Bu hafta vizyona giren filmler

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu hafta vizyona giren filmler

01narnia_d.jpg


NARNİA GÜNLÜKLERİ: ŞAFAK YILDIZI'NIN YOLCULUĞU
(The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader)

Yönetmen: Michael Apted
Oyuncular: Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley, Will Poulter, Laura Brent, Gary Sweet, Arthur Angel, Tony Nixon, Shane Rangi, Colin Moody

C. S. Lewis’in büyü ve mucizelerle dolu dünyasına dönüş, rüya gibi bir Narnia gemisi olan “Dawn Treader / Şafak Yıldızı” ile başlıyor.

01turist_d.jpg


THE TOURIST
(The Tourist)

Yönetmen: Florian Henckel von Donnersmarck
Oyuncular: Angelina Jolie, Johnny Depp, Paul Bettany, Timothy Dalton, Steven Berkoff, Rufus Sewell, Bruno Wolkowitch, Christian De Sica, Ralf Moeller, Raoul Bova

Frank (Depp), kırık kalbinin acısından kurtulmak için İtalya’ya giden Amerikalı bir turisttir. Trende Elise (Jolie) adında olağanüstü bir kadınla tanışmasıyla gezisi bambaşka bir boyut kazanır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
9 yeni film vizyonda

Sinemaseverler bu hafta 5'i yerli 9 yeni film izleme imkanı bulacak.

ShowImage.aspx

BAŞIMIZA GELENLER
Greg Berlanti'nin yönettiği ve Christina Hendricks, Katherine Heigl, Josh Duhamel ile Josh Lucas'ın oynadığı “Başımıza Gelenler/Life As We Know It”, iki sevgilinin bir arada kalma uğruna verdiği mücadeleyi anlatıyor.
Romantik komediye güzel bir örnek olan filmin konusu şöyle:
“Holly ve Eric, tek ortak noktalarının birbirlerine nefretleri ve vaftiz kızları Sophie'ye olan sevgileri olduğunu keşfederler. Ama, aniden Sophie'nin hayatta tek sahip olduğu ebeveynler olduklarında, farklılıklarını bir kenara bırakmak zorunda kalırlar. Yoğun sosyal hayatları devam ederken, aynı çatı altında yaşayabilmenin de bir yolunu bulmalıdırlar.”

ShowImage.aspx

SULTANIN SIRRI
Hakan Şahin'in yönettiği ve Mark Dacascos, Emanuel Bettencourt, Sinan Taymin Albayrak ile Zeynep Beşerler'in oynadığı “Sultanın Sırrı”, tarihi film meraklılarını sinema salonlarına çekecek.
Gizemli senaryosuyla öne çıkan filmin konusu şöyle:
“Osmanlı Devleti hükümdarlarından II. Abdülhamit'in petrol ile ilgili sırrından haberdar olan Amerikalı bir profesör bir gün İstanbul'a gelir. Topkapı Müzesi'nde saklı, gizemli sandığı bulmak için çabalar. Profesörün karşısına gizli bağlantıları olan bir müze müdürü çıkar. Sonunda profesör yer altına inmeye karar verir ve macera başlar.”

ShowImage.aspx

ATEŞLE OYNAYAN LIZ: MİLLENNİUM ÜÇLEMESİ 2
Daniel Alfredson'un yönettiği ve Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Lena Endre ve Peter Andersson'nin oynadığı “Ateşle Oynayan Kız: Millennium Üçlemesi 2/The Girl Who Played With Fire”, gerilim sahneleriyle göz dolduruyor.
Stieg Larsson'un tüm dünyada fenomene dönüşen filminin konusu şöyle:
“Mikael, İsveç'teki fuhuş çeteleri üzerinde çalışmalara başlamıştır. Dosya görevlisi ve kız arkadaşı ölü bulunur. Polis, silahta parmak izi olan Lizbeth'in peşine düşer. Mikael, Lisbeth'in masum olduğunu kanıtlayabilmek için cinayetleri araştırmaya başlar. Bu araştırmalar sırasında, peşindeki adamların Lisbeth'in geçmişiyle bağlantılı olduğunu fark edecektir.”

ShowImage.aspx


ÇAKALLARLA DANS
Murat Şeker'in yönettiği ve Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ile Tuba Ünsal'ın oynadığı “Çakallarla Dans”, gözünü para hırsı bürümüş bir muhasebecinin başına gelen olayları aktarıyor.
Filmin konusu şöyle:
“Muhasebeci Servet, şirketin internet hesapları üzerinden para çalmak için plan yapar. Parayı yakın arkadaşı Gökhan'ın hesabına aktarıp suçu onun üzerine yıkacaktır. Diğer iki arkadaşı da planın figüranı olacaklardır. Ancak işi ellerine yüzlerine bulaştırırlar. Kısa yoldan para kazanmak uğruna giriştikleri iş onları, akıllarına bile gelmeyecek çılgın ve eğlenceli bir serüvene sürükler.”

ShowImage.aspx


ŞENLİKNAME: BİR İSTANBUL MASALI
İsmail Eren'in yönettiği, İlker Yiğen, Ayfer Dönmez, Naci Taşdöğen ve Ahmet Mekin'in oynadığı “Şenlikname: Bir İstanbul Masalı”, masal tadında ilerliyor.
Tarihi film sevenleri sinema salonlarına davet eden filmin konusu şöyle:
“Sultanın biricik kızının saraydan kaçırılması ile başlayan inanılmaz macera, İstanbul'un 3 bin yıllık efsanevi mekanlarında amansız bir mücadeleye dönüşür. Saf mehtercilerin, eski korsanların, saray muhafızlarının, masum mekanikçilerin karıştığı macerayı anlatan bir albümünün sayfaları içinde sıcak bir aşk öyküsü doğar.”

ShowImage.aspx


KARANLIK CENNET
Gilles Marchand'ın yönettiği ve Gregoire Leprince-Ringuet, Louise Bourgoin, Melvil Poupaud ile Pauline Etienne'nin oynadığı “Karanlık Cennet/Black Heaven”, buldukları cep telefonuyla hayatları değişen iki gencin yaşadıklarını anlatıyor.
İlk gösterimi 2010'da Cannes Film Festivali'nde yapılan filmin konusu şöyle:
“Gaspard ve Marion buldukları cep telefonunu sahibine vermek istediklerinde, adamın intihar ettiğine şahit olurlar ve olay yerinde Audrey isimli gizemli bir kızla tanışırlar. Audrey, Gaspard'ı Black Heaven adlı bilgisayar oyunuyla tanıştırır. Gaspard yarattığı yeni kimlikle, kendini bu gizemli sanal dünyanın içinde, tehlikenin tam ortasında bulacaktır.”

ShowImage.aspx


TESLİMİYET
Emre Yalgın'ın yönettiği ve Görkem Arslan, Didem Soylu ile Seyhan Arman'ın oynadığı “Teslimiyet”, dört travestinin çarpıcı hayatlarını aktarıyor.
Senaryosu Selanik Film Festivalinin Balkan Fonu bölümünde ilk dörde girerek, mali destek alan filmin konusu şöyle:
“Sanem, beraber yaşadığı üç travestiyle birlikte seks işçisi olarak hayatını kazanmaktadır. Mahalleye yeni taşınan Gökhan'ın ilgisini çekmeyi başarır. İkili arasında suskun bir ilişki başlar. Oturduğu ev beklenmedik olaylarla sarsılırken, Sanem, Gökhan'ın yanına sığınmak zorunda kalır. Böylece, Gökhan'ın, Sanem'in kimliğini, Sanem'in ise Gökhan'ın güvenilirliğini sorguladığı bir yolculuk başlar.”

ShowImage.aspx


ÇAKAL
Erhan Kozan'ın yönettiği ve İsmail Hacıoğlu, Uğur Polat, Erkan Can ile Çetin Atay'ın oynadığı “Çakal”, Türk sinemasında “Gerçekçilik” üzerine yeni bir soluk getiren film olarak yorumlanıyor.
İstanbul'un varoşlarında geçen filmin konusu şöyle:
“Akın'ın hayatı, annesinin ölümüyle şekil değiştirmeye başlar. Çalıştığı marangoz atölyesinden çaldığı parayla yeni bir hayat kurmayı planlarken, sevgilisi Deniz'in onu terk etmesi, arkadaşı İdris'in yaptığı teklifi kabul etmesine sebep olur. Bu teklif ona yeni bir başlangıç fırsatı sunar. Akın'ın, korkusuz duruşu, patronun gözünden kaçmaz. Fakat bu yeni başlangıç yeni düşmanları da beraberinde getirir.”

ShowImage.aspx


KARANLIK DENİZ

Roberta Torre'nin yönettiği ve Luigi Lo Cascio, Anna Mouglalis, Maurizio Donadoni ile Massimo Popolizio'nin oynadığı “Karanlık Deniz/Mare Nero-The Dark Sea”, iki sevgilinin birden değişen hayatlarını beyaz perdeye yansıtıyor.
Sinemaseverlerin sabırsızlıkla beklediği filmin konusu şöyle:
“Dedektif Luca ve Veronica ciddi bir ilişki yaşamaya başlar. Telefonda aldığı bir cinayet haberi Luca'yı etkilemeye başlar. Kurbanın hayatı, bir şekilde Luca'nın erotik arzularını ateşler ve Veronica'ya olan sevgisinden şüphe edecek kadar alçak bir hayat yaşamaya başlar. Luca, kendi fantazilerinden oluşan kabuslar ve cinsel zevklerle hayatını altüst eder.”


Hürriyet
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
3 yeni film vizyonda

Bu hafta sinemaseverleri 1 animasyon olmak üzere toplam 3 yabancı film bekliyor.


12295423.jpg



ZOR BABA 3 / LITTLE FOCKERS
Hasılat rekorları kıran serinin üçüncü filmi Little Fockers’da, Jack Byrnes (Robert De Niro) ve Greg Focker (Ben Stiller) arasındaki husumet, komedinin son noktasına ulaşıyor. Dünya çapında sevilen filmin yepyeni bölümünde; yıldızlardan oluşan kadroya Laura Dern, Jessica Alba ve Harvey Keitel de katılıyor.

Konusu:
Aradan geçen 10 yıl, karısı Pam’le (Polo) yaptıkları iki küçük Focker ve aşılan sayısız engelden sonra, Greg nihayet asabi kayınpederi Jack’in güvenini kazanır. Fakat para sıkıntısı çeken babamız, bir ilaç şirketinde ikinci bir işe girdiğinde, Jack’in en sevdiği erkek hemşireyle ilgili şüpheleri tekrar baş gösterir.

Greg ve Pam’in tüm tayfası -Pam’in aşk acısı çeken eski sevgilisi Kevin (Owen Wilson) da dâhil- ikizlerin yaş günü partisi için toplantığında; Greg evinin erkeği olabileceğini şüpheci Jack’e kanıtkamak zorunda kalır. Ama tüm yanlış anlamalar, gözetlemeler ve gizli kapaklı işler sonucunda; Greg, Jack’in son sınavından geçip ailenin yeni reisi olacak mı yoksa güven halkası sonsuza dek kırılacak mı?

ShowImage.aspx


KARMAKARIŞIK / TANGLED
Byron Howard ile Nathan Greno’nun yönettiği Karmakarışık'ın seslendirmesini ise Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy ile Ron Perlman yapacak.

Konusu:
Flynn gizemli bir kulede saklanırken, o kulede yaşayan güzel ve cesur, 20 metre uzunluğunda saçları olan Rapunzel tarafından esir alınır.
Yıllardır hapsedildiği kuleden çıkma yolları arayan Flynn’i esir alan meraklı kız, yakışıklı hırsızla bir anlaşma yapar ve alışılmadık bir maceraya yelken açar.

ShowImage.aspx


HIRSIZLAR ŞEHRİ / TOWN
Ben Affleck, Chuck Hogan'ın kitabından senaryolaştırdığı Hırsızlar Şehri'nin aynı zamanda yönetmenliğini ve başrolünü de üstleniyor.
Konusu:
Dough MacRay (Ben Affleck) banka soyguncularından oluşan bir grubun lideridir. Hayatında kimseyle yakınlaşmadığından kimseyi kaybetme korkusu da yoktur. Ancak bu durum son işlerinde banka müdürü Claire Keesey’yi (Rebecca Hall) rehin almaları ile değişecektir. Claire’e ilgi duymaya başlayan Dough’ın hayatı da bu doğrultuda değişecektir.
Hürriyet
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
file.ashx


Sinemaseverler bu hafta biri yerli, biri yabancı 2 filmle buluşacak.

Eyyvah Eyvah 2

Hakan Algül'ün yönettiği ve Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak Şakrak ile Salih Kalyon'un oynadığı "Eyyvah Eyvah 2" filmi, komedi sahneleriyle sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Klarnet'in renk kattığı filmin konusu şöyle:

"Babası Ali Rıza Şeker'i bulan Hüseyin için artık halledilmesi gereken tek bir şey kalmıştır. O da Geyikli'deki sevdalısı hemşire Müjgan'a kavuşmak ve Firuzan'ın hediye ettiği yüzüğü verip Müjgan'ın kalbini kazanmak."

Guzel-Bir-Hayat-Duslerken-1294215233.jpg


Güzel Bir Hayat Düşlerken

Danis Tanovic'in yönettiği ve Miki Manojlovic, Boris Ler, Mira Furlan ile Jelena Stupljanin'in oynadığı "Güzel Bir Hayat Düşlerken" filmi, trajik bir hikayeyi konu alıyor.
Filmin konusu şöyle:

"Balkanlar'da savaşın yeni sona erdiği Hersek'in güneyindeki küçük bir köyde, yıllar süren komünist rejimden sonra yeni bir demokratik hükümet başa geçmiştir. Yıllarca sürgünde kalan Divko Buntic, sürgünde kendisiyle gelmeyen ailesinden intikamını almak üzere memleketine döner. Yanında yeni ve genç karısı, kara bir kedi, koca bir Mercedes ve tonla para vardır. Başta parayla her şey çözülür gibi görünse de sonrasında hayat ipleri eline alır. Savaş kapıya dayanır, hayatı alt üst olur ve Divko son bir atakla talihini yenmeye çalışır."

CNNTÜRK
 
Katılım
5 Ekim 2010
Mesajlar
1.273
Tepki
914
Puan
113
Konum
ANKARA
işte hasretle beklediğim film ..mutlaka gideceğim...


Hür Adam: Bediuzzaman Said Nursi - Hür Adam: Bediuzzaman Said Nursi Tür : Dram / Biyografi
Gösterim Tarihi : 7 Ocak 2011
Yönetmen : Mehmet Tanrısever
Senaryo : Mehmet Tanrısever , Mehmet Uyar , Ahmet Çetin
Yapım : 2010, Türkiye

Oyuncular

Mürşit Ağa Bağ (Said Nursi)
“Hür Adam”, yazdığı kitaplar ve yetiştirdiği talebelerle 80 seneyi aşkın süredir Türkiye’den başlayarak bütün dünyayı etkileyen Bediüzzaman Said Nursi’nin hayatından kesitler taşıyor. Pek çok ilmî ve edebî çalışmaya konu olan Bediüzzaman’ın hayatı “Hür Adam”da ilk kez dramatik bir yapıyla sinemaya uyarlandı.

Küçük yaşta medrese eğitimiyle kendini geliştirdikten sonra Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküşü ve cumhuriyetin kurulması sancıları arasında, savaşlar ve işgaller yaşayan bir millete İslam’ı ve imanı, asrın gerekleriyle hatırlatmak gayesiyle yola çıkan Bediüzzaman’ın hayatı, esaretler, mahkemeler, sürgünler ve hapislerle geçti. Sadece kitap yazdığı ve talebe yetiştirdiği için pek çok iftira ve komployla ortadan kaldırılmaya çalışılan Said Nursî, her şart altında yazımına devam ettiği Risale-i Nur Külliyatı adlı eserlerini her yere ve herkese ulaştırmaya çalıştı.
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Güzel filimler girmiş vizyona bilmiyorum eyvah eyvah iyi bir seyirci alırmı nedense ben yerli komedi türk filimlerini sevemiyorum belden aşağı laflarla komedi diye filim yapıyorlar buda benim hoşuma gitmiyor şöyle güzel komedi filimleri olsada çocuklarımıza da rahat rahat izlettirebilsek :dertli:
 

zuzu44

Daimi Üye
Katılım
5 Ekim 2010
Mesajlar
10.822
Tepki
8.684
Puan
113
Konum
istanbul
file.ashx


Sinemaseverler bu hafta biri yerli, biri yabancı 2 filmle buluşacak.

Eyyvah Eyvah 2

Hakan Algül'ün yönettiği ve Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak Şakrak ile Salih Kalyon'un oynadığı "Eyyvah Eyvah 2" filmi, komedi sahneleriyle sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Klarnet'in renk kattığı filmin konusu şöyle:

"Babası Ali Rıza Şeker'i bulan Hüseyin için artık halledilmesi gereken tek bir şey kalmıştır. O da Geyikli'deki sevdalısı hemşire Müjgan'a kavuşmak ve Firuzan'ın hediye ettiği yüzüğü verip Müjgan'ın kalbini kazanmak."

Guzel-Bir-Hayat-Duslerken-1294215233.jpg


Güzel Bir Hayat Düşlerken

Danis Tanovic'in yönettiği ve Miki Manojlovic, Boris Ler, Mira Furlan ile Jelena Stupljanin'in oynadığı "Güzel Bir Hayat Düşlerken" filmi, trajik bir hikayeyi konu alıyor.
Filmin konusu şöyle:

"Balkanlar'da savaşın yeni sona erdiği Hersek'in güneyindeki küçük bir köyde, yıllar süren komünist rejimden sonra yeni bir demokratik hükümet başa geçmiştir. Yıllarca sürgünde kalan Divko Buntic, sürgünde kendisiyle gelmeyen ailesinden intikamını almak üzere memleketine döner. Yanında yeni ve genç karısı, kara bir kedi, koca bir Mercedes ve tonla para vardır. Başta parayla her şey çözülür gibi görünse de sonrasında hayat ipleri eline alır. Savaş kapıya dayanır, hayatı alt üst olur ve Divko son bir atakla talihini yenmeye çalışır."

CNNTÜRK


eyvah eyvaha 1 gitmiştim 2.de mutlaka gidicem çok beğenmiştim
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
01_benim_adim_ask_d.jpg


BENİM ADIM AŞK (I'm Love)

Yönetmen: Luca Guadagnino
Oyuncular: Tilda Swinton, Edoardo Gabbriellini, Flavio Parenti, Alba Rohrwacher
Tür: Dram

Rus asıllı Emma (Tilda Swinton), Recchi Ailesi’ne gelin geldikten sonra İtalya’ya ve Milan kültürüne uyum sağlamıştır. Büyükbaba, kurduğu tekstil imparatorluğunu oğlu yani Emma’nın kocası Tancredi Recchi (Pippo Delbono) ile torunu Edo’ya (Flavio Parenti) devrettiğini açıklar. Bu kararla birlikte aile içinde birçok değişim başlar. Emma, kızının bir kadına aşık olduğunu öğrenir. Oğlu Edo ise yemek tutkusunu geri plana itip şirket işlerine yoğunlaşmaya başlar. Oğlunun yakın arkadaşı olan aşçı Antonio (Edoardo Gabbriellini) ile tanışan Emma, zamanla ona aşık olur ve ikisi arasında tutkulu bir ilişki başlar. Ancak Edo’nun bu durumu öğrenmesi, büyük bir trajediye yol açacak ve aile içi dengeleri kökten değiştirecektir.

01ask_sarhosu_d.jpg



AŞK SARHOŞU (Love and Other Drugs)

Yönetmen: Edward Zwick
Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Oliver Platt, Hank Azaria
Tür: Romantik komedi

Jamie karizmatik fakat pek başarı yakalayamamış biridir. Sonunda aradığı başarıyı markete yeni sürülmüş ve çığır açan bir ilaç olan Viagra’nın mümessilliğini yapmaya başladığında bulur. Yeni giriştiği bu iş ona tesadüfler sonucu karşısına çıkacak güzel ressam Maggie’yi de getirecektir.

01cadilar_zamani_d.jpg


CADILAR ZAMANI (Season of the Witch)

Yönetmen: Domicik Sena
Oyuncular: Nicolas Cage, Ron Perlman, Stephen Campbell Moore, Robert Sheehan
Tür: Fantastik

Yıllarını savaşarak geçiren ve kiliseye sadakatini sunan Haçlı şövalyesi Behman’ın (Nicolas Cage) tek dileği sessiz sakin bir hayattır. Behman ile canyoldaşı ve silah arkadaşı Felson (Ron Perlman) Avrupa’daki evlerine geri döner. O sıralarda veba salgını her yeri kasıp kavurmaktadır. Marburg Sarayı’nda yiyecek ve erzak ararken tutuklanırlar. Ölmek üzere olan Kardinal D'Ambroise (Christopher Lee) onlara bir anlaşma önerir. Ya ordudan firar ettikleri için hapse gireceklerdir ya da tehlikeli bir görevi yerine getireceklerdir. Bu görev, vebanın sorumlusu ve cadı olduğuna inanılan genç bir köylü kızın, yargılanmak üzere uzaktaki bir manastıra götürülmesidir. Behman ve Felson, yanlarına aldıkları 4 adam ile birlikte yola çıkar. Yolculukları sırasında kızın sıradan bir insan olmadığını anlayan Behman ve ekibi, şeytanla karşı karşıya gelecek ve hayal bile edemeyecekleri kötülüklerle savaşmak zorunda kalacaktır.

01kagit_d.jpg


KAĞIT

Yönetmen: Sinan Çetin
Oyuncular: Öner Erkan, Asuman Dabak, Ayşen Gruda, Ahmet Mekin, Zeynep Beşerler, Uğur Bilgin, Zafer Ergin, Fatoş Seymen, Metin Cantimur, Bahar Sarak
Tür: Dram, politik

Genç ve idealist yönetmen Emrah (Öner Erkan), ilk sinema filmini çekmeye çalışmaktadır. Ama babasından gizlice… Babası Mehdi Bey (Ahmet Mekin), Emrah’ın eczacılıkta okuduğunu sanmaktadır. En büyük dileği de oğlunun eczane açmasıdır. İşçi sınıfı üzerine sosyal içerikli filmini çekmeye başlayan Emrah’ın destekçisi ise annesi Şahane Hanım’dır (Ayşen Gruda). Annesi ve filminin başrol oyuncusu ile birlikte yapımcının kapısını çalan Emrah’ın önünde maddi destek alabilmesi için tek bir koşul vardır: Filmi için devletten izin almak… Ankara’nın yolunu tutan Emrah, Müzeyyen Hanım’dan (Asuman Dabak) gerekli izni alamaz. Bir yandan filminin çekimlerine devam eden genç adam, bir yandan da izin için defalarca Ankara’ya gider gelir. Saçma bir kanunu kör bir inatla uygulayan Müzeyyen Hanım ile bürokrasiye boyun eğmeyen Emrah arasındaki mücadele giderek kızışır.

01megazeka_d.jpg


MEGAZEKA 3D (Megamind)

Yönetmen: Tom McGrath
Seslendirenler: Will Ferrell, Brad Pitt ile Tina Fey
Tür: Animasyon

Mavi renkli ve koca kafalı Megazeka, yok olan bir gezegenden anne-babası tarafından uzay mekiği ile dünyaya gönderilmiştir. Onunla birlikte hoş görünümlü bir bebek daha dünyaya adım atar. O da iyilik timsali Metro Man’dir. Çocukken Metro Man’in popülerliği altında ezilen Megazeka, kendine onun tam tersi bir yol seçer. O artık dünyanın en kötüsü olacaktır. Ancak karşısında hep Metro Man’i bulur. İyi ile kötünün savaşı, Megazeka’nın Metro Man’i beceriksiz bir planla alt etmesiyle son bulur. Artık Metro City’nin hakimi Megazeka’dır. Düşmanını yenen süperkötü kahramanımızın önünde artık onu engelleyecek hiçbir güç kalmamıştır. Bu durumdan sıkılan Megazeka, kendine bir rakip yaratmaya karar verir. Televizyoncu Roxanne Ritchie’nin kameramanı Hal’u, süpergüçlere sahip Titan’a dönüştürür. Ancak Titan, Megazeka’nın planladığı gibi iyi bir kahraman değil, kendisinden bile daha kötü bir güç haline gelir.

01tehlikeli_ask_d.jpg


TEHLİKELİ AŞK (Kites)

Yönetmen: Anurag Basu
Oyuncular: Hrithik Roshan, Barbara Mori, Luce Rains, Kangana Ranaut
Tür: Romantik

Jay Ray (Hrithik Roshan) Las Vegas’ta yaşayan yakışıklı bir dans öğretmenidir. Günün birinde Meksikalı güzel Natasha (Barbara Mori) ile karşılaşır. Natasha, gangster Tony (Nicholas Brown) ile evlenmek üzeredir. Jay ile Natasha, karşı konulmaz şekilde birbirlerine aşık olur. Beraber kaçarlar. Ancak Tony onların peşindedir. İki sevgili kanun dışı işlere bulaşır; hem polislerden hem de Tony’nin adamlarından kaçmaya çalışır.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Vizyonda kısır hafta


Türk sinema izleyicisi, bu hafta biri yerli 2 yeni filmle buluşacak.

01ask_d.jpg


Aşk Tesadüfleri Sever

Ömer Faruk Sorak'ın yönettiği ve Mehmet Günsür, Belçim Bilgin, Altan Erkekli ile Yiğit Özşener'in oynadığı "Aşk Tesadüfleri Sever"de, doğumlarından itibaren yolları Ankara'da kesişen, 2010 yılında İstanbul'da tanışan Özgür ve Deniz'in engellerle dolu aşk macerası anlatılıyor.

1970'li yıllara geri dönüşlerin yapıldığı film, o yılların unutulmaya yüz tutmuş popüler kültür ögeleri, müzikleri, yaşam biçimleri ve alışkanlıklarından besleniyor. Pek çok gerçek hikayeden yola çıkılarak derlenmiş olaylar bütünü ile İstanbul'dan Ankara'ya yapılan nostaljik yolculuk, izleyiciye doyurucu ve duygusal bir aşk filmi vadediyor.

01sanctum_d.jpg


Sanctum

Yönetmen: Alister Grierson
Oyuncular: Ioan Gruffudd, Richard Roxburgh, Alice Parkinson, Rhys Wakefield, Dan Wyllie
Tür: Macera
Usta dalgıç Frank McGuire (Richard Roxburgh) Güney Pasifik'teki sualtı mağaralarında aylardan beridir araştırma yapmaktadır. Ekibinde 17 yaşındaki oğlu Josh (Rhys Wakefield) ve araştırmanın finansörü Carl Hurley (Ioan Gruffudd)de vardır. Ani bir su baskını çıkışı kapatınca ekip, yerin yüzlerce metre altında kapalı kalır. Suyun giderek yükselmesi ve nefes alınacak alanın azalması panik yaratır. Suyun altındaki labirentlerden mutlaka bir çıkış yolu bulunmalıdır. Ya kurtulacaklar ya da sonsuza dek burada kapana kısılacaklardır.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
file.ashx


Sinemaseverler, bu hafta biri yerli 4 yeni filmle buluşacak.

İNCİR REÇELİ

Aytaç Ağırlar'ın yönettiği ve Sezai Paracıkoğlu, Melike Güner, Barbara Laurens ile Sinan Çalışkanoğlu'nun oynadığı "İncir Reçeli" filmi, romantik sahneleriyle izleyicilerin karşısında olacak.

Filmin konusu şöyle:

"Metin 30'lu yaşlarda hayatını TV'lere skeç yazarak kazanan bir adamdır. Bir gün gittiği barda, hayatını tümüyle değiştiren Duygu ile tanışır. Duygu ve Metin, bir masala başlarlar ama sonu başından belli bir masaldır bu..."

DÖVÜŞÇÜ

David Russell'ın yönettiği ve Christian Bale, Mark Wahlberg, Amy Adams ile Melissa Leo'nun oynadığı "Dövüşçü (The Figther)" filmi, dram sahneleriyle izleyicilerin dikkatini çekecek.

Filmde, kardeş ilişkileri, suç, uyuşturucu gibi konuların yoğunluğunda bir boksörün sıfırdan zirveye tırmanışı anlatılıyor.

AYİN

Mikael Hafström'ün yönettiği ve Anthony Hopkins, Colin O'Donoghue, Alice Braga ile Toby Jones'in oynadığı "Ayin (The Rite)" filmi, dram ve gerilim sahneleriyle beyazperdeye yansıyacak.

Gerçek olaylardan esinlenilen ve çok tartışılan "şeytan çıkarma" uygulaması yer alan filmde, şeytan çıkarma ayinlerini incelemesi için Vatikan'a gönderilen ilahiyat fakültesi öğrencisi Michael Kovak'ın öyküsü işleniyor.

Şüpheciliğini bir zırh gibi kuşanan Michael, vakaların ardında iblisleri değil, psikiyatrik ögeleri aramaları konusunda üstlerine meydan okur. Ancak alışılmışın dışında yöntemler uygulaması ve yaptığı binlerce şeytan çıkarma ayini ile tanınan Peder Lucas'ın yanına gönderildiğinde, Michael'ın zırhı çatlamaya başlar.

ŞAMPİYON

Randall Wallace'ın yönettiği ve John Malkovich, Diane Lane, James Cromwell ile Dylan Walsh oynadığı "Şampiyon (Secretariat)" filmi, ev hanımı Penny Chenery'nin sahip olduğu yarış atının, 1973 yılında üç kez üst üste şampiyon olmasını konu alıyor.

Gerçek bir öyküden uyarlanan filmde, erkek egemen at yarışı sektöründe bir kadının başarı öyküsü ve 25 yıldır kırılamayan rekoru anlatılıyor.
CNNTÜRK
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Bende pazar günü için plan yaptım gidecem inşallah bu filme:D Arina gel beraber gidek hamiş hamiş izleyek

Yeni gördüm yalnız :1:

ben gittim canım. Salya sümük ağladım :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

file.ashx


Sinemaseverler, bu hafta biri yerli 4 yeni filmle buluşacak.

İNCİR REÇELİ

Aytaç Ağırlar'ın yönettiği ve Sezai Paracıkoğlu, Melike Güner, Barbara Laurens ile Sinan Çalışkanoğlu'nun oynadığı "İncir Reçeli" filmi, romantik sahneleriyle izleyicilerin karşısında olacak.

Filmin konusu şöyle:

"Metin 30'lu yaşlarda hayatını TV'lere skeç yazarak kazanan bir adamdır. Bir gün gittiği barda, hayatını tümüyle değiştiren Duygu ile tanışır. Duygu ve Metin, bir masala başlarlar ama sonu başından belli bir masaldır bu..."

DÖVÜŞÇÜ

David Russell'ın yönettiği ve Christian Bale, Mark Wahlberg, Amy Adams ile Melissa Leo'nun oynadığı "Dövüşçü (The Figther)" filmi, dram sahneleriyle izleyicilerin dikkatini çekecek.

Filmde, kardeş ilişkileri, suç, uyuşturucu gibi konuların yoğunluğunda bir boksörün sıfırdan zirveye tırmanışı anlatılıyor.

AYİN

Mikael Hafström'ün yönettiği ve Anthony Hopkins, Colin O'Donoghue, Alice Braga ile Toby Jones'in oynadığı "Ayin (The Rite)" filmi, dram ve gerilim sahneleriyle beyazperdeye yansıyacak.

Gerçek olaylardan esinlenilen ve çok tartışılan "şeytan çıkarma" uygulaması yer alan filmde, şeytan çıkarma ayinlerini incelemesi için Vatikan'a gönderilen ilahiyat fakültesi öğrencisi Michael Kovak'ın öyküsü işleniyor.

Şüpheciliğini bir zırh gibi kuşanan Michael, vakaların ardında iblisleri değil, psikiyatrik ögeleri aramaları konusunda üstlerine meydan okur. Ancak alışılmışın dışında yöntemler uygulaması ve yaptığı binlerce şeytan çıkarma ayini ile tanınan Peder Lucas'ın yanına gönderildiğinde, Michael'ın zırhı çatlamaya başlar.

ŞAMPİYON

Randall Wallace'ın yönettiği ve John Malkovich, Diane Lane, James Cromwell ile Dylan Walsh oynadığı "Şampiyon (Secretariat)" filmi, ev hanımı Penny Chenery'nin sahip olduğu yarış atının, 1973 yılında üç kez üst üste şampiyon olmasını konu alıyor.

Gerçek bir öyküden uyarlanan filmde, erkek egemen at yarışı sektöründe bir kadının başarı öyküsü ve 25 yıldır kırılamayan rekoru anlatılıyor.
CNNTÜRK

Pek gidilmeye değer film yok. :dertli:

İncir Reçeli çok çirkin geldi bana fragmanlarından izlediğim kadarıyla :elis:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
attachment.php

Oscar adayları bu hafta vizyonda

SINYORA ENRICA İLE İTALYAN OLMAK...
Ali İlhan'ın yönettiği ve Claudia Cardinale, İsmail Hacıoğlu, Lavinia Longhi ile Teoman Kumbaracıbaşı'nın oynadığı "Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak" filmi, komedi ve dram sahneleriyle dikkati çekiyor.

Filmin konusu şöyle:

"Yıllar önce oğlunu ve kendisini terk eden kocasından sonra hiçbir erkeği kapısından bile geçirmeyen Sinyora Enrica, evindeki boş odaları kız öğrencilere kiralamakta ve pazarda çalışmaktadır. Yıllarca bozmadığı bu kuralı, evine gelen Türk öğrenci Ekin için bozar. Enrica'nın oğlu Giovanni'nin annesine karşı haksız davranışları, Ekin'in de Enrica'ya karşı bir koruma duygusuna
dönüşür ve aralarında bir gönül bağı oluşur."

ÇALGI ÇENGİ...
Selçuk Aydemir'in yönettiği ve Murat Cemcir, Ahmet Kural, Erdal Tosun ile Tuna Orhan'ın oynadığı "Çalgı Çengi" filminin de konusu şöyle:

"Salih ve Gürkan, düğün ve kına gecesi gibi organizasyonlarda müzisyenlik yaparak hayatını kazanan Ankaralı iki teyze oğludur. İkili, bir gece ikinci sınıf bir düğün salonunda sahne almak için yola çıkar. Bodrum katında hazırlanırken, yanı başlarında işlenen bir cinayet komik olaylar zincirinin de tetikleyicisi olacaktır."

attachment.php


KING'S SPEECH...
Tom Hooper'ın yönettiği ve Colin Firth, Helena Bonham Carter, Derek Jacobi ile Geoffrey Rush'un oynadığı "Zoraki Kral (The King's Speech)" filminde, babası 5. George'un ölümünün ardından, ağabeyi Edward'ın da tahttan feragat etmesi üzerine Albert'ın krallık görevini devralmak zorunda kalması anlatılıyor.

Kekemeliği yüzünden dehşet içinde olan Albert, eşi Elizabeth, Avustralyalı terapist Lionel ve hükümetin desteğiyle kekemeliğinin üstesinden gelir ve ülkesindeki insanlara güven vererek, savaş için onları birleştirir.

YEŞİL YABAN ARISI...
Michel Gondry'nin yönettiği ve Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz ile Chad Coleman'nin oynadığı "Yeşil Yaban Arısı (The Green Hornet)" filmi, 3 boyutlu aksiyon sahneleriyle sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Filmin konusu şöyle:

"Britt, Los Angeles'ın en bilinen medya şirketinin varisidir. Babası ölene kadar amaçsız bir hayat sürer. Babasının yaratıcı çalışanı Kato ile arkadaşlık kurduklarında ikisi de hayatlarında ilk kez anlamlı bir şey yapabileceklerini düşünürler ve böylece suçla savaşları başlar. Britt, gizli kahraman Yeşil Yaban Arısı olur. Ortağı Kato ile suç ve suçluların peşine düşerler."

127saat.jpg

127 SAAT...

Danny Boyle'un yönettiği ve James Franco, Lizzy Caplan, Kate Mara ile Amber Tamblyn'in oynadığı "127 Saat (127 Hours)" filminde ise genç bir dağcı olan Aron, Utah yakınlarında büyük bir kaya parçasının arasına sıkışır ve 5 gün boyunca hayatta kalma mücadelesi verir.

Bu süre boyunca yaralı halde içsel sorunlarıyla da karşılaşmak zorunda kalan Aron, kendisini bu beladan kurtarmaya yarayacak tüm yönleriyle de yüzleştikten sonra kurtulur.

CNNTÜRK
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
attachment.php


Vizyonda biri yerli dört film

Sinemaseverler bu hafta biri yerli 4 yeni filmle buluşacak.


01iz_d.jpg


İZ PEŞİNDE (True Grit)

Yönetmen: Coen Kardeşler
Oyuncular: Jeff Bridges, Matt Damon, Josh Brolin, Hailee Steinfeld
Tür: Western

Babasını öldüren katilden intikam almaya çalışan bir kız çocuğunun öyküsü... Haftanın bir diğer Oscar adayı filmi olan İz Peşinde'de Coen'ler, şık bir western ile seyirciyi selamlıyor. Coen'cilerin ilgisiz kalmayacağı söylenebilir.

Yönetmen: Coen Kardeşler
Oyuncular: Jeff Bridges, Matt Damon, Josh Brolin, Hailee Steinfeld
Tür: Western

Babasını öldüren katilden intikam almaya çalışan bir kız çocuğunun öyküsü... Haftanın bir diğer Oscar adayı filmi olan İz Peşinde'de Coen'ler, şık bir western ile seyirciyi selamlıyor. Coen'cilerin ilgisiz kalmayacağı söylenebilir.

01kacis_d.jpg


KAÇIŞ PLANI (The Next Three Days)

Yönetmen: Paul Haggis
Oyuncular: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Brian Dennehy, Liam Neeson
Tür: Macera, gerilim

Karısı cinayetle suçlanıp hapse atılınca öğretmen John da onu hapisten kaçırmak için incelikli bir plan yapar. Ama polisler de onu takiptedir. Biraz uzun olmakla birlikte ve iyi bir gerilim filmi olduğunu söyleyebiliriz. Her şeye rağmen aile parçalanmamalıdır fikrini de kıssadan hisse çıkabileceğimiz bir seyirlik.

01siyah_d.jpg


SİYAH KUĞU (Black Swan)

Yönetmen: Darren Aronofsky
Oyuncular: Natalie Portman, Mila Kunis, Winona Ryder, Vincent Cassel
Tür: Dram

Vizyona girmeden önce adından söz ettirmeyi başaran Natalie Portman'li Siyah Kuğu, bir balerinin biraz da yönetmeninin zorlamasıyla kendini keşfetmesinin ya da şöyle söyleyelim, içindeki Darth Vader'i fark etmesinin hikâyesi... Oscar gecesi elinin boş dönmeyeceği de düşünülürse bu film, haftanın kaçırılmayacak yapımlarından...

01ya_sonra_d.jpg


YA SONRA

Yönetmen: Özcan Deniz
Oyuncular: Özcan Deniz, Deniz Çakır, Barış Falay, Ragıp Savaş
Tür: Romantik komedi
Kaç zamandır kitleleri sinemaya çekecek, izlenebilir bir romantik komedi arayışında olan sinemamız aradığı filmi bulmuş gibi. Deniz, ilk filminde (yönetmen olarak), eşi ya da sevgilileriyle ilgilenmeyi kesen erkeklere, böyle giderse 'kuş yuvadan uçar' mesajı veriyor. Biraz masal, biraz melodram ve romatik komediyi harmalayan Deniz'in, seyirciyi etkileyecek damarı bulduğu kesin!
 

Ekli dosyalar

  • 23.jpg
    23.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 69
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
file.ashx


Türk sinema izleyicisi, bu hafta ikisi yerli altı yeni filmle buluşacak.

72. KOĞUŞ...

Murat Saraçoğlu'nun yönettiği ve Kerem Alışık, Hülya Avşar, Yavuz Bingöl ile Songül Öden'in oynadığı "72. Koğuş" filmi, politik ve dram sahneleriyle sinemaseverlerin karşısına çıkacak.


1940'lı yılların Türkiye'sinde geçen filmde, cezaevinin 72 No'lu koğuşunda çeşitli suçlardan yatan "Adembabalar", onların sefaleti, acıları, insanlığa özlemi, hayata dair düşleri, çelişkileri, aşkları ve kavgaları konu alınıyor. Filmde, bu derin çukura yuvarlanmış, en yakınını üç kuruşa vurabilecek kadar alçalmış insanların dünyası, bir koğuşun karanlıktaki direnişi ve yaşam mücadelesi anlatılıyor.



KİR...


Yusuf Çetin'in oynadığı ve yönettiği Zilan Odabaşı, Yalçın Dümer ile Eyüp Çalış'ın eşlik ettiği "Kir (Qirej)" filminde, Türkiye'deki Kürt sorununda önemli rol alan koruculuk sisteminin bölge halkına yaşattıkları konu alınıyor.


RANGO...


Gore Verbinski'nin yönettiği ve Johnny Depp, Isla Fisher, Abigail Breslin ile Alfred Molina'nın seslendirdiği "Rango" filmi, animasyon sahneleriyle izleyicilerinin dikkatini çekecek.


Filmde, sakin ve sıradan bir hayat yaşayan bukalemun Rango'nun komik dönüşüm hikayesinde, Rango kendini, çölün en sahtekar yaratıklarının oluşturduğu



"Toprak" kasabasında bulur. Kasabalılar Rango'yu beklemekte oldukları kurtarıcı olarak karşılayınca, bu rolü oynamaya mecbur kalır ve giderek gerçek bir kahramana dönüşmeye başlar.



SOKAK DANSI...


Jon Chu'nun yönettiği ve Rick Malambri, Adam Sevani, Sharni Vinson ile Alyson Stoner'ın oynadığı "Sokak Dansı (Step Up)" filmi, 3D yapımıyla sinemaseverlerin karşısına çıkacak.


Filmde, bir grup dansçı, Moose ve Natalie ile çalışmaya başlayınca, yarışmada, dünyanın en iyi sokak dansçılarıyla karşı karşıya gelir. Yarışmayı kazanan grup, tüm hayallerine kavuşurken, kaybeden taraf elindeki her şeyi kaybedecektir. Luke, ailesinden kalan vasiyeti korumaya çalışırken, Natalie kalbine mi yoksa mantığına mı güveneceğini bilemez.



GERÇEĞİN PARÇALARI...


Debra Granik'in yönettiği ve Jennifer Lawrence, John Hawkes, Kevin Breznahan ile Dale Dickey'nin oynadığı "Gerçeğin Parçaları (Winter's Bone)" filmi, gerilim sahneleriyle izleyicilerin dikkatini çekecek.


Filmin konusu şöyle:



"Alabama'nın küçük bir kasabasında yaşayan 17 yaşındaki Ree, iki kardeşine ve hasta annesine bakmak zorundadır. Ruhsal bir çöküntü içinde olan annesinin o hale gelmesinde uyuşturucu bağımlısı babasının rolü çok büyüktür. Methamphetamin bağımlısı babası, onları terk etmiştir ama Ree, ailesini yeniden bir araya getirmeye kararlıdır."



KADER AJANLARI...


George Nolfi'nin yönettiği ve Matt Damon, Emily Blunt, Anthony Mackie ile John Slattery'nin oynadığı "Kader Ajanları (The Adjustment Bureau)" filmi, romantizm ve gerilim sahneleriyle izleyicilerle buluşacak.


Filmde, politikacı David, güzel modern balerin Elise ile tanışır. Tam ona aşık olmaya başladığını fark ettiği an, gizemli adamlar çifti ayırmak ister. David, ya Elise'in peşini bırakıp daha önce kendisi için çizilen yoldan gidecek ya da kadere karşı gelmek için kendisini tehlikeye atacak.


CNNTÜRK
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
6 yeni film vizyonda

12881916.jpg


Sinemaseverler, bu hafta 4'ü yerli 6 yeni filmle buluşacak.


GÖLGELER VE SURETLER
Derviş Zaim'in yönettiği ve Osman Alkaş, Settar Tanrıöğen, Erol Refikoğlu ile Buğra Gülsoy'un oynadığı “Gölgeler ve Suretler” filmi, yönetmen Zaim'in “Cenneti Beklerken (minyatür)” ve “Nokta (hat)” ile başladığı Geleneksel Türk Sanatları üçlemesinin son halkası olarak kabul ediliyor.
Filmin konusu;
‘Gölgeler ve Suretler’, 1963’te Kıbrıs’ta başlayan olaylar sırasında bir Karagöz kuklacısı olan babasından ayrı düşen genç kızın geçirdiği dönüşüm ve olgunlaşma sürecini anlatıyor. Yıkılıp yanan köylerden, daha güvenli olan şehre kaçış macerası esnasında yaşanan dostluklar ve savaş ortamı, Kıbrıs’ın 60'lı yıllardaki hikâyesine ışık tutuyor. Hikâyenin fonunu ise Kıbrıs’ın Karpaz bölgesi ve Büyükkonuk Köyü’nün olağanüstü güzellikteki doğası, köyleri, tepeleri ve deniz oluşturuyor.


ShowImage.aspx


KOLPAÇİNO: BOMBA
Şafak Sezer'in oynadığı ve yönettiği, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ile Arzu Yanardağ'ın eşlik ettiği “Kolpaçino: Bomba” filmi, komedi sahneleriyle izleyicilerin yüzünü güldürecek.
Filmin konusu;
“Özgür (Şafak Sezer) zengin bir ailenin evladıdır. Ancak hayatından memnun değildir. Ne cimri babasından destek görmekte ne de zengin kayınpederinden. Özgür'ün geçmişten gelen sevgilisi olan Şale (Arzu Yanardağ), çıkaracağı albüm için maddi destek beklemektedir. Bu desteği bulamayınca Özgür'ü, gizlice çektiği bir şantaj kaseti ile tehdit eder. Kalbi kırık bir kadının 'kadınca' intikamı gibi görünen bu durumun arkasında aslında çok büyük hesaplar vardır. Özgür bu durumdan çıkabilmek için kolpaçı arkadaşları Sabri (Aydemir Akbaş) ve Tayfun'dan (Ali Çatalbaş) yardım ister. Kendisine çok güvenen bu ekip, Özgür'ü kurtarmaya çalışırken, kendilerini daha büyük belaların içinde bulur.”

ShowImage.aspx


SAKLI HAYATLAR
Haluk Ünal'ın yönettiği ve Ceren Hindistan, Yusuf Akgün, Laçin Ceylan ile Zerrin Sümer'in oynadığı “Saklı Hayatlar” filmi, dram ve politik sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.
Filmin konusu;
1980'deki “Çorum katliamı” sonucu İstanbul'a göç eden bir Alevi ailenin hikayesinden yola çıkan filmde, sıradan insanların yaşadığı kimlik çatışmalarının yol açtığı gerçek bir trajedi ele alınıyor.


ShowImage.aspx


BİR AVUÇ DENİZ

Leyla Yılmaz'ın yönettiği ve Berrak Tüzünataç, Engin Altan Düzyatan, Zeynep Özder ile Ahu Yağtu'nun oynadığı “Bir Avuç Deniz” filmi, romantik hikayesiyle izleyicilerin karşısına çıkacak.
Filmin konusu;
Filmde, uzun yıllar Amerika'da okuyan ve çalışan Mert (Engin Altan Düzyatan), şirketin Türkiye yöneticisi olmak üzere İstanbul'a döner. Burada arkadaşı Bora (Tuğrul Tülek) ve Bora'nın eşi Aylin (Ahu Yağtu) ile bir tekne turuna çıkar. Geziye Göcek'te, Mert'in kız arkadaşı Dilek (Zeynep Özder) katılır. Grup keyifli bir tatil geçirirken bir gün teknelerine İstanbul'un en varlıklı ailelerinden birinin kızı Deniz (Berrak Tüzünataç) gelir. Deniz'in alaycı ve pervasız havası Mert'i etkiler. O güne dek hep yapması gerekeni yapan, ailesinin çizdiği rotada giden Mert, kendini sorgulamaya başlar.

ShowImage.aspx


SEVİMLİ HAYVANLAR - ANIMALS UNITED
Holger Tappe'nin yönettiği ve Mehmet Ali Erbil, Oya Küçümen, Dilek Gürel ile Selçuk Kıpçak'ın seslendirdiği “Sevimli Hayvanlar (Konferenz der Tiere- Animals United)” filmi animasyon sahneleriyle izleyicilerin dikkatini çekecek.
Filmin konusu;
Filmde, insanların doğayı yok etmesiyle Kuzey Kutbu'ndaki buzullar hızla erir. Büyük yangınlar Orta Avustralya'yı kasıp kavurur. Doğal yaşam alanlarını terk etmek zorunda kalan, bir grup hayvan, paslı bir banyo küvetinin içinde okyanusu geçer. Rotaları, dünyanın el değmemiş son köşelerinden biri olan Afrika'daki Okavango Deltası'dır.

ShowImage.aspx


İKİ KADIN BİR ERKEK / THE KIDS ARE ALL RIGHT
Lisa Cholodenko'nun yönettiği ve Annette Bening, Julianne Moore, Mark Ruffalo ile Mia Wasikowska'nin oynadığı “İki Kadın Bir Erkek (The Kids Are All Right)” filmi, komedi sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.
Filmde, lezbiyen bir çift olan Nic ve Jules, yapay döllenme ile iki çocuk sahibi olur. Çocuklar ergenliğe girdiklerinde gerçek babalarıyla tanışmak ister. Paul adındaki donör, onların babalarıdır ve çocuklar Paul'u anneleriyle tanıştırmak ister. Paul'un gelmesi aile düzenini değiştirecek ve yepyeni bir aile tanımının yapılmasına yol açacak.

Hürriyet
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
6 yeni film vizyonda

Türk sinema izleyicisi bu hafta 2'si yerli 6 yeni filmle buluşacak.

ShowImage.aspx

BAĞLANMAK YOK
Ivan Reitman'ın yönettiği ve Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline ile Cary Elwes'in oynadığı “Bağlanmak Yok (No Strings Attached)” filminin konusu şöyle:
“14 yaşındaki Emma ve Adam'ın cinsellikle ilgili hiçbir bilgileri yoktur. Yıllar sonra, yolları tekrar kesişen Emma ve Adam kendilerini yatakta sevişirken bulurlar. Emma'nın ilişkilere karşı alerjisi vardır. Adam ise tüm ilişkilere tövbe etmiştir. Çünkü babası, Adam'ın eski kız arkadaşıyla çıkmaktadır. Emma ve Adam duygusal ilişkileri bırakıp, çıkar arkadaşlığı kurmaya karar verir.”

ShowImage.aspx

PRESS
Sedat Yılmaz'ın yönettiği ve Aram Dildar, Engin Emre Değer, Kadim Yaşar ile Sezgin Cengiz'in oynadığı “Press” filminin konusu şöyle:
“Bir avuç gazeteci, Diyarbakır'da yaşanan insan hakkı ihlallerini dünyaya duyurmaya çalışmaktadır. Gazetenin, Diyarbakır bürosunda 7 kişi çalışmaktadır. Faysal, yaptığı bir haberde orduyla ilişkisi olan bir çetenin izine rastlar. Çete, bölgedeki birçok cinayetin zanlısıdır.”
ShowImage.aspx

DÜNYA İSTİLASI: LOS ANGELES SAVAŞI
Jonathan Liebesman'ın yönettiği ve Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Ramon Rodriguez ile Bridget Moynahan'ın oynadığı “Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı (World Invasion: Battle Los Angeles)” filminde, yıllar boyunca UFO görülmesi vakaları, 2011'de dünyanın bilinmeyen güçlerinin istilasına uğramasıyla korkunç bir gerçek haline dönüşür.
Büyük şehirler bir bir düşerken, Los Angeles, insanlığın son cephesi haline gelir. Bir Deniz Piyadesi Başçavuş ve yeni taburu, kuma, bir sınır çizgisi çekerek, düşmana karşı mücadeleye girer.


ShowImage.aspx

LİMİT YOK
Neil Burger'in yönettiği ve Bradley Cooper, Abbie Cornish, Robert De Niro ile Anna Friel'in oynadığı “Limit Yok (Limitless)” filmi, macera ve gerilim sahneleriyle izleyicilerin dikkatini çekecek.
Filmde, Eddie, başarısız New Yorklu bir yazardır, ancak günün birinde eski bir arkadaşıyla karşılaşması tüm hayatını değiştirir. Arkadaşı, onu, beynin tüm kapasitesini kullanmasını sağlayacak bir ilaçla tanıştırır. Böylece Eddie, kendisinin kusursuz bir versiyonuna dönüşür. İlaç sayesinde, paraya, akla, çekiciliğe sahip olur, fakat Eddie, kısa bir süre sonra sonsuz güce bedelsiz sahip olunamayacağını anlar.

ShowImage.aspx

ÇINAR AĞACI
Handan İpekçi'nin yönettiği ve Nurgül Yeşilçay, Nejat İşler, Celile Toyon ile Meral Okay'ın oynadığı “Çınar Ağacı” filmi, toplumun farklı kesimlerinden insanların hayatlarına ayna tutarak, aile kavramını ve ailevi değerleri ön plana çıkaracak sahneleriyle sinemaseverlerin karşısına çıkacak.
Dört çocuk, torunlar, iki ayda bir evden eve taşınan çiçekler, plâklar, bir sandık ve gramafon. Ve iki ayda bir buluşulan “Çınar Ağacı”! Emekli öğretmen Adviye Hanım’ın biraz huysuz kişiliği çocuklarına hayatı zorlaştırıyor görünse de torunu Barış’ın hayatındaki en anlamlı şey anneannesidir. Bir tek Barış, kavuşulacak buluşmalarını iple çekmektedir.

ShowImage.aspx

BENİM HİKAYEM
Richard Lewis'in yönettiği ve Paul Giamatti, Dustin Hoffman, Rosamund Pike ile Minnie Driver'ın oynadığı “Benim Hikayem (Barney's Version)” filminde, Clara, Barney'nin Roma'daki kısa süreli bohem hayatı sırasında karşılaştığı kızıl saçlı özgür ruhlu sadakatsiz ilk eştir. İkinci eşi “Bayan P” ise devamlı olarak alışveriş yapan ve konuşan, her ne kadar Barney onu dinlemese de zengin bir Yahudi prensesidir. Barney, iki evliliğin ardından, üçüncü eşi Miriam ile karşılaşır. Gerçek bir romantik, iyiliksever ve centilmen olur.
Hürriyet
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst