyenin kendi anlatımı eşliğinde, daha önce görülmemiş arşiv görüntülerini izleyiciyle buluşturacak. Aynı zamanda Winehouse'un daha önce duyulmamış şarkılarını da gün yüzüne çıkaran belgeselin yönetmenliğini 2010 tarihli Senna belgeseliyle büyük ses getiren yönetmen Asif Kapadia üstleniyor.
amy_2ddc1434-7ec5-4508-b6a4-3422fea31d9c_1.jpg

Kü'fa: Cin Kapanı
Serhat, sevgilisi Burçak ile olan ilişkisinde sorunlar yaşar ve bunları onarmak için küçük bir tatil planı yapar. Buna göre Burçak ve okul arkadaşları Semih ve Ceyda'yı da alarak, annesine miras kalan köy evine gideceklerdir. Evi ilk gördüklerinde evin bulunduğu bölgeyi ve alışık olmadıkları yaşam şartlarını garip bulsalar da kısa süre içerisinde uyum sağlarlar. Tek sorunları fal bakmaya meraklı, içine kapanık biri olan Ceyda'nın huzursuzluk yaratan tavırları olur. Bir gece köyün muhtarı eve gelip bu ev ve eski sahipleri hakkında konuşmaya başlar. Ayrıca Serhat hakkında, Serhat'ın hiç bilmediği bir hikaye anlatır. Muhtarın anlattıkları daha önce yaşamış oldukları huzursuzluklarla birleşince bir şeylerden şüphelenmeye başlayan gençler tatili bitirme kararı alırlar, ancak bu bekledikleri kadar kolay olmayacaktır.

Korku türündeki filmin yönetmenliğini Aykut Karagöl üstlenirken senaryosu Alper Kıvılcım'a ait. Filmin başlıca rollerinde ise Adnan Zaman, Zerrin Eren, Belma Mamati, Cem Ağırgez ve Onur Elaldı yer alıyor.
filmafisi_1050b48f-c36e-40a6-a17a-8ec0049c5f88_1.jpg


Öyle ya da Böyle
Hakan ve Mehmet, üniversitede tiyatro-yazarlık bölümü okumuş iki yakın arkadaştır. Öğrencilik yıllarında idealist davranan bu iki genç, mezun olduktan sonra ideallerinden neredeyse vazgeçmek zorunda kalırlar. Ancak sonunda kendilerini ispatlamak adına dizi film işine girişirler. Bu arada Mehmet diğer yandan da büyük aşkı Peri ile yeniden bir araya gelme peşindedir. Hakan ile Mehmet tüm aksiliklere rağmen hayatlarını yola sokabilecekler midir?

Başrollerinde Reha Özcan, Ferit Kaya, Erdal Tosun ve Deniz Özerman'ın yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Alper Kaya oturuyor.
afis_f08d303a-7b20-4fe5-bc39-9ab160929097_1.jpg

Yaktın Beni
İtfaiye çalışanı olan Selam, ailesini kaybettikten sonra kendi düzenini kurup hayata geri dönmeyi başarmıştır. Selam'ın önündeki en büyük hayal ise yıllardır birlikte olduğu İpek ile dünya evine girmektir. Selam bu hayaline adım adım yaklaşırken yıllardır görmediği dayısı Macit'in çıkagelmesiyle işler karışır. Selam'ın evine yerleşmeye karar veren Macit'in, Leyla'ya aşık olması ise bu karmaşaya tuz biber eker. Uğraş Güneş'in senaryosunu yazdığı ve Can Yücel'in yönetmenliğini üstlendiği komedi filminin başlıca rollerinde Uğur Yücel, Sarp Apak, Sinem Kobal, Meltem Cumbul, Hasibe Eren ve Sezai Aydın yer alıyor.
yaktinbeni_0980f8c0-6ee4-4258-b53f-91dc9c29bb18_1.jpg

My Little Pony: Arkadaşlık Oyunları
Geleneksel "Arkadaşlık Oyunları" dört yılda bir düzenlenen ve içerisinde tüm okulların birbirleriyle yarıştığı bir organizasyondur. Canterlot Lisesi'nin de katıldığı bu heyecan dolu oyunların galibi her seferinde Crystal Prep Akademi olur. Canterlot Lisesi'nde öğrenim gören kahramanlarımız Fluttershy, Pinkie Pie, Rainbow Dash, Rarity, Applejack ve Sunset Shimmer kupayı bu kez kendi okullarına kazandırma konusunda oldukça isteklidir ve bu amaçla güçlerini birleştirir. Ancak arkadaşları Twilight Sparkle’ın en büyük rakipleri Crystal Prep Akademi'nin yanında yer aldığını fark etmeleriyle büyük bir şaşkınlık yaşayacaklardır.

Televizyon serisi olarak başlayıp filme dönüştürülen "pony"lerin maceraları My Little Pony: Equestria Girls serisinin üçüncü halkası olan bu yeni filmle birlikte devam ediyor.
mylittlepony_b30c992a-2314-4531-9dfc-c3ee502673e0_1.jpg

ekolay
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Vizyona giren filmleri sizler için derledik...

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
Paranormal Activity serisinin son filmi, yeni bir ailenin başından geçen paranormal olaylara odaklanıyor. Ryan ve Emily çifti, küçük kızları Leila ile mutlu bir hayat süren, sıradan bir çekirdek ailedir. Fleege ailesinin kabusu ise yeni bir eve taşınmalarıyla başlar. Tşındıkları bu evin garajında bir kamera ile bir kutu kaset bulan aile, bu sayede çevrelerinde gelişen paranormal olayları keşfetmeye başlayacaktır.

Gregory Plotkin'in yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda başı çeken isimler Chris J. Murray, Brit Shaw, Ivy George ve Dan Gill.
film_533e028d-a1d9-49d7-a0da-0e24aa105aec_1.jpg

Son Cadı Avcısı
Cesur bir cadı avcısı olan Kaulder, Kraliçe Cadı ve takipçilerini öldürmeyi başarır. Ancak Kraliçe ölümünden hemen önce Kaulder'i ölümsüzlükle lanetlemiş, karısı ve çocuklarını da ebediyen ondan ayırmıştır. Türünün kalan tek örneği olan Kaulder yüzyıllarını cadı avlayarak geçirir. Kraliçe Cadı habersizce dirilip intikam için katilinin peşine düşene kadar her şey yolundadır. Kraliçe, Kaulder'in peşine düştüğünde ise insan ırkının kaderini tayin edecek olan bir savaş başlayacaktır.

Modern bir cadı avı öyküsünü perdeye taşıyacak olan filmin senaryosu Cory Goodman imzalı. Filmin başrolünde ise ünlü aksiyon yıldızı Vin Diesel yer alıyor.
son-cadi-avcisi_0a86338e-bfcf-48fe-bbbb-48bd03cdff35_1.jpg
Solace
Afonso Poyart'ın yönettiği film, korkunç cinayetler işleyen ve ardında hiçbir iz bırakmadan kimliğini saklamayı başaran bir seri katilin peşine düşen, genç bir FBI dedektifinin hikayesini ele alıyor. Genç dedektifin bu zorlu davada, kızının ölümünün ardından hayata küsüp emekli olan bir uzman tıpçıya ihtiyacı vardır ve onu davayı çözmek için birlikte çalışmaya ikna etmesi gerekmektedir.

Başrollerinde Anthony Hopkins, Colin Farrell, Jeffrey Dean Morgan'ın yer aldığı filmin yönetmenliğini Afonso Poyart üstleniyor.
film-afisi_f3f3673e-e457-4919-a2a6-895f4967cd3e_1.jpg

Takım: Mahalle Aşkına
Gökdelenlerin arasında kalmış bir mahallede halı saha işleten Turgay ve eski bir futbolcu olan ağabeyi Tufan, fazlaca borçları olmasına rağmen sahanın bulunduğu araziyi almak isteyen inşaat firmasına direnirler. Maddi krizden kurtulmak için ise bir fikir bulurlar. Yakın zamanda yapılacak olan ve kazanana büyük bir ödülün verileceği sokak futbolu turnuvasına katılmaya karar veren iki kardeşin sağlam bir takım kurması gerekir. İmdatlarına ise babalarının keşfettiği yenetekli futbolcuları not ettiği defter yetişir. Birbirinden farklı ve eğlenceli karakterlerden oluşan ekip bir araya gelip büyük bir hayali gerçekleştirmeye çalışacaklardır.

Yapımını Spark Film'in, dağıtımcılığını ise Mars Dağıtım'ın üstlendiği komedi filminin oyuncu kadrosunda Fırat Tanış, Beyza Şekerci, Yağız Can Konyalı, Pascal Nouma, Mehmet Özgür gibi isimler bulunuyor.
film-afisi_c6286261-76c0-4d08-b8ed-4ee1e5eef5be_1.jpg

Babalar ve Kızları
Bir baba ile kızı arasındaki güçlü ilişkiyi konu edinen Babalar ve Kızları, Pulitzer Ödüllü yazar Jake Davis ile kızı Katie'nin hikayesini ele alıyor. Jake Davis eşinin bir trafik kazasında hayatını kaybetmesi sonrasında beş yaşındaki kızı Katie ile tek başına kalır. En büyük problemi ise New York'ta öğrenim gören küçük kızının eğitimiyle ilgilenmektir. Jake aynı zamanda ani sinir patlamalarıyla boğuşmaktadır. Aradan yirmi yıl geçer... Katie zorlu çocukluğunun neden olduğu psikolojik sorunların sonuçlarıyla yüzleşmeye başlar.

Russell Crowe, Amanda Seyfried, Aaron Paul ve Diane Krueger gibi isimlerin başlıca rolleri paylaştığı filmin yönetmeni Gabriele Muccino.
film-afisi_fe5a1e2b-bcb2-4b00-adf2-52f3e1efe000_1.jpg

Evlenmeden Olmaz
Birbirlerine aşık bir çift olan Zeynep ile Yavuz, ilişkileri daha ciddi bir noktaya taşınırken yollarını ayırmak zorunda kalırlar. Zira Zeynep evlenmeyi isterken Yavuz'un evlilik korkusu daha baskın çıkmıştır. Ancak ilişkileri sona erse de birbirlerini unutamazlar. Zeynep bir gün işi nedeniyle arkadaşlarıyla birlikte Evlenmeden Olmaz adında bir çöpçatanlık bürosuna gider ve Adnan isimli bir çöpçatanla tanışır. Adnan, Zeynep'e eski sevgilisini unutturacak birini bulur ancak yeni sevgili her birinin başına beklenmedik işler açacaktır.

Yasemin Türkmenli'nin yönetmenliğini yaptığı romantik komedi türündeki filmin başrollerini Özge Özberk ve Cansel Elçin paylaşıyor.
film-afisi_8101d45f-0aa2-4e27-b12c-d27144752144_1.jpg

Mustang
İnebolu'da geçen bir hikayeyi ele alan Mustang, beş kız kardeşin özgürlükleri için verdikleri mücadeleye odaklanıyor. Lale ve kardeşleri oynadıkları bir oyunun çevreleri tarafından beklenmedik bir skandala dönüştürülmesi sonucu adeta ev hapsine mahkum olurlar. Bu durum öyle bir noktaya sürüklenir ki evde evlilik planları dahi yapılmaya başlanır. Ancak beş kardeş üzerlerinde kurulan bu baskıları yenip özgürlüklerine kavuşmak için yeni yollar arayacaktır.

Başlıca rollerini Güneş Şensoy, Doğa Doğuşlu, Elit İşcan, Tuğba Sunguroğlu ve İlayda Akdoğan'ın paylaştığı filmin yönetmeni Deniz Gamze Ergüven.
film-afisi_05244300-2f76-41c8-b67d-a6dc47806853_1.jpg
Otel Transilvanya 2
Eskiden yalnızca canavar misafirleri kabul eden Otel Transilvanya'daki en yeni değişiklik artık kapılarını insan ziyaretçilere de açıyor olmasıdır. Bu günlerde Drakula ise büyük bir sorunla yüzleşmektedir. Yarı vampir yarı insan olan sevgili torunu Dennis vampir özellikleri göstermiyordur. Mavis ile eşi Johnny, insan soyundan gelen akrabalarını ziyarete gittiklerinde Drak da canavar arkadaşlarıyla işbirliği yapar ve torunu Dennis'i eğitim kampına almaya karar verir. Bu eğitim esnasında Drakula'nın çok yaşlı ve eski kafalı babası Vlad, ziyaret için otele gelir. Vlad'in, küçük torununun saf kan vampir olmadığı ve otele insanların da kabul edildiği gerçekleriyle yüzleşmesi işleri içinden çıkılmaz bir noktaya sürükler.
İlki 2012 yılında vizyona giren keyifli animasyon serisi, sadece ülkemizde değil dünya çapında çok iyi gişe rakamları elde etmiş ve büyük-küçük tüm seyirci kitlesini eğlendirmeyi başarmıştı. Yönetmenliğini Genndy Tartakovsky'nin üstlendiği devam filminin senaryosu Adam Sandler ve Robert Smigel'e ait. Filmin orijinal seslendirme kadrosunda ise Mel Brooks Adam Sandler, Selena Gomez, Steve Buscemi, Keegan-Michael Key, Andy Samberg ve Kevin James başı çeken isimler.
film-afisi_55a9f610-f39a-4d77-82a6-6be1d5db9346_1.jpg
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Vizyona giren filmleri sizler için derledik...

Spectre
007 James Bond karakterini yine Daniel Craig üstlenirken, bu filmde kendisine ödüllü Fransız oyuncu Léa Seydoux 'un (Madeleine Swann) yanı sıra yeni isimler olan İrlandalı aktör Andrew Scott, Dave Bautista, Monica Bellucci ve Christoph Waltz (Oberhauser) yer alıyor. Skyfall'da yer alıp da bu filmde de seyredeceğimiz oyuncular ise Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw ve Rory Kinnear. Yönetmenliğini yine Sam Mendes'in üstlendiği filmin senaryosu ise John Logan'a emanet.

Geçmişten gelen şifreli bir mesaj James Bond’u Mexico City’ye ve sonunda, kötü şöhretli bir suçlunun, yasaklı dulu, güzel Lucia Sciarra ile tanışacağı Roma’ya sürükler. Bond, sızdığı gizli bir toplantı sonucunda, Spectre olarak bilinen tekinsiz bir örgütün varlığını ortaya çıkartır. Bond, Spectre’nin ağını ortaya dökebilecek ipuçlarına ulaşmak için, eski düşmanı Mr White’ın kızı, Madeleine Swann’ı aramaktadır. Moneypenny ve Q’dan kıza ulaşmak için gizlice kendisine yardım etmelerini ister. Bond, Spectre'ye yaklaştıkça, ulaşmaya çalıştığı Christoph Waltz tarafından canlandırılan düşmanı ile kendisi arasında, kan dondurucu bir bağ olduğunu öğrenecektir.

afis_22a3b911-26de-498c-b3b0-fbe355f48587_1.jpg


Düşlerin Terzisi
ILAN


Tilly Dunnage (Kate Winslet) güzel, yetenekli ve sıra dışı bir kadındır. Vicdanında taşıdığı büyük bir yükle, annesi Molly’yi (Judy Davis) bulmak için doğduğu kasabaya döner. Tilly artık kasabada bir yabancı sayılmakta ve katil olarak suçlanmaktadır. Geçmişin yaraları ile döndüğü bu yerde Tilly’yi kasabalıya yaklaştıran şey Tilly'nin eşsiz terzilik yetenekleri olur. Acılar yerini kahkahalara bırakırken Tilly modacı kimliğiyle kasabanın kadınlarını adeta baştan yaratır. Bu arada geçmişini haksız bir şekilde karalayanlardan tatlı tatlı intikamını almaya başlayan Tilly kasabanın yakışıklısı Teddy’ye (Liam Hemsworth) kalbini kaptırınca bu aşkın ona tahmin edemeyeceği şeyleri yaptıracağını görecektir.

Seneler önce dedikodular yüzünden Avustralya'daki küçük köyünü terk eden Myrtle 'Tilly' Dunnage'ın hasta annesine bakmak için geri dönüşünü konu alan filmin başrollerini Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet ve Liam Hemsworth paylaşıyor. Köyden uzakta geçirdiği yıllarda Fransız modacılardan eğitim alan genç kadın (Winslet), köye geri döndüğünde bir dikiş makinesi ve moda konusundaki yeteneğiyle tüm köyü baştan başa değiştiriyor.

afis_0f8555a9-9e0c-4867-a5e0-26649a0b324c_1.jpg


Cin Kuyusu
"Cinlerin intikamından Allah'a sığının" diyen korku filmi Cin Kuyusu'nun yönetmenliğini ve senaristliğini Murat Toktamışoğlu üstleniyor. Filmin başrollerinde Sinem Sarızayim, Zeynep Buse Kale, Beril Özgür, Cemal Baykal, Asi Güner, Emre Korkmaz ve Kubilay Güleçoğlu yer alıyor. Çocuk sahibi olmak isteyen bir çiftin bir köyde yaşadıklarını anlatacak film, cinlerin intikamını odak noktasına alıyor.

afis_bf732fad-0193-426a-8749-f3431ad48258_1.jpg


Abluka
Kadir hapishanedeki 20 yılın ardından tahliye olur ve emniyette çalışan Hamza'nın yardımıyla iş bulur. İstanbul'u saran büyük siyasi karmaşa atmosferi özellikle sokaklarda kendini göstermektedir. Kadir öçp toplayıcısı olarak girdiği bu paravan işin ardında aslında muhbir olarak çalışacaktır. Gecekondu mahallelerindeki çöpleri karıştırarak bomba ile ilgili malzemelerin olup olmadığını kontrol ederek ilgili mercilere bu bilgileri iletecektir. Kadir bir gün çalıştığı mahallelerden birinde kardeşi Ahmet ile karşılaşır. Belediyede çalışan Ahmet ile yeniden kardeşlik bağını kurmaya çalışsa da bu çabaları tek taraflı kalır. Ahmet'in bu halleri Kadir'i komplo teorileri üretmeye iter.

İlk filmi Tepenin Ardı ile ses getiren Emin Alper'in yeni filminde başlıca rollerinde Mehmet Özgür, Berkay Ateş, Tülin Özen, Müfit Kayacan ve Ozan Akbaba bulunuyor.

afis_befef6d2-d9ee-4db3-8b82-f1d8e08e73ca_1.jpg


Gizli Dosya
Yönetmenliğini ve senaristliğini James Vanderbilt'in üstlendiği filmin başrollerinde Cate Blanchett, Robert Redford, Dennis Quaid, Topher Grace, Elisabeth Moss yer alıyor. Film Amerikan askerlerinin Irak'ta yer alan Abu-Grahbi Cezaevi'nde tutuklulara uyguladıkları işkenceyi 2004 yılında ortaya çıkaran CBS sunucusu Dan Rather ve yapımcısı Mary Mapes'in hikayesine odaklanıyor.

afis_bf088af7-7916-4996-b0ea-cfb952d223d6_1.jpg


Kariyer
İsmail, eşinden ayrıldıktan sonra son parasıyla İstanbul’dan Malatya’da bulunan arkadaşları Selim ve Tolga’nın yanına gider. Selim yalanlarla kariyer peşinde koşan, Tolga ise üniversite mezunu olmasına rağmen bir türlü iş bulamayan biridir. İsmail Malatya’ya geldikten sonra Selim’in verdiği gazla bu hayatta kariyerin en önemli şey olduğunu düşünür. Ve internet üzerinden yalan söyleyerek kızları ayartmaya çalışır. Ancak hiç beklemediği olaylarla karşı karşıya gelir

afis_699bcbc7-66b5-4b2e-8dff-f4cebb979185_1.jpg


Sevimli Köpek Lotte
Estonya yapımı animasyon filmin yönetmen koltuğunda Heiki Ernits ve Janno Põldma oturuyor. Sevimli Köpek Lotte'nin senaristliğini Janno Põldma ve yönetmen Heiki Ernits üstleniyor. Avrupa'da bulunan güzel bir köyde yaşayanan köy sakinleri yeni mucitler bulabilmek için bir yarışma düzenlemeye karar verirler. Sevimli köpek Lotte'nin mucit babası da bu yarışmaya katılmaya karar verir. Bakalım tüm ailenin beklediği gibi bir sonuç çıkacak mıdır?

afis_99282469-8133-4444-be80-ddfc05ec93fa_1.jpg


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Vizyona giren filmleri sizler için derledik...

Ali Baba ve 7 Cüceler
Oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz filmografisinin hem yazıp hem yönettiği 4. film olma özelliğindeki Ali Baba ve 7 Cüceler'de seyirciyi yine ilginç bir hikaye bekliyor. Filmin oyuncu kadrosunda Yılmaz'a Zafer Algöz, Yosi Mizrahi, Bahtiyar Engin, Çetin Altay, Irina Ivkina eşlik ediyor.

film_e5a2fe44-1413-41b3-882f-24ae2459c8ff_1.jpg


Kurt Baskını
Bir çiftçi ve ailesi çiftliklerine saldıran öldürücü güçteki köpeklerle savaşmak zorunda kalırlar. Bu karşılaşma onlar için kanlı ve korkutucu olacaktır. Yönetmenliğini Nick Robertson'ın üstlendiği filmin senaryo koltuğunda Evan Randall Green oturuyor. Korku ve gerilimin haim olduğu Kurt Kapanı filminin başrollerinde Anna Lise Phillips, Jack Campbell, Kieran Thomas McNamara ve Katie Moore yer alıyor.

film_73d7761c-9c15-43b3-a2e2-e71a33676f36_1.jpg


İçimde Akan Nehir
Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz’ün senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği, İçimde Akan Nehir´de Güleryüz´e, Tuğçe Kazaz, Nursel Köse ve Hasan Kaçan gibi isimler eşlik ediyor. Hazar Kafkas yıllar sonra ağır sağlık sorunlarıyla ve beş parasız olarak döndüğü memleketinde hayatını sorgulamaya başlar. Babasından kalan evin satışıyla yıllardır göremediği oğlunun geleceğini garanti altına alacak ya da ummadığı anda aşkı bulduğu Nehir’in ölmek üzere olan kızının hayatını kurtaracaktır.

film_b7a153e2-68f5-48e0-b9de-1ef7036d8443_1.jpg


Hayal Ülkesi
Danimarka'da doğup büyüyen bir baba, yanına kızını da alarak adeta dünyanın sonundaki bir çöle doğru yolculuğa çıkar. Burası daha önce birçok insanın ulaşmaya çalıştığı, ancak sadece çok az bir kısmının varmayı başarabildiği, medeniyet sınırlarının dışında bir bölgedir. Bu nedenle hem baba hem de kızı bu maceranın zannettikleri kadar kolay olmayacağının farkındadır...Arjantinli yönetmen Lisandro Alonso'nun yönettiği filmin başrollerinde Viggo Mortensen ve Ghita Nørby yer alıyor.

film_36103673-56c7-41c4-ae28-4758f3faa8fa_1.jpg


Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi
Çizgi karikatürlerin ve çizgi filmlerin Snoopy uzun bir aradan sonra beyazperdeye üç boyutlu animasyon formatında geri dönüyor.Charlie Brown, en iyi arkadaşı olan Snoopy ile birlikte, Kızıl Baron’a karşı elele veriyor ve ikili bu düşmanı alt etmek amacıyla uzun bir maceraya atılıyor. Filmin yönetmen koltuğundaysa Horton ve Buz Devri: Kıtalar Ayrılıyor filmleriyle, animasyon maratonuna iyiden iyiye ısınan yönetmen Steve Martino yer alıyor. Filmin orijinal seslendirme kadrosunda ise Noah Schnapp, Bill Melendez, Francesca Capaldi isimlerini görmek mümkün...
film_be331f6f-f5b1-4dbc-aab1-bc8237234a79_1.jpg

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Vizyona giren filmleri sizler için derledik...

Casuslar Köprüsü

Amerikalı bir avukat soğuk savaş sırasında Sovyetler'de tutuklanmış bir pilota yardım edebilmek için CIA tarafından işe alınır. Başrolünde Tom Hanks'in oynadığı filmin yönetmeni Steven Spielberg. Casuslar Köprüsü'nün senaristleri ise usta yönetmen ve senaristler Coen Kardeşler.

afis_a5a2725e-db8c-4a3e-93eb-c25d9ce3443b_1.jpg


Sakin Batı
Sakin Batı bizleri 19. yüzyıl Amerika’sındaki bir yolculuğa çıkarır. Varlıklı bir İskoç aileden gelen 17 yaşındaki Jay’ın sevdiği kadın Rose, bir kaza sonucu İskoçya’yı terk etmek zorunda kalır ve Vahşi Batı’ya doğru yola çıkar. Jay âşık olduğu kadını bulmak için yollara düşer, suçun yasallaştığı Vahşi Batı’da tek başına amacına ulaşamayacağını anlar. Gizemli yolcu Silas’ın kendisine yardım etmesine razı olur. Yolculuk boyunca karşılaştıkları çeşitli tehlikeler, kumpaslar ve şiddet Jay’a Amerika’nın masum insanları nasıl öğüttüğünü de öğretecektir...

Genç oyuncu Kodi Smit-McPhee, Ben Mendelsohn, Michael Fassbender'in başrolleri paylaştığı filmin yönetmen ve senaristi, bu filmle birlikte ilk uzun metrajını çeken John Maclean. Sakin Batı, Sundance Film Festivali’nden Jüri Büyük Ödülü’yle döndü.

afis_230a4ff6-0eb9-462f-a520-ed59ecec16c1_1.jpg


Diktatör Adolf Hitler'in Hayatının Esrarengiz Yönleri
Müjdat Gezen’in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği yapımın başrollerinde Ahmet Saraçoğlu, Atilla Sarıkayalı, Barış Hayta, Ercan Bostancıoğlu, Ferdi Merter, Günay Karacaoğlu, Hakan Eke, İlhan Daner, İlker Ayrık, Mehmet Tuncalli, Mustafa Alabora, Şevket Çoruh, Uğur Dündar gibi isimler yer alıyor.

afis_76740e8b-f659-45a3-aa0f-dee5013975d8_1.jpg

Uzaklarda Arama

Şehir merkezindeki bir pavyon resmi bir kararla, şehir dışındaki küçük bir kasabaya "sürülür." Mecburen taşınmak zorunda kalan pavyonun kadın çalışanları ile kasabanın kadınları arasında önce gizliden gizliye, sonra da apaçık bir mücadele ortaya çıkar. Kadınlar kocalarını pavyona kaptırmaktan endişe ederken, kasaba erkeklerinin keyfi oldukça yerindedir! Tüm bu hengamenin içerisindeyse herkesin şahit olacağı tutkulu ama imkansız bir aşk yaşanır. Birbirinden oldukça farklı insanların hayatlarının kesişmesinden doğan bu trajikomik öyküyü ise bize 9 yaşındaki Yusuf anlatır...

Yönetmenliğini Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray’ın, senaristliğini ise Onur Ünlü'nün üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Yağmur Ünal, Ekin Türkmen, Sevda Erginci, Mehtap Bayrı, Elif Atakan, Pınar Göktaş, Esra Ergün ve Aslı Samat ve Mustafa Uğurlu yer alıyor.

afis_b3be6664-043d-44b5-b20f-cabb8666dbe0_1.jpg


Goosebumps: Canavarlar Firarda
Büyük şehirden Küçük bir kasabaya taşındığı için mutsuz olan Zach Cooper, taşındıkları evin tam yanındaki evde yaşayan güzel kız Hannah ile karşılaşıp, Champ ile de kısa sürede arkadaş olunca yeni bir hayat için umutlanır. Ancak Zach, Hannah’nın gizemli babasının Goosebumps kitaplarının yazarı, R.L. Stine olduğunu öğrendiğinde, olayların normal gitmeyeceğini anlar. Zach, yan evdeki komşularını daha iyi tanıdıkça Stine’nın korkunç bir sırrı olduğunu da öğrenir; Stine’ın kitaplarını ünlü yapan yaratıklar gerçektir ve Stine onları kitaplarında kilitli tutarak okurlarını korumaktadır. Stine’ın yaratıkları kazara serbest kaldıklarında, Zach’in hayatı eskisi olmayacaktır. Macera dolu çılgın bir gecede, Zach, Hannah, Champ ve Stine’ın takım olarak bu hayal ürünü yaratıkları ait oldukları kitaplara geri göndermeleri ve kasabayı kurtarmaları gerekecektir.

afis_b0e3f2ae-5157-4878-80d2-efcacf92386e_1.jpg


mahmure
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Vizyona giren filmler

Star Wars: Güç Uyanıyor

Yıldız Savaşları serisinin yedinci filmi olan Star Wars: Güç Uyanıyor'un yönetmen koltuğunda yakın dönem bilimkurgu-aksiyon sinemasının yükselen ismi J.J. Abrams oturuyor. Seyircileri tekrar uzak galaksilere sürükleme hedefindeki filmin yıldız oyuncu kadrosu ise Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew ve Max Von Sydow isimlerinden oluşuyor. Senaryo ise Lawrence Kasdan & J.J. Abrams ve Michael Arndt'a ait.

starwars_865904c4-71c9-4cf4-9447-bf14c3ba4332_1.jpg


Nadide Hayat
Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı Nadide Hayat'ın başrolünde Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Ümit Erlim, Sadi Celil Cengiz, Sevil Akı yer alıyor. Film, Çağan Irmak'ın 12. uzun metrajlı filmi olacak. Hayatının ikinci baharını yaşamak isteyen ve evlilik hayatını üniversite eğitimine tercih ederek 50 yaşına gelen Nadide'nin hikayesini izleyeceğiz. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek için kolları sıvayan Nadide, yalnız ve orta yaşlılar için öngörülen dikiş kursundan, koroya; gezilerden kabul günlerine hiçbir aktivitede aradığı mutluluğu bulamaz ta ki gazetede gördüğü bir haberle kendisini önce okul sıralarında, ardından mavi sulara kendini atar. Bir grup genç ve gizemli bir kaptan ile "yeni bir başlangıca" yelken açar!

nadide-hayat_1a31281f-b2bf-4f8f-b28a-f9e04a0544be_1.jpg


Kahin'in Kızı
Doğaüstü güçlere sahip bir ailenin kızı olarak doğan Dina, annesinin yeteneğini almıştır. Dina tıpkı onun gibi insanlara baktığı an onların ruhunu görür ve içinden geçenleri tahmin edebilir. Ancak bir gün annesinin krallıkta yaşanan bir kaosa alet edilmek istenmesi ve annesinin buna karşı yeteneğini kullanmayı reddetmesi hapse atılmasına neden olur. Dina gerçekleri ortaya çıkarmak ve annesini kurtarmak için canını riske atacağı tehlikeli bir yolculuğa çıkar...

kahinin-kizi_762e0ff2-b422-434d-a2a0-90f32619f7fc_1.jpg


Mutlu Yıllar
Olivia Wilde, Amanda Seyfried, Marisa Tomei, Ed Helms, Alan Arkin, Anthony Mackie gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Mutlu Yıllar, 4 kuşaklık Cooper ailesinin yılbaşı öncesinde birlikte yedikleri yemek sırasında beklenmedik olayların olmasını konu alıyor. Charlotte Cooper’in tek bir noel dileği var. Ailesine kusursuz bir Noel hatırası yaşatmak. Ancak dört kuşaklık Cooper ailesinin bir çatı altında toplanması kusursuzdan başka her şeye benziyor çünkü çok fazla kar yağacak, yiyecekler havalanacak ve beklenmedik misafirler onlara katılacak. Ama önce, noel şansı Cooperların eve yolculuğunu etkileyecek. Filmin yönetmen koltuğunda Jessie Nelson, senaryo koltuğunda ise Steven Rogers oturuyor.

mutlu-yillar_61d56cf3-20b0-41fe-9a65-03932a1c5a0c_1.jpg


Ma Ma
Bir ilkokulda öğretmenlik yapmakta olan Magda, meme kanserine yakalandığını öğrenir. Daha önce de yakalanıp iyileştiği hastalığın bu kez epeyce ilerlediği ortaya çıkar. Magda yaşadığı bu zor günlerde en yakınlarının neşesine güvenmektedir: Bunlar, 10 yaşındaki futbol delisi oğlu, bir türlü şarkı söyleyemeyen jinekoloğu ve karısını ve kızını bir kazada kaybeden ve Magda’nın hayatına aniden giriveren bir adam. Hayattan alabildiğince keyif almanın derdinde olan Magda, bunu yanındakilere de geçirmek ister. Kendisine 6 aylık ömür biçildiği gün hamile olduğunu öğrenir ve kaderini değiştirmeye karar verir. Başrollerinde Penélope Cruz, Luis Tosar, Jon Kortajarena'ı izleyeceğimiz filmin yönetmenliğini Julio Medem üstleniyor.

ma-ma_0d0deb50-2259-4f53-9830-7b3cac805345_1.jpg


Gassal
Korku, gerilim türündeki filmin senarist ve yönetmeni bu türdeki yapıtlarıyla tanınan Alper Kıvılcım. Filmin oyuncu kadrosunda ise Ayhan Eroğlu, Nilay Olcay, Hatice Yıldız ve Mustafa Çelik gibi isimler bulunuyor. Gassal, bir ölü yıkayıcının psikolojisini derinlemesine irdeliyor.
Gassal Abbas ücra bir köydeki evinde kendi başına yaşamaktadır. Evin en alt katını gasilhane olarak kullanan Abbas burada köyün erkek ölülerini yıkar ve kefenler. Şehir hayatından bıkan Akay’ın yolu Abbas’ın yaşadığı köyden geçer. Akay’ın ilk başta bir tek gece için misafir olacağını sanan Abbas durumun gidişatından huzursuz olur ama kendini bu gidişattan alamaz da. Annesinin kâbusu Abbas’ın peşini bırakmazken an ve an yaşanan gelişmeler her şeyin açıklığa kavuşmasını sağlayacaktır. Kim masum ya da kim daha kötü anlamanın tek yolu yüzleşmektir. Bu yüzleşme seyirciye korku ve gerilim dolu anlar yaşatacaktır.

gassal_d36feafa-ba1b-418a-b870-c869cc98cc55_1.jpg


Lolo
Paris’te İki Gün, New York’ta İki Gün ve Skylab ile tanıdığımız Fransız yönetmen ve oyuncu Julie Delpy, başrollerini Dany Boon, Vincent Lacoste ve Karın Viard ile paylaştığı romantik komedi Lolo ile beyazperdeye geri dönüyor. Yönetmenliğini, senaristliğini ve başrolünü Julie Delpy'nin üstlendiği film, dünya prömiyerini Venedik Film Festivali’nin Venedik Günleri bölümünde yaptı. Film, annesini aşırı sahiplenen ve bu yüzden de annesinin yeni sevgilisine zorluk çıkartan ergen genç Lolo'nun hikayesine odaklanıyor.

lolo_f98e92c0-cece-4b17-acd7-9ac836992a9a_1.jpg


Çılgın Dostlar 4 : Korkak Kahraman
Elliott, Timberline Ormanı'nda yaşayan korkunç kurtadamla ilgili bir hikaye anlattıktan sonra zaten korkağın teki olan Boog, her yaz yaptıkları kamptan vazgeçecek kadar büyük bir korkuya kapılır. Kurtadamın ormandan ayrıldığından emin olana dek kampa katılmamaya karar verir. Bunun üzerine başta Elliott olmak üzere tüm arkadaşları Boog'u cesaretlendirmek ve kurtadamın arkasındaki sırrı çözmeye için ellerinden geleni yapmaya başlarlar.

film_5e9eaf18-5100-4366-aa5c-1708766f40a6_1.jpg


 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Nadide hayat çok komik birşeye benziyor :hihi:
fragmanına bakmıştım :gulsemmi:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst