Bu hafta vizyona giren filmler

OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
7 yeni film vizyonda
Türk sinema izleyicisi bu hafta, biri yerli 7 yeni filmle buluşacak.

ShowImage.aspx


KAYBEDENLER KLÜBÜ

Tolga Örnek'in yönettiği ve Nejat İşler, Yiğit Özşener, Ahu Türkpençe ile İdil Fırat'ın oynadığı “Kaybedenler Kulübü” filmi, komedi ve dram sahneleriyle sinemaseverlerin ilgisini çekecek.

Filmde, alternatif kitaplar basan bir yayınevinin sahibi Kaan (Nejat İşler) ile Kadıköy'de bar işleten, çok sıkı bir plak ve efemera (gündelik yaşama ait ıvır zıvır olarak nitelendirilebilecek kısa ömürlü küçük ve geçici belgeler) koleksiyoneri Mete (Yiğit Özşener), 1990'lı yılların ikinci yarısında, bir radyo programı yapmaya başlar. Program zaman içinde hem onların hem de dinleyenlerin hayatını değiştirecek. Programın şöhreti hızla yayılırken Kaan ve Mete hayatlarına aynen devam eder. Her gün başka kadınlarla yalnızlığını gidermeye çalışan Kaan, aradığı aşkı Zeynep'te (Ahu Türkpençe) bulur ve bu aşkı tutkuyla yaşamaya çalışır. Herkesin “kendi kaybını” bulduğu “Kaybedenler Kulübü” programı, toplumun farklı kesiminden insanları bir araya getirir.

ShowImage.aspx


HAYATIM YALAN

Dennis Dugan'ın yönettiği ve Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nicole Kidman ile Nick Swardson'un oynadığı “Hayatım Yalan (Just Go With It)” filmi, romantik komedi sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmde, kendisinden çok daha genç bir öğretmenle aşk yaşayan bir plastik cerrah, dikkatsizce söylediği bir yalanın üzerini kapatmak için sadık asistanından, yakında boşanacağı karısı rolü oynamasını ister. Bu durum geri teperek, daha fazla yalana neden olduğunda, asistanın çocukları işe karışır ve herkes hayatlarını değiştirecek bir hafta sonu tatili için Hawai'nin yolunu tutar.

ShowImage.aspx


İNTİKAM YOLU

Patrick Lussier'in yönettiği ve Nicolas Cage, Amber Heard, William Fichtner ile Billy Burke'un oynadığı “İntikam Yolu (Drive Angry)” filmi, gerilim ve aksiyon sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

Filmin konusu şöyle:
“Firari bir suçlu olan Milton, tek kızını küçükken terk etmiştir. Şimdi bebek yaştaki torununu, kana susamış tarikattan kurtarmak için ortalığı birbirine katacaktır. Onları bulmak için sadece üç günü kalmışken, sahte mesih King ve şeytana tapan müritlerinin izini bulmak için arabası ve amansız bir sağ kroşesi olan güzel garson Piper'dan yardım ister. King ve havari ordusuyla mücadeleye girer.”

ShowImage.aspx


KAN KOKUSU

Jorge Michel Grau'nun yönettiği ve Francisco Barreiro, Alan Chávez, Paulina Gaitán ile Carmen Beato'nun oynadığı “Kan Kokusu (We Are What We Are)” filmi, orta yaşlı bir adamın sokakta ölmesiyle başlıyor. Filmde, otopsi yapılan adamın midesinden bir insan parmağı çıkar. Polis olayı incelerken, kanlı ayinler düzenleyerek, insan etiyle beslenen aile, yemek bulmakta zorlanır. Görev, en büyük oğul Alfredo'ya düşer, ama o bu göreve hazır değildir. Anne ise panik içindedir, çünkü kanlı “ayin” yaklaşır.


ShowImage.aspx


BEN DÖRT NUMARA

D.J. Caruso'nun yönettiği ve Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer ile Dianna Agron'un oynadığı “Ben Dört Numara (I am Number Four)” filmi, aksiyon ve bilim kurgu sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.
Öldürülmek için peşine düşülen John Smith'in hikayesi anlatılan filmde, kimliğini değiştirerek, koruyucusuyla şehir şehir dolaşan John, her seferinde, geçmişiyle bağı olmayan yeni biri oluyor. Artık evi olarak nitelendirdiği küçük Ohio şehrinde, John'un karşısına, hayatını değiştirecek beklenmedik olaylar, ilk aşkı, yeni ve güçlü yetenekler çıkıyor.

ShowImage.aspx


VAY ANAM VAY

John Whitesellin yönettiği ve Martin Lawrence, Brandon Jackson, Jessica Lucas ile Michelle Ang'ın oynadığı “Vay Anam Vay: Babasının Oğlu (Big Mommas: Like Father, Like Son)” filminde, FBI ajanı Malcom Turner ve 17 yaşındaki oğlu Trent, bir cinayete şahitlik ettikten sonra kılık değiştirerek, kızların performans gösterdiği bir sanat okuluna gider. Katil onları bulmadan önce, onlar katili bulmak zorundadır.


ShowImage.aspx


DÖRT ASLAN

Christopher Morris'in yönettiği ve Peter Carlton, Angus Aynsley, Alex Marshall ile Mark Herbert'in oynadığı “Dört Aslan (Four Lions)” filminde, terör üzerine hicivli bir inceleme yapılarak, insan davranışlarının temellerini araştıran güçlü bir dram sahneleniyor.

Filmde, dört adamın, farklı yabancılar olarak görülmesine izin verilmiyor. Onları görmemezlikten gelmenin veya içinden geldikleri kültürü toptan yabancılaştırma eğiliminin ardındakileri açık ediyor. Gerilimle espri arasında ince bir dengede durarak, bugünün gerçekliğine cesur ve yepyeni bir bakış açısı getiriyor.

Hürriyet
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
cocuklari esime birakabilirsem bu hafta gitmek istiyorum sinemaya ama hangisine kararsizim:hihi:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
file.ashx


Vizyonda 5 yeni film

SON GECE

Massy Tadjedin'in yönettiği ve Keira Knightley, Eva Mendes, Sam Worthington ile Guillaume Canet'in oynadığı "Son Gece (Last Night)" filminde, hikaye evli bir çifti konu alıyor. Koca kendisinden hoşlanan meslektaşıyla iş seyahatine çıkar. Meslektaşının kendisini ayartmasına direnirken, karısı da eski bir sevgilisine rastlar.

YAŞAM ŞİFRESİ

Duncan Jones'un yönettiği ve Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga ile Jeffrey Wright'nin oynadığı "Yaşam Şifresi (Source Code)" filmi, aksiyon ve gerilim sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmde, Colter, hız treninde uyanır ve buraya nasıl geldiğine dair hiçbir fikri yoktur. Başka birinin bedeninde uyanan Colter, kendini Chicago banliyö trenini havaya uçuran adamı bulmak zorunda olduğu bir görevin içinde bulur.

Colter'in, Chicago'yu büyük bir felaketten kurtarması için sadece 8 dakikası vardır.

HER ŞEY GÜZEL OLACAK

Christoffer Boe'nun yönettiği ve Jens Albinus, Igor Radosavljevic ile Marijana Jankovic'in oynadığı "Her Şey Güzel Olacak (Everything Will Be Fine)" filmi, gerilim ve dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmde, Falk, bir gün arabasıyla genç bir adama çarpar ve kaçarken adamın çantasını alır. Adamın elinde Irak'la ilgili, Danimarka hükümetini sarsacak sırlar vardır. Falk, bir anda büyük bir siyasi komplonun içine düşer. Başından geçenleri insanlara inandırmakta güçlük çeken Falk, elindeki belgeleri açıklamak için her şeyi göze alır.

ŞEYTANIN OTELİ

Mikkel Braenne Sandemose'in yönettiği ve Ida Marie Bakkerud, Pal Stokka, Julie Rusti ile Arthur Berning'in oynadığı "Şeytanın Oteli (Fritt Vilt 3 - Cold Prey 3)" filmi, gerilim ve korku sahneleriyle izleyicilerin dikkatini çekecek.

Filmde, bir dağ oteli, birçok gizemli olaydan sonra iflas halindedir.

Ailesi, oğullarını, başına gelen belalardan sağ salim kurtardıktan sonra kilit altında tutar. Ancak resmi kayıtlara göre, çocuk, oyun oynarken bir buz yarığına düşer ve ailesi onu ararken çığın altında kalır. Davayı araştıran polis on yıl sonra bazı şeylerin göründüğü gibi olmadığını fark eder.

RİO

Carlos Saldanha'nın yönettiği ve Yekta Kopan, Levent Sülün ile Fatih Özacun'un seslendirdiği "Rio" filmi, animasyon sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.
Filmin konusu şöyle:

"Evcimen papağan Mavili, sahibi Linda ile Lake şehrinde konforlu bir hayat sürmektedir. Mavili'nin Makav kuş türünün son örneği olduğunu düşünürken, Rio de Janeiro'da Harika isimli bir dişi Makav'ın yaşadığını öğrenince yolculuğa çıkarlar. Rio'ya vardıktan bir süre sonra Mavili ile Harika, hayvan tacirleri tarafından kaçırılır. Daha sonra Rio'lu bir grup kuş tarafından kurtarılırlar. Mavili, artık uçmayı öğrenmenin ve Linda'ya dönme zamanının geldiğini anlar."

CNNTÜRK
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu hafta vizyona giren filmler

01askin_buyusu_d.jpg



AŞKIN BÜYÜSÜ - Water For Elephants
(Sayfasına gitmak için isme tıklayın)

Yönetmen: Francis Lawrence
Oyuncular: Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz, James Frain, Paul Schneider, Hal Holbrook, Dan Lauria, Tim Guinee, Ken Foree, Mark Povinelli
Tür: Dram

Büyük Buhran zamanında Jacob (Robert Pattinson) veterinerlik okulu öğrencisidir. Anne-babasını araba kazasında kaybettiğini öğrenince, mezuniyetine kısa bir zaman kala okulu bırakır ve soluğu bir trende alır. Bu bir sirk trenidir ve hem kalbi hem de cebi boş olan Jacob’ın kaderini değiştirecektir. Genç adam, sirkin güzeller güzeli yıldızı Marlena’ya (Reese Witherspoon) aşık olur. Ancak Marlena sirkin patronu ve hayvan eğitmeni August’un (Christoph Waltz) karısıdır. Jacob’ın varlığı, psikolojik sorunları olan August’un tepkisini çekmekte gecikmez.

01bizim_buyuk_caresizligimiz_d.jpg


BİZİM BÜYÜK ÇARESİZLİĞİMİZ
(Sayfasına gitmak için isme tıklayın)

Yönetmen: Seyfi Teoman
Oyuncular: İlker Aksum, Fatih Al, Güneş Sayın, Taner Birsel, Baki Davrak, Mehmet Ali Nuroğlu
Tür: Dram

Bizim Büyük Çaresizliğimiz, lise yıllarından beri yakın arkadaş olan, 30’lu yaşların sonundaki iki adamın, Ender ve Çetin’in dostluğunu konu alıyor. Uzun yıllar hayatları farklı yönlere giden iki yakın arkadaş, Çetin’in yıllar sonra Ankara’ya dönmesiyle çocukluk hayallerini gerçekleştirir ve aynı evde yaşamaya başlarlar. Tam birlikte yeni bir hayat kurmuşlarken, yurtdışında yaşayan arkadaşları Fikret Türkiye’de tatildeyken bir trafik kazası geçirir ve annesiyle babasını kaybeder. Almanya’ya geri dönmesi gereken Fikret, Ender ve Çetin’den, Ankara’da üniversite öğrencisi olan kız kardeşi Nihal’in okulunu bitirene kadar, yani iki yıl boyunca, onlarla kalmasını ister.

Birlikte yaşama hayalleri tam gerçekleşmişken üçüncü birinin eve gelmiş olması ilk başlarda Ender ve Çetin’i rahatsız eder. Ölümlerin travmasını atlatamayan Nihal de onlarla iletişim kurmak istemez, ama zamanla birbirlerine alışırlar. Aralarında ev merkezli üçlü bir yakınlık oluşur; beraber vakit geçirmeye ve bundan hoşlanmaya başlarlar. Bir süre sonra kaçınılmaz olan gerçekleşir; Ender ve Çetin, birbirlerinden habersiz bir şekilde Nihal’e aşık olurlar. Bu ortak aşklarını fark etmeleri, Ender ve Çetin’i birbirinden uzaklaştırmayacak, tersine onların dostluğunda yeni bir sayfa açacaktır.

01londra_bulvari_d.jpg


LONDRA BULVARI - London Boulevard

Yönetmen: William Monahan
Oyuncular: Keira Knightley, Colin Farrell, Anna Friel, Jamie Campbell Bower, Ray Winstone
Tür: Polisiye, Romantik

Mitchel (Farrell) hapisten yeni çıkmıştır. Geçmişini geride bırakmak ve yeni bir hayata başlamak istemektedir. Eski hayatına geri döneceğini düşünenlerden gelen teklifleri kabul etmez. Bunların yerine ünlü bir oyuncu olan Charlotte (Knightley) ile çalışmaya karar verir. İş olarak başlayan ilişkiler aşka döner. Ancak bu arada Mitchel’in geçmişi peşinden gelmektedir. En sonunda Mitchel hayatını geri kazanmak için mücadele etmeye karar verir.

01scre4m_d.jpg


ÇIĞLIK 4 - Scream 4

Yönetmen: Wes Craven
Oyuncular: Neve Campbell, David Arquette, Courteney Cox, Emma Roberts, Hayden Panettiere, Anthony Anderson, Alison Brie, Adam Brody, Rory Culkin, Marielle Jaffe
Tür: Gerilim, Korku
Scre4m’de kişisel gelişim kitapları yazarı olan Sidney Prescott (Neve Campbell), kitabının tanıtım turunun son durağı olarak Woodsboro’ya geri döner. Artık evli bir çift olan Şerif Dewey (David Arquette) ve Gale (Courteney Cox-Arquette) ile tekrar iletişime geçen Sidney, kuzeni Jill (Emma Roberts) ve teyzesi Kate’i (Mary McDonnell) de ziyaret eder.

Ne yazık ki Sidney’in yeniden ortaya çıkışı Hayalet Maske’nin de geri dönmesine sebep olur. Sidney, Gale, Dewey, Jill ile arkadaşları ve nihayetinde tüm kasaba artık tehlike altındadır...

01sucker_punch_d.jpg


SUCKER PUNCH

Yönetmen: Zack Snyder
Oyuncular: Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone, Vanessa Hudgens, Jamie Chung, Carla Gugino, Scott Glenn, Jon Hamm, Oscar Isaac, Vicky Lambert
Tür: Gerilim, Fantastik, Aksiyon

Annesi ölen Babydoll (Emily Browning), tacizlerine karşı koyduğu babası tarafından akıl hastanesine kapatılır. Adeta hapishane yaşamına mahkum edilen Babydoll, her şeye rağmen hayatta kalma isteğini kaybetmez. Kendi zihninde alternatif bir evren yaratır. Dobra Rocket (Jena Malone), şehirli Blondie (Vanessa Hudgens), sadık Amber (Jamie Chung) ve isteksiz Sweet Pea’yi (Abbie Cornish), onları tutsak alan Mavi (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) ve Kumarbaz’dan (Jon Hamm) kaçmaya ikna eder. Babydoll arkadaşları ile birlikte, samuray savaşçılarından yılanlara kadar, sınırları olmayan fantastik bir savaşta özgürlük mücadelesine soyunur.
01winnie_the_pooh_d.jpg


WINNIE THE POOH

Yönetmen: Stephen J. Anderson, Don Hall
Seslendirenler: Jim Cummings, Craig Ferguson, John Cleese, Tom Kenny, Bud Luckey, Jack Boulter, Travis Oates, Kristen Anderson-Lopez
Tür: Animasyon, Aile

Sevimli ayı Pooh arkadaşları kaplan Tigger, kanguru Kanga, eşek Eeyore, küçük domuzcuk Piglet, Tavşan ve Kanga’nın yavrusu Roo ile birlikte yeni maceralara atılır.

Hürriyet
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
file.ashx

8 yeni film vizyona girecek


Sinemaseverler bu hafta komedi, dram, aksiyon, bilim kurgu ve animasyonların bulunduğu 2'si yerli 8 yeni filmle buluşacak.

01alfaveomega_d.jpg


Alfa ve Omega: Eve Dönüş Macerası (Alpha and Omega)

Yönetmen: Anthony Bell, Steve Moore
Oyuncular: Hayden Panettiere, Christina Ricci, Justin Long, Dennis Hopper, Danny Glover
Tür: Komedi/Macera/Aksiyon/AileKate ve Humphrey adındaki iki kurt yaşadıkları parktan ayrılmak zorunda kalınca, yeni evlerine varmak için bilmedikleri ve tehlikeli bir yolculuğa atılırlar.

01cokmukomik_d.jpg


Çok mu Komik?

Yönetmen: Adem Uğur
Oyuncular: Abdullah Şekeroğlu, Aydan Burhan, Birgül Ulusoy, Didem Reze, Gazanfer Ündüz, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Nurcan Elver, Oğuzhan Şekeroğlu, Taylan Güner
Tür: Komedi/Dram

Elazığ’ın Hüseynik köyünde yaşayanların eğlenceli hikayesi...

01dahaiyibirdunyada_d.jpg


Daha İyi Bir Dünyada (In a Better World)

Yönetmen: Susanne Bier
Oyuncular: Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen, William Johnk Nielsen, Markus Rygaard, Wil Johnson, Eddy Kimani, Emily Mglaya, Gabriel Muli, June Waweru
Tür: Dram

Anton (Mikael Persbrandt) Danimarka’da cennet gibi kasabaki ev hayatı ile Afrikalı mültecilerin kampındaki işi arasında gidip gelen bir doktordur. Evi ve işi arasındaki farklı dünyalar, hem onu hem de ailesini birçok sorunla karşı karşıya getirir. İki oğlu olan Anton, ayrı olduğu karısı ile sık sık boşanma olasılığı üzerinde tartışır. Büyük oğlu Elias (Markus Rygaard) okulda serserilerce rahatsız edilmektedir. Annesi kanserden ölen, babasıyla birlikte Londra’dan gelen ve okula yeni katılan Christian (William Johnk Nielsen), Elias’ı diğerlerine karşı korur. Zamanla aralarında sıkı bir bağ kurulsa da Christian’ın Elias'ı bir intikam meselesine karıştırması, ikisinin de hayatını tehlikeye atacaktır.

01icimdekisessiznehir_d.jpg


İçimdeki Sessiz Nehir

Yönetmen: Mustafa Serkan Eröz
Oyuncular: Ali Yiğit, Taies Farzan, Emre Onur, Semiha Aydemir, Erhan Başkurt, Asuman Şen, Nalan Başaran, Ufuk Kıray, Ferhan Başkurt
Tür: Dram

Halis 40’lı yaşlarda, geçimini kendisine ait katmer dükkanı ile sağlayan kendi halinde, insanlar tarafından sevilip sayılan bir adamdır. Eşi Ayla ile arasında yıllardır süren soğukluğu artık kanıksamıştır. İstanbul’da Üniversite okuyan kızları Öykü ise Halis ve Ayla’nın belki de tek ortak noktalarıdır. Daha 16 yaşında Halis’le elenmiş olan Ayla okumamış olmanın eksikliğini bol bol roman okuyarak ve belediyenin kadınlar için açmış olduğu kurslara katılarak gidermeye çalışır. Hükümet tarafından yaşadıkları bu sahil kasabasına kurulması planlanan atık tesisine karşı çıkması nedeniyle merkez tarafından baskıya uğrayan belediyenin yaşadığı maddi zorluğu aşmasında diğer kasabalı kadınları da organize eden Ayla’nın tek öfkesi eşi Halis’tir. Aynı zamanda belediye encümenliği de yapan Halis bir gün katmer dükkanına yanında çalıştırmak üzere Meznun’u alır. Saddam döneminden sonra kaçak yollardan Türkiye’ye gelmiş olan Meznun bir süre Tuzla’daki tersanelerde kaçak olarak çalışmış ancak buradaki ölümcül kazalardan sonra taşeron firma zaten kaçak olması nedeniyle ilk olarak kendisini işten çıkarmıştır. Başlangıçta kendisini işe aldığı için Halis’e minnettarlık duyan Meznun bir süre sonra ailenin gergin ama kanıksanmış sıradan hayatlarını yerle bir eder. Mahremiyet kalkar ve bilinen ama konuşulmasından bile çekinilen gerçeklerle aile yüzyüze kalır.

01istila_d.jpg


İstila (Monsters)

Yönetmen: Gareth Edwards
Oyuncular: Whitney Able, Scoot McNairy
Tür: Bilim Kurgu/Gerilim/Dram2009 yılında NASA güneş sistemimizde uzaylılar olduğuna dair işaretler bulunduğuna dair ipuçları elde eder… Jüpiter’in ayından örnek toplaması için uzaya gönderilen bir uydu Dünya’ya dönerken Orta Amerika’ya düşer.

01kayipozgurluk_d.jpg


Kayıp Özgürlük

Yönetmen: Umur Hozatlı
Oyuncular: Serdar Kavak, Vedat Perçin, Musa Yıldırım, Öznur Kula, Ömer Şahin, Mehmet Ünal, Aysun Akgün, Tayfur Aydın, İbrahim Turgay, Baran Demir, Mustafa Diyar Demirsoy, Koray Tarhan, Selahattin Gültekin, Cemal Taş, Ali Rıza Şahin, Gül Kem, Aydın Orak, Hatice Doğan, Senar Tanrıtanır, Sinan Aydın, Halime Aydoğan
Tür: Dram

1990’lı yılların ortalarında İstanbul’da bir sabah, Deniz Şahin adlı bir genç, silahlı ve sivil kişiler tarafından evinin bulunduğu sokakta kaçırılır. Gencin götürüldüğü yer JİTEM adlı kontrgerilla örgütünün sorgu merkezi, kaçıranlar ise JİTEM timidir. Timin amacı, örgüt üyesi olmakla suçladıkları Deniz Şahin’den örgütün faaliyetlerine ilişkin bilgi almaktır…




Kimliksiz (Unknown)

Yönetmen: Jaume Collet-Serra
Oyuncular: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Aidan Quinn, Bruno Ganz, Frank Langella, Sebastian Koch, Olivier Schneider, Stipe Erceg, Rainer Bock
Tür: Gerilim/Aksiyon

Dr. Martin Harris (Liam Neeson) Berlin’de geçirdiği bir araba kazasından sonra kendine geldiğinde birdenbire karısının (January Jones) kendisini tanımadığı ve başka bir adamın da (Aidan Quinn) kendisinin yerine geçtiğini fark eder. Resmi olarak kimse ona inanmamaktadır ve kimliği belirsiz suikastçılar tarafından takip edilmektedir. Birdenbire kendini, başka bir ülkede yanlız, yorgun ve kaçak durumunda bulur.

01mutlulugunpesinde_d.jpg


Mutluluğun Peşinde (Rabbit Hole)

Yönetmen: John Cameron Mitchell
Oyuncular: Nicole Kidman, Aaron Eckhart, Dianne Wiest, Miles Teller, Tammy Blanchard, Sandra Oh, Giancarlo Esposito, Jon Tenney, Stephen Mailer, Mike Doyle
Tür: Dram

Time dergisine göre “yılın en iyi ilk on filmi arasında” yer alan, aynı adlı Pulitzer ödüllü oyundan uyarlanan Mutluluğun Peşinde, aynı zamanda Nicole Kidman’ın hem başrolü hem de yapımcılığı üstlendiği ilk film. Becca ve Howie Corbett mutlu bir evlilikleri olan bir çifttir; fakat küçük çocukları bir araba kazasına kurban gidince kusursuz dünyaları alt üst olur ve bu beklenmedik acı onları mutluluk arayışında duygusal bir yolculuğa çıkmaya zorlar. En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar adayı olan Nicole Kidman’a, En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre adayı olan Aaron Eckhart eşlik ediyor. En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında iki kez Oscar’a layık görülen Dianne Wiest ise Kidman’ın annesi rolünde. Yönetmen Mitchell’a göre bu film “güzel bir melankoli, içinden mutluluk geçen bir şarkı” gibi.

01olumciftligi_d.jpg


Ölüm Çiftliği (La Meute)

Yönetmen: Franck Richard
Oyuncular: Yolande Moreau, Emilie Dequenne, Benjamin Biolay, Philippe Nahon, Matthias Schoenaerts, Ian Fonteyn, Georges Lini, Philippe Résimont, Brice Fournier, Nicolas Leroy
Tür: Korku

Genç seyyah Charlotte (Émilie Dequenne) yolda bir grup motosikletçiyle tartışır. Sonrasında Max (Benjamin Biolay) adlı otostopçu ile tanışır. Şişman ve tuhaf bir kadın (Yolande Moreau) tarafından işletilen, ıssız bir yerdeki köhne lokantada mola verirler. Burada motosikletçi grup yeniden ortaya çıkar ve Charlotte ile Max’i taciz eder. İkili, kadının yardımıyla kurtulur. Bu olayın ardından lavaboya giden Max geri dönmez. Charlotte da onu aramaya başlar ve çok geçmeden kendini tehlikenin tam ortasında bulur. Zira restoran sahibesinin esiridir artık.
Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01beni_asla_birakma_d.jpg

Bu hafta vizyona giren filmler


Beni Asla Bırakma (Never Let Me Go)

Yönetmen: Mark Romanek
Oyuncular: Carey Mulligan, Andrew Garfield, Keira Knightley, Izzy Meikle-Small, Charlie Rowe, Ella Purnell, Charlotte Rampling, Sally Hawkins, Kate Bowes Renna, Hannah Sharp
Tür: Gerilim/Dram

Kathy (Carey Mulligan), Tommy (Andrew Garfield) ve Ruth (Keira Knightley) hayal gibi bir çocukluk geçirmiş, mükemmel bir İngiliz yatılı okulunda birlikte eğitim görmüş üç arkadaştır. Artık büyümüş ve kendilerini bekleyen korkunç gerçekle yüzleşmişlerdir. Onlar aslında organ nakli için tasarlanmış birer donördür. İhtiyaç duyulan organları sağladıktan sonra yaşama veda edeceklerdir.

01hizli_ve_ofkeli_d.jpg


Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu (Fast Five)

Yönetmen: Justin Lin
Oyuncular: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Elsa Pataky, Tyrese Gibson, Sung Kang, Ludacris, Gal Gadot, Matt Schulze
Tür: Dram/Aksiyon/Suç/3D

Eski polis Brian O'Conner (Paul Walker) Mia (Jordana Brewster) ile birlikte, tutuklu Dominic Toretto’yu (Vin Diesel) kaçırdıktan sonra sınırı geçer ve Rio de Janeiro’ya gider. Burada en iyi yarışçılardan oluşan bir ekip kurarlar. Ancak karşılarında güçlü bir düşman vardır; onların ölmesini isteyen Brezilyalı işadamı Hernan Reyes (Joaquim de Almeida)… İki arkadaşın peşindeki tek kişi Reyes değildir. Hedefini asla ıskalamayan Federal Ajan Luke Hobbs (Dwayne Johnson) da Brian ve Dom’u yakalamakla görevlendirilmiştir. İyi ile kötüyü ayırmanın hiç de kolay olmadığı bu dünyada Hobbs ve ekibi büyük takibe başlar.

01icimdekiyangin_d.jpg



İçimdeki Yangın (Incendies)

Yönetmen: Denis Villeneuve
Oyuncular: Lubna Azabal, Mélissa Désormeaux-Poulin, Maxim Gaudette, Rémy Girard, Abdelghafour Elaaziz, Allen Altman, Mohamed Majd, Nabil Sawalha, Baya Belal, Bader Alami
Tür: Dram

Anneleri Nawal (Lubna Azabal), ikiz çocukları Jeanne (Mélissa Désormeaux- Poulin) ve Simon’a (Maxim Gaudette) vasiyette bulunur. Jeanne’dan ölü zannettiği babasını, Simon’dan da varlığından habersiz olduğu erkek kardeşini bulmasını ve onlara yazdığı mektupları vermesini ister. Jeanne, hakkında hiçbir şey bilmediği aile geçmişini araştırmak üzere Orta Doğu’ya gider. Simon başlangıçta isteksizdir ancak bir süre sonra o da Jeanne’a katılır. İkiz kardeşler, öğrendikler gerçekler karşısında annelerinin aslında bambaşka bir kadın olduğunu keşfederler.

01panda_d.jpg



Panda: Sihirli Yol (The Prodigy (Way of Panda))
Yönetmen: Robert D. Hanna
Seslendirenler: Robby Daniels, Ray Hanna, Jeffrey Lee Hollis, Joy Michele, Patrick Pumpuang, Rhiann Woodyard
Tür: Animasyon/Çizgi Film

KG, imparator oğlu Prens Po’ya aşık olmuştur. İkili, kiraz bahçesinde sevdalarını itiraf edecekken, Prens Po kaçırılır. Onu Prenses Mei, kötülükler efendisi Ejderha Kral’ın dalkavuğu, Gen Gan ve Lee kaçırmıştır. Prenses Mei, Po’yu kaçırırken çok büyük bir hata yapar ve kesesini düşürür. Bu kesede KG’nin hayatını tamamen değiştirebilecek çok değerli iksir ve silahlar bulunmaktadır. Efendi Panda keseyi bulur ve KG’ye verir. KG, Prens Po’yu kurtarmak için kesenin güçlerini kullanacaktır.

01pina_d.jpg



Pina 3D

Yönetmen: Wim Wenders
Oyuncular: Regina Advento, Malou Airaudo, Ruth Amarante
Tür: Müzikal

Wim Wenders'in Pina Bausch'un vefatından önce çekimlerine başladığı ve sanatçının ölümüyle iptal edildiği söylentileri çıkan belgesel havasındaki film, ünlü dansçının “Café Müler”, “Sacre Du Printemps”, “Vollmond” ve “Kontakthof” isimli dans eserlerinden uyarlandı.

01tehlikeli_tutkular_d.jpg



Tehlikeli Tutkular (Cherrybomb)

Yönetmen: Lisa Barros D'Sa, Glenn Leyburn
Oyuncular: Rupert Grint, Robert Sheehan, Kimberley Nixon, James Nesbitt, Niamh Quinn, Paul Kennedy, Conor MacNeill, Greer Ellison, Kat Kirk, Kathy Kiera Clarke
Tür: Dram/Gerilim

Malachy (Rupert Grint), Crilly’in (James Nesbitt) sahibi olduğu spor salonunda çalışan bir gençtir. En yakın arkadaşı Luke (Robert Sheehan) bağımlı babasıyla birlikte yaşayan bir uyuşturucu satıcısıdır. Çekici ve gizemli Michelle’in (Kimberley Nixon) birdenbire hayatlarına girmesiyle her şey değişmeye başlar. Malachy ve Luke, Michelle’den çok etkilenir ve onun kalbini kazanmak için rekabete girişir. Seks, uyuşturucu ve kavganın eksik olmadığı bir yoldadırlar artık. Ancak Crilly ile tutuştukları kavga her şeyi daha da kötüleştirecektir.

01thor_d.jpg



Thor

Yönetmen: Kenneth Branagh
Oyuncular: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins, Idris Elba, Kat Dennings, Stellan Skarsgard, Ray Stevenson, Tom Hiddleston, Rene Russo, Clark Gregg
Tür: Fantastik/Macera/Aksiyon

Thor (Chris Hemsworth) tanrıların diyarında yaşayan güçlü bir savaşçıdır. Kuvvetine ve elindeki çekice çok güvenen Thor’un gözükara ve düşüncesiz davranışları, eski bir savaşın yeniden alevlenmesine neden olur. Bunun üzerine babası Odin (Anthony Hopkins) tarafından yeryüzüne sürgüne gönderilir. Thor burada insanlar arasında yaşamaya mahkum edilmiştir. Biliminsanı Jane Foster (Natalie Portman) ona yardım eder ve aralarında bir aşk filizlenir. Bu arada kötü güçler dünyayı ele geçirmek üzeredir ve onlara karşı koyabilecek tek kişi de Thor’dur.

01zefir_d.jpg



Zefir (Zephyr)

Yönetmen: Belma Baş
Oyuncular: Şeyma Uzunlar, Vahide Gördüm, Sevinç Baş, Rüştü Baş, Fatma Uzunlar, Harun Uzunlar, Nazlı Can Kılıç, Oktay Kaptan, Tülay Kaptan, Mustafa Can Şimşek
Tür: Dram

Başına buyruk bir kız çocuğu olan Zefir (Şeyma Uzunlar), yaz tatilini anneannesiyle dedesinin Doğu Karadeniz Dağları’ndaki yayla evinde geçirmektedir. Uzaklardaki annesinin (Vahide Gördüm) gelip onu alacağı günü iple çekerken, zamanını anneannesiyle dedesinin gündelik işlerinin yükünü paylaşarak ve kırlarda dolaşarak geçirir. Annesi beklenmedik bir anda çıkagelir. Ne var ki Zefir’i almaya değil, her zamankinden daha uzun bir yolculuğa çıkmadan önce onunla vedalaşmaya gelmiştir. Oysa Zefir, bu sefer ne pahasına olursa olsun ondan ayrılmamaya kararlıdır.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01agir_abi_d.jpg


Ağır Abi

Yönetmen: Oğuzhan Uğur
Oyuncular: Halil Taşdemir, Senem Başak, Önder Yalçın, Erdinç Kurt, Serhat Turhan, A. Enver Akoğlu, Sefa Songür, Cenk Dost Verdi, Şefik Onatoğlu, Burçak Üzen
Tür: Komedi

Efe ve Yiğit, mafya dizilerinden etkilenip ‘ağır abi’ olmaya karar verir. Türkiye’de yaşayan en acımasız mafya babası olan Abidin Cirit’in yaşadığı kasabaya giderler. Cirit, Efe ve Yiğit’i tek oğlu olan Sultan’ın koruması olarak görevlendirir. İkili kendilerini Sultan yüzünden başlarına açılan dertten sıyırmaya çalışırken, kendilerini bir anda Antepli ve Cirit arasında geçen büyük bir intikam savaşının ortasında bulur.

01copacab_d.jpg


Düğün Hediyesi (Copacabana)

Yönetmen: Marc Fitoussi
Oyuncular: Isabelle Huppert, Aure Atika, Lolita Chammah, Jurgen Delnaet, Chantal Banlier, Magali Woch, Nelly Antignac, Guillaume Gouix, Joachim Lombard, Noémie Lvovsky
Tür: Komedi

Hayatı istediği gibi yaşayan Babou (Isabelle Huppert), kızı Esmaralda’nın (Lolita Chammah) düğününe davet etmeyecek kadar kendisinden utandığını öğrenince hayatında bazı değişiklikler yapmaya karar verir. Devremülk daireler satan bir yerde işe başlar ve kendisini de şaşırtacak biçimde örnek eleman olur.

01devrimden_sonra_d.jpg


Devrimden Sonra

Yönetmen: Mustafa Kenan Aybastı
Oyuncular: Ali Çatalbaş, Fırat Tanış, Ali Uyandıran, Altan Gördüm, Aytaç Arman, Menderes Samancılar, Mert Fırat, Selçuk Uluergüven, Şerif Sezer, Serdar Orçin
Tür: Dram

Türkiye’de sosyalist devrim olmuştur. Fabrikalar kamulaştırılır; herkes oturduğu evin sahibi olur; sağlık, eğitim, ulaşım hizmetleri ücretsiz hale gelir. Ülkede yaşanan politik ve sosyal değişimler sıradan vatandaşın hayatına şaşkınlık, sevinç hatta kimi zaman korku ile yansır.

01kirmizi_d.jpg


Kırmızı Başlıklı Kız - Kötülere Karşı (Hoodwinked Too! Hood VS. Evil)

Yönetmen: Mike Disa
Seslendirenler: Glenn Close, Hayden Panettiere, Cheech Marin, Patrick Warburton, Joan Cusack, Bill Hader
Tür: Animasyon/Komedi/Macera

Kırmızı Başlıklı Kız masalının komik bir anlatımı olan “Kırmızı Başlıklı Kız” ın yapımcılarından, yepyeni animasyon filmi “Kırmızı Başlıklı Kız - Kötülere Karşı” 3 boyutlu olarak gösterime giriyor !

Başkahramanımız Kırmızı (Hayden Panettiere), Başlık Kardeşleri isminde gizemli bir gizli örgütün eğitiminde karşımıza çıkar. Fakat çok gizli Sonsuza Dek Mutlu Ajansının başkanı olarak geri dönen Nicky Flippers tarafından acilen göreve çağrılır ve eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalır. Kötü kalpli bir cadı , Hansel ve Gretel adında iki masum çocuğu alıkoymuştur ve Nicky’nin arama kurtarma görevi için Kırmızı’ya ihtiyacı vardır.

gise_memuru_d.jpg


Gişe Memuru

Yönetmen: Tolga Karaçelik
Oyuncular: Serkan Ercan, Zafer Diper, Nur Aysan, Nergis Öztürk, Sermet Yeşil, Büşra Pekin, Ruhi Sarı, İskender Bağcılar, Nadir Sarıbacak, Faruk Karaçay
Tür: Dram

Gişe Memuru, babasıyla aynı evde sessiz sedasız yaşayan gişe memuru Kenan’ın hikâyesi. Film Kenan’ın evden servise, servisten gişeye, gişeden servise, servisten eve, yani bir kutudan diğer kutuya geçerek tükettiği hayatını anlatıyor. Kenan, hayatının monotonluğuna gişesinde kendi kendine konuşarak direnmekte ve o kutunun içinde yarattığı dünyasında bir yandan da ekibin en başarılı personeli olarak dikkat çekmektedir.

01kiyamet_gecesi_d.jpg


Kıyamet Gecesi (Vanishing on 7th Street)

Yönetmen: Brad Anderson
Oyuncular: Hayden Christensen, John Leguizamo, Thandie Newton, Jacob Latimore, Taylor Groothuis, Larry Fessenden, Jordan Trovillion, Arthur Cartwright, Neal Huff, Hugh Maguire
Tür: Gerilim

Detroit şehrinin sakinleri sanki bir gecede buharlaşmış, geriye sadece kıyafetleri ve eşyaları kalmıştır. Luke (Hayden Christensen) sabah işe gitmek için evden çıktığında terk edilmiş bir şehir ile karşı karşıya gelir. Kendisi gibi ‘yok olmamış’ bir grup insan ile birlikte hayatta kalmaya çalışır. Bunun tek yolu ise karanlıktan uzak durmak ve ışıksız kalmamaktır.

01kucuk_gunahlar_d.jpg


Küçük Günahlar

Yönetmen: Rıza Kıraç
Oyuncular: Berke Üzrek, Macit Koper, Esra Ruşan, Tülay Günal, Rıza Akın, Gizem Kurtsoy, Gökhan Ünal, Hüseyin Erdoğdu, Abidin Parıltı, Ruhi Sarı
Tür: Dram

Melik (Berke Üzrek), kaldığı evin önünden geçen Şilan’a (Esra Ruşan) aşık olur. Melik’in Şilan’la tanışmasının tek yolu genç kadın ile aynı evde yaşayan İsmet’tir (Macit Koper). Politik bir suçlu olan abisinin isteğini yerine getirmek için hazırlık yapan Şilan, polis tarafından gözaltına alınır. Şilan’ı kurtarma işi Melik’e düşer ve bu olay İsmet’in psikolojik sorunlarını su yüzüne çıkartır.

01senna_d.jpg


Senna

Yönetmen: Asif Kapadia
Oyuncular: Ayrton Senna, Alain Prost, Frank Williams
Tür: Belgesel/Biyografi/Spor

34 yaşında ölümünden önce 3 kez Formula 1 şampiyonluğu elde etmiştir. Brezilyalı efsanevi yarışçı Ayrton Senna üzerine kurulu bu belgesel, Senna’nın 80’lerin ortasında başladığı Formula 1 kariyerini ve en güçlü düşmanı Fransa Dünya Şampiyonu Alain Prost ile mücadelesini anlatırken siyasetin spora getirdiği zorluklara da değiniyor.

01suclu_kim_d.jpg


Suçlu Kim? (Henry's Crime)

Yönetmen: Malcolm Venville
Oyuncular: Keanu Reeves, James Caan, Vera Farmiga, Judy Greer, Peter Stormare, Fisher Stevens, Bill Duke, Currie Graham, Danny Hoch, David Costabile
Tür: Komedi

Kendi halinde bir vergi tahsildarı olan Henry (Keanu Reeves) banka soygununa karıştığı iddiasıyla suçsuz yere hapse atılır. Hapiste iflah olmaz düzenbaz Max (James Caan) ile tanışır. Max’in türlü türlü soygun fikirleri, o güne kadar amaçsız yaşayan Henry’ye farklı bir dünyanın kapısını açar. Hapisten çıkan genç adam, soymakla suçlandığı o bankayı gerçekten de soymaya karar verir ama tiyatrocu Julie’ye (Vera Farmiga) aşık olmasıyla işler karışır.
Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
6 yeni film vizyonda

Sinemaseverler, bu hafta, dram, korku, gerilim, aksiyon ve animasyonların bulunduğu 6 yeni filmle buluşacak.

ShowImage.aspx


KAR BEYAZ
Selim Güneş'in yönettiği ve Hakan Korkmaz, Sinem İslamoğlu, Gürsan Piri Onurlu ile Kaya Akkaya'nın oynadığı “Kar Beyaz” filmi, dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.
Filmin konusu şöyle:
“10 yaşındaki Hasan, iki kardeşiyle yaşam mücadelesi vermektedir. Babası hapistedir. Annesi ise şehirde bakıcılık yapmaktadır. Hasan, yaptığı ayranı şoförlere satarak geçinmektedir. Hasan, bir gün yine ayran satmaya çalışır, ama kimse almaz, evin yolunu tutar. Kurt seslerini duyunca paniğe kapılır ve çamura düşer. Annesi ani bir kararla, çocuklarının yanına dönmek üzere hareket eder, durağa gelir. Hasan'ı sorar...”

ShowImage.aspx


HOP
Tim Hill'in yönettiği ve Kenan Doğulu, Arda Aydın, Nuri Gökaşan, Bahtiyar Engin ile Barış Yalçın'ın seslendirdiği “Hop” filmi, animasyon sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.
En son teknolojinin aksiyonla harmanlandığı filmde, kazayla Paskalya tavşanını yaralayan ve iyileşmesi için onu içeri almak zorunda kalan miskin ve işsiz Fred'in komik hikayesini anlatılıyor.


ShowImage.aspx


HAYALİ AŞKLAR

Xavier Dolan'ın oynadığı ve yönettiği, Monia Chokri, Niels Schneider ile Anne Dorval'ın eşlik ettiği “Hayali Aşklar (Les Amours Imaginaires - Heartbeats)” filmi, romantik ve dram sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek.
Filmde, yakın arkadaş Francis ve Marie bir yemekte taşradan şehre yeni taşınan yakışıklı ve gizemli Nicolas ile tanışır. Nicolas'ın yolladığı farklı işaretler, Francis ve Marie'nin kafasını karıştırır ve saplantılı hayallerini daha da güçlendirir. İki yakın dost, bu arzu nesnesinin peşinde sürüklendikçe aralarındaki bağlar da koparmaya başlar.

ShowImage.aspx


KÜÇÜK BEYAZ YALANLAR
Guillaume Canet'in yönettiği ve Francois Cluzet, Marion Cotillard, Benoit Magimel ile Gilles Lellouche'un oynadığı “Küçük Beyaz Yalanlar (Little White Lies)” filmi, dram ve komedi sahneleriyle beyaz perdeye yansıyacak.
Filmde, restoran sahibi Max ve karısı Vero, her sene en yakın arkadaşlarını yazlık evlerine çağırarak, sezon açılışını beraber yapmayı alışkanlık haline getirir. Bu sene, Paris'ten ayrılmadan hemen önce arkadaşları Ludo bir trafik kazası geçirince, hepsi sarsılır. Bu nedenle tatil, itirafların, sırların ve suçluluk duygularının ortaya çıkmasına neden olur.

ShowImage.aspx


KUTSAL SAVAŞÇI
Scott Charles Stewart'ın yönettiği ve Cam Gigandet, Lily Collins, Karl Urban ile Paul Bettany'nin oynadığı “Kutsal Savaşçı (Priest)” filmi, gerilim, korku ve aksiyon sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.
Filmde, vampir saldırısında 18 yaşındaki bir kızın kaçırılmasıyla ilgili haber, savaş gazisi rahibe ulaştığında, yöneticilerden izin ister. Ret cevabı aldığında ise emirlere karşı gelerek, vampirler köleleştirmeden önce kızı bulmak için yola çıkar. Bu görevde kendisine bir çöl şerifi, Hicks ve olağanüstü dövüş becerilerine sahip eski bir savaşçı rahibe eşlik eder.

ShowImage.aspx


LANETLİ MİRAS
Jose Luis Aleman'ın yönettiği Daniele Liotti, Oscar Jaenada, Laia Marull ile Silvia Abascal'ın oynadığı “Lanetli Miras (La herencia Valdemar)” filmi, korku, gerilim ve gizemli sahneleriyle izleyicilerin dikkatini çekecek.
Filmin konusu şöyle:
“Luisa Llorente, Victoria döneminde Valdemar'a ait bir binaya sahip olmak isteyen, bina vergilendirilmelerinde çalışan bir uzmandır. Luisa, birdenbire ortadan kaybolur. Luisa'nın çalıştığı şirketin başkanı olan Maximilian, Luisa'yı bulmak için Nicholas Tramel isimli bir dedektif ile anlaşır. Araştırmalar gösterir ki ilk kaybolan Luisa değildir.”

Hürriyet
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
400477486820.jpg


Sinemaseverler, bugün 2'si yerli 4 film, yarın 1'i yerli 4 film ile buluşacak.

file.ashx


Cemal Şan'ın yönettiği ve Rüçhan Çalışkur, Ragıp Savaş, Tardu Flordun ile Beyza Şekerci'nin oynadığı "Türkan" filmi, dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı, cüzzamla savaş ve eğitim konusundaki çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Türkan Saylan'ın hayatının anlatıldığı filmde, olaylar, birkaç yıl önceki zaman diliminde geçiyor.

file.ashx


Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun yönettiği ve Müslüm Gürses, Almeda Abazi, Önder Açıkbaş ile Zeynep Beşerler'in oynadığı "Şov Bizınıs" filmi, komedi sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

Radyoda DJ olarak çalışan genç yapımcıların, plakçılar çarşısındaki komik olayları konu aldığı filmde, "İnsan neden şöhret olmak ister?" sorusunun cevabı aranıyor.

images


Rob Marshall'ın yönettiği ve Johnny Depp, Penelope Cruz, Ian McShane ile Kevin McNally'nin oynadığı "Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides)" filmi, macera ve aksiyon sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek.

Filmin konusu şöyle:

"Gizemli Angelica ile yolları kesişen Jack Sparrow, hissettiği duygunun aşk olduğundan emin değildir. Bu kadın onu efsanevi 'Gençlik Pınarı'nı bulmak için mi kullanmaktadır? Angelica, Sparrow'u efsane korsan Kara Sakal'ın gemisine bindirir. Sparrow, kendisini beklenmedik bir maceranın ortasında bulur ve kimden daha çok korkması gerektiğini bilemez."

images


Daniel Barnz'ın yönettiği ve Vanessa Hudgens, Neil Patrick Harris, Mary Kate Olsen ile Alex Pettyfer'nin oynadığı "Beastly" filminin konusu şöyle:

"Okulun popüler prensi, 17 yaşındaki Kyle'ın son hedefi, hakkında büyücü dedikoduları dönen Kendra'yı küçük düşürmektir. Kendra, Kyle'ın bu acımasız tutumundan hiç etkilenmese de ona bir ders vermeye karar verir. Onu, iç dünyası kadar çirkin bir varlığa dönüştürür. Eğer Kyle, bir yıl içerisinde gerçekten onu sevebilecek birini bulamazsa lanet, ömür boyu sürecektir."

s_misafir-2011.jpg


Ozan Aksungur'un yönettiği ve Halit Ergenç, Lale Mansur ile Yeşim Ceren Bozoğlu'nun oynadığı "Misafir" filmi, dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmde, Paris'ten Kütahya'ya geldiğinde onu evinden uzakta tutan nedenler ile yüzleşen Oktay, şehri yeniden terk etmek üzereyken, Ayşe ile karşılaşır. Oktay ve Ayşe, yıllar sonra birbirlerinde mutluluğu bulur. Ayşe'nin Oktay ile mutluluğunu sürdürebilmesinin tek yolu Paris'e gitmesidir. Ayşe'nin kararı, Oktay'ın, kendi hayatındaki misafirliğinin sona erip ermeyeceğini de belirler.

images


Catherine Corsini'nin yönettiği ve Kristin Scott Thomas, Sergi Lopez, Yvan Attal ile Bernard Blancan'ın oynadığı "İhanet (Partir - Leaving)" filmi, romantik sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek.

Filmde, 2 genç çocuk annesi bir doktor eşi olan kırklı yaşlardaki Suzanne, çocuklarını yetiştirmek için bırakmak zorunda kaldığı mesleği fizyoterapistliğe devam etmeye karar verir. Kocası, arka bahçelerine bir muayenehane yaptırmasına izin verir. Suzanne, her şeyden vazgeçip inşaat işinin başındaki kişi Ivan ile tutkularını yaşamaya karar verir.

images


François Ozon'un yönettiği ve Catherine Deneuve, Gerard Depardieu, Fabrice Luchini ile Judith Godreche'nin oynadığı "Kadın İsterse (Potiche)" filmi, komedi sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

Filmin konusu şöyle:

"Suzanne, fabrikasını ve ailesini demir yumrukla yöneten varlıklı sanayici Robert Pujol'ün itaatkar ve evine bağlı karısıdır. İşçiler greve giderek Robert'ı rehin aldıklarında fabrikanın yönetimi ellerine kalır. Robert, serbest kalıp çıktığı deniz yolculuğundan dinlenmiş ve formunu kazanmış olarak döndüğünde işler karışır."

images


Sofia Coppola'nın yönettiği ve Stephen Dorff, Chris Pontius, Erin Wasson ile Alexandra Williams'ın oynadığı "Başka Bir Yerde (Somewhere)" filmi, trajikomik sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Venedik Film Festivali'nde 2010 yılı Altın Aslan Ödülü'nü alan filmde, çılgın, ama mutsuz bir hayat süren bir Hollywood yıldızının günün birinde 11 yaşındaki kızı tarafından ziyaret edilmesiyle gelişen olaylar anlatılıyor.

CNNTÜRK
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
514673596259.jpg


6 yeni film yarın vizyonda!

Sinemaseverler için bu hafta komedi, dram, macera, aksiyon ve gerilimlerin bulunduğu 6 yabancı film vizyona girecek.

Luke Greenfield'in yönettiği ve Kate Hudson, Ginnifer Goodwin, John Krasinski ile Colin Egglesfield'in oynadığı ''Ödünç Sevgili (Something Borrowed)'' filmi, romantik ve komedi sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmde, hukuk firmasında çalışan Rachel, en iyi arkadaşı Darcy'nin kendisine sürekli hatırlattığı gibi bekar bir kadındır. Rachel, 30. yaş gününü kutladıktan sonra kendini hukuk fakültesinden beri aşık olduğu Dex'in kollarında bulur, ancak Dex, Darcy'nin nişanlısıdır. Darcy'nin düğünü yaklaşırken Rachel, dostu ve hayatının aşkı arasında kalakalır.

Roland Joffe'nin yönettiği ve Wes Bentley, Charlie Cox ile Olga Kurylenko'nun oynadığı ''Devlerin Günahı (There Be Dragons)'' filmi, dram sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

Filmde, İspanya'da Opus Dei'ye ait bir araştırma yapan Robert, acılı bir hikaye ile karşılaşır. Hikaye, 20. yüzyılın başlarında çocukluk arkadaşı Manolo ve Josemaria'nın yollarının ayrılmasıyla başlar. Josemaria, ailesi ölünce papaz olur. Manolo, cumhuriyetçilerin içine ajan olarak sızar. Aşık olduğu Ildiko cumhuriyetçilerin lideri Oriol ile aşk yaşar. Cumhuriyetçi çeteler, kiliseleri ateşe verip, rahipleri vurmaya başlar.

Andre Ovredal'ın yönettiği ve Johanna Morck, Tomas Alf Larsen, Gleen Erland Tosterud ile Hans Morten Hansen'nin oynadığı ''Troll Avı (Trolljegeren- Troll Hunter)'' filmi, macera ve aksiyon sahneleriyle sinemaseverin ilgisini çekecek.

Filmde, Norveç'in Kuzey ormanlarında izinsiz olarak ayıları avlayan bir avcıdan şüphelenen üniversiteli bir grup, film projesi olarak bu konunun üstüne gitmek ister. Avcı, onları, kendinden uzak tutmak isteyince grup da bir akşam gizlice avcının peşine düşer ve aslında peşinde oldukları şeyin bir ayı değil, dev bir Troll olduğunu fark ederler.

Fred Cavaye'nin yönettiği ve Gilles Lellouche, Roschdy Zem, Gerard Lanvin ile Elena Anaya'nın oynadığı ''Zor Hedef (A Bout Portant-Point Blank)'' filmi, gerilim sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.
Filmin konusu şöyle:

''Samuel, sağlık görevlisi belgesini almak için çalışırken Nadia, Samuel'e saldıran adamlar tarafından kaçırılır. Polis gözetiminde hastanede yatan Sartet'i oradan çıkarmak için Samuel'in sadece üç saati vardır. Samuel'in kaderi, polisin hırsızlık suçundan peşinde olduğu Sartet'e bağlıdır. Eğer karısını bir daha görmek istiyorsa çok hızlı davranmalıdır.''

Ji Woon Kim'in yönettiği ve Byung Hun Lee, Gook Hwan Jeon ile Ho Jin Jeon'un oynadığı ''Şeytanı Gördüm (Akmareul Boatda-I Saw The Devil)'' filminin konusu şöyle:

''Kyung Chul zevk için insanları öldüren tehlikeli bir psikopattır. Emekli bir polis şefinin kızı olan Joo Yeon'u öldürmeyi kafasına koyar ve izlemeye başlar. Joo Yeon'un ölümü, gizli ajan olan nişanlısı Dae Hoon'u çok sarsar ve katili bulmaya karar verir. Bunun için bir canavara dönüşmesi gerekse bile, öcünü almak için elinden gelen her şeyi yapacağına yemin eder.''

Pascal Chaumeil'in yönettiği ve Romain Duris, Vanessa Paradis, Julie Ferrier ile François Damiens'in oynadığı ''Gönül Avcısı (L'arnacoeur-Heartbreaker), romantik komedi sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

Filmde, Alex'in işi ilişkileri bozmaktır. Konusunda ondan daha başarılı kimse yoktur, işini kesinlikle yerine getirir. Juliette ise genç, güzel ve zengin bir kızdır. On gün sonra evlenecektir ama babası bu işe pek sıcak bakmaz. Alex, bu çifti ayırmak üzere işe alındığında, kendisini bir yarışın içinde bulur ama aşk söz konusu olduğunda, mükemmel bir plan yapılamayacağını anlar.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01xmen_d.jpg


X MEN: BİRİNCİ SINIF (X-Men: First Class)
Yönetmen: Matthew Vaughn
Oyuncular: James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Rose Byrne, January Jones, Kevin Bacon, Nicholas Hoult, Jason Flemyng, Edi Gathegi, Oliver Platt
Tür: Dram/Bilim Kurgu/Aksiyon

X-Men Birinci Sınıf, X-Men serilerinin kökenine iniyor ve dünyada çapındaki olayların ardındaki gizemli hikâyeyi açığa çıkarıyor. Mutantlar dünyaya ayak basmadan ve Charles Xavier ile Erik Lehnsherr, Profesör X ve Magneto isimlerini almadan önce, güçlerini henüz keşfeen iki gençtiler. En kötü karakterler olmalarının yanısıra, biribirlerinin en iyi arkadaşıydılar da; diğer Mutantlarla (kimi bildiğimiz, kimi yeni eklenen) işbirliği yapar, nükleer Mahşer’i önlemeye çalışırlardı. Süre zarfında aralarında ölümüze bir düşmanlık yeşerdi ve Magneto’nun Birliği ile Profesör X’in X-Men’i arasında daimi bir savaşa dönüştü.

01dehset_evi_d.jpg


DEHŞET EVİ (Secuestrados)

Yönetmen: Miguel Angel Vivas
Oyuncular: Fernando Cayo, Ana Wagener, Manuela Vellés, Dritan Biba, César Diaz, Martijn Kuiper, Xoel Yánez
Tür: Gerilim

Jaime (Fernando Cayo), Marta (Ana Wagener) ve kızları Isa’dan (Manuela Vellés) oluşan Joven Ailesi, yeni evlerine taşınır. Konforlu evlerinden hayli memnun olan aile, akşam yemeğinde bunu kutlamak niyetindedir. Ancak havanın kararmasıyla birlikte yüzleri maskeli üç kişi evlerini istila eder. Aile fertleri, hayatta kalmak için bu üç tehlikeli adamla evin içinde kedifare oyunu oynamak zorundadır.

01atesli_oda_d.jpg


ATEŞLİ ODA (Habitacion En Roma)

Yönetmen: Julio Medem
Oyuncular: Elena Anaya, Natasha Yarovenko, Enrico Lo Verso, Najwa Nimri, Ander Malles, Laura Meizoso
Tür: Dram

Alba (Elena Anaya) yeni tanıştığı Natasha’yı (Natasha Yarovenko) baştan çıkarır. Roma’da bir otel odasında tek gecelik bir ilişki olarak gördükleri bu macera ikisinin de hayatını değiştirecektir. Başbaşa kaldıkları odada birbirleriyle paylaştıkları hikayeler, anılar ve deneyimler iki kadını gerçek, güven ve aşka doğru sürükler. Ancak bu tek gecenin sonunda ikisi de kendi ülkelerine yani Rusya ve İspanya’ya geri dönmek zorundadır.

01felekten_bir_gece_d.jpg


FELEKTEN BİR GECE DAHA (The Hangover Part II)

Yönetmen: Todd Phillips
Oyuncular: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha, Todd Phillips, Jamie Chung, Ken Jeong, Gillian Vigman, Sondra Currie, Mike Tyson
Tür: Komedi

Phil (Bradley Cooper), Alan (Zach Galifianakis) ve Doug (Justin Bartha), Stu’nun (Ed Helms) düğünü için Tayland’a gider. Las Vegas’taki unutulmaz bekârlığa veda partisinden sonra Stu işini şansa bırakmayıp düğün öncesi sakin bir yemek organizasyonunu tercih eder. Ancak yine olaylar planlandığı gibi gelişmez. Phil, Alan ve Stu sabah uyandıklarında kendilerini acayip bir yerde, sevimli bir maymunla baş başa bulur.

01gordugum_en_guzel_kadin_d.jpg


GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL KADIN (La Prima Cosa Bella)
Yönetmen: Paolo Virzi
Oyuncular: Micaela Ramazzotti, Valerio Mastandrea, Stefania Sandrelli, Claudia Pandolfi, Marco Messeri, Fabrizia Sacchi, Aurora Frasca, Giacomo Bibbiani, Giulia Burgalassi, Francesco Rapalino
Tür: Dram/Komedi

1971 yılında bir İtalyan kasabası... Güzeller güzeli Anna (Micaela Ramazzotti) kocasından şiddet gördüğü için iki çocuğunu yanına alarak evden ayrılır. Para kazanmak için bir iş ve barınmak için yeni bir ev bulmak zorundadır. Çocuklarıyla birlikte çok zor zamanlar geçirse de umudunu yitirmez. Çok sevdiği oğluyla ilişkisi kesilse bile… Yıllar sonra Anna ölüm döşeğindeyken, oğlu geri dönecektir.
01kaledeki_yalnzlik_d.jpg


KALEDEKİ YALNIZLIK

Yönetmen: Volga Sorgu
Oyuncular: Numan Çakır, Özlem Tekin, Tolga Sarıtaş, Nur Sürer, Menderes Samancılar, Erkan Can, Ali Erkazan, Cengiz Sezici, Atilla Saral, Ümit Karan
Tür: Dram

Kaleci Nurettin (Numan Çakır), en parlak döneminde geçirdiği trafik kazası sonucu hem eşini hem de geleceğini kaybetmiştir. Onu hayata bağlayan tek neden oğlu Feyyaz’dır (Tolga Sarıtaş). Nurettin, 3. lige çıkma hayalleri kuran ve başkanlığını gayri işlerle uğraşan bir adamın yaptığı (Erkan Can) amatör bir takımda oynar.

01kogus_d.jpg


KOĞUŞ (The Ward)

Yönetmen: John Carpenter
Oyuncular: Amber Heard, Lyndsy Fonseca, Danielle Panabaker, Jared Harris, Mamie Gummer, Mika Boorem, Laura-Leigh, Sean Cook, Sydney Sweeney, Milos Milicevic
Tür: Gerilim/Korku

1966 yazı... Bir çiftliği yakan Kristen (Amber Heard) kadın hastaların bulunduğu bir akıl hastanesine kapatılır. Genç kadın başına neler geldiğine ve neden o çiftliği yaktığına dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. Tedavisi süren Kristen, varlığına kimseyi inandıramadığı bir ‘şey’in saldırısına uğrar. Ardından da koğuş arkadaşları birer birer ortadan kaybolmaya başlar. Kristen hayatta kalmak için buradan kurtulmanın bir yolunu bulmalıdır.

01sevimli_cuceler_d.jpg

SEVİMLİ CÜCELER CİNO VE JÜLYET (Gnomeo and Juliet (3D))

Yönetmen: Kelly Asbury
Seslendirenler: James McAvoy, Emily Blunt, Ashley Jensen, Maggie Smith, Michael Caine, Matt Lucas, Jim Cummings
Tür: Animasyon/3D/Çizgi Film

William Shakespeare'in ünlü "Romeo ve Juliet" oyununun, 3D animasyon dünyasına uyarlaması olan eğlenceli filmde, cücelerin sevimli dünyasını izliyoruz...

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01_d.jpg

Bu hafta vizyona giren filmler


KUNG FU PANDA 2

Yönetmen: Jennifer Yuh
Seslendirenler: Jack Black, Seth Rogen, Angelina Jolie, Gary Oldman, Jackie Chan, Jean-Claude Van Damme, Dustin Hoffman, David Cross, Lucy Liu, Michelle Yeoh
Tür: Komedi/Aksiyon/Animasyon/3D
Ejderha Savaşçısı olma hayalini gerçekleştiren Po, Kung Fu ustası arkadaşları Kaplan, Maymun, Mantis, Engerek ve Turna ile birlikte Huzur Vadisi’ni korumaktadır. Po’nun bu harika hayatı, gizli ve durdurulamaz bir silah kullanarak Çin’i ve Kung Fu’yu yok etmek isteyen Lord Shen’in ortaya çıkmasıyla tehlikeye girer. Po, Lord Shen’i yenmek için geçmişine bakmalı ve gizemli kökenlerinin sırlarını çözmelidir.

01adalet_oyunu_d.jpg



ADALET OYUNU


Yönetmen: Mahur Özmen, Ali Özuyar
Oyuncular: Erol Keskin, Mustafa Uğurlu, Tolga Evren, Serap Sağlar, Alp Öyken, İsmail Düvenci, Kemal Bekir Özmanav, Nihat Nadi Ülger, Nihal Koldaş, Ali Fırat Şenyurt
Tür: Dram
Emekli ağır ceza hakimi Sezgin’in (Erol Keskin), kendisini hayata bağlayan kızı Belgin’in öldürülmesi ve sanık olarak yargılanan damadı İlker’in (Mustafa Uğurlu) beraat etmesi, adalete ve mesleğine olan inancını yitirmesine neden olur. Yaşadığı şehirden uzaklaşarak bir sahil kasabasına yerleşen Sezgin, kızını, her ne kadar mahkemede beraat etmiş olsa da, damadı İlker’in öldürdüğüne inanmaktadır. Adaleti kendi yöntemleriyle gerçekleştirmek isteyen Sezgin, damadı İlker’i kaçırarak villasının mahzenine yaptırdığı hücreye hapseder. Arkadaşları da Sezgin’in damadına bir şeyler yapmış olabileceğinden endişe etmeye başlamıştır.

01geceler_bizim_d.jpg


GECELER BİZİM (Wir Sind Die Nacht)

Yönetmen: Dennis Gansel
Oyuncular: Karoline Herfurth, Nina Hoss, Jennifer Ulrich, Anna Fischer, Max Riemelt, Waléra Kanischtscheff, Senta Dorothea Kirschner, Arved Birnbaum, Steffi Kühnert, Jochen Nickel
Tür: Korku/Gerilim20 yaşındaki Lena (Karoline Herfurth), üç kadın vampirden oluşan grubun baştan çıkarıcı güzellikteki lideri Louise (Nina Hoss) tarafından ısırılır. Lena için vampirlerin ölümsüzlüğünü elde etmek, önceleri hiç de sorun değildir. Limitsiz özgürlük içinde dilediğince eğlenir. Ancak Tom (Max Riemelt) adlı polise aşık olduğunda işler karışmaya başlar. Lena, ölümsüz aşk ile ölümsüz hayat arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

01hanna_d.jpg


HANNA

Yönetmen: Joe Wright
Oyuncular: Saoirse Ronan, Eric Bana, Cate Blanchett, Tom Hollander, Olivia Williams, Jason Flemyng, John MacMillan, Tim Beckmann, Vicky Krieps, Christian Malcolm
Tür: Macera/AksiyonHanna, eski bir CIA ajanı olan babası tarafından Finlandiya'nın balta girmemiş ormanlarında, soğukkanlı bir ölüm makinası olarak yetiştirilmiştir. 14 yaşına gelince babası onu ilk suikastını gerçekleştirmesi için Avrupa'ya gönderir. Yol boyunca hedefine kitlenmiş bir şekilde, usta bir katil gibi soğukkanlı hareket eden Hanna, başına gelen çeşitli olaylar sonucunda hedefine yaklaştıkça varoluşsal soru ve sorunlarla boğuşmaya başlar.

01omrumuzden_bir_sene_d.jpg


ÖMRÜMÜZDEN BİR SENE (Another Year)Yönetmen: Mike Leigh
Oyuncular: Jim Broadbent, Lesley Manville, Ruth Sheen, Oliver Maltman, Peter Wight, David Bradley, Martin Savage, Karina Fernandez, Michele Austin, Philip Davis
Tür: Dram/Komedi

Jeolog Tom (Jim Broadbent) ile psikolojik danışman Gerri (Ruth Sheen) mutlu bir evliliği olan yaşlı bir çifttir. 30 yaşındaki avukat oğulları Joe (Oliver Maltman) sık sık onları ziyarete gelir. Çiftin daimi misafiri ise Gerri’nin işyerinden arkadaşı Mary’dir (Lesley Manville). Yalnızlıktan muzdarip, sarhoş ve devamlı üzgün bu orta yaşlı kadın, Tom ve Gerri ile sorunlarını paylaşır.

01tuzak_d.jpg


TUZAK (Wrecked)

Yönetmen: Michael Greenspan
Oyuncular: Adrien Brody, Ryan Robbins, Caroline Dhavernas, Adrian Holmes, Jacob Blair, Mark McConchie
Tür: Gerilim

Bir adam (Adrien Brody) gözlerini açtığında ormanın ortasındaki bir arabanın içinde bulur kendini. Kötü yaralanmıştır. Üstelik kim olduğuna ve neden burada bulunduğuna dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. Arabada bir silah ve yakınlarda da bir ceset bulur. Ormanın ortasında hayatta kalmak ve kimliğini geri kazanmak için yaralı haliyle bir çıkış yolu bulmaya çalışır.

Sabah
 

Debby

Daimi Üye
Katılım
29 Mayıs 2011
Mesajlar
1.313
Tepki
1.045
Puan
113
Konum
Eskişehir
Karayip korsanlarını ve kıyamet gecesini çok merak ediyorum ben.. En kısa zamanda gidicem izlemeye inş..
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
01demirkapilar_d.jpg


Bu hafta vizyona giren filmler


DEMİR KAPILAR (Iron Doors)

Yönetmen: Stephen Manuel
Oyuncular: Axel Wedekind, Rungano Nyoni
Tür: Gerilim/Fantastik/Gizem

Genç bir adam (Axel Wedekind) gözünü açtığında kendini kasaya benzer kilidi olan bir yere kapatılmış olarak bulur. Buraya nasıl geldiğini hiçbir şekilde hatırlamamaktadır. Ortada ne su ne de yiyecek vardır. Çevresinde bulunan delici aletleri kullanarak buradan çıkmaya çalışır. Ancak zaman hızla tükenmektedir.

01kayiphazine_d.jpg


KAYIP HAZİNE (St Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold)

Yönetmen: Oliver Parker, Barnaby Thompson
Oyuncular: Rupert Everett, Colin Firth, David Tennant, Talulah Riley, Juno Temple, Gemma Arterton, Clara Paget, Cloe Mackie, Ella Smith, Gabriella Wilde, Holly Mackie, Montserrat Lombard, Zawe Ashton
Tür: Macera/Komedi

Kötü şöhretli kızlar okulunda yeni dönem her dönem olduğu gibi yine kaos ve karmaşa içinde başlamıştır. Kızlardan biri okulun sahibi Fritton ailesine ait olan tozlu arşivden eski bir yüzüğü çalarken yakalanır.

01mutlu_d.jpg


MUTLU AZINLIK (Happy Few)
Yönetmen: Antony Cordier
Oyuncular: Marina Fois, Elodie Bouchez, Roschdy Zem, Nicolas Duvauchelle, Jean-François Stévenin, Alexia Stresi, Blanche Gardin, Geneviève Mnich, Philippe Paimblanc, Naomi Ferreira
Tür: Romantik

Bir takı mağazasında çalışan Rachel (Marina Fois), Vincent (Nicolas Duvauchelle) ile tanışır ve onun açıksözlülüğünden çok etkilenir. Rachel ve Vincent, eşleri yani Frank (Roschdy Zem) ve Teri (Elodie Bouchez) ile birlikte bir akşam yemeği ayarlarlar. Birbirleriyle kaynaşan çiftler, kuralsız şartsız eş değiştirmeye karar verir. Ancak bir süre sonra kıskançlık kendini göstermeye başlar.

01mutluyum_d.jpg


MUTLUYUM DEVAM ET (Happy Thank You More Please)
Yönetmen: Josh Radnor
Oyuncular: Josh Radnor, Kate Mara, Malin Akerman, Pablo Schreiber, Zoe Kazan, Michael Algieri, Bram Barouh, Richard Jenkins, Marna Kohn, Fay Wolf
Tür: Komedi

Genç yazar Sam (Josh Radnor) günün birinde, ailesinin metroda unuttuğu küçük Rasheen (Michael Algieri) ile karşılaşır. Onu resmi kurumlara teslim etmeyi denese de siyahi çocuk, Sam’in yanından ayrılmak istemez. En yakın arkadaşı olan Annie (Malin Akerman), Sam için endişelenmektedir. Akşamları şarkıcılık yapan güzel garson Mississippi’ye (Kate Mara) aşık olmasıyla Sam’in hayatı daha da karışır.

01ofkelicilginlik_d.jpg


ÖFKELİ ÇILGINLIK KARAMSAR ÇİLE

Yönetmen: Hatice Yakar
Oyuncular: Asiye Dinçsoy, Barış Koçak, Yusuf İnan Güneş, Yaşar Bayram Gül, Göksel Demir
Tür: Dram

Çukurova, 1960... Toros Dağları’nın uzak bir köşesinde, kara kıl çadırının içinde Zeynep hamileliğinin son gününe uyanır. Uzaklardaki sarp kayalıklarda üç gündür aç olan Çoban, çoktan uyanmış ve sürüsünün peşindedir. Eşek hapishanesinin sorumlusu Bekçi, öfkeli ve nefret dolu bir adamdır. Dağlara doğru bir eşek sırtında getirilen Gani Efendi, aslında son derece gönülsüz çıktığı bir yolculuktadır, çünkü artık yaşlı, yorgun ve hastadır. Memet, Haso ve Hamo, buraya getirdikleri Gani Efendi’nin yardımıyla define bulacaklarına yürekten inanmaktadırlar. Üzerlerinden geçen ve dağlarda alçak uçuş yapan bir jet bu bir avuç insanın sonsuz korkularının nedenidir.

01super8_d.jpg


SUPER 8
Detaylı bilgi için tıklayın

Yönetmen: J.J. Abrams
Oyuncular: Elle Fanning, Amanda Michalka, Kyle Chandler, Ron Eldard, Noah Emmerich, Joel Courtney, Gabriel Basso, Katie Lowes, Zach Mills, Marco Sanchez
Tür: Bilim Kurgu

Yıl 1979...Nevada'da Area 51' adıyla anılan gizli bir askeri bölgeden Ohio'ya çok özel bir kargo taşınmaktadır. Bu kargoyu taşıyan yük trenine intihar saldırısı gerçekleştirilir ve tren raydan çıkar. Ancak tren kazası, bu özel kargonun serbest kalmasına neden olur. Dünya bunun sonuçlarını yaşayacaktır.

01tehlikeliyol_d.jpg


TEHLİKELİ YOL (Route Irish)

Yönetmen: Ken Loach
Oyuncular: Mark Womack, Andrea Lowe, John Bishop, Trevor Williams, Talib Rasool, Stephen Lord, Craig Lundberg, Geoff Bell, Gary Cargill, Tony Schumacher
Tür: Savaş

2004’te Fergus (Mark Womack), çocukluk arkadaşı Frankie’yi (John Bishop) çok iyi para kazanacakları bir iş için Bağdat’a gitmeye ikna eder. Şiddet ve ölümün kol gezdiği şehirde para için hayatlarını riske atarlar. Ta ki 2007’de Frankie ölünceye dek… En yakın arkadaşının ölümünden çok etkilenen Fergus, olay hakkındaki resmi açıklamalarla ikna olmaz ve neler döndüğünü anlamak için araştırmaya başlar.

Sabah

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu hafta vizyona giren filmler

001_d.jpg



Ruhlar Bölgesi - Insidious

Yönetmen: James Wan
Oyuncular: Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Andrew Astor, Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson, Barbara Hershey, Ruben Pla, John Henry Binder
Tür: Gerilim, korku, fantastik

Çocuklarıyla birlikte yeni bir eve taşınan Josh Lambert (Patrick Wilson) ve Renai (Rose Byrne), bir sabah oğulları Dalton’ı (Ty Simpkins) hareketsiz halde bulurlar. Hastaneye kaldırılan çocuk komadadır. Durumunda bir düzelme olmayınca bir süre sonra eve getirilen Dalton, karanlık güçlerin saldırısına maruz kalır. Çocuklarını korumaya çalışan anne-baba, evin perili olduğunu düşünürken bambaşka bir tehlikeyle yüzyüze gelecektir.

001_478348732795_d.jpg



Özgürlük Yolu - The Way Back
(Tıklayın)

Yönetmen: Peter Weir
Oyuncular: Jim Sturgess, Colin Farrell, Ed Harris, Saoirse Ronan, Dragos Bucur, Alexandru Potocean, Gustaf Skarsgard, Mark Strong, Sebastian Urzendowsky, Dejan Angelov
Tür: Savaş, dram

1940 yılında Sibirya’daki bir esir kampı... Polonyalı Janusz (Jim Sturgess) kapatıldığı bu kampta Amerikalı Mr. Smith (Ed Harris) ve dövmeli Rus gangster Valka (Colin Farrell) ile tanışır. Onlarla birlikte kamptan kaçmaya karar verir. Ancak özgürlüğe giden bu yolculukta onları dondurucu soğuk ve ölümcül tehlikeler beklemektedir.


001_482969231116_d.jpg


Çömez - Cherry

Yönetmen: Jeffrey Fine
Oyuncular: Kyle Gallner, Laura Allen, Brittany Robertson, Esai Morales, D.C. Pierson, Matt Walsh, Zosia Mamet, Adrian Aguilar, Kirk Anderson, Shawn Bernal
Tür: Komedi, dram

Aaron (Kyle Gallner) seçkin bir mühendislik programına yeni katılmış, zeki bir öğrencidir. 34 yaşında yeniden okula dönen Linda (Laura Allen) ile tanışır. Linda, Aaron’u hayallere sürükleyen ilk kadındır. İlerleyen günlerde genç erkeğin hayatına Linda’nın 14 yaşındaki kızı Beth (Britt Robertson) de girer. Bu aşk üçgeni Aaron’a, hayatın mühendislik denklemlerinden daha da karmaşık olduğunu öğretecektir.

001_487176445542_d.jpg



Kadının Fendi - Made in Dagenham

Yönetmen: Nigel Cole
Oyuncular: Sally Hawkins, Andrea Riseborough, Jaime Winstone, Lorraine Stanley, Nicola Duffett, Geraldine James, Bob Hoskins, Matthew Aubrey, Daniel Mays, Roger Lloyd-Pack
Tür: Dram, komedi

Otomobil üreticisi Ford’un fabrikalarından biri de Londra’nın doğusundaki Dagenham’dadır. Otomobillerin iç döşemelerini yapan kadın işçiler, erkek çalışanlardan çok daha az maaş almaktadır. Bu işçilerden biri olan Rita (Sally Hawkins), bir anda kendini sendikayla pazarlık eden grubun lideri olarak bulur ve mücadelesi zamanla büyük bir kadın dayanışmasına dönüşür.


001_491659130481_d.jpg


Kartal - The Eagle

Yönetmen: Kevin Macdonald
Oyuncular: Channing Tatum, Jamie Bell, Donald Sutherland, Mark Strong
Tür: Macera, savaş, dram

2. yüzyıl Britanya’sında, köle ve efendi konumundaki iki adam, sadakat ve ihanet, dostluk ve nefret ve kahramanlık ile madrabazlığın sınırlarında gezinecekleri tehlikeli bir görevi gerçekleştirmek üzere bilinen dünyanın ötesinde bir maceraya atılırlar.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul

Bu hafta vizyona giren filmler

001_d.jpg


AŞKA ŞANS VER (La Chance De Ma Vie)

Yönetmen: Nicolas Cuche
Oyuncular: François-Xavier Demaison, Virginie Efira, Armelle Deutsch, Raphael Personnaz, Thomas N’Gijol, Brigitte Roüan, Yves Jacques, Marie-Christine Adam, Elie Semoun, Francis Perrin
Tür: Komedi/Romantik

Julien Monnier (François-Xavier Demaison) başarılı bir ilişki danışmanı olmasına rağmen, hayatına giren kadınları iki haftadan fazla elinde tutmayı beceremez. Çünkü çocukluğundan beri aşık olduğu her kadının başına mutlaka bir kaza gelmiş; Julien onlara uğursuzluk getirmiştir. Julien’in hayatında şimdi Johanna (Virginie Efira) vardır. Genç kadın başına gelen tersliklerin Julien ile tanıştıktan sonra başladığını farkeder.

001_384641908942_d.jpg


BİR AYRILIK (A Separation)

Yönetmen: Asghar Farhadi
Oyuncular: Leila Hatami, Sareh Bayat, Shahab Hosseini
Tür: Dram

Film, boşanmak üzere olan ama çocuklarının velayeti konusunda ikileme düşen bir çiftin öyküsünü anlatıyor. Simin, kocası Nader ve kızı Termeh’le birlikte İran’ı terk etmek istemektedir. Nader’in Alzheimer hastası babasını bırakmayı reddetmesi üzerine boşanma davası açan Simin, dava talebi reddedilince anne babasının evine gider. Termeh ise babasıyla kalmaya karar vermiştir. Nader kızına ve babasına bakması için hamile bir genç kadını tutar; ama bu durum daha fazla soruna yol açacaktır.

001_384667377855_d.jpg

DEHŞETİN GÖZLERİ (Zwart Water)

Yönetmen: Elbert van Strien
Oyuncular: Isabelle Stokkel, Charlotte Arnoldy, Hadewych Minis, Barry Atsma, Steven Boen, Warre Borgmans, Philippe Colpaert, Els Dottermans, Marc Lauwrys, Viviane de Muynck
Tür: Korku

9 yaşındaki Lisa (Isabelle Stokkel) annesi ve babasıyla büyük bir eve taşınır. Ev gayet konforlu ve ferah görünmektedir. Ancak Lisa evde bir kızın hayaletiyle karşı karşıya gelir. Bu, Lisa’nın annesi Christine’in (Hadewych Minis) ikizinin hayaletidir. Hayalet, küçük kıza, annesinin kendisini öldürdüğünü söyler. Christine ise kardeşi olmadığını iddia etmektedir. Paul (Barry Atsma) karısının geçmişindeki sırrı öğrenmek üzere araştırmaya başlar.

001_384723784466_d.jpg


JULIA'NIN GÖZLERİ (Los Ojos De Julia)

Yönetmen: Guillem Morales
Oyuncular: Belén Rueda, Lluis Homar, Pablo Derqui, Francesc Orella, Joan Dalmau, Boris Ruiz, Daniel Grao, Clara Segura, Andrea Hermosa, Julia Gutiérrez Caba
Tür: Korku/Gerilim

Julia’nın (Belén Rueda) körlüğe neden olan bir göz hastalığı vardır. İkiz kızkardeşi de aynı hastalığa yakalanmış ve kendini bodrum katında asarak intihar etmiştir. Julia onun öldürüldüğüne inanmaktadır ve bu olayı araştırmaya başlar. Ancak cerrahi bir operasyon geçirir ve gözündeki sargı ile yaşamak zorunda kalır. Tam da bu sırada kardeşini öldüren katilin geceleri evine girip kendisini izlediğini hisseder.

001_384856754067_d.jpg


TANRILAR VE İNSANLAR (Des Hommes Et Des Dieux)

Yönetmen: Xavier Beauvois
Oyuncular: Lambert Wilson, Michael Lonsdale, Olivier Rabourdin, Philippe Laudenbach, Jacques Herlin, Loic Pichon, Xavier Maly, Jean-Marie Frin, Abdelhafid ****lsi, Sabrina Ouazani
Tür: Dram

8 Fransız rahip, 90’ların Cezayir’inde Müslümanlar ile uyum içinde yaşamaktadır. Yabancı işçiler köktendinciler tarafından katledilince ortalık karışmaya başlar. Ordu, rahipleri korumayı önerir ama onlar reddeder. Şimdi kritik bir karar vermek zorundadırlar. Ya Müslüman kardeşlerini terk edecekler ya da kalıp, ölümü göze alacaklardır.

001_371976836482_d.jpg


TRANSFORMERS: AY'IN KARANLIK YÜZÜ (Transformers: Dark of the Moon)

Yönetmen: Michael Bay
Oyuncular: Shia LaBeouf, John Turturro, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Rosie Huntington-Whiteley, Patrick Dempsey, Kevin Dunn, ayrıca John Malkovich ve Frances McDormand

Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü’nde Shia LaBeouf, yeniden Sam Witwicky olarak beyaz perdede... Dünyanın geçmişine ait gizemli bir olayın, günümüze yansıması o kadar büyük bir savaşa yol açar ki, Transformer’lar bizi tek başlarına kurtaramayacak duruma gelir.

Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
001_345414317065_d.jpg

Bu hafta vizyona giren filmler

LARRY CROWNE

Yönetmen: Tom Hanks
Oyuncular: Tom Hanks, Julia Roberts, Nia Vardalos, Bryan Cranston, Wilmer Valderrama, Pam Grier, Taraji P. Henson, Rami Malek, Ian Gomez, Jon Seda
Tür: Komedi

Larry Crowne (Tom Hanks) deniz kuvvetlerinden ayrıldıktan sonra çalışmaya başladığı işyerinde mutlu mesut bir ekip lideridir. Ta ki şirket küçülmeye gidinceye kadar… İşsiz kalınca ev kredisini ödemekte zorlanan ve boş günlerinde ne yapacağını bilemeyen Larry, arkadaşlarının tavsiyesiyle üniversiteye başlar. Bir süre sonra hocası Mercedes’e (Julia Roberts) aşık olur. Hem öğretmenliğe hem de kocası Dean’e (Bryan Cranston) karşı ilgisini büyük ölçüde yitiren Mercedes, müthiş bir değişim geçiren Larry’ye ilgi duymaya başlar.


001_d.jpg


KİRACI (The Resident)

Yönetmen: Antti Jokinen
Oyuncular: Hilary Swank, Jeffrey Dean Morgan, Lee Pace, Christopher Lee, Aunjanue Ellis, Sean Rosales, Deborah Martinez, Sheila Ivy Traister, Michael Showers, Nana Visitor.
Tür: Gerilim, dram, korku

Kocasından ayrılan Doktor Juliet Devereau (Hilary Swank) tek başına yaşamak için New York’ta kendine mükemmel bir daire bulur. Dairenin sahibi olan Max (Jeffrey Dean Morgan) de Juliet’e karşı çok kibardır. Ancak bir süre sonra genç doktor evde yalnız olmadığından kuşkulanmaya başlar. Sanki gözetlenmektedir. Çok geçmeden şüphelenmekte haklı olduğunu anlar ve evde kabus başlar.

001_346697137775_d.jpg


ÖLÜM ODASI (Chatroom)

Yönetmen: Hideo Nakata
Oyuncular: Aaron Johnson, Imogen Poots, Matthew Beard, Hannah Murray, Daniel Kaluuya, Megan Dodds, Michelle Fairley, Nicholas Gleaves, Jacob Anderson, Tuppence Middleton
Tür: Gerilim

Jim (Matthew Beard), Eva (Imogen Poots), Emily (Hannah Murray) ve Mo (Daniel Kaluuya), William’ın (Aaron Johnson) Chelsea Teens adlı sohbet odasında tanışır. 4 arkadaş, William’ın karizmatik tavırlarından ve ikna edici konuşmalarından çok etkilenir. Gerçek hayatta insanlarla normal iletişim kuramayan William tüm enerjisini sanal aleme kanalize etmiş tehlikeli bir gençtir ve diğerlerini de ağına düşürmek üzeredir.



001_345567599296_d.jpg



SERSERİLER (Neds)

Yönetmen: Peter Mullan
Oyuncular: Conor McCarron, Peter Mullan, Greg Forrest, Joe Szula, John Joe Hay, Gary Lewis, Mhairi Anderson, Richard Mack, Gary Milligan, Christopher Wallace
Tür: Dram

Ergenlik çağına giren John McGill (Conor McCarron) gelecek vaat eden bir öğrencidir. Bir yandan okuldan kovulan ağabeyi Benny’nin (Joe Szula) şöhreti altında ezilirken bir yandan da evde sarhoş babasının (Peter Mullan) uyguladığı şiddete maruz kalmaktadır. Çevresini suçluların ve zorbaların kuşattığı John zaman ilerledikçe sokaklarda intikam arayan şiddet dolu bir dünyanın içine girer.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
001_584237282009_d.jpg

Bu hafta vizyona giren filmler


40

Yönetmen: Emre Şahin
Oyuncular: Ali Atay, Ntare Guma Mbaho Mwine, Deniz Çakır, Rıza Akın, Yosi Mizrahi, Sarp Aydınoğlu, Yavuz Özata, Faruk Akgören, Enginay Gültekin, Uzo Biosah
Tür: Dram
Diyelim önünüze bir çanta dolusu para düştü. Talih kuşu mu? Dualarınız kabûl mu oldu? Bir çeşit yazgı mı? Yoksa hepsi birden mi? İstanbul’un dolambaçlı sokaklarında geçen “40” işte bu soruların yanıtlarını arıyor. 13 milyon nüfuslu dev kentte birbirini tanımayan üç kişi kendilerine bir yol bulmaya çalışırken, kaderlerini değiştirecek bir çantanın peşine düşerler. İstanbul’da çekilen “40”, sürükleyici ve sıra dışı öyküsünü, belgesel tadı veren bir sinema diliyle anlatıyor.

https://www.hanimefendi.com/vizyond...deniz-cakirali-atayntare-mwine-15-temmuz.html

001_584356814024_d.jpg



AŞKIN HALLERİ (Le Nom Des Gens)

Yönetmen: Michel Leclerc
Oyuncular: Jacques Gamblin, Sara Forestier, Zinedine Soualem, Carole Franck, Jacques Boudet, Michèle Moretti, Zakariya Gouram, Julia Vaidis-Bogard, Adrien Stoclet, Camille Gigot
Tür: Komedi

Baya Benmahmoud (Sara Forestier) dışa dönük tavırlarıyla dikkat çeken liberal bir genç kızdır. Hayatını ‘savaşma seviş’ sloganıyla yaşar. Sağ görüşlü adamlarla beraber olarak onları sol kanada çevirmeyi düstur edinmiştir. Orta yaşlı Yahudi Arthur Martin (Jacques Gamblin) ile tanıştığında her şey değişmeye başlar. Bilimadamı olan Arthur ne sağcıdır ne de solcu… Aile geçmişlerindeki trajediler, ikisini de birbirine bağlar.

001_584383376694_d.jpg



ÇATI KATI (Loft)

Yönetmen: Antoinette Beumer
Oyuncular: Anna Drijver, Katja Herbers, Kim van Kooten, Sallie Harmsen, Barry Atsma, Fedja van Huet, Jeroen van Koningsbrugge, Charlie Dagelet, Lies Visschedijk, Carolien Spoor
Tür: Gerilim
Hepsi de evli olan beş yakın arkadaş, metresleriyle rahatça görüşebilmek için lüks bir çatı katı kiralar. Her birinde bu çatı kadının anahtarı vardır. Ancak planları, çatı katında çıplak bir kadın cesedinin bulunmasıyla altüst olur. Birbirlerini suçlamaya başlayan grup üyeleri, arkadaşları hakkında aslında ne kadar az şey bildiklerini anlar.

001_584604784361_d.jpg



YAĞMURU BİLE (Tambien La Lluvia)

Yönetmen: Iciar Bollain
Oyuncular: Gael Garcia Bernal, Luis Tosar, Juan Carlos Aduviri, Karra Elejalde, Cassandra Ciangherotti, Raul Arévalo, Vicente Romero, Carlos Santos, Pau Colera, Daniel Curras
Tür: Dram
İdealist sinemacı Sebastian (Gael Garcia Bernal) Christopher Columbus’un altın saplantısını, köle ticaretini ve yerlilere karşı uyguladığı şiddeti anlatan bir film çekmeyi planlamaktadır. Yakın arkadaşı ve aynı zamanda filmin yapımcısı olan Costa (Luis Tosar) ile birlikte Bolivya’daki Cochabamba’ya gider. Ucuz işgücü, yerli halkı ve doğal platolarıyla burası, film için en uygun mekandır. Ancak suyun özelleştirilmesine karşı çıkan halk, çekimler sırasında ayaklanır.

001_335725857678_d.jpg



HARRY POTTER VE ÖLÜM YADİGARLARI: BÖLÜM 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II)

Yönetmen: David Yates
Oyuncular: Emma Watson,Daniel Radcliffe,Ralph Fiennes,Helena Bonham Carter,Gary Oldman,Jamie Campbell,Bonnie Wright,Alan Rickman,Michael Gambon,Miranda Richardson,David Thewlis
Tür: Fantastik

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2" Harry Potter film serisinin son macerası ve merakla beklenen son filmin ikinci bölümü. Destansı finalde, iyi ile kötünün mücadelesi büyücüIük dünyasını büyük bir savaşın içine sokmuştur. Tehdit hiçbir zaman bu kadar büyük olmamıştır ve artık hiçbir yer güvenli değildir. Bu arada, Lord Voldemort ile son karşılaşmasına gittikçe yaklaşan Harry Potter'ın en büyük fedakarlığı yapması gerekecektir. Herşey burada sona erecektir.

https://www.hanimefendi.com/vizyond...er-and-deathly-hollows-part-ii-13-temmuz.html


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
419298037981.jpg

Bu hafta kanımıza girecekler!

Sinemaseverler, bu hafta, korku, aksiyon, komedi ve animasyonların bulunduğu 6 yabancı filmle buluşacak.

Matt Reeves'in yönettiği ve Kodi Smit-McPhee, Chloe Grace Moretz, Richard Jenkins ile Elias Koteas'ın oynadığı ''Kanıma Gir (Let Me In)'', korku sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Film konusu şöyle: ''12 yaşındaki Owen içine kapanık, okulda ezilen bir çocuktur. Yan dairelerine Abby isimli küçük bir kız ve babası taşınır. Abby, Owen'a okulda kendisine kötü davranan arkadaşlarından intikamını alması için öğütler verir. O sırada kasabada işlenen şüpheli cinayetleri, Abby'nin babasının Abby'e kan temin etmek için işlediğini ve Abby'nin de eski bir vampir olduğunu öğrenir.''

Animasyon filmi ''Aşırıcılar (Kari-Grashi No Arietti/Borrowers)''ı, Hiromasa Yonebayashi yönetiyor, Mirai Shida ile Ryunosuke Kamiki seslendiriyor. Film, ''Borrower'' adı verilen, 10 cm boyunda ve normal boyutlardaki insan evlerinin yer döşemelerinin altında yaşayan bir grup ufak insan etrafında şekilleniyor.

Jerzy Skolimowski'nin yönettiği ve Vincent Gallo, Emmanuelle Seigner, Zach Cohen ile Iftach Ophir'in oynadığı ''Ölümüne Kaçış (Essential Killing)'', aksiyon sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek. Bir Taliban askerinin, çölde Amerikan askerlerince yakalanmasıyla başlayan filmde, gözaltına alınmak için Doğu Avrupa'da gizli bir yere götürülürken araçın kaza yapması sonucu kaçma fırsatı bulan askerin yaşadıkları anlatılıyor.

Tom Tykwer'in yönettiği ve Sophie Rois, Sebastian Schipper, Devid Striesow ile Annedore Kleist'in oynadığı ''3-Üç (Drei - Three)'' filminin konusu şöyle:

''Haber sunucusu Hanna ve sanat teknisyeni Simon, 20 yıllık beraberliklerine, çeşitli ilişkiler, çocuk sahibi olma isteği, beraber eve çıkma gibi duyguları sığdırır, ancak artık işler yolunda gitmez. Ta ki ikisi de birbirlerinden habersiz aynı erkeğe aşık olana kadar.''

Dermot Mulroney'in yönettiği, Mandy Moore, Kellan Lutz, James Brolin ile Jane Seymour'un oynadığı ''İyi Günde Kötü Günde (Love Wedding Marriage)'' filmi, komedi sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak. Filmde, evlilik danışmanı olan Ava'nın hayatı, hiç beklemediği bir anda, anne ve babasının boşanma haberiyle altüst olur. Kendi düğününün üzerinden çok az bir vakit geçmişken, anne ve babasının evliliklerinin 30. yılı şerefine bir davet vermek üzereyken yaşanan bu gelişme, tüm planları mahvedecek. Ava, ne yapıp edip bu evliliği kurtaracaktır.

Tom McCarthy'nin yönettiği ve Paul Giamatti, Amy Ryan, Bobby Cannavale ile Jeffrey Tambor'un oynadığı ''Kazananlar ****** (Win Win)'' filmi, komedi sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek. Filmin konusu şöyle:

''Mike, banliyöde yaşayan, iyi bir koca, baba ve arkadaş olmak isteyen bir avukattır. Bir lisede gönüllü olarak, güreş koçluğu yapmaktadır. Ailesine destek olmak üzere giriştiği bir davada çok yetenekli bir güreşçiyle yolları kesişir. Bu iş tam bütün arzularının gerçekleşmesini sağlayacakken, güreşçinin, uyuşturucu tedavisi gören annesi beş kuruşsuz halde ortaya çıkar.''
Sabah
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst